intalnirea forumista #2
56 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Dak nu plec din bucureshti in week-endul asta ash veni cu mare placere.
On second thought...nici nu vreau sa ma gandesc ce ma ashteapta dak ma prinde SOD pe-acolo, asha k mai bine ma abtzin, deshi pana duminik, e ceva timp, o operatzie estetica shi gata...scap cu viatza...
On second thought...nici nu vreau sa ma gandesc ce ma ashteapta dak ma prinde SOD pe-acolo, asha k mai bine ma abtzin, deshi pana duminik, e ceva timp, o operatzie estetica shi gata...scap cu viatza...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
bah terminati cu fazele astea de kko... veniti ca nu se cearta nimeni cu nimeni... si daca e sa va certati... o faceti amical... ca asha zic io ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Imi doresc enorm de mult sa vin !
Dar am restantza luni !
Sper totusi sa fiu prezent intre orele 18 si 22:30 !
Mai vad eu !
La ce ora e concertul...SOD ? (eu chiar sunt fan Vama Veche.....mai ales Hotel Cismigiu)
Dar am restantza luni !
Sper totusi sa fiu prezent intre orele 18 si 22:30 !
Mai vad eu !
La ce ora e concertul...SOD ? (eu chiar sunt fan Vama Veche.....mai ales Hotel Cismigiu)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
bah terminati cu fazele astea de kko... veniti ca nu se cearta nimeni cu nimeni... si daca e sa va certati... o faceti amical... ca asha zic io ;b
Mai sopra, io glumeam, shi ash veni cu mare placere, in caz k sunt in bucureshti... Acum ramane de vazut dak shtie shi SOD de gluma :con:

-
daca am timp apar si eu pe la 19. bai SOD! nu am putut ajunge ieri sau cand am vrbit ca vin. am avut multe treburi. sper ca ai consolat-o pe mirandolina (superba...). daca poti duminica, sa o chiemi si pe oana sa nu se simta singurica fetita.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Normal ca vin, numai ca sa imi spuneti la ce ora sa fiu acolo. Apropo, sper sa vina si "superba oana". Sau daca nu poate ea, macar sa fie prezenta "pufulet 37".
Nu de alta, dar vreau sa imi prezint scuze personal (am si eu o obsesie, ce sa-i faceti?).

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Daca o sa vii si nu o sa ma mai stresezi ca randul trecut, este perfect.
PS: Daca tot imi pomenesti persoana, fa-o ca lumea.
PS: Daca tot imi pomenesti persoana, fa-o ca lumea.
ANTI
-
nu va mai certati atat ;b
La ora 18:00 e ok? ... si sa nu mai intarziati ca data trecuta... ca unii au sesiune si nu pot sa stea mult
La ora 18:00 e ok? ... si sa nu mai intarziati ca data trecuta... ca unii au sesiune si nu pot sa stea mult

- Sopra Tutt1
- Junior Member
In proportzie de 92 %....la orele 18 ma voi afla pe celebra terasa La Ruine !
Poate o sa stau pana la 12-1 ! Depinde daca imi termin de facut fitzuici si copiutze..pt. examenele de saptamana viitoare.
Poate o sa stau pana la 12-1 ! Depinde daca imi termin de facut fitzuici si copiutze..pt. examenele de saptamana viitoare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cine sunt GIO si laptic ?
Daca sunt fete pe la 15-16 ani....chiar ca ar fi o placuta surpriza !
Daca sunt fete pe la 15-16 ani....chiar ca ar fi o placuta surpriza !
-
io in weekenduri mai rarutz. ;P propun la SOD sa puie evenimentele mondene in timpul saptamanii in jur de nu mai tarziu de ora 19:00, sa vie lumea derect de la intreprinderi, sa bea o bere in drum spre casa
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
si eu vin cu o surpriza
Moshule... cum ai calculat procentul ala de 92%? pune mana si scrie fituici... ca te sparg daca nu te prezinti.

Moshule... cum ai calculat procentul ala de 92%? pune mana si scrie fituici... ca te sparg daca nu te prezinti.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Lasatzi ma glumele..si zicetzi cine e GIO !
Da..Mr. Santa.....I mean...Mr. Sopra....o sa fac tot posibilul sa vin !
(daca ziceam 99 % sanse sa vin..cum le-ash fi calculat ? asa am calculat si 92 % )
Da..Mr. Santa.....I mean...Mr. Sopra....o sa fac tot posibilul sa vin !
(daca ziceam 99 % sanse sa vin..cum le-ash fi calculat ? asa am calculat si 92 % )
-
Mai, noi ca noi, venim, dar gazda noastra minunata o sa fie?
Cine poate sa ne spuna ceva concret in sensul asta? Ce-i drept, ea intra pe forum mai rar, dar si cand o face (ma refer la intrarea pe forum, nu la altceva
), se simte.

ANTI
-
Initial trimis de SOD
nu ba decret,sod e un taran prost si nu stie de gluma!

Pana la urma mi-am anulat toate planurile pt acest week-end astfel ca, 100% sigur voi fi acolo.
Cand ma gandesc ce useri voi cunoashte imi tremura picioarele... Moshule, dak nu vei fi acolo io nu shtiu ce ma voi face...mi-e frica...daca ma mananca alde Dana&co ;P

-
A..daca vine si Decret..voi veni si eu in proportzie de 95 % !
Tzie frica de Dana & Co ? Sa nu itzi fie frica...atata timp cat ai cu tine..ce mi-ai aratat mie..in timp ce Aliosha era sa isi plateasca lumina ! :p
Tzie frica de Dana & Co ? Sa nu itzi fie frica...atata timp cat ai cu tine..ce mi-ai aratat mie..in timp ce Aliosha era sa isi plateasca lumina ! :p
-
Mai moshule, ce ma crezi tu pe mine??? Las' k o sa-tzi explic eu pe YM cum era treaba cu ce tzi-am aratat atunci...
Oricum, cred k te-ai prins ca glumeam cand am zis k mi-e frica de ei...am doar emotzii...
Oricum, cred k te-ai prins ca glumeam cand am zis k mi-e frica de ei...am doar emotzii...
-
Vorba lu' SOD....sunt un tzaran prost..si nu m-am prins ca glumeai !
Na..Cata...ca acum suntem doi tzarani prosti. De fapt..suntem 3...impreuna cu stii tu cine ! :p
Na..Cata...ca acum suntem doi tzarani prosti. De fapt..suntem 3...impreuna cu stii tu cine ! :p
-
Nu e nimeni tzaran prost pe forumul asta (cel putzin nu cred, Bade Vasile, eshti p'aici? Eh, cred k nu). Asha k va rog io mult incetatzi cu replicile astea. Pana una alta voi inceta eu sa mai postez pe threadul asta k devin off-topic. Ne vedem maine...
-
56 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2