Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

cool joc!

Mesajde Sabyna*bc » Dum Sep 08, 2002 5:50 pm

Initial trimis de Unregistered
e un fel de test pe care, poate ca l-ati mai facut...amuzant si interesant in acelasi timp!

Obiectiv: Pentru a te deconecta putin, incearca acest joc: Nu ia decat maxim 3 minute. Poate sa te inspaimante, dar incearca-l, nu ai nimic de pierdut... sa speram! Persoana care mi l-a trimis mi-a spus ca i s-a implinit o dorinta la 10 minute dupa ce a facut testul, dar este foarte important sa nu trisezi! Acest joc are un deznodamant amuzant dar si infricosator in acelasi timp! Nu-ti rapeste decat 3 minute din timpul tau, dar te asigur ca se merita! Inainte de toate ia o hartie si un creion. Gata? Putem incepe!? Ok...Cand ti se va cere sa alegi numele unor persoane, fii sigur ca le alegi instinctual, fara sa te gandesti prea mult, si trebuie sa fie persoane pe care le cunosti si sunt legate intr-un fel sau altul de viata ta.

FOARTE IMPORTANT: nu trisa! coboara rand cu rand, nu privi inainte! Vei strica tot jocul! Nu trisa, incepem.....

1. Scrie in coloana cifrele de la 1 la 11;
2. in dreptul cifrelor 1 si 2 scrie doua numere la intamplare;
3. in dreptul cifrelor 3 si 7 scrie numele a doua persoane de sex opus;
4. in dreptul cifrelor 4, 5, 6 scrie numele unor persoane la intamplare (prieteni,familie etc) NU TRISA! !!!
5. la 8, 9, 10, 11 scrie 4 titluri de melodii carei iti plac tie
6. acum pune-ti o dorinta in gand

REZULTATE:
1. trebuie sa vorbesti despre acest joc la un nr de persoane: numarul inscris la 2;
2. persoana de la nr. 3 este cea pe care o iubesti cu adevarat
3. cea de la nr.7 este o persoana pe care o apreciezi mult dar care nu s-ar potrivi cu tine
4. pers.de la nr.4 este cineva pe care tu apreciezi si stimezi foarte mult
5. cea de la nr.5 este o persoana pe care tu o cunosti foarte bine
6. la nr. 6 este persoana care iti poarta noroc.
7. cantecul de la 8 este cantecul pe care il asociezi cu persoana de la 3
8. titlul cantecului de la 9 se potriveste cu persoana de la 7
9. cantecul de la 10 este cel incare te regasesti tu cel mai mult
10. cantecul de la 11 releva sentimentele tale fata de persoana de la 3

Trebuie sa trimiti acest joc la 10 persoane in ora ce urmeaza dupa ce l-ai facut!Daca faci lucrul asta, dorinta ta se va indeplini. Daca nu faci lucrul asta, nu numai ca nu se va indeplini, dar se va intampla exact contrariul! Foarte ciudat...dar functioneaza.

daca numi se indeplineste dorinta sa vezi ce-ti fac!:)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

cei mai penali manelisti!

Mesajde muppets » Dum Sep 08, 2002 11:21 pm

manelistii sunt cei mai penali din intreaga industrie muzicala a tarii! Primul e chiar regele manelelor Costi Ionita care mai nou s-a apucat sa cante dance.
Ce parere aveti de acest fenomen numit manea si despre cei implicati(solistii)?
muppets

Mesajde catharsis » Dum Sep 08, 2002 11:58 pm

am uitat si de Komornyk, pana si mama il considera depasit!!!
penibil
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 11, 2002 11:11 am

Sunt multe, multe, multe, formatzii care trebuie evacuate din lumea muzicii.
Un exemplu ,,bun de luat in seama" sunt Animalele X care habar n-au nimic despre muzica, si doar se joaca de-a cantatul. Nu stiu cine i-a auzit vreodata live.
Altii sunt 3Rei Sud Est. Sunt complet analfabeti. Nici nu stiu sa-si scrie numele ca lumea. Ce-i aia TreiRei?
Alta ar fi Andreea Balan. Arata ca dracu' si pana si eu cant mai bine ca ea. Se matzaie pe scena.
Pyranda aia Cristina, canta manele R&B.
Si bineinteles, Toti manelistii, limbricii libidinosi, tziganii care se imbogatzesc facand muzica proasta.
Si mai sunt multi altii, pe care nu-i mai mentionez.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

romanu' tre' sa-shi spuna parerea, nu?

Mesajde loki2k1 » Mie Sep 11, 2002 12:37 pm

Deci...Cristina??? Nu cred ca a aratat vreodata monitoru' (sau ecranul televizorului, de la caz la caz) o primitiva care sa raga mai urat ca tipa asta. Are voce?? Va invit in studio sa o ascultatzi shi sa leshinatzi de ras.
Manele? Tre' sa ai creieru' vara cat o nuca, dilatat de caldura sa potzi clasifica asha ceva ca fiind muzica! Pentru cei care asculta asha ceva nu am decat mila si compasiune pentru ca realizez ce inferiori tre' sa le fie maimutzelor (din care cica se trag).
99% din formatziile din Romania sunt de un mare kkt. Rar gaseshti pe cate unu' cu voce, shi daca are nu shtie ce sa faca cu ea. Iar cine nu are, are impresia ca ar avea shi e mai rau.
Cine a spus despre Linkin' Park shi Limp Bizkit...probabil ca ai ceva cu genul de muzica sau itzi plac manelele, dar au cateva melodii reushite. De ce sunt melodiile romaneshti de tot kktu' ? Simplu, nu au bani sa stea sa finiseze si sa bibileasca o melodie. Prefera sa ia un negativ de la o melodie (considerata uitata) shi sa urle repede in microfonul ala (saracul) shi gata, au scos un album: 2 melodii si 2 remixuri la acestea. Aceeasi compasiune o am si pentru fetele care asculta si le vad cum transpira cand asculta sau vad Ackent...zici ca sunt de la vreun orfelinat adunatzi copiii aia. Ceva cu boli de personalitate.
hai ca oricum am mesajul "cel mai scurt" de aici. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar e parerea mea :)
loki2k1

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Sep 11, 2002 1:38 pm

Eu nu m-am suparat :), chiar m-am distrat:D.
Sunt si eu de aceeasi parere.
Scuze ca am zis ca manele sunt ,,muzica", cum sa le zic altfel decat tanguiala tziganeasca lalaita.

Bah! da' ce obsedatzi sunt tziganii ashtia de bani, de femei shi de dushmani!!!!!!!
Altceva nu mai shtiu !!!!!! Cred ca totzi manelishtii au fost repetenti, ca in creieru' lor nu incap mai mult de 20 de cuvinte!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Re: cei mai penali manelisti!

Mesajde Unregistered » Mie Sep 11, 2002 4:34 pm

Initial trimis de muppets
manelistii sunt cei mai penali din intreaga industrie muzicala a tarii! Primul e chiar regele manelelor Costi Ionita care mai nou s-a apucat sa cante dance.
Ce parere aveti de acest fenomen numit manea si despre cei implicati(solistii)?

Faza e ca Costi IOnita s-a apucat de genul asta de moozica (manele) pentru ca nu ieseau bani din ce facea inainte... (chitarist la o trupa de trash metal) .... e doar un oportunist.... :) asta nu inseamna ca nu urasc manelele....
Unregistered

Re: Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

Mesajde aurolacu » Joi Sep 12, 2002 4:32 am

Hmmmm, daca stai bine sa te gandesti ... ai ajunge la concluzia ca toata muzica romana este de toata coma ... ce s-a intamp[lat cu muzica romaneaca din `90 incaoce ... esste inadmisibil ... prefer sa ascult muzica straina ... asta este ... realitate e dura dar trebuie sa recunosctem ca muzica romana este de cacat ... si nu va mai tot contraziceti ... Fuego este fratele lu` fura becuri.... si pentru a incheia subiectul va spun ca urasc tot ce inseamna muzica romaneasca ... exceptie fac Parazitii.
Tudor
aurolacu

arunca prosopu ... nu-i loc aici

Mesajde aurolacu » Joi Sep 12, 2002 4:43 am

Initial trimis de Unregistered
e un fel de test pe care, poate ca l-ati mai facut...amuzant si interesant in acelasi timp!

Obiectiv: Pentru a te deconecta putin, incearca acest joc: Nu ia decat maxim 3 minute. Poate sa te inspaimante, dar incearca-l, nu ai nimic de pierdut... sa speram! Persoana care mi l-a trimis mi-a spus ca i s-a implinit o dorinta la 10 minute dupa ce a facut testul, dar este foarte important sa nu trisezi! Acest joc are un deznodamant amuzant dar si infricosator in acelasi timp! Nu-ti rapeste decat 3 minute din timpul tau, dar te asigur ca se merita! Inainte de toate ia o hartie si un creion. Gata? Putem incepe!? Ok...Cand ti se va cere sa alegi numele unor persoane, fii sigur ca le alegi instinctual, fara sa te gandesti prea mult, si trebuie sa fie persoane pe care le cunosti si sunt legate intr-un fel sau altul de viata ta.

FOARTE IMPORTANT: nu trisa! coboara rand cu rand, nu privi inainte! Vei strica tot jocul! Nu trisa, incepem.....

1. Scrie in coloana cifrele de la 1 la 11;
2. in dreptul cifrelor 1 si 2 scrie doua numere la intamplare;
3. in dreptul cifrelor 3 si 7 scrie numele a doua persoane de sex opus;
4. in dreptul cifrelor 4, 5, 6 scrie numele unor persoane la intamplare (prieteni,familie etc) NU TRISA! !!!
5. la 8, 9, 10, 11 scrie 4 titluri de melodii carei iti plac tie
6. acum pune-ti o dorinta in gand

REZULTATE:
1. trebuie sa vorbesti despre acest joc la un nr de persoane: numarul inscris la 2;
2. persoana de la nr. 3 este cea pe care o iubesti cu adevarat
3. cea de la nr.7 este o persoana pe care o apreciezi mult dar care nu s-ar potrivi cu tine
4. pers.de la nr.4 este cineva pe care tu apreciezi si stimezi foarte mult
5. cea de la nr.5 este o persoana pe care tu o cunosti foarte bine
6. la nr. 6 este persoana care iti poarta noroc.
7. cantecul de la 8 este cantecul pe care il asociezi cu persoana de la 3
8. titlul cantecului de la 9 se potriveste cu persoana de la 7
9. cantecul de la 10 este cel incare te regasesti tu cel mai mult
10. cantecul de la 11 releva sentimentele tale fata de persoana de la 3

Trebuie sa trimiti acest joc la 10 persoane in ora ce urmeaza dupa ce l-ai facut!Daca faci lucrul asta, dorinta ta se va indeplini. Daca nu faci lucrul asta, nu numai ca nu se va indeplini, dar se va intampla exact contrariul! Foarte ciudat...dar functioneaza.

mda , se pare ca in romania si cultura lasa de dorit ... sentimentalisme astea alea ... bun bun ... Vand cultura... la pretz derizoriu ... 10000 galeata.:P
aurolacu

Mesajde cristinutza17 » Vin Sep 13, 2002 10:54 am

pe cine urasc?e simplu si anume andreea b,mamelino,jais,iris.c-am atat daca am sarit pe cineva imi cer scuze de mii de ori.
cristinutza17

...........

Mesajde shmack » Vin Sep 13, 2002 6:26 pm

Cele mai multe formati din Romania sunt jalnice(a se citi 90%din formatiile romanesti).Exemplele si motivele sunt nenumarate:Animal X(si alti afoni care cred ca daca se misca un pic pe scena scapa de cantat......patetic);Hi-q,Akcent,TRei sud est(cica ar avea voci ......da de unde??ca sa nu mai vorbim de versurile idioate,nu-i de mirareca numai idiotii le asculta),ca sa nu spun de fotomodelele care se plimbe pe scena muzicii romanesti,niste afone care habar n-au despre ce canta(a se citi AndreEA,andreeaB,cream,etc.),si cireasa de pe tort:Cristina Raduta,care cica a terminat AtF-ul ,o facultate unde te invata ce este arta,iar ea canta a la Animalx,ma intreb cum de i-au dat diploma cand a terminat!??????:con: ;f
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde Diutza » Vin Sep 13, 2002 7:51 pm

Dupa parerea mea "Dl Problema" este extrem de nashpa.
Cantecele sunt foarte nasoale,versurile pe masura(Te fac praf pe ringul de dans/Lasa-ti iubitul in suspans...) ,iar de fata si de freza nu mai discutam.
Diutza

Re: Nu le suport pe Candy

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 14, 2002 6:18 pm

Initial trimis de miau
Nu-mi plac tipele de la Candy.Sunt dezgustatoare nici macar nu-mi pot exprima dezgustul .Toate melodiile lor sunt la fel si acum fac si ele tam-tam pt. ca au o piesa compusa de Marius Moga.Selena are aceeasi frizura se 3 ani,Monica parca nu are frunte si Giulia arata ca si o tiganca in noul clip si nu numai.

Mda, ai dreptate, in plus daca te gandesti bine, Candy
inseamna Giulia, celelalte nu sunt decat niste jucarii fara personalitate care canta dupa cum le canta o tiganca cu crize de personalitate adica Giulia
Afroditta

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 14, 2002 9:05 pm

cristinutza17, dar cu trupa Iris ce ai?
Mie mi se par acceptabili, daca nu cumva melodiile pe care le-am auzit or fi de-alea mai vechi:p
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 15, 2002 11:38 am

in primul rand urasc manelele , si pe cei care le asculta
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

pt catharsis

Mesajde klonEx2 » Dum Sep 15, 2002 11:50 am

si inca ceva catharsis poate tu ai trait la casa de copii si de asta ai amintiri neplacute mafia da clasa la orice formatie di romania asa ca apucate de catargele tale si aruncate in mare
ONLY GOD CAN JUDGE ME
klonEx2
Junior Member

Groaznic!

Mesajde AndraC » Dum Sep 15, 2002 3:43 pm

O multime de formatyy tampite shi cantareti:
Fuego(cu nishte melodii plictisitoare);
Copilu- MInune, Vali Vijelie... toata gashca aia(mANEle ;B )
Talisman( moda veche ;d )
Ovidiu Komornik (Mireasa Vietii mele- cea mai penibila melodie pe care am auzit-o vreodata ;k )
Daniela Ghiorfi ( se crede cea mai sexy femeie dar la voce este vraishte )
La Familia( Io una ii urasc... altii poate ii suporta dar... treaba lor)
Enache... Trofeu Mamaia eh? S-o crezi u... doar praful de pe trofeu se alege pt tine)
Nic shi 4ever... parca a calcat trenul peste fata lor...
JOJO
Andreea Balan
Jais
AndraC
Junior Member

Re: Formatiile pe care le urati din toata inimioara voastra

Mesajde desolate1 » Dum Sep 15, 2002 4:21 pm

ok, si eu urasc manelele, dar sunt altii mult mai enervanti. locul 1 sunt voltaj care ma supara pt. atitudinea de trupa rock pe care o adopta, desi sunt paraleli cu rock-ul, iar vocalul are chiar o metra de handicapat. cum de se uita dana nalbaru la el ??? ma mai enerveaza si andreea b cum isi spune care are o voce comparabila cu zgomotul produs de o matza rasa de coada. te zgarie pe creier efectiv fata asta. s-o opreasca cineva!!
desolate1

manele - no.1

Mesajde kreatorr » Dum Sep 15, 2002 7:38 pm

in primul rand, totzi oamenii aia cu defecte genitale, cu nume de mancaruri shi de tzigani...
apoi: IRIS, akcent, hi-q (trupa ce s-a nashpetzit cu timpul), nic, 3se shi totzi cei care apar in fiecare numar de bravo shi popcorn...:M
kreatorr
Junior Member

Mesajde adiane » Lun Sep 16, 2002 2:54 am

1.nic &4 ever.
Ce panarama!!!Ca sa vorbesc frumos.Nic asta arata ca un boshorog care vrea sa fie adolescent shi are o privire de vitzel
sacrificat.Cei din jurul lui-aia 4- sunt imposibili de uratzi
shi netalentatzi mai ales unul cu ochi albashtri care se
batziie cand canta.Pacat de tipele de langa ei(cu cagule
moderne).
2.cristiana raduta
Cine stie ishi da seama ca tipa nu are voce-ea mai mult
recita,o ratata respinsa de tv care l-a convins pe Duta sa
o faca vedeta.
3.alina sorescu
Muzica usoara la propriu.Unde mai pui shi faptul
ca toti moderatorii radio-tv o trateaza ca pe o minune
-care o fi logica?Nici macar frumoasa nu e,are ochii
prea apropiati,noroc de machiaj...
adiane

Mesajde tre » Mar Sep 17, 2002 12:33 am

...si cand te gandesti ca au mandrete de m5...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Hera » Mar Sep 17, 2002 1:16 am

sunt prea multe pt a le enumera aici pe toate, oricum, urasc toate formatiile acelea "pline de succes" aparute peste noapte, gen....iata ca nu mai stiu nici cum dreaq se numesc, aia de au melodia aia cu culorile, staiti sa ma uit intr-un mesaj anterior ca sigur gasesc...akcent .:D, sau 3SE -parca toate melodiile lor ar fi la fel- sau blondy,candy, mamelino,ehe ...sunt prea multi. off ,nu pot sa il ignor pe komornik :D, si un loc special in clasamentul genului de muzica pe care-l urasc il ocupa ...da, ati ghicit...manelele ;P
Hera
Junior Member

Mesajde Andie Mac Dowell » Mar Sep 17, 2002 2:29 pm

Eu ii urasc pe 3SE. Sunt asa de prefacuti... Niste handicapati.
Andie Mac Dowell

Mesajde Hera » Mar Sep 17, 2002 11:14 pm

am facut ceva inadmisibil! le-am omis pe Dolly, eu nu am mai vazut niciodata copii care sa se maimutzareasca mai rau ca astea! si mai sunt unele...Junior, tot copii cu figuri ,nici aparatul dentar nu si l-au scos,dar se dau vedete ;P
Hera
Junior Member

ce face CNA-ul,cretinilor?

Mesajde popalin » Mie Sep 18, 2002 5:01 pm

Juniors ar fi trebuit sa fie cenzurate inaintea celor de la bug,parazitii sau a postului 0TV.au o melodie jenanta.mi-am facut 10000000 de draci cand am ascultat-o pe tele7abc(rusine!!!).niste pizdulite proaste de 7-8 ani,care canta despre chiulit de la scoala,absente,ca urasc scoala,stau numai in discoteca s.a.m.d.ce impact are aceasta formatie asupra copiilor de 5-6 ani care urmeaza sa se duca la scoala,domnule Mircea Diaconu?CNA-ul are ochelari de cal si se supune puterii.in concluzie,CNA-ul ar trebui cenzurat!
popalin

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 5:54 pm

urmaream azi "13-14 cu Andrei " si era unu invitat , cica ionel ionitza :D, avea asta o muzica si nishte versuriiiii vai de mine ! auziti aici refren : " si daca tu ma vei insela/ am sa ma duc la biserica/ si am sa pun o lumanare / ca sa te blestem ":bleah: :bleah: si linia melodica parca ar fi dan spataru , amestecat cu adrian-copilul minune. wow, ce mi-au ascultat urechile azi!! asta ii intrece pe totzi!! ;P ;P
Hera
Junior Member

Fuego ala-i chinez ?????

Mesajde java » Joi Sep 19, 2002 2:45 pm

Cand l-am vazut prima data la tembelizor, am crezut ca-i chinez
:-)) si mi-am zis "Ce bine stie romaneste" :-))))

Macar atat...
java

sunt de acord cu voi

Mesajde mihai » Vin Sep 20, 2002 10:05 pm

Bine!
Sunteti adevarati!
Rock on!!
Slipknot rules!
bai
uitati-va pe forum-ul despre copilu minune...
trebuie sa ii studiem ca sa ii putem elimina.
mihai

Mesajde tre » Sâm Sep 21, 2002 3:20 am

bwhahahahahhah mihai corect! nu ma gandisem la asta!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 2:24 am

Initial trimis de zulu

Mutra "dulcica"? Tu vorbesti serios?
Poate ar trebui atunci sa faci un fan club!
Dupa mine, tipul seamana cu un porcusor de Guineea.

:D :D :D :D :D
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma