Ce se mai intampla cu R.A.C.L.A.
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce se mai intampla cu R.A.C.L.A.
Din cate am inteles K-gula a plecat din racla ,rimaru e ingamfat(?cu toate ca nu pare?) ransul s-a dus, k-gula scoate un album nou
(il ashtept cu sufletul la gura) shi oricum daca e singur rimaru a mai aratat ca se poate descurca shi pe solo shi ca un album de-al lui face cat tot ce a scos mafia (yak) pana acum !!!! daca e shi k-agula acu solo va dati seama ce o sa ya-sa !falacari shi scantei!pace!
(il ashtept cu sufletul la gura) shi oricum daca e singur rimaru a mai aratat ca se poate descurca shi pe solo shi ca un album de-al lui face cat tot ce a scos mafia (yak) pana acum !!!! daca e shi k-agula acu solo va dati seama ce o sa ya-sa !falacari shi scantei!pace!
-
rap_t_one - Junior Member
Re: Ce se mai intampla cu R.A.C.L.A.
Initial trimis de rap_t_one
Din cate am inteles K-gula a plecat din racla ,rimaru e ingamfat(?cu toate ca nu pare?) ransul s-a dus, k-gula scoate un album nou
"Mafia yak"??????:mad:
Cate albume mafia ai ascultat de zici asa ceva? A? Numa 2 melodii si deja comentezi?
A da....ai "dreptate"...... Rimaru` scoate albume "bune" .... da de manelele lui ce zici? Si pe alea le asculti.....nu? Ca doar ai mentalitate de manelist:mad:
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
am auzit ca la un cencert de ieri din ploiesti a cantat "o parte din racla".stie cineva ceva?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
hm...
In primul rand despre R.A.C.L.A. ... Rimaru nu e singur in trupa ci cu Connecr'R' . Au fost invitatzi de curand la "Yo!" pe MTv shi din cate am inteles pregatesc un nou album care se va numi "DEXteritate" shi se gandesc sa reinfiintzeze R.A.N.S.-ul care va fi format din R.A.C.L.A. shi , probabil , Verita Saga shi Ad Literam .
La concert a cantat , probabil , Connect'R" .
Shi Codrutza , mama , omul shi-a exprimat o parere...tu de ce te-ai revoltat in halul asta...precis acu l-ai convins,de cand a citit postul tau numa' Mafia asculta...calm down , beibi!
La concert a cantat , probabil , Connect'R" .
Shi Codrutza , mama , omul shi-a exprimat o parere...tu de ce te-ai revoltat in halul asta...precis acu l-ai convins,de cand a citit postul tau numa' Mafia asculta...calm down , beibi!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Lolex
Initial trimis de popalin
am auzit ca la un cencert de ieri din ploiesti a cantat "o parte din racla".stie cineva ceva?
Pai..... hahahahahah..cum adica o parte??? Nu stiai ca K-gula si`a dat "demisia"? Hihi.....si bine o facut!!!!
Codrutza
-
Bai codrutza, stai ma fetitzo calma, k n-ai habar de nimic in ceea ce priveshte racla...strici threadul cu mesaje tampite..chill
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Hmmmmm
Initial trimis de D€CR€T
Bai codrutza, stai ma fetitzo calma, k n-ai habar de nimic in ceea ce priveshte racla...strici threadul cu mesaje tampite..chill
Mda recunosc ca habar nu am nimic de RACLA dar atata stiu si eu!!!!
Iar in privinta mesajelor "tampite" cum spui tu.... mersi de compliment!!!!!
Codrutza
-
daca nu stii...
Ai dreptate ATATA STII SI TU!...mie mi se pare ca pentru cat stii iti dai prea mult cu parerea...incearca sa mai afli sau nu mai scrie! Si sa nu-mi multumesti cumva shi mie pentru bune intentii cum i-ai multumit lui Decret pentru compliment!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Re: Lolex
Initial trimis de Codrutza
Pai..... hahahahahah..cum adica o parte??? Nu stiai ca K-gula si`a dat "demisia"? Hihi.....si bine o facut!!!!
cum??????kgula nu mai canta cu rimaru?kgula nu mai e in racla?????ce chestie!!!!!!si de ce nu ati spus pana acum?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
bahi codrutza, dak era dupa mine erai de mult banata, dar nu asta conteaza. Ce conteaza e k deshi nu shtii cu ce se manaca hip-hop-ul shi nu shtii nimic de racla vii shi te bagi ca musca-n kkt. Asha ca te rog mult nu mai posta aici. Shi dak mai vrei sa ne zici ceva mie sau ganjei, exista p.m.-uri, ok?
-
lol
deci terminati pana nu va amendez...incepeti sa o dati in diverse!
Popalin: loooooooooool (asta ptr ca am prins gluma ta.....)
restu: kiss and make up...vreua unitate si harmonie (in sol) cum zice rimaru
....
sa raspund si eu la post: ultima data cand am verificat...racla nu aveau CASA, nu stiau cum scot albumu' si cand anume toamna asta, nu prea mai aveau negative (cica au rezolvat), rimaru...a inceput sa fie mai "om", connectR e inca fascinat de eminem.....copii alea alea. DEXteritate....oricum va fii misto si de colectie ptr toti repparii indiferent daca asculta MAfia, PArazitii, sau cazu meu la familia...hip hop-ul e hip hop......un fan al acestei muzici nu ar trebuii sa aibe atitudinea asta de fetitza care e la moda in romania...: a e cu mafia...muie... ; a e under d'ala ce terminat..... ASTA e comportament de fetitza....ptr mine
(ma bucur ca ati avut rabdare sa ma cititi si sa simtiti cu mine durerea mea, va multumesc & nu am vrut sa jignesc pe nimeni)
pace
Popalin: loooooooooool (asta ptr ca am prins gluma ta.....)
restu: kiss and make up...vreua unitate si harmonie (in sol) cum zice rimaru

sa raspund si eu la post: ultima data cand am verificat...racla nu aveau CASA, nu stiau cum scot albumu' si cand anume toamna asta, nu prea mai aveau negative (cica au rezolvat), rimaru...a inceput sa fie mai "om", connectR e inca fascinat de eminem.....copii alea alea. DEXteritate....oricum va fii misto si de colectie ptr toti repparii indiferent daca asculta MAfia, PArazitii, sau cazu meu la familia...hip hop-ul e hip hop......un fan al acestei muzici nu ar trebuii sa aibe atitudinea asta de fetitza care e la moda in romania...: a e cu mafia...muie... ; a e under d'ala ce terminat..... ASTA e comportament de fetitza....ptr mine
(ma bucur ca ati avut rabdare sa ma cititi si sa simtiti cu mine durerea mea, va multumesc & nu am vrut sa jignesc pe nimeni)
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Bine mai original, hai k nu mai o dam in diverse. Dar pana una alta muta-mi shi mie threadul ala cu in focuri pe parazitzii shi uita-te pe Tupac. Ah shi vezi k te-am mai intrebat ceva pe un thread de pe HH dar nu mai shtiu pe care...:con:
-
....
Initial trimis de D€CR€T
bahi codrutza, dak era dupa mine erai de mult banata, dar nu asta conteaza. Ce conteaza e k deshi nu shtii cu ce se manaca hip-hop-ul shi nu shtii nimic de racla vii shi te bagi ca musca-n kkt. Asha ca te rog mult nu mai posta aici. Shi dak mai vrei sa ne zici ceva mie sau ganjei, exista p.m.-uri, ok?
De unde stii tu cat stiu eu despre hh?? Iar a mai rasarit unu` intelibent care stie despre mine totul...
:A
Si asa cum tu scrii la B.U.G.Mafia ce vrei pot sa scriu si eu aici ce gandesc si ce vreau
Acuma sa nu`mi spui ca nu stiu nimic de mafia ca ma pufneste rasu`
Ete eu vreau sa scriu aici ce am de spus si nu altundeva! OK?
Codrutza
-
Bahi codrutzo, tzi-am zis k exista mesaje personale pt asemenea discutzii, exista shi Yahoo! Messenger dak potzi sa portzi o discutzie mai lunga de 5 cuvinte. Ah, shi sa nu uit...shti care-i diferentza intre mine shi tine? Io scriu despre Mafia, de fapt, critic mafia, dar dupa ce in prealabil am ascultat toate albumele lor, dupa ce in prealabil am facut parte din randul fanilor b.u.g., deci shtiu ce spun,da? Ia zi, cate albume, ba nu, cate melodii racla ai ascultat k sa vii shi sa te bagi in seama? Nu-mi raspunde ca nu-i nevoie.
Original, daca fatuca asta continua sa strice acest thread te rog mult inchide-l.
Original, daca fatuca asta continua sa strice acest thread te rog mult inchide-l.
-
Fete,fete shi ultra-violete...
LOL!
Merci mult ganja!
in rest vad ca de cand n-am mai intrat eu pe forum am ajuns shi manelist!(asha zice codrutza)!
Asha o cheama sau e nick , ca daca e nick sigur s-a inspirat din mediul ei ,adica din codru adica acolo unde doar lupii scot sunete gen UUU-uUUUU-UUU!
:>>> In legatura cu albumele mafia pe k-re le-am ascultat (shi pe care din pacate le invatzasem pe dinafara) nu cred ca ai invatzat tu sa numeri!
adica toate!TOATE!shi le-am avut pana la dupa blocuri cand mi s-a taiat efectiv de Pantelimon!Shi cum zicea Zullu :incearca sa faca rap /dintr-o groapa de r-h-t!got it?
nu cred ca ai ascultat atatea albume cat sa te prinzi te poantah
macar asculta asha de curiozitate racla k sa shti shi tu despre ce vb cand dormi asha pe tine!:>>
Merci mult ganja!
in rest vad ca de cand n-am mai intrat eu pe forum am ajuns shi manelist!(asha zice codrutza)!
Asha o cheama sau e nick , ca daca e nick sigur s-a inspirat din mediul ei ,adica din codru adica acolo unde doar lupii scot sunete gen UUU-uUUUU-UUU!
:>>> In legatura cu albumele mafia pe k-re le-am ascultat (shi pe care din pacate le invatzasem pe dinafara) nu cred ca ai invatzat tu sa numeri!
adica toate!TOATE!shi le-am avut pana la dupa blocuri cand mi s-a taiat efectiv de Pantelimon!Shi cum zicea Zullu :incearca sa faca rap /dintr-o groapa de r-h-t!got it?
nu cred ca ai ascultat atatea albume cat sa te prinzi te poantah
macar asculta asha de curiozitate racla k sa shti shi tu despre ce vb cand dormi asha pe tine!:>>
-
daca vreti sa stiti
oamenilor, daca vreti sa stiti de R.a.c.l.a. uteti sa intrati pe site-ul formatiei (mai mult sau mai putin oficial) si poate poate obtineti chiar un raspuns de la rimaru... oricum, chiar daca nu se intampla asta, veti afla ceva mai multe.
pace.
ps nu dau adresa site-ului. este usor de gasit si nu vreau sa supar pe nimeni.
pace.
ps nu dau adresa site-ului. este usor de gasit si nu vreau sa supar pe nimeni.
- satori
- Junior Member
Re: Re: Lolex
Initial trimis de popalin
cum??????kgula nu mai canta cu rimaru?kgula nu mai e in racla?????ce chestie!!!!!!si de ce nu ati spus pana acum?
:lol: esti hazliu aline, dar sti foarte bine despre mine chiar mai multe decat multi de aici.

ganja^^^: eu nu am cantat la ploiesti. o fi fost conecter. sunt curios daca sa suparat rimaru asa cum facea cu mine

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Re: heh!
bravo mha baietzi
acuma am intzeles : daca omu ii cu deficientze in privintza hh-ului nu-l mai mai certatzi mai mai bine la-tzi educa mai .sa nu credetzi ca eu sunt bun sa-l educ dar vreau sa spun ca daca totzi ar pune un gand bun ar iesi si condrutza asta sa fie mai copt la minte sa stie ce inseamna stilul gansta si sa stie cine critica acest sitil ca doar stitzi ca"stilurile se pup si nu itzi trebe lupa"sa observi asa ceva
oricum codrutza te vei lumina tu intr-un final
p.s am o nelamurie dece sa se supere rimaru pe tine k-gula? scuze ca repet intrebarea.
cam asta ar fi tot...pace
acuma am intzeles : daca omu ii cu deficientze in privintza hh-ului nu-l mai mai certatzi mai mai bine la-tzi educa mai .sa nu credetzi ca eu sunt bun sa-l educ dar vreau sa spun ca daca totzi ar pune un gand bun ar iesi si condrutza asta sa fie mai copt la minte sa stie ce inseamna stilul gansta si sa stie cine critica acest sitil ca doar stitzi ca"stilurile se pup si nu itzi trebe lupa"sa observi asa ceva
oricum codrutza te vei lumina tu intr-un final
p.s am o nelamurie dece sa se supere rimaru pe tine k-gula? scuze ca repet intrebarea.
cam asta ar fi tot...pace
nu ma i-au dupa inger
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
- nephyu
- Junior Member
sincer, nici eu nu imi explicam acest fenomen. am avut cateva cantari la care am fost invitat (sa se inteleaga bine, invitat), dupa care Calin se supara si facea urat. ce vina aveam, ca cei ce ma invitau nu vroiau sa auda de el + ca acele cantari au fost din punctul meu de vedere, caritabile. Calin in perioada acea nu vroia sa auda de asa ceva. deci nu stiu de ce se supara. treaba lui, dar asata a fost inca o caramida.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
dar acuma de cand nu mai cantatzi impreuna cred ca i-ai demonstrat ca un album solo bun, nu numai el stie sa scoata asa ca bafta rans-ului daca se va reuni
pace
pace
nu ma i-au dupa inger
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
dar nici demon nu sunt
orice mc moare jos
el ajunge sus
- nephyu
- Junior Member
dute si pisete ca esti palida la fata
bai fata esti dusa la gara cu totul .in primul rand racla le flutura pula prin fata mafiotilor care altceva nu stiu decat sa cante de pantelimonul pulii mele .dute tu in pantelimon la orice ora vrei si vezi si tu daca e asa cum zic ei. in al doilea rand racla canta de realitatea care exista nu de cea virtuala a mafiotilor
- Foxoo
- Junior Member
....
Auzi Foxoo ..ce ar fi sa asculti si tu alte piese mafia sa vezi ca nu toate is cu Pantelimonu`? Incearca de ex. "Psihopatul" sau "Romania" sau "Capu` sus" , "Inca odata" , si multe altele...
Codrutza
-
....
Auzi Foxoo ..ce ar fi sa asculti si tu alte piese mafia sa vezi ca nu toate is cu Pantelimonu`? Incearca de ex. "Psihopatul" sau "Romania" sau "Capu` sus" , "Inca odata" , si multe altele...
Codrutza
-
hhhhhhhmmmmmmmmm!!!
In primu rand foxoo e omu meu (pe felie zi de zi)!
Ce a ascultat el am ascultat shi eu shi invers !Got it?!
deci k sa-l citez putin pe omu meu foxoo :du-te shi peishe-te pe tine k eshti intradevar palida(shi proasta pe deasupra)!
Shi schimba rahatu ala cu Mafia rulz k e de k-k!OK?
MAFIASUCKSMAFIASuCKS!no offense!:>>>
Ce a ascultat el am ascultat shi eu shi invers !Got it?!
deci k sa-l citez putin pe omu meu foxoo :du-te shi peishe-te pe tine k eshti intradevar palida(shi proasta pe deasupra)!
Shi schimba rahatu ala cu Mafia rulz k e de k-k!OK?
MAFIASUCKSMAFIASuCKS!no offense!:>>>
error : signature could not be loaded !
-
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2