Echipa Fanclub
Moderator: anjin-san
Mig..ce fotbalist din lumea asta ai vazut tu..sa aiba numarul 29 ?
Sau ce sportiv ?
Numerele in fotbal de obicei sunt asa ....1-->24 ,32,33,34 ...si mai sunt unele exceptzii ! Dar 29 nu am vazut in viatza mea !
Dar daca tu vrei..treaba ta ! :p
Sau ce sportiv ?
Numerele in fotbal de obicei sunt asa ....1-->24 ,32,33,34 ...si mai sunt unele exceptzii ! Dar 29 nu am vazut in viatza mea !
Dar daca tu vrei..treaba ta ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Bucuratu-m-am foarte ca sunt si eu selectionat la echipa! Si treij' e un numar tare dragalash, rotunjor, desi nu stiu pe nimeni sa aibe asha un numar pe tricou. Da' nu am cunostinte extrem de vaste in domeniu. (Desi mie imi placea nr.9, al lui Camataru, care juca fara jambiere, in sosete scurte, ca sa-l cunoasca lumea la TV. Da' vad ca e bataie mare pe numarul asta). Asha caci il pastrez pe treij. M-am hotarat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Moshule, nu erau lacrimi, imi intrase ceva in ochi...
Atacant stanga? Eu dreptaci, pe stanga, sa vezi ce greu o sa centrez, dar decat pe banca mai bine asha.
Mersi pt 32 ca idolul meu "bobo" Vieri....
Atacant stanga? Eu dreptaci, pe stanga, sa vezi ce greu o sa centrez, dar decat pe banca mai bine asha.
Mersi pt 32 ca idolul meu "bobo" Vieri....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Echipa verii
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aseara ..Decret mi-a solicitat cu lacrimi in ochi...sa il convoc la echipa. Asa ca iata noua formula :
6. baixinho (mijlocash dreapta)
Aici nu este bine. Moshule, eu sunt stangaci. Vrei sa dau cu mingile in plopi? Dar echipa de 9 cand o s-o faci (daca intelegi la ce ma refer)?!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ce echipa de 9 ?
Nu am inteles la ce te referi ! Explica-mi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Dar iata ca incepe sa se contureze si echipa adversa
Intr-o forma de zile mari cu nr 6 Joao(libero)
Noile achizitii vor fi prezentate pe masura ce se anunta(abea astept sa-i incingem pe moshu si ai lui!)
Mai sunt doriti de clubul advers Moshului: Aliosha,Sod,Bobo,Bhuttu
Sunt absolut nedorite si vor fi ignorate: UTZELE
NU AVEM NEVOIE DE MARIONETE IN ECHIPA ADVERSA!
astept solicitari si confirmari!
te vom incinge moshule!
Noile achizitii vor fi prezentate pe masura ce se anunta(abea astept sa-i incingem pe moshu si ai lui!)
Mai sunt doriti de clubul advers Moshului: Aliosha,Sod,Bobo,Bhuttu
Sunt absolut nedorite si vor fi ignorate: UTZELE
NU AVEM NEVOIE DE MARIONETE IN ECHIPA ADVERSA!
astept solicitari si confirmari!
te vom incinge moshule!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Joao...tzi dau pe bhuttu si pe SOD ! ia-o si pe onk ! Si pe Dana !
La mine raman urmatorii : Mig , Bobo,Decret , baixo , Sopra , xkran , utzele , Rolf , Mirela , darky si cine mai vrea.
Aliosha e free-agent. Ramane sa se hotareasca unde doreste sa joace. Eu voi anuntza cat de curant echipa mea.
Sa va ganditzi la nume !
La mine raman urmatorii : Mig , Bobo,Decret , baixo , Sopra , xkran , utzele , Rolf , Mirela , darky si cine mai vrea.
Aliosha e free-agent. Ramane sa se hotareasca unde doreste sa joace. Eu voi anuntza cat de curant echipa mea.
Sa va ganditzi la nume !
