Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
suflatul incantat mi-a fost astazi, de cele 25 de emailuri noi, de faptul ca hotmailul mi s-a blocat si de faptul "ca daca" nu raspund la 5 emailuri imi pot lua adio de la niste chestii ($) :cry: ... cred ca ma duc la internet cafe! si sunt atat de fericit... :happy:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ma incanta ideea ca diseara o sa beau o bere la Ruine, cu gasca de pe 2 (adica de pe forum) si o sa ascult Vama Veche.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
azi dimineata cand m-am trezit cu o durere de cap(asae cand e berea calda,nu SOD? :p) am gasit "o ultima tzigara/uitata-ntr-un colt sub pat"
asta mi-a bucurat sufletzelu.in rest....nimik
ps:lulutzo,tu ai fost,ma?

ps:lulutzo,tu ai fost,ma?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Da....ar fi buna..daca la varsta...in loc de 5 ..ar fi un 1 !
Stitzi ce m-a incantat in ultimele 20 de minute ? Ca am schimbat pe YM cateva replici cu animalele mele preferate d p froum : Animalutza XXX , Felina si SOD "porculete" . 3 animalutze f. simpatice !
Da..si cu Aliosha....care se lauda la fiecare convorbire de'a mea cu el...cu privelistea de la fereastra lui !
Stitzi ce m-a incantat in ultimele 20 de minute ? Ca am schimbat pe YM cateva replici cu animalele mele preferate d p froum : Animalutza XXX , Felina si SOD "porculete" . 3 animalutze f. simpatice !
Da..si cu Aliosha....care se lauda la fiecare convorbire de'a mea cu el...cu privelistea de la fereastra lui !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Bai depeche..de multumit mie sa-mi multumesti..nu lu Sopra. Ca eu ti-am dat liber pe forumul meu !
Vezi cum te comportzi !
Vezi cum te comportzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sopra,administratorule..tu esti nesimtit !
Cand strica cineva generalitatzile..pe tine te doare-n p*** ...eu tre' sa ma lupt cu ei.
Asa ..ca nu mai itzi arata marinimie fatza de diversi useri....pe barba mea !
Aliosha...tu sa taci ! Uita-te in continuare la privelistea d p geam !
Cand strica cineva generalitatzile..pe tine te doare-n p*** ...eu tre' sa ma lupt cu ei.
Asa ..ca nu mai itzi arata marinimie fatza de diversi useri....pe barba mea !
Aliosha...tu sa taci ! Uita-te in continuare la privelistea d p geam !
-
Initial trimis de Aliosha
Sopra stii fabula aia cu aricul care intra in cuibul de sarpe???
nop... imi spui si mie? pls
Moshule... marinimia ta n-are margini... e infinita

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Originally posted by Calypso
Abia astept sa inceapa scoala!
Eshti normala? Io nu mai pot de cap de cateva zile, dupa ce am realizat k vara asta n-am facut nimic shi ca in cateva zile incepe tortura shi tu te bucuri. GOD HELP US. Se-ntoarce lumea cu susu-n jos...
Jasmyno...dak zici tu k le-a fost forumishtilor dor de tine...:rolleyes:
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Vezi tu Sopra... sarpele (un exemplar foarte inalt) si serpoaica(dealtfel calma si intelegetoare) au gazduit pentru o perioada de timp ariciul in casa lor. La inceput "mariajul" a decurs satisfacator in ciuda deselor escapade ale ariciului la "La Mama" si a numeroaselor beri baute seara in compania chipsurilor si filmelor de pe HBO. Toate bune si frumoase pana cand cei doi serpisori au dorit sa isi mareasca familia. Dar... era o mica problema. Aveau nevoie de spatiu si pogonici nu dadea semne ca va parasi mica lor locuinta.
Pentru inceput grasutul arici a fost rugat cu frumosul si i s-a explicat ca nu mai este loc si pentru el, ca doresc si ei sa aiba niste bebe -serpisori. Acesta s-a simtit foarte ofensat si le-a readus aminte ca toata iarna el a incalzit casutza, prin prezenta lui, si ca el i-a binedispus cand se intorceau suparati seara de la servici.
Aceasta nesimtire crasa nu i-a putut fi stopata nici prin argumentele infailibile pe care cei doi serpisori le-au adus in discutie. SI anume ca familia lor este in plina marire de membrii iar cei mai noi vor fi jenati de tepii lui foarte ascutiti.
Acum stimati ascultatori , ramane de vazut cum se vor descurca cei 2 serpisori cu grasutul arici buclucas.
Eu unul le urez succes.
Pentru inceput grasutul arici a fost rugat cu frumosul si i s-a explicat ca nu mai este loc si pentru el, ca doresc si ei sa aiba niste bebe -serpisori. Acesta s-a simtit foarte ofensat si le-a readus aminte ca toata iarna el a incalzit casutza, prin prezenta lui, si ca el i-a binedispus cand se intorceau suparati seara de la servici.
Aceasta nesimtire crasa nu i-a putut fi stopata nici prin argumentele infailibile pe care cei doi serpisori le-au adus in discutie. SI anume ca familia lor este in plina marire de membrii iar cei mai noi vor fi jenati de tepii lui foarte ascutiti.
Acum stimati ascultatori , ramane de vazut cum se vor descurca cei 2 serpisori cu grasutul arici buclucas.
Eu unul le urez succes.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Alisoha..ai expus gresit povestea ! Sa inteleg ca sarpele e Sopra,ariciul eu....dar cine e serpoaica ?
Aaa....la Jaja te refereai ?

Aaa....la Jaja te refereai ?
-
Moshule... n-ai inteles nimic... tu faci cat toti trei... si noi suntem serpishorii care vor sa iasa...
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma