Transferuri internationale

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Transferuri internationale:

Mesajde Aragorn » Dum Apr 21, 2002 7:05 am

Transferuri din 21 aprilie pana in 21 Septembrie:

Sigur: Robert Enke de la Benfica la Barcelona
Michael Ballack de la Bayer Leverkusen la Bayern Munich
Franca de la Sao Paulo (Bra) la Bayer Leverkusen
Arjen Robben de laFC Groningen (Hol) la PSV (Hol)

In tratative: Stefan Effenberg de la Bayern Munich la Galatasaray.
Cristi Chivu de la Ajax la 3,4 echipe de top din europa.
Marcus Allback de la Heerenveen (Hol) la Aston Villa / Sunderland
David Trezeguet de la Juventus la Arsenal
Fernando Morientes de la Real Madrid la AS Roma
Alessandro Nesta de la Lazio la Manchester United
Ze Roberto de la Bayer Leverkusen la Chelsea / Barcelona
Juan Sebastian Veron de la Manchester United la Barcelona
Reiziger de la Barcelona la MAnchester
Dietmar Hamann de la Liverpool la Arsenal / Bayern Munich
Josep Guardiola de la Brescia la Inter Milan / Arsenal / Chelsea / Southampton
Mario Jardel de la Sporting Lisbon la Hertha Berlin
Juan Roman Riquelme de la Boca Juniors la Atletico Madrid
Robbie Keane de la Leeds United la Aston Villa / Liverpool
Nicolas Anelka de la Paris-SG la Liverpool

Momentan asta stiu eu, daca altcineva mai cunoaste ceva sa mai adauge... voi incerca sa update-uiesc lista cat mai des...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

pancu la inter?

Mesajde Boby26 » Dum Mai 26, 2002 8:56 pm

daniel pancu jucatorul lui rapid buc poate ajunge la inter sporting sau benfica
cine vrea sa ajunga la unu dintre aceste cluburi sa imi scrie si sa scrie si echipa
Boby26

Mesajde baixinho© » Lun Iul 22, 2002 2:11 pm

Moshule, a plecat Rivaldo de la Barcelona. :( :( :( :(
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Iul 25, 2002 8:15 pm

Initial trimis de petrican
Moshule, a plecat Rivaldo de la Barcelona. :( :( :( :(

si italia nu-l vrea!asta e de ras.rivaldo fara echipa.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 25, 2002 8:17 pm

Lasa ca daca nu il vrea Italia..il ia Mnachester sau Arsenal. Si atunci sa vedetzi voi fotbal !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 25, 2002 8:30 pm

io sper sa najunga la aia de la real, ca cred ca-mi tai venele in lungul lor.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Joi Iul 25, 2002 8:45 pm

Pai bobo, cum de n-ai mentzionat faptul k la Bayern s-au transferat shi Deisler shi Ze Roberto?

Ah, vad k n-a pomenit nimeni de Rio Ferdinand...ce lovitura a dat Man Utd.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Dum Aug 04, 2002 5:45 pm

Romario de la Vasco da Gama la Fluminense.
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Aug 04, 2002 5:50 pm

Pancu de la Rapid la Besiktas si Baciu de la Steaua la Lille. Am trimis acest post ca sa vin cu o intrebare? De ce nu mai exista un forum despre romanii din strainatate? Nu de alta, dar cel vechi s-a inchis si ma gandesc ca daca tot incepe noul sezon, o parere pe ici pe colo despre romanii de dincolo nu strica. De exemplu, Viorel Moldovan a jucat la Nantes (in meciul castigat cu 2-0 Olympique Marseille cu 2-0) 69 de minute.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 14, 2002 9:20 am

Oaa....Rio Ferdinand e la Manchester ? Nu am stiut ! In locul cui o sa joace ?

Pana la urma ce face Ronaldo ? Pleaca la Real..la schimb cu Roberto Carlos si Makelele ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 14, 2002 5:30 pm

Ronaldo nici el nu stie ce face, deci cu atat mai putin eu. Cert este ca nu a fost inclus in lotul pentru meciul din Liga Campionilor cu Sporting.
PS: Romario a marcat doua goluri in primul lui meci la Fluminense. Astfel a ajuns la numarul de 843 de goluri marcate in 847 de meciuri. (de toate: amicale, oficiale, la echipa de club, la nationala, etc, etc.)
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Joi Aug 15, 2002 9:52 am

Am aflat shi io k Fabio Cannavaro a fost transferat la Internazionale Milano de la Ac Parma shi de asemenea tot la Inter a ajuns shi Francesco Coco care era imprumutat la Barca fiind jucatorul lui Milan.Coco a schimbat in 2 ani 3 echipe(mai ceva k in divizia A):)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 16, 2002 3:45 am

Vine Jardel la Barca ? Ce bine ar fi ! Nu se compara el cu Rivaldo...dar tot ar fi bine !
De cand a plecat Rivaldo de la Barca...iubirea mea pt. echipa catalana s-a redus cu 50 %.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 18, 2002 12:02 pm

Sanse ca Jardel sa vina la Barca sunt destul de mari. Ramane de vazut daca se vor intelege cluburile la bani. Aici mi se pare o chestie penibila. Adica la Sporting nu poate sa joace din cauza problemelor personale, dar la Barcelona poate. Sa fim seriosi!
Asa, dupa cum ai sesizat, Moshule, a avut loc o schimbare in echipa de baza (ca nu poate fi vorba de transfer). A iesit petrican si a (re)intrat baixinho. Mersi de felicitari!
ANTI

baixinho©

Mesajde Aragorn » Mie Aug 28, 2002 2:12 am

Jardel nu poate sa plece la Barcelona momentan ca au prea multi jucatoiri extracomunitari...vca veni in caZul in care Geovanni va pleca.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 28, 2002 8:21 am

Cica se intoarce Barbu la Rapid, daca pleaca Schumacher. De vazut!
ANTI

baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 31, 2002 7:38 pm

Ronaldo la Real Madrid, la schimb cu Solari, Morientes + 20 milioane €.
Mutu la Prma pe cinci ani.
Adrian Ilie la Alaves.
Nesta la Milan.
ANTI

baixinho©

Mesajde cutuma© » Sâm Aug 31, 2002 8:03 pm

Se pare k Morientes nu va juca la Inter ci va fi trimis la Barcelona, locul lasat liber la inter urmand a fi acoperit prin sosirea lui Hernan Crespo de la Lazio...

cutuma©

off-topic

Mesajde MiG29 » Dum Sep 01, 2002 12:21 am

Lazio daca ramane fara Nesta shi Crespo o sa se linga pe bot de cupe europene anu asta.Pacat de echipa asta shi de Cragnotii care a bagat bani shi degeaba.
MiG29

Mesajde baixinho© » Dum Sep 01, 2002 2:21 am

Pai Nesta a plecat. Iar Crespo a amenintat ca daca echipa nu are forta sa traga la titlu, isi va face si el bocceluta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aragorn » Lun Sep 02, 2002 3:55 pm

Deci RONALDO la REAL MADRID
si CRESPO la INTER
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Sep 03, 2002 12:01 am

Shi Contra la Atletico Madrid ptr 8 milioane$ ,Mijatovic a ajuns la o echipa de divizia a doua din Spania,Levante...
Lazio i-a luat in sfarsit pe Manfredinni shi Eriberto de la Chievo shi se pare k va urma Oddo de la Verona
MiG29

Mesajde Aragorn » Mar Sep 03, 2002 9:32 pm

Mutu e la Parma... Pacat totusi ca a ajuns la o echipa asa de slaba :(

Adi Ilie a ajuns si el la Alaves...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Sep 03, 2002 9:43 pm

hai mai Bobo, Parma echipa slaba? N-ash zice...e o echipa cu traditzie care in ultimii ani a pus serioase probleme granzilor, in plus e important pt mutu sa joace in continuare meci de meci, lucru care la juve nu s-ar fi intamplat...

cutuma©

Mesajde baixinho© » Mie Sep 04, 2002 3:59 pm

Jardel a semnat un precontract cu Barcelona, unde va ajunge in decembrie, deoarece acum ar fi prea multi extra-comunitari. De mentionat ca in decembrie, Jardel va primi cetatenia portugheza.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aragorn » Lun Oct 21, 2002 4:43 am

Eu cred ca ce ai scris tu e eronat deoarece cred ca barcelona n-ar lua un jucator care n-a evoluat 4 luni si plus e extracomunitar...si in plus n-am vazut nici unde pe net asta...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Noi 16, 2002 6:31 pm

se zvoneste ca Adrian Ilie s-ar putea sa se transfere la Galatasaray de la anul.in iarna asta,lui Ilie ii expira contractul cu Deportivo Alaves,iar Galata are nevoie de un jucator care sa il substituie pe brazilianul Felipe Jorge,care este accidentat.

a mai auzit careva de chestia asta???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mar Dec 17, 2002 8:13 pm

Eu auzisem ca il vrea Brescia...dar acum nu mai conteaza ca a semnat continuarea cu Alaves si acum e in forma deplina.

Am auzit insa ca Bayern vrea sa-l ia pe Mutu... si Leverkusen pe Codrea in iarna asta.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Dec 19, 2002 10:15 pm

Da da, cum sa nu? Mutu la nemtzi...Acolo pe primul loc e seriozitatea care la mutu e lipsa pauza.

cutuma©

Mesajde Ayrton » Lun Ian 13, 2003 4:47 pm

Adrian Ilie la Olimpiakos Pireu pe un salariu anual de 1 milion euro?
Vladut Muntenu si Ovidiu Petre in probe la Ajax Amsterdam.
Iar pe Flavius Stoican se pare ca se lupta PSV Eidinhoven cu Galatasaray.

Se va confirma vreunul din transferurile astea?
Ayrton

Următorul

Înapoi la Fotbal International