Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Moderator: anjin-san
draga onk,
de cand ne stim noi?pai,cam de prin 64-65,cam asa.si acum imi aduc aminte cum luptai in ilegalitate pentru a promova muzica de calitate.ca ieri ereau zilele cand stateai nemancata ca sa-i dai bucata ta de paine artistului.si cate si mai cate!cum as putea sa te refuz cu fanclubul o-zone?ba mai mult,iti dau si o functie importanta!te numesc ofiter de presa si presedinta organizatiei de tineret a fundatiei!
dar nu uita!0-zone forever!
de cand ne stim noi?pai,cam de prin 64-65,cam asa.si acum imi aduc aminte cum luptai in ilegalitate pentru a promova muzica de calitate.ca ieri ereau zilele cand stateai nemancata ca sa-i dai bucata ta de paine artistului.si cate si mai cate!cum as putea sa te refuz cu fanclubul o-zone?ba mai mult,iti dau si o functie importanta!te numesc ofiter de presa si presedinta organizatiei de tineret a fundatiei!
dar nu uita!0-zone forever!
-
SOD - Mesaje: 6035
oh! ohh! emotzia ma ineaca! la varsta mea, nu ie bine sa te joci cu tensiunea, mai ales ca sunt legata la aparate... presedinta organizatiei de tineret... de 40 de ani imi doresc asta. voi face totul pentru a promova o imagine plina de prospetzime a acestui fanclub a mult iubitei si preaadmiratei trupe.... cum ii zice... stii, ma lasa si memoria... stai asa, era parca si o lozinca.. a, da, traiasca si infloreasca ozone foraibí£r.. forestier...aaa:con: ...am uitaaaaaaaaaaaaaat ;P ;P ;P stii, daca m-ar lasa, mi-as lua scaunu cu rotile si as evada din azil numa ca sa-mi petrec o noapte cu baietii, o singura noapte... da stii, din cauza foamei de atunci, mi-au extirpat si stomacu si sunt legata si la un plaman artificial din cauza strigatelor de lupta revolutzionare.. ah... emotia ma doboara... nu mai am cuvinte... plang si mananc... mi-e rau ... se face intuneric... dar mor fericita si cu visul realizat.. plutesc parca, si vad o luminitza... ah, dak nu mi-ash fi vandut ochelarii ca sa-mi cumpar ultimul disc ozon.. as fi vazut... mi-e greu... ma duc... va las cu bine...arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhh!!!!!.............
aloooo, ati urmarit in direct moartea bunicutzei fanclubozon, care, inainte de a-si da duhul logata cu numele meu, mi-a predat stafeta, si va anuntz cu mandrie ca voi purta stindardul sus, cat mai sus, si dak vreodata se va molesi, voi face totul pentr a-l face un tzel puternic.... off, ma copleseste si pe mine emotzia.... off...
aloooo, ati urmarit in direct moartea bunicutzei fanclubozon, care, inainte de a-si da duhul logata cu numele meu, mi-a predat stafeta, si va anuntz cu mandrie ca voi purta stindardul sus, cat mai sus, si dak vreodata se va molesi, voi face totul pentr a-l face un tzel puternic.... off, ma copleseste si pe mine emotzia.... off...
-
onk - Mesaje: 1841
Eu propun sa ii oferim oscarul lui onk... a fost cu totul si cu totul exceptionala... mi-au dat lacrimile ;P... de emotie, binenteles. Onk, te stimez si te repekt pentru ceea ce faci... te rog sa ai grija de noi in continuare si sa ne luminezi calea in ceea ce inseamna revolutia muzicala din 64-65 si cum umblai tu dezbracata pe la universitate... si protestai impotriva descoperirii pickup-ului.
Cat despre bunicutza fanclubozon ... :M ... oricum nu a vrut sa imi dea "sa gust" niste ozon... cica ma dau cu freon la subratz :con:
Cat despre bunicutza fanclubozon ... :M ... oricum nu a vrut sa imi dea "sa gust" niste ozon... cica ma dau cu freon la subratz :con:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Propun, din respect pentru revolutia muzicala pe care au facut-o baietii, ca la fiecare post sa punem: "O-zone foreví£r".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bai eu cred ca avem nevoie de O-zone! Fara O-zone am fi cu totii pierduti! Eu unul cel putin, fara O-zone, nu cred c-as mai putea asculta nici un fel de muzica! Dar oricum, cred ca avem foarte putine motive de ingrijorare, pentru ca O-zone e deja un nume celebru pe glob.
Traiasca stratul de ozon!
O-zone forever!
Traiasca stratul de ozon!
O-zone forever!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
O-Zone
Sa ne aducem totushi aminte de inceputurile O-Zone ... Vremea cand baietii abia se cunoscusera, sa ne aducem aminte de profesoara lor de muzica care a facut posibil ca baietii sa cante primele note muzicale, sa nu uitam de sprijinul pe care l-au primit din partea parintilor, a bunicilor si in primul rand al primilor fani.
Vreau si eu sa stiu daca ishi mai aduce cineva aminte de prima lor melodie, cea care nu a fost data publicului, o piesa memorabila, de primul lor album, de primul lor concert la care am plans cu totzii de bucurie sa-i auzim live.
Daca mai are cineva primul lor disc ... il vreau si eu ... dau la schimb un tricou si un tatuaj cu O-zone
O-ZONE FOREVER and EVER !
Vreau si eu sa stiu daca ishi mai aduce cineva aminte de prima lor melodie, cea care nu a fost data publicului, o piesa memorabila, de primul lor album, de primul lor concert la care am plans cu totzii de bucurie sa-i auzim live.
Daca mai are cineva primul lor disc ... il vreau si eu ... dau la schimb un tricou si un tatuaj cu O-zone
O-ZONE FOREVER and EVER !
-
RooT - Mesaje: 1029
HUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nu mai vreau sa aud de O-Zone!!!!!
M-am saturat de formatia asta care mi-a distrus viata. Am pierdut tot ce aveam mai de pret din cauza ei. Mai intai m-a parasit logodnica in ajunul nuntii pe motivul ca nu sunt un fan O-Zone adevarat si am pangarit aceasta formatie cu "dragostea mea falsa". Apoi m-a parasit toata familia in drum spre un concert O-Zone cand oprisera masina la o benzinarie sa ma duc la baie. Apoi au urmat prietenii care m-au parasit unu cate unu sa se dedice formatiei venerate. Si dupa ce am ramas si fara ei am primit lovitura de gratie: m-a parasit pisica cu o ultima leganare din coada si ficusul meu din geam a murit ramas fara seva lui: muzica O-Zone pe care nu am mai putut sa o ascult. Aceste fiind spuse ma duc sa ma sinucid. Ma arunc din avion in fata trenului cu care calatoresc baietii cand pleaca in turnee
ADIO viata cruda!
ADIO ultima iubire, O-ZONE!!!!
Nu mai vreau sa aud de O-Zone!!!!!
M-am saturat de formatia asta care mi-a distrus viata. Am pierdut tot ce aveam mai de pret din cauza ei. Mai intai m-a parasit logodnica in ajunul nuntii pe motivul ca nu sunt un fan O-Zone adevarat si am pangarit aceasta formatie cu "dragostea mea falsa". Apoi m-a parasit toata familia in drum spre un concert O-Zone cand oprisera masina la o benzinarie sa ma duc la baie. Apoi au urmat prietenii care m-au parasit unu cate unu sa se dedice formatiei venerate. Si dupa ce am ramas si fara ei am primit lovitura de gratie: m-a parasit pisica cu o ultima leganare din coada si ficusul meu din geam a murit ramas fara seva lui: muzica O-Zone pe care nu am mai putut sa o ascult. Aceste fiind spuse ma duc sa ma sinucid. Ma arunc din avion in fata trenului cu care calatoresc baietii cand pleaca in turnee
ADIO viata cruda!
ADIO ultima iubire, O-ZONE!!!!
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Re: salutare...din nou!
Initial trimis de FanClub O-ZONE
super de treaba , nu au fite, iar pe mine Dan ma si suna..si sa va spun akuma si ceva mai nou despre ei: pe 24 august incep filmarile la noul clip (in Chisinau) intitulat "DAR UNDE ESTI", piesa care face parte de pe albumul "NUMBER.1". Dyana......si Cristina
fashcinant...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Io ii iube` pe neOLIGOFRENII de la gAZON.
Iei ie asa di siexi, si are toti nestie mushchi... de-mi sta hormonu'n loc....
*Astea-s genu de fete noi pe forum care deschid primul forum la intamplare si lasa un super sub. ca asta?!
Iei ie asa di siexi, si are toti nestie mushchi... de-mi sta hormonu'n loc....
*Astea-s genu de fete noi pe forum care deschid primul forum la intamplare si lasa un super sub. ca asta?!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
"SI timpul trece fara noi cu tot ce a fost
Ramane numai amintirea fara rost"...
"Ma trezesc cu tine in gand
Despre tine vreau sa cant
Melodia mea de dor care place tuturor"
O-zone forever prieteni!
Ramane numai amintirea fara rost"...
"Ma trezesc cu tine in gand
Despre tine vreau sa cant
Melodia mea de dor care place tuturor"
O-zone forever prieteni!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
sly, daca imi permiti sa completez ultima parte a postului precedent.
Despre tine
Mí£ trezesc cu tine-n gand
Despre tine vreau sí£ cant
Melodia mea de dor
Care place tuturor.
Nu-mi rí£spunzi la esemes
Eu iti scriu atat de des
Poate m-am purtat urat
Dar sí£ stii cí£ te-am iubit
Refren:
Mí£ inec in ochii tí£i
La lu la la lei
Plange lumea dupí£ ei
La lu la la lei
Esti un inger pe pí£mant
Despre tine cant
Si zi si noapte
La lu lei.
Dací£ mergi cu mine-n vis
Am sa te inví£t sí£ razi
Si-am sí£-ti cant paní£ in zori
Cantecelul meu de dor.
Eu iti scriu atat de des
Poate m-am purtat urat
Refren:
Mí£ inec in ochii tí£i
La lu la la lei
Plange lumea dupí£ ei
La lu la la lei
Esti un inger pe pí£mant
Despre tine cant
Si zi si noapte
La lu lei.
PS: Postul este valabil si pentru threadul "In ce versuri va regasiti?".
Despre tine
Mí£ trezesc cu tine-n gand
Despre tine vreau sí£ cant
Melodia mea de dor
Care place tuturor.
Eu iti scriu atat de des
Poate m-am purtat urat
Refren:
Mí£ inec in ochii tí£i
La lu la la lei
Plange lumea dupí£ ei
La lu la la lei
Esti un inger pe pí£mant
Despre tine cant
Si zi si noapte
La lu lei.
Dací£ mergi cu mine-n vis
Am sa te inví£t sí£ razi
Si-am sí£-ti cant paní£ in zori
Cantecelul meu de dor.
Eu iti scriu atat de des
Poate m-am purtat urat
Refren:
Mí£ inec in ochii tí£i
La lu la la lei
Plange lumea dupí£ ei
La lu la la lei
Esti un inger pe pí£mant
Despre tine cant
Si zi si noapte
La lu lei.
PS: Postul este valabil si pentru threadul "In ce versuri va regasiti?".
ANTI
-
Re: O-Zone
Initial trimis de xkran
dau la schimb un tricou si un tatuaj cu O-zone
intrebare: cum dracu desprinzi tatuajul?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
1341
Folosesti o lama ruginita, imprumuti o sabie ninja, iei cutitul de bucatarie cu care mama taie carnea, vorbesti cu vecinul sa-ti dea pentru o scurta bucata de timp foarfeca de taiat gardul viu sau (daca doresti) te duci la un padurar sa-ti dea un joagar.
x-kran - ia zi, cum facem cu tricoul ala?
x-kran - ia zi, cum facem cu tricoul ala?
ANTI
-
Azi am vazut si eu in premiera videoclipul de la O-Zone astia cu "nu raspunzi la sms" . Si mi-am luat melodia d p net.
Nu pot spune decat ca sunt cu 5 clase peste Animal X !
Sunt chiar mai bun ca 3 Sud Est.
sunt basarabeni ?
PS : daca mai scot si alte melodii....o sa le fac cu mana mea forum pe fanclub ! serios ! nu este nici un fel de gluma !
Nu pot spune decat ca sunt cu 5 clase peste Animal X !
Sunt chiar mai bun ca 3 Sud Est.
sunt basarabeni ?
PS : daca mai scot si alte melodii....o sa le fac cu mana mea forum pe fanclub ! serios ! nu este nici un fel de gluma !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1357
O sa fie o mica problema cu postul de moderator, deoarece la aceasta functie aspira (avand motive foarte bine intemeiate) SOD, Mig29, dana, Joao, onk, bhuttu, xkran, Jaja Beens (care, dupa cum se stie, a fost parasit de logodnica in chiar noaptea nuntii, motivul fiind ca amicul nostru este fan al baietilor din Chisinau; in plus, Jaja s-a certat cu familia pentru ca s-a dus la un concert), vali si, fara falsa modestie, eu.
ANTI
-
Daca il facem pentru inceput am sa-l moderez eu . Asa ca visatzi ! :p
O sa iau legatura si cu fetele care au deschis subiectul !
Acum ,fara misto..dar O-Zone astia sunt mai de calitate decat Simplu , Animal X , Candy si ce prostii mai avem noi p'aci !
Merita si ei un forum ! :yD
TNT d c sa aiba forum pe fanclub si fratzii nostrii de peste Prut sa nu aiba ?
Nu am judecat corect ,baixo ?
O sa iau legatura si cu fetele care au deschis subiectul !
Acum ,fara misto..dar O-Zone astia sunt mai de calitate decat Simplu , Animal X , Candy si ce prostii mai avem noi p'aci !
Merita si ei un forum ! :yD
TNT d c sa aiba forum pe fanclub si fratzii nostrii de peste Prut sa nu aiba ?
Nu am judecat corect ,baixo ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Bai, voi chiar sinteti serioshi cu O-Zone astia??? Am gasit si eu bucata asta pe net (Despre Tine), dar parca ar fi facuta prin anii ´80, un fel de elogiu pentru Ceausheasca...:con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
1358
Alex, nu stii sa recunosti valoarea acolo unde este! O-Zone este cea mai adevarata trupa aparuta anul trecut in muzica romaneasca! Nu stiu de ce nu a luat premiul pentru debut pe anul 2002! ;P
ANTI
-
Huh...ca sa nu-mi sara lumea in cap, o sa zic asa:
Nu este rea, dar am auzit altele si mai misto...:a
PS. "La la la lei"????
Nu este rea, dar am auzit altele si mai misto...:a
PS. "La la la lei"????

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member