Initial trimis de razvan
din marea gindire a micilor acvaristi
am prins din zbor zilele trecute de la amicu' acvaristu' (ca nu ti-ar spune direct ferita' sfintu' totul numai pe furate) ce le da el de mincare la carcalacii lui.
INIMA DE VITA
TEHNOLOGIA DE PROCESARE: o spala (le, ca la citi pesti are el ia cam 5 kg pe luna) foarte bine, o curata de pielite si vasele mai groase, o da prin masina de tocat o data sau de doua ori in f de dimensiunea pestilor la care urmeaza sa dea, si o congeleaza. cind da de mincare da pe razatoare bulgarele inghetat, RAZATURA O LASA SA SE INCALZEASCA, dupa care o da la carcalaci.
in felul asta creste neoni (albastrii, negri, galbeni, rosii nu i-a reusit) rasbora, petitela, jandarmi, cardinali, macropodus, colisa (parca), xifo si inevitabil GUPPY.
SI ACUM SA AUZIM CIRCOTELILE:D
mai are cuneva ceva de zis cum ca ar fi cih
:confused: :confused: ar transmite boli sau NEVASTA nu-i da voie in frigider cu asemenea scirbosenii
nu e carcoteala, am incercat ani buni cu inima de vita, o preparam exact cum ai spus , dar mofturosii mei nu se atingeau de ea (deh, obisnuiti cu tubi) deci cred ca trb. sa aiba in meniu de mici asa ceva, ca sa dea rezultate
apoi ca acvaristii cu experienta din zona mea nu prea o recomanda , pe motivul (justificat zic eu) ca NU APARTINE MENIULUI DIN BIOTOPUL DE ORIGINE