-
Cam rarutz..pentru ca nu vreau sa dau posturi acolo..de dragul de a le da..asa cum face unul dintre mozii de acolo..la mine pe moshie ! :p
Onk....daca tu vrei sa joci la mine..te primesc cu draga inima. Dar am crezut ca nu itzi face placere.
Oricum..sa itzi anuntzi intentia....ca tre' sa fac echipa !
Onk....daca tu vrei sa joci la mine..te primesc cu draga inima. Dar am crezut ca nu itzi face placere.

Oricum..sa itzi anuntzi intentia....ca tre' sa fac echipa !
-
deci
Onka esti bine venita in echipa adversa,avem nevoie de o datatoare la gioale! in special ale moshului!
Mai avem si un conducator de joc in persoana lui Biju,mare mingicar!
Aspetando di nuove atakantti !
cioa a tutti,Ronaldo a real!
Mai avem si un conducator de joc in persoana lui Biju,mare mingicar!
Aspetando di nuove atakantti !
cioa a tutti,Ronaldo a real!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
la ce trebuia tu Joao sa-mi dai pe fatza planul diabolik.. si mergea asa de bine... eram atrasa in echipa adversa, mai luam si extramoney pentru asta si ... obisnuita subminare din interior... da asta era spectacolu pe care era sa-l dau in timpu meciului... da ai venit tu si m-ai parat.... ;P ;P ;P ;P
ba, io ma fac arbitru....
sau manager
sau
da mai bine joc, sa va arat ultima figura invatzata, ....
ba, io ma fac arbitru....
sau manager
sau
da mai bine joc, sa va arat ultima figura invatzata, ....
-
onk - Mesaje: 1841
Cam rarutz..pentru ca nu vreau sa dau posturi acolo..de dragul de a le da..asa cum face unul dintre mozii de acolo..la mine pe moshie ! :p
a, si moshule, ca sa nu raman datoare....
dak de mine e vorba si dak mesajele mele erau de bagare in seama, atunci ia de aici: **********************
daca nu, scuze, si ne vedem pe teren, si atunci sigur nu voi ramane datoare.....
-
Eu n-o vreau pe Onk ..pentru ca nu stie ce vrea ! :p
Iata certitudinile mele de pana acum :
portari : axeandra , xkran
fundashi : angus,monika,Rolf,Jasmyna,Stormy Lady,Jaded
mijlocashi : Mig 29 , Mirela , darkshines , Sopra Tutt1 , baixinho , Rosu Oana
atacantzi : D€CR€T , B-O-B-O , Seth2
manager : Oribilul Mosh
Deocamdata acesti 17 jucatori fac parte din echipa mea . Aliosha este free agent.
Joao ....anuntza si tu jucatorii tai. Dupa care..poate facem niste transferuri !
Iata certitudinile mele de pana acum :
portari : axeandra , xkran
Deocamdata acesti 17 jucatori fac parte din echipa mea . Aliosha este free agent.
Joao ....anuntza si tu jucatorii tai. Dupa care..poate facem niste transferuri !
-
pai atunci ma fac reprezentant de presa
si te dau in gat cu blaturile tale.....;m ;m si, dak iti reconsideri atitudinea, s-ar putea satz bage astia tv in celula la campionatu mondial :hehe:
a, si sa nu uitam, iote-te, Moshu are certitudini.... esti sigur de ele?

a, si sa nu uitam, iote-te, Moshu are certitudini.... esti sigur de ele?
-
Ce echipa de 9 ?
Iti dau un exemplu:
1. Lance Armstrong, 2.....
Sau se joaca numai fotbal?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Imi face o deosebita placere sa fiu adversar al Moshului. Si apropos de faptul ca onk nu-si gaseste locul, aveam eu la un moment dat o idee care ar putea-o salva! Fotbalul sa se joace in 13, iar cei doi jucatori in plus sa se numeasca faultatori(faultator dreapta si respectiv faultator stanga). Special la ei sa fie faptul ca, oricat de grav ar fi un fault pe care il comit, acesta nu se sanctioneaza in nici un fel. Nici macar lovitura libera, cu atat mai putin cartonas de orice culoare! Chiar daca faultatul se alege cu o fractura!
Mai ziceam eu si ca faultatorilor sa li se permita sa intre cu arme pe teren, dar asta cand o mai evolua fotbalul...
Mai ziceam eu si ca faultatorilor sa li se permita sa intre cu arme pe teren, dar asta cand o mai evolua fotbalul...
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Tocmai l-am sunat pe primarul din Ploiesti...sa vad daca ii da liber lu Zgubilici sa joace in echipa mea. Si a fost de acord omu' !
Asa ca Zgubilici joaca la mine.....ca sa moara bhuttu de ciuda ! :p
(daca vretzi v-o vand ..sau o ofer la schimb. Joao...daca esti interesat....contacteaza-ma la birou )
Joao...anuntza si tu echipa adversa ! Ai atatea si atatea nume celebre pe care nu le-am selectionat eu....tocmai pt. a-tzi da o sansa.
.....
baixo.....recunosc ca sunt teribil de prost ! de'abia acum mi-am dat seama ca te referi la o echipa de ciclism !
Asa ca Zgubilici joaca la mine.....ca sa moara bhuttu de ciuda ! :p
(daca vretzi v-o vand ..sau o ofer la schimb. Joao...daca esti interesat....contacteaza-ma la birou )
Joao...anuntza si tu echipa adversa ! Ai atatea si atatea nume celebre pe care nu le-am selectionat eu....tocmai pt. a-tzi da o sansa.
.....
baixo.....recunosc ca sunt teribil de prost ! de'abia acum mi-am dat seama ca te referi la o echipa de ciclism !

-
[B]portari : axeandra , xkran
[/B]
Mai moshule, io nu pricep un lucru...cum se va numi dom'ne echipa asta? FC Oribilu? sau SC CeiDeParteaLuiMoshuInMeciulCuJoao&Co ?
Shi apoi, ca manager, zi-ne shi noua cu ce tactica vei aborda intalnirile shi in cine itzi pui baza...
Ah, shi sa nu uit DAR NOI CAND NE LUAM BANII? Ca ai restantze mari fatza de jucatori...vezi ca acush bagam memorii la liga...eh, pai ce facem noi aici, munca patriotica?
-
Ce tactica ? Pai ce tactica ? 4-4-2 :p
OK...daca ma iei cu banii....va juca Seth2...titular in locul tau ! Tu sa te duci la tineret sa joci....ca nu meritzi in echipa mare !
Ne numim Deportivo FanClub !
OK...daca ma iei cu banii....va juca Seth2...titular in locul tau ! Tu sa te duci la tineret sa joci....ca nu meritzi in echipa mare !
Ne numim Deportivo FanClub !
-
Ai mai moshule, glumeam shi eu cu banii...cum sa ma trimitzi la tineret? Promit sa fiu cuminte shi sa nu mai comentez domnu Iorgulescu..adik Oribilescu. 4-4-2 huh? eh, cam vechi, dar nu ma bag eu peste antrenor ca iar ma trimitzi la tineret. E tiranie dom'ne...e tiranie...
-
eu portar?????? hai mai, nu pot sa cred
dupa ce cu atata sinceritate am recunoscut ca nush ce-i aia sport decat cu DEX-ul in fata
tnx oricum...am dreptul sa pun o conditie? adica nu am pretentii la echipament, deloc(adica atata timp cat sunt noi, curate, de firma, scumpe, frumoase n-am absolut nici o pretentie); n-am pretentii nici la conditiile de transport sau cazare(atata timp cat ambele sunt de macar 4 stele, nu e nici o problema)...adica ar fi inuman sa cer prea mult de la o echipa tanara fara prea multe resurse....
dar am totusi o pretentie sau ma rog o intrebare: dusuri avem, da????
in rest eu, ti-am zis nu fac mofturi nici la un salariu mic, sa zicem de vreo 3000$ pe luna(stiu ca esti stramtorat, daca toti ti-ar cere mult ce te-ai face?)
acum sper ca si colegii mei vor fii la fel de intelegatori ca mine si nu vor avea pretentii prea mari
dupa ce cu atata sinceritate am recunoscut ca nush ce-i aia sport decat cu DEX-ul in fata

tnx oricum...am dreptul sa pun o conditie? adica nu am pretentii la echipament, deloc(adica atata timp cat sunt noi, curate, de firma, scumpe, frumoase n-am absolut nici o pretentie); n-am pretentii nici la conditiile de transport sau cazare(atata timp cat ambele sunt de macar 4 stele, nu e nici o problema)...adica ar fi inuman sa cer prea mult de la o echipa tanara fara prea multe resurse....
dar am totusi o pretentie sau ma rog o intrebare: dusuri avem, da????
in rest eu, ti-am zis nu fac mofturi nici la un salariu mic, sa zicem de vreo 3000$ pe luna(stiu ca esti stramtorat, daca toti ti-ar cere mult ce te-ai face?)
acum sper ca si colegii mei vor fii la fel de intelegatori ca mine si nu vor avea pretentii prea mari
-
axeandra - Junior Member
Sigur ca ai dush....comun cu managerul echipei ! La fel si camera de hotel !
axeandra...va fi portarul titular si va purta numarul 1 !
xkran..portarul de rezerva si va purta 99
restul lotului cu numerele aferente..peste cateva zile !
axeandra...va fi portarul titular si va purta numarul 1 !
xkran..portarul de rezerva si va purta 99
restul lotului cu numerele aferente..peste cateva zile !
-
ah ah.....aaa.......adica.....stiam eu ca-i ceva putred!!!
d-aia m-ai facut portar desi nu stiu nica nica despre fotbal.....
hm.....eu nu stau cu tine in camera, adica sper acum sa nu ma dai afara pt asta....adica.....aaa.....
ar trebui sa te gandesti la binele echipei?
sunt in stare sa apar???? daca nu, da-ma afara
daca da, mareste-mi salariul :p
d-aia m-ai facut portar desi nu stiu nica nica despre fotbal.....
hm.....eu nu stau cu tine in camera, adica sper acum sa nu ma dai afara pt asta....adica.....aaa.....
ar trebui sa te gandesti la binele echipei?
sunt in stare sa apar???? daca nu, da-ma afara
daca da, mareste-mi salariul :p
-
axeandra - Junior Member
Bine..atunci ai sa dormiin camera cu portarul de rezerva...xkran !
Daca nici asta nu itzi convine....afara in ploaie cu tine !
Nu e vorba daca stim sa nu fotbal..e vorba asa de userii buni de la fanclub !
Ca d'aia se cheama echipa...Deportivo FanClub !
Daca nici asta nu itzi convine....afara in ploaie cu tine !
Nu e vorba daca stim sa nu fotbal..e vorba asa de userii buni de la fanclub !
Ca d'aia se cheama echipa...Deportivo FanClub !

-
asha mai axeandra, io vin la moshu sa il conving sa ne dea salariile la timp shi vii tu sa zici ca n-ai pretentzii. Pai ce-i asta...o sa zica moshu k doar eu sunt nemultzumit shi dupa ce ca o sa ma tzina pe banca poate imi da shi amenda. Pai se poate?
Shi k tot veni vorba dom' manager general (de cand cu nea pitzi ma apuca groaza cand rostesc aceste doua cuvinte), noi pe ce prime jucam, huh? Sau e ca la aia de la sportul, luam primele la sfarshitul campionatului in functzie de rezultate?
Nea Joao, sa shtii k n-ai shansa in fatza noastra...va vom umili...Campionii....Campionii...ole ole ole
Edit am momente cand m-apuca istericalele....in astfel de momente, ignoratzi-ma...o sa-mi treaca (sper!!)
Shi k tot veni vorba dom' manager general (de cand cu nea pitzi ma apuca groaza cand rostesc aceste doua cuvinte), noi pe ce prime jucam, huh? Sau e ca la aia de la sportul, luam primele la sfarshitul campionatului in functzie de rezultate?
Nea Joao, sa shtii k n-ai shansa in fatza noastra...va vom umili...Campionii....Campionii...ole ole ole
Edit am momente cand m-apuca istericalele....in astfel de momente, ignoratzi-ma...o sa-mi treaca (sper!!)
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma