conflictul dintre eminem shi moby la "MTV vma 2002"...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

conflictul dintre eminem shi moby la "MTV vma 2002"...

Mesajde kreatorr » Mar Sep 10, 2002 12:33 pm

regele muzicii rap shi cel al muzicii techno nu se suporta... dovada: conflictul de la MTV Video Music Awards 2002, plus versurile lui Eminem din piesa "Without me"... Moby se apara, Eminem ataca... Este doar una din iesirile deja obisnuite ale lui Eminem? Este Eminem intreg la minte??? Este Moby vinovat cu ceva? Decidetzi voi...;j
kreatorr
Junior Member

...

Mesajde Seth2 » Mar Sep 10, 2002 1:18 pm

Eu nu prea ascult nici pe Eminem nici pe Moby.

Fiecare are si partile lui pune .. Moby are melodii faine... (de ex. Porcelain.. care ii mai veche..) ; pentru Eminem , singura chestie care a facut-o bine a fost ca a gasit-o si afirmat-o pe Dido... dupa duetul din Stan.

In rest... Eminem , in afara de ce muzica canta.. e un low man.. Asta este..Am citit pe undeva ca insusi el a recunoscut ca nu e deloc asa dur si in viatza reala, pe cum vrea sa para pe scena si in melodiile lui. Totul e o chestie de suprafatza mi se pare... Si evident ca sa se ridice pe el pe un piedestal , vrea sa ii dea jos pe cei care se afla acum acolo. Adika se compara tot timpul cu cei pe care ii considera inferiori , asta pentru ca in ochii nostri sa il vedem mult mai superior. Asta ii o mare porcarie. Daca tot ii asa de barbat , macar sa se compare cu cineva care ii este mult superior. Ma rog... pe fiecare cat il duce mintea...

Faza cu Moby a fost f meritata ! Se vedea ca a fost afectat si nici macar nu o putut sa faca nici un comentariu pe loc... Pai daca tot e asa de tare el , de ce nu o ripostat cu ceva atunci ? Daca tot ii asa de barbat? Bineinteles ca pe urmatorul album in toate melodiile o sa il injure pe Moby... Da who gives a fuck ? Asa... oricine poate fugi repede repede cu coada intre pisioare de la VMA si sa compuna in studio , in siguranta , un album pe care sa zica ce vrea.

Dupa mine , Eminem ii un mare ******** ... :) . Nu va chinuiti a deduceti ce am scris ...ca nu e nici un cuvant acolo.. Dar se poate intelege ce vrea fiecare.

Moby ? Ce a facut el ? I don't know... Nimik i guess... Aaaa... Ba da.. traieste si are melodii in top... Normal ca lucrul asta l-a deranjat pe Eminem. Da' pe cine poate el sa suporte?

Pun pariu ca Eminem o sa-si "ia revansa" si o sa urmeze ori declaratii de presa incendiarii contra lui Moby , ori noi piese cu subiecte de care deja ne-am plictisit de genul "toti sunt retardati , eu sunt cel mai tare" . Daca e asa de bun , de ce n-a dat replica la VMA in direct?

Insa cum dupa razboi , multi viteji se arata , evident ca o sa faca pe viitor ceva cu care sa incerce sa dea replica... Da' mai conteaza dupa ce deja a pierdut batalia? :p
Seth2
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Mar Sep 10, 2002 1:36 pm

anu trecut la VMA's moby sa urcat pe scena si a inceput sa isi dea el cu parerea despre eminem facandul de cacat.... FARA nici un motiv, sa numai vb de alte interviuri in care face pe destept...

asa ca retardatul ala sa se mai duca in pula mea...apropo, eminem sa dus in pauza publicitara la moby si a ridicat mana sa-i bage o mare bucata...noroc ca a fost oprit...de unu de la mtv...deci...seth...cam te-ai ars la faza asta...

pace
n3aGabitz
Junior Member

...

Mesajde Seth2 » Mar Sep 10, 2002 1:49 pm

Could be... De fapt n-am vazut decat vreo 10 minute din tot VMA .. si chiar astea in care a fost conflictul. So.. probabil ca nu is persoana cea mai avizata sa-si de cu parerea depsre situatie.

Anyway... Eminem se stie ca s-a mai luat si de alte persoane , nu numai de Moby... Pe mine ma enerveaza in general cantaretii/cantaretele care vb de alte trupe in muzica lor... Si zic ce tari is ei si ce prosti is ceilalti. Daca astia tot fac asa o muzica de calitate precum spun , macar sa o faca k lumea si sa nu ma frece de fiecare daca cand le ascult melodiile cu texte de genul "ala ii prost " etc. A se vedea si faza cu Live Vs. Playback din Romania.

Parerea mea e ca daca cineva face muzica buna se ridica in frunte chiar prin muzica pe care o face si nu facand misto de toata lumea din jur.

De fapt ce legatura are Eminem cu toata lumea , Moby , Britney etc... Se vede din textele lui ca ii frustrat. Si singura lui modalitate de a-si stapani frustrarea e sa faca cantece pe tema asta , sau prin replici care se vor incendiare la adresa altora... Pe mine genul asta de persoane frustrate ma lasa rece... (nu vb de muzica pe care o faca propriu-zis , ci de atitudinea in sine , a lui) . :)
Seth2
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Sep 10, 2002 2:00 pm

eu in general cred ca scandalurile intre artisti sunt facute pentru publicitate. in cazul lui eminem e si mai clara treaba ca doar el canta muzica de scandal.lui nu-i place de nimeni. asta e. bravo lui.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde candyman4u » Mar Sep 10, 2002 2:35 pm

moby nici macar nu l-a vazut pe eminem pana atunci!!
si niciodata moby nu l-a facut pe eminem de cacat!

uitati un articol despre intamplare de pe siteul mtv:

Was Eminem Out Of Line At VMAs, Or Just Being Real? Fans (And Triumph) Weigh In

While Eminem certainly won the approval of MTV Video Music Awards voters, his appearance at the annual awards show Thursday night may have turned off as many fans as it impressed.

The controversial rapper lived up to his billing, approaching Moby — a target of past Eminem lyrical jabs — while the techno star was being interviewed and he thrust a middle finger into his face just out of camera range. When the camera and interviewer — beloved "Late Night With Conan O'Brien" character Triumph the Insult Comic Dog — then turned their attention to Em, the rapper pushed the puppet aside and a member of his entourage tossed the comic's notes into the air. (Click for photos of the top VMA moments.) Shortly thereafter, Eminem won the night's Best Male Video award, and taunted Moby from the stage, calling him a "little girl" and warning the bespectacled artist, "I will hit a man with glasses" (see "Eminem Takes Home Most Moonmen From Video Music Awards").

The rapper's behavior inspired a round of boos at Radio City, and left Moby dumbfounded. "The truth is that I honestly, in all sincerity, thought that the whole Eminem thing was done in some semblance of humor until Eminem called me a pu--- (that was off camera) and then threatened to beat me up," Moby wrote on his official Web site. "I think that Eminem is talented and interesting but I'm kind of stunned at the anger that he has for me seeing as I'd never met him up until last night."

The incident prompted a similarly strong response from fans at home. Many supported Eminem, including Cyndi from New Albany, Mississippi, who wrote in one of the many e-mails on the subject that flooded into MTV News Online's You Tell Us area, "Eminem was totally classic tonight. He is still the same Eminem that all his fans fell in love with."

But others were less kind. "How can someone who talks about being bullied as a kid be such a bully?" Ian from San Francisco asked. "Eminem has totally lost a fan."

"I lost a ton of respect for Eminem tonight," Sean from Corinth, Mississippi, wrote. "I'm glad Moby took the high road. He's the real artist anyhow."

"Eminem's performance was great, and then he had to ruin it by threatening to hit people while accepting an award," Kim from Orlando, Florida, wrote. "He deserved more than the booing he got."

For others, the rapper's antics were just the latest link in a continuing chain of unappealing behavior. "Why does Eminem have to be such a jerk all the time?" Tracy of Indianapolis wrote. "There was no reason for him to even address Moby at all, and I think everyone was justified in booing him."

"Isn't Eminem's 'angry white man' persona getting old?" Kim from Tulsa, Oklahoma, asked. "Damn, can the real Marshall Mathers please stand up?"

While Em's appearance alienated many, others applauded the rapper for staying true to his uncompromising rep. "Eminem is an outstanding performer who is constantly booed and put down for being real," Vontese wrote from Los Angeles. "I was really upset that everyone at the awards loved him one minute and turned on him the next for being himself. Don't follow the crowd. Love him or leave him the f--- alone! Keep being you, Em."

"The people that were out in the audience booing were the same who were on Em's jock when he first came out," Mia from Las Vegas added. "I just hope he keeps speaking from his heart and soul. There are people out there who appreciate what he's doing."

"With his use of uncensored current events and personal challenges, [Eminem] seems to say what he feels with no fears of what others think, the same as another band I hold highly, Rage Against the Machine," April from California's Beale Air Force Base said. "I'd really like to tell him his lyrics are real and he says what a lot of people don't. Keep it real."

But perhaps the most telling response came from the person with the best vantage point of the altercation, Triumph the Insult Comic Dog.

"I would like all of you to know that I am fine, that the scuffle at the MTV Awards involving Eminem, Moby and Eminem's trusty friend who threw my pooping paper in the air did not result in permanent injury," the comedian wrote on his official Web site. "I only wish Eminem could relax and enjoy all he has: his unique talent, and his smooth white hair, which brings to mind a beagle's nutsack. He should lighten up ... I mean, my mom was a bitch too, but I don't go writing songs about it."

You can check out what others had to say on the matter and weigh in yourself in You Tell Us. You can check out more of Triumph's VMA-related thoughts in "Triumph Takes On VMAs."

For all the news on the big night, check out Video Music Awards headlines.
candyman4u
Junior Member

.....

Mesajde n3aGabitz » Mie Sep 11, 2002 2:27 am

nu stiu de unde pula mea ai luat articolul ala...da in presa sa scris cacat si se va scrie mereu! Mai ales cand e vorba de Em...de abea asteapta sa bage 1000 de argumente impotriva lui. Eu ce zic am vazut cu ochii mei! AM vazut emisiuni in care moby si-a bagat pula in el, am vazut kestii live....sunt prea multe. DAca eram in locul lui Em la VMA's nu ma oprea si ii spargeam fata lui Moby. Il respect ca artist, ca muzician este f f f tare Moby, dar ca persoana este un retardat intelegeti? Anyway discutam total degeaba voi o sa credeti ce vreti si o sa o tineti pe a voastra ca deh....in Ro sunt mult mai multe informatii despre Em sau despre conflictu asta ca aici...asta e....totul e logic......aha....

v-am pupat
n3aGabitz
Junior Member

Re: .....

Mesajde dadius » Mie Sep 11, 2002 8:21 am

Initial trimis de original
Anyway discutam total degeaba voi o sa credeti ce vreti si o sa o tineti pe a voastra ca deh....in Ro sunt mult mai multe informatii despre Em sau despre conflictu asta ca aici...asta e....totul e logic......aha....

"ma bucur sa vad ca ai ramas acelasi tip de treaba".:o

te pup si eu pe tine.

PS spune-mi te rog esti tu tipul ala din poza sau altcineva?

numai bine
dadius

Mesajde catharsis » Mie Sep 11, 2002 1:23 pm

concluzie: eminem e retardat
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde kreatorr » Mie Sep 11, 2002 7:30 pm

nu am vazut sau nu tzin minte cand moby s-a luat de eminem. in ultimul nr tv mania sunt mai multe detalii despre acest conflict. mie personal imi place shi eminem shi moby...
kreatorr

:)

Mesajde n3aGabitz » Mie Sep 11, 2002 10:57 pm

dadius: si eu pe tine bro :) ..da eu sunt...cel din poza

catarsis : prin comentariul tau...nu dai doavada de altceva

kreator: mda..si cei de la TV Mania sunt asa de informatii.....am mai citit si prin vip online un articol despre em..de le-am trimis un esseu la redactie......
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Sep 12, 2002 2:47 am

dumbo, aaaaa, original (daca tu esti cel din poza): dau dovada ca Eminem e retardat?
pai logic ca e. nu poate sa spuna ca nimeni nu mai asculta techno, iar ca moby e un poponar de trezeci si ceva de ani.
eminem a devenit 90% imagine. daca se lansa cu shitul asta de muzica, nu cred ca-l asculta cineva...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

dumbo speaking

Mesajde n3aGabitz » Joi Sep 12, 2002 9:26 am

eu cred ca tu tefutzi in cur mai catharsis.....

imi cer scuze moderatorilor ptr comportament dar...cred ca inteleg de ce.

ps. cata...ma refeream ca prin raspunsul tau dai dovata ca esti un dobitoc.....
n3aGabitz
Junior Member

Re: dumbo speaking

Mesajde catharsis » Joi Sep 12, 2002 9:16 pm

ps. cata...ma refeream ca prin raspunsul tau dai dovata ca esti un dobitoc.....

proove it!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Eh... o chestiune de gusturi...

Mesajde AndraC » Joi Sep 12, 2002 10:28 pm

Mie mi se pare ca nu a fost un mare conflict... a fost o chestye de gust... se poate sa nu se suporte cei 2 dar vad ca totushy nu se paruiesc...
Nu styu treaba lor... asta e o chestye pe care ii intareseaza poate mult pe fany... io ascult mai mult Em
AndraC
Junior Member

Re: Eh... o chestiune de gusturi...

Mesajde tre » Vin Sep 13, 2002 12:17 am

Initial trimis de AndraC
Mie mi se pare ca nu a fost un mare conflict... a fost o chestye de gust... se poate sa nu se suporte cei 2 dar vad ca totushy nu se paruiesc...
Nu styu treaba lor... asta e o chestye pe care ii intareseaza poate mult pe fany... io ascult mai mult Em

offtopic: ma bucur ca tu asculty 'em' foarte mult. nycy nu ma asteptam la altceva, in sensul 'bun' al cuvantului evydent.

ontopic: cu durere-n suflet recunosc ca mi-a placut la inceput eminem, dar cu trecerea timpului m-am 'plictisit'... a labarit-o, iar acum e un blackotei wannabe ;). in fine, poate n-o fi vina lui, poate asa i-o cere casa de discuri....

nu ascult moby foarte mult dar asta e un artist adevarat. a cantat multe genuri de muzica si a reusit sa creeze (si) niste piese valoroase.
privind prin prisma acestui lucru nu pot sa zic decat ca eminem e un putzi mic pe langa moby. eh, 'libertatea asta de exprimare'......

cred c-ar trebui separate intr-un fel awardzurile astea. nu stiu cum, dar nu poti sa pui eminem alaturi de moby intr-un festival, dupa cum nu-i normal ca totu' sa se rezume la vanzari, care sunt influentate de atatea variabile, facand abstractie de prostimea existenta...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Vin Sep 13, 2002 3:41 am

tre cool: hai sa ne bagam in seama si noi...ca de stiim mult "blackatoi wannabe" ....

ce am invatat azi copii? Tre Cool sau Culmea penibilitatii...

voi revenii sa ridic degetul din mijloc cuvenit...

muah
n3aGabitz
Junior Member

Re: ....

Mesajde tre » Vin Sep 13, 2002 12:13 pm

tre cool: hai sa ne bagam in seama si noi...ca de stiim mult "blackatoi wannabe" ....

ce am invatat azi copii? Tre Cool sau Culmea penibilitatii...

voi revenii sa ridic degetul din mijloc cuvenit...

muah

mda.... bun. de ce nu te iei si de celalalt paragraf, ala eminem alaturi de moby?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Sep 13, 2002 12:22 pm

.....ba fratilor. ce dracu va pasa voua ca astia doi se cearta. va pune vreunul di ei mancare pe masa ? lasa sa se certe pana ii doare gura. muzica ar trebui sa conteze pana la urma nu?

mie imi place si eminem si moby. deci eu ar trebui sa incerc sa-i despart nu?:D am I cool or what???:o
dadius

lol

Mesajde n3aGabitz » Vin Sep 13, 2002 12:31 pm

dadius incepi sa imi placi ba...hahahah
pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: lol

Mesajde dadius » Vin Sep 13, 2002 3:14 pm

dadius incepi sa imi placi ba...hahahah
pace

........yeah right man!

I like myself too. And I like my microphone!!!! :dir:
dadius

Mesajde laura_ttt » Lun Sep 16, 2002 2:13 am

Eu sunt un mare fan a lui EMINEM si cand am vazut ce sa intamplat am ramas cu gura cascata...Sincera sa fiu...toate astea nu se intampla daca nu era Insult Comic Dog pe acolo care la provocat pe eminem sa zica ceva...asa ca nu dati vina pe el caci el este un dulce.:D
laura_ttt

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii