Am si eu o reclamatie....

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Am si eu o reclamatie....

Mesajde Nicholas_Alek » Lun Sep 02, 2002 4:36 pm

Am tot zis si vad ca voi comunistilor nimic! Ati pus-o pe bleaga aia de Dana pe post de caligrafista?...sa toata ziua cu degetu´n cur si cauta ca greseli de ortografie! Este asta cumva "FunClub Forum" sau "NuFaceGreseliDeOrtografieForum"???

Eu scriu cum vreau..impreunat, despreunat, bla,bla...

Cind i-am zis ca nu avea regulamentele la Rock Strain, sa dus repede si le-a pus...hahaha...proasta cartierului, si dupa aia imi zice mie ca-s chior.

Daca cititi primele mele subiecte, o sa vedeti ca au fost "normale"...da´ a aparut Dana pe calul ei, dind cu lancea de mi-a darimat toate morile de vint!

Am vazut ca mai multi useri sau plins de ea....da nimic!..da spaga mare, domne admin????

Daca v-au bagat aia de la top100 pe underground, e din cauza votului "obligatoriu" si a vacii!

Anyway, am un ban..shi eu al meu..nu l-as vinde pe nimic!

Dar Dana mi-a rupt inima......
Damn, I´m smooth!
Smoother than D***!
Nicholas_Alek
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 02, 2002 6:05 pm

ai primit ban pe forumul de Rock Strain pentru mesaje aberante si bagare in seama total aiurea. mai multe detalii la http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=78161#post78161
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Sep 06, 2002 12:33 pm

nu am gasit alt thread sa scriu si am scris aici.am observat ca moderatorii de pe barfe mi-au sters o droaie de mesaje.si asta fara sa ma anunte sau fara sa ma avertizeze.nici macar nu erau porcoase sau altcumva.ce fac acum?ma enervez rau sau o las asa?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 06, 2002 1:21 pm

pai te enervezi si o lasi asa... sau poti sa ii intrebi pe moderatorii de acolo care e problema lor?
Sopra Tutt1
Junior Member

Înapoi la Sugestii si reclamatii