C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mah onk si darc, io-s hotarata, abar n-am ce faceti voi
sod oricum ameninta demult (si degeaba), ramane aliosha supraveghetor p'aci, io nu mai am chef sa ma bag din motiv de moshi.
puii mei, ma distram de minune aseara cu sod si afex si dimineatza disparusera toate posturile... umor bun e numa ala pe care il are un retard. bag pixu.
sod oricum ameninta demult (si degeaba), ramane aliosha supraveghetor p'aci, io nu mai am chef sa ma bag din motiv de moshi.
puii mei, ma distram de minune aseara cu sod si afex si dimineatza disparusera toate posturile... umor bun e numa ala pe care il are un retard. bag pixu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Kgula - mersi.
A, si o intrebare: cind iese albumu ala unde ziceai ca are Deceneu o piesa cu Vexx si Piele? Prin iulie ziceai sa mai stam nitel. Cit? Ca nu i-am mai auzit de mult....
A, si o intrebare: cind iese albumu ala unde ziceai ca are Deceneu o piesa cu Vexx si Piele? Prin iulie ziceai sa mai stam nitel. Cit? Ca nu i-am mai auzit de mult....
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Kgula - mersi.
el este gata. acum asteptam sa fie gata si site-ul + doua clipuri si il aruncam pe piata. http://www.urbanrecords.ro
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Sod: Davidescu Catalin / Club BackStage Str. Gabroveni nr. 14 Bukale, sec 3 (il trimit luni seara ca azi n-am timp, ok?! - pana luni poate mai gasesc cate ceva interesant, duopa cum ti-am spus shi aseara am tras mai multe chestiutze mishto).
Dana, nu mai sunt nici o mod! :o
Unde tre sa anuntam?! :d
Onk?! Nu ma bagi in seama?! ;P
Dana, nu mai sunt nici o mod! :o
Unde tre sa anuntam?! :d
Onk?! Nu ma bagi in seama?! ;P
-
Game Over - Junior Member
nenea sod, daca mai e intalniri la terasa si nu bagi si cedeu cu flower of the kalot....
bai dkk, nu mai posta simultan.
darkkiller, pe fanclub am uitat sa raspund, pe ym nu pot ca n-am.
deci: n-am mai mancat aseara ca muream de frig si somn
chiar, unde ne anuntam?
dana, ai uitat sa prezinti faza cu paranoia ca de ce sunt "unii" useri invizibili pe forum....
bai dkk, nu mai posta simultan.
darkkiller, pe fanclub am uitat sa raspund, pe ym nu pot ca n-am.
deci: n-am mai mancat aseara ca muream de frig si somn
chiar, unde ne anuntam?
dana, ai uitat sa prezinti faza cu paranoia ca de ce sunt "unii" useri invizibili pe forum....
-
onk - Mesaje: 1841
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
hai sa infiintam AFAFM,adica asociatia forumusta a fostilor moderatori,si sa ne intalnim si sa ne imbatam infiorator.betie d'aia ,sora cu moartea clinica?vreti?:D
io plec la metro!va iau ceva?
io plec la metro!va iau ceva?
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de K-gula
el este gata. acum asteptam sa fie gata si site-ul + doua clipuri si il aruncam pe piata. http://www.urbanrecords.ro
Siteul ala arata bine pina acu, bafta!
afexe, kalot o fi in galeza ma...
- Rolf
- Junior Member
mie kalot imi suna mai degraba in nemtzeshte. suna cum sa zic ... mai abraziv :p
dshoara onk, treci la exercitz caci altfel ramai repetenta shi anu' aista,
dshoara onk, treci la exercitz caci altfel ramai repetenta shi anu' aista,
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
Da ma, a naibii ea! Parca asa se zice la calota glaciara, ice cap. Deci, Floarea Calota, tinind cont si de articol, ar fi The Flower Cap!
The Flower Cap rulz!
The Flower Cap rulz!

- Rolf
- Junior Member
demisie oficiala onk: (pe SB)
subscriu la ultimele trei posturi, cele ale onkai, danei si ucigashului de peshti, sa traieshti.
pentru dezmortire de grimase, si in spirit de katerinca, va spun ca renuntz la postul de moderator din JENA. trebuia sa vina calypso pe lume ca sa ma lumineze, sa intzeleg o data pentru toata viatza ca n-am ce cauta pe literatura:
uite pm de la calypso:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Onk, ce ar fi sa taci dracului din gura odata? Lasa-ma sa fac eu greseli, sa fiu avertizata, banata si orice mai vreti voi. In ultimele zile TU esti total off topic, deci TACA-TI FLEANCA! Tu vezi-ti de literatura ta si intraba-te daca ai ce cauta acolo. Nu te mai lega de mine! Incearca sa fii tu un exemplu bun de urmat, nu sa ma dadacesti tot timpul, ca n-am nevoie. VEZI-TI DE TREBURILE TALE si nu te baga unde nu iti fierbe oala. Ai ajuns sa fii jalnica.
--------------------------------------------------------------------------------
si sopra, acuma serios: renuntz la co-moderarea forumului de literatura in favoarea altuia mai bun. oricine
pentru dezmortire de grimase, si in spirit de katerinca, va spun ca renuntz la postul de moderator din JENA. trebuia sa vina calypso pe lume ca sa ma lumineze, sa intzeleg o data pentru toata viatza ca n-am ce cauta pe literatura:
uite pm de la calypso:
quote:
Onk, ce ar fi sa taci dracului din gura odata? Lasa-ma sa fac eu greseli, sa fiu avertizata, banata si orice mai vreti voi. In ultimele zile TU esti total off topic, deci TACA-TI FLEANCA! Tu vezi-ti de literatura ta si intraba-te daca ai ce cauta acolo. Nu te mai lega de mine! Incearca sa fii tu un exemplu bun de urmat, nu sa ma dadacesti tot timpul, ca n-am nevoie. VEZI-TI DE TREBURILE TALE si nu te baga unde nu iti fierbe oala. Ai ajuns sa fii jalnica.
si sopra, acuma serios: renuntz la co-moderarea forumului de literatura in favoarea altuia mai bun. oricine
-
onk - Mesaje: 1841
:j Brava.
Ai reushit sa ma inveseleshti pe ziau de azi
!
Nu shtiu care va end-ul acestui scandal da sunt sigur ca tot avortatu ca fi cel care va cashtiga?! Oare de ce?! Sau mai bine ce?! :j
Nu ma bagatzi in seama, vb shi io aiurea. :rolleyes:
Ai reushit sa ma inveseleshti pe ziau de azi

Nu shtiu care va end-ul acestui scandal da sunt sigur ca tot avortatu ca fi cel care va cashtiga?! Oare de ce?! Sau mai bine ce?! :j
Nu ma bagatzi in seama, vb shi io aiurea. :rolleyes:
-
Game Over - Junior Member
pa copchii, nu o sa se ia nime cu mainile de cap, o sa se transforme in http://www.paranoiaclub.ro
ata ete, ai pa
ata ete, ai pa
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga