Am tot zis si vad ca voi comunistilor nimic! Ati pus-o pe bleaga aia de Dana pe post de caligrafista?...sa toata ziua cu degetu´n cur si cauta ca greseli de ortografie! Este asta cumva "FunClub Forum" sau "NuFaceGreseliDeOrtografieForum"???
Eu scriu cum vreau..impreunat, despreunat, bla,bla...
Cind i-am zis ca nu avea regulamentele la Rock Strain, sa dus repede si le-a pus...hahaha...proasta cartierului, si dupa aia imi zice mie ca-s chior.
Daca cititi primele mele subiecte, o sa vedeti ca au fost "normale"...da´ a aparut Dana pe calul ei, dind cu lancea de mi-a darimat toate morile de vint!
Am vazut ca mai multi useri sau plins de ea....da nimic!..da spaga mare, domne admin????
Daca v-au bagat aia de la top100 pe underground, e din cauza votului "obligatoriu" si a vacii!
Anyway, am un ban..shi eu al meu..nu l-as vinde pe nimic!
Dar Dana mi-a rupt inima......
Am si eu o reclamatie....
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Am si eu o reclamatie....
Damn, I´m smooth!
Smoother than D***!
Smoother than D***!
- Nicholas_Alek
- Junior Member
ai primit ban pe forumul de Rock Strain pentru mesaje aberante si bagare in seama total aiurea. mai multe detalii la http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=78161#post78161
- Sopra Tutt1
- Junior Member
nu am gasit alt thread sa scriu si am scris aici.am observat ca moderatorii de pe barfe mi-au sters o droaie de mesaje.si asta fara sa ma anunte sau fara sa ma avertizeze.nici macar nu erau porcoase sau altcumva.ce fac acum?ma enervez rau sau o las asa?
-
SOD - Mesaje: 6035
pai te enervezi si o lasi asa... sau poti sa ii intrebi pe moderatorii de acolo care e problema lor?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii