Pareri despre prestatia fetelor de la T.a.t.u. la Cerbul de Aur
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pareri despre prestatia fetelor de la T.a.t.u. la Cerbul de Aur
in afara de faptul ca sunt lesbiene ,fetele au facut un playback de foarte proasta calitate.Ele au venit de acasa doar cu un cd pe care era negativul pieselor .Dupa ce au 'cantat' 25 de minute ,cd-ul a cedat si fetele au ramas fara 'voce'.Nemaiavand un cd de rezerva fetele au trebuit sa plece de pe scena dupa 25 de minute,contractul cu Tvr fiind pentru 90 de minute.
- lonerangr
asa o idiotenie de recital nu s-a mai pomenit. sunt nevoit sa laud trupele de fete care fac playback din romania. chiar daca nu stiu sa cante macar arata bine.da rusoaicele astea? pe langa ca sunt lesbiene arata si ca curu'. dar trebuie sa recunosc ca pe album suna beton.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
T.a.t.u. pe-un cerb... de pleu
lesbienele alea au cantat nashpa la "cerbul de aur", dar mi se pare ca prestatia lor a fost proasta si din cauza tehnicii prea avansate a televiziunii publice... altfel nu se strica CDu'... shi shmecherele de la T.a.t.u. le-au shi tras tzeapa la faza cu contractul...
oare cum ar fi daca shi acest festival ar trece la pro tv sau antena 1, precum mamaia??? :rolleyes: este T.a.t.u. o trupa care nu shtie canta in concerte sau este romania 1 o televiziune de -5 stele???:confused:
oare cum ar fi daca shi acest festival ar trece la pro tv sau antena 1, precum mamaia??? :rolleyes: este T.a.t.u. o trupa care nu shtie canta in concerte sau este romania 1 o televiziune de -5 stele???:confused:
- kreatorr
- Junior Member
ionerangr vai de capu' tau.... 'in afara de faptul ca sunt lesbiene' auzi. si ce daca sunt lesbiene? nu mai poti tu sa futi ca sunt ele lesbiene?
in al 2lea rand: negativ e ala de contine doar partea muzicala. ala de contine si muzica si voce se numeste 'pozitiv', fiind 'adevaratul playback' ca sa zic asa...
apropo, mai era un thread dedicat formatiei tatu...
dadius m-ai dezamagit. ce daca sunt lesbiene dom'le?
madmax corect. din articolul ce l-am vazut aici, la stiri, cica ar fi dormit in paturi separate. e pacat daca chiar nu-s lesbiene.... eh, dar ce mai e pe bune in zilele noastre?......
in al 2lea rand: negativ e ala de contine doar partea muzicala. ala de contine si muzica si voce se numeste 'pozitiv', fiind 'adevaratul playback' ca sa zic asa...
apropo, mai era un thread dedicat formatiei tatu...
dadius m-ai dezamagit. ce daca sunt lesbiene dom'le?
madmax corect. din articolul ce l-am vazut aici, la stiri, cica ar fi dormit in paturi separate. e pacat daca chiar nu-s lesbiene.... eh, dar ce mai e pe bune in zilele noastre?......
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
[dadius m-ai dezamagit. ce daca sunt lesbiene dom'le?
[/B]
m-ai inteles gresit . nu am nimic cu ele ca sunt lesbiene. sa le fie de bine.poate m-am exprimat eu gresit.
sorry
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
eu am vazut tatu/cerbul de aur la TV. Vreau sa zic ca mi-a lasat un gust amar... Asteptam sa intre al n-spelea congres al partidului sau poate cantarea romaniei...
CD-ul sarit?! Nu prea cred. Uite cam ce s-a vazut din fotoliul meu: doua lesbi (cert e ca asta vroiau sa arate) la un festival unde nu-si aveau locul. Imi place tatu f mult (chiar acum ascult "robot") dar nu-si aveau locul la cerb. Ca a iesit prost? Vina organizatorilor. Ar fi trebuit sa stie cam ce mesaj au fetele de la tatu si ce imagine si-au creat. Eu stiam ce electrosocuri au dat rusiei, organizatorii cerbului nu stiau? Lipsa de profesionalism. Cum ziceam: deci doua lesbi care-si varsa oful pe scena. Nu-nteleg rusa dar sarutul a fost destul de explicativ. Treaca mearga. Dar dup-aia vor sa anunte un concurs si nu sunt lasate. Nu ne zic despre ce concurs e vorba dar urmeaza melodia "baiatul gay" Pot sa-mi imaginez cam ce-ar fi fost in concursul ala... Apoi discutii de culise, sunet din ce in ce mai rau (si sa nu ma-nvatati cum suna un CD sarit. Ala nu era sunet de CD sarit) dupa care traducatoarea ne zice ca fetele nu-si pot termina concertul asa cum a fost stabilit. Dupa faza asta se ia si sonorul traducatoarei (probabil tot de la acelasi CD care sarea printre cabluri), iar cand revine, traducatoarea isi corecteaza traducerea precedenta: de fapt e din cauza ca ar intra peste Scorpions, d-aia nu-si pot termina concertul fetele de la tatu. Sa zicem. Eu am asteptat si Scorpions (cu toate ca-mi cam trecuse cheful de fucking cerb de cacat) si m-am uitat si la ceas: 45 de minute de reclame reluari si-altea cacaturi pana la Scorpions! Aveau nevoie de 45 de minute (cineva ma contrazice si zice c-a fost mult mai mult de 45 de minute) ca sa intre cei de la Scorpions?! Pareraea mea e ca la TVR sunt niste bosorogi besinosi si ipocriti (da da.. ei sunt fara de prihana) care-ar fi preferat sa transmita cantarea romaniei.
Scandalos! Lesbi in direct! Scandalos!
Pe putele alea de 12 ani ce se frang in figuri in videoclipuri si canta despre amor pe plaja si-alte chestii pe care nu le-nteleg dar par interesante nu le vede nimeni...
De unde dracu curge atata cacat in tara asta?!
CD-ul sarit?! Nu prea cred. Uite cam ce s-a vazut din fotoliul meu: doua lesbi (cert e ca asta vroiau sa arate) la un festival unde nu-si aveau locul. Imi place tatu f mult (chiar acum ascult "robot") dar nu-si aveau locul la cerb. Ca a iesit prost? Vina organizatorilor. Ar fi trebuit sa stie cam ce mesaj au fetele de la tatu si ce imagine si-au creat. Eu stiam ce electrosocuri au dat rusiei, organizatorii cerbului nu stiau? Lipsa de profesionalism. Cum ziceam: deci doua lesbi care-si varsa oful pe scena. Nu-nteleg rusa dar sarutul a fost destul de explicativ. Treaca mearga. Dar dup-aia vor sa anunte un concurs si nu sunt lasate. Nu ne zic despre ce concurs e vorba dar urmeaza melodia "baiatul gay" Pot sa-mi imaginez cam ce-ar fi fost in concursul ala... Apoi discutii de culise, sunet din ce in ce mai rau (si sa nu ma-nvatati cum suna un CD sarit. Ala nu era sunet de CD sarit) dupa care traducatoarea ne zice ca fetele nu-si pot termina concertul asa cum a fost stabilit. Dupa faza asta se ia si sonorul traducatoarei (probabil tot de la acelasi CD care sarea printre cabluri), iar cand revine, traducatoarea isi corecteaza traducerea precedenta: de fapt e din cauza ca ar intra peste Scorpions, d-aia nu-si pot termina concertul fetele de la tatu. Sa zicem. Eu am asteptat si Scorpions (cu toate ca-mi cam trecuse cheful de fucking cerb de cacat) si m-am uitat si la ceas: 45 de minute de reclame reluari si-altea cacaturi pana la Scorpions! Aveau nevoie de 45 de minute (cineva ma contrazice si zice c-a fost mult mai mult de 45 de minute) ca sa intre cei de la Scorpions?! Pareraea mea e ca la TVR sunt niste bosorogi besinosi si ipocriti (da da.. ei sunt fara de prihana) care-ar fi preferat sa transmita cantarea romaniei.
Scandalos! Lesbi in direct! Scandalos!
Pe putele alea de 12 ani ce se frang in figuri in videoclipuri si canta despre amor pe plaja si-alte chestii pe care nu le-nteleg dar par interesante nu le vede nimeni...
De unde dracu curge atata cacat in tara asta?!
- Unregistered
tATu
Mie imi plac la nebunie.E treaba lor daca au facut Playback!Melodiile sunt cool si ce daca sunt lesbiene?Ma doare-n cot ca-s lesbiene.In primul rand nu mise pare Julia Volkova lesbiana,fiindca s-a sters dupa ce a sarutat-o pe Lena(blonda),la Cerbul de Aur.Poate Lena Katina e lesbiana,dar...asa simte ea...
- X-Tina Aguilera
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii