Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

3se

Mesajde DENISA » Dum Sep 15, 2002 9:15 pm

Sunt de acord cu tine.
DENISA

Mesajde Tanya » Lun Sep 16, 2002 11:07 am

bai, bain/nu/stiu /cum/dracu, pune-te la punct cu gramatica, sa nu te faci de caca...o, si de ce nu te-ai urcat tu pe scena sa-ncerci s-o violezi? asa si jasmynya, sau cum te cheama, nu-mi mai spune scumpa mea, ca te trimit la alea de la t.A.T.u...la cerbul de lesbiene. Ciao!!!!!!!!!!!!!!
Tanya

Re: Re: Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Mesajde Tanya » Lun Sep 16, 2002 11:13 am

ba ashule, ce dracu, n-ai auzit ca dutza are logodnica, o cheama Ianula. cat despre mihai, cica are si-un copil de pe la vreo 18 ani, asa ca las-o mai moale cu mancatul de cacat!
Tanya

Re: Re: Re: Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Mesajde Ashu » Mie Sep 18, 2002 1:52 pm

Initial trimis de Tanya
ba ashule, ce dracu, n-ai auzit ca dutza are logodnica, o cheama Ianula. cat despre mihai, cica are si-un copil de pe la vreo 18 ani, asa ca las-o mai moale cu mancatul de cacat!

Logodna lu Dutza e doar un paravan pentru apucaturile sale nefiresti. Cat despre Mihai, aceste este bisexual deci nu ma mira. Tu poti crede ce vrei, eu stiu ce stiu, si la o adica iti pot arata cu poze ce se petrece intre cei doi. In timpu asta kelu celalalt, ala rotofei, sta pe un fotoliu dezbracat dela brau in jos si se masturba agale. Niste gaunosi...
Ashu
Junior Member

Re: 3se

Mesajde Unregistered » Joi Sep 19, 2002 4:18 pm

Initial trimis de ALINAIF
FA ZDREMTELOR NU VA MAI LUATI DE 3SE SI CRISTIANA RADUTA
CA VA DAU M..... VEDETI-VA DE P.... VOASTRA .A-TI INTELES?PA

Se zice ZDRENTELOR, dar cand esti furios nu mai conteaza...
Unregistered

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 9:06 am

Deja o pozat de mult in Play Boy .
Da stiai ca-i gagica lu' Bobic?
bad_2_the_bone

Re: Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Animal X, Cristiana Raduta

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 5:56 pm

Initial trimis de zulu
Iata ce mail interesant am primit de la "otilia otilia" (mail: oto3ro@yahoo.com):

----- Original Message -----
From: otilia otilia
To: *******
Sent: Saturday, July 20, 2002 6:56 PM
Subject: "felicitari"

Ba zulaule (dracovenie imputita, dracenia mati, nasparlitule, incompetentule, gaina polara, idiotu naibi etc.) sau cum te-o fi chemand ai grija ce spui despre LAURENTIU DUTA si despre trupa 3REI SUD EST, ANIMAL X sau CRISTIANA RADUTA altfel o incurci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU !!!!!
------------------------

[B]Iar eu ii raspund:

Asemenea si tie!
+
Sa ma pupi in p**a ca pe miel in gura!
...iar Laurentiu Putza e de kkt...asta-i adevarul, n-ai ce-i face: "Cifrele pana la 10" sau "Cifre, cifre" ... aia da melodie, n-am ce zice :))))))))))))))))))))))))

Si inca o chestie: daca vrei sa mi-o tragi, fa-mi o vizita in SCHEI si apoi mai vedem noi cine si-o ia, dracovenie imputita, dracenia mati, nasparlito, incompetento, gaina polara, idioata naibi etc.) sau cum te-o fi chemand. OK?
------------------------- [/B]

Sorry, ti-am uitat numele si mi-e lene sa fac clic pe Back. Dar intuiesc ca esti din Brasov. Asa ca, brasoveanule, te felicit! Esti al doilea care gandeste cu capul de pe umeri, nu cu cel dintre picioare. Ai raspuns corect Otiliei si ai o parere din ce in ce mai unanim acceptata.

Otilia :M , a cata esti din cele care trec totul printre picioare? Noi, masculii, v-am pierdut sirul...
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii