Eminem...fals sau adevarat?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Eminem...fals sau adevarat?

Mesajde laura_ttt » Lun Sep 16, 2002 2:20 am

Ce parere aveti de Eminem? Sunt adevarate lucrurile pe care le zice el in versurile lui sau le zice numai ca sa fie si el mai diferit decat ceilalti???
laura_ttt

....

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 16, 2002 5:56 am

din moment ce ai facut thread-ul asta, este clar ca habar nu ai despre viata lui.....oare tu ce crezi? Defapt nu prea crezi mare lucru din moment ce ai facut post-ul asta, asa ca iti voi raspunde la intrevare: Da este adevarat!

P.S.: Oricum se vor gasii zece idioti care "ei stiu mai bine" sa zica ca e fals, ca defapt ei care nu asculta eminem mai mai mult decat ce da la radio, si nu au citit nimic despre inafara de probabil vreu ninterviu in BRAVO. Da ei stiu!...e trist....

ps 2: e unul din putini care sa ridicat facand ceea ce simte, si cantand despre tineretea lui furibunda. cam atat!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde MadMax » Lun Sep 16, 2002 10:04 am

N-am habar de viata lui (adevarul e ca putin imi pasa!), dar mie mi-a lasat impresia unui "papitzoi", un fel de clown la curtea "regelui" Dre...

Si acuma "offtopic" am ceva de spus....d-le "Original", n-am nika cu matale, dar parca prea le stii pe toate. Stau si-ti citesc mesajele si vad cum "suferi" ca ceilalti nu-s de acord cu tine, care esti atoatecunoscator. Se pare ca nu te-a lovit viata inca, sa-ti dai seama ca nu lumea e cea care graviteaza in jurul tau! Las-o mai moale, te rog...Da-ti cu parerea, da' nu da cu muia in stanga si-n dreapta dupa cei care nu-s de-acord cu tine....
MadMax
Junior Member

Mesajde kreatorr » Lun Sep 16, 2002 10:41 am

eminem canta shi el ce vrea.
canta ce crede.
shi din cate am observat shi spun cand are ocazia ce vrea shi ce gandeshte...:o bravo lui.
kreatorr
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 16, 2002 12:46 pm

mad: omule.....imi doresc sa nu te loveasca viata pe mata asa cum ma lovi pe mine, si sa ai parte numai de lucruri frumoase! Cand e vb de hip hop in general nu sunt atotcunoscator...dar stiu mai multe de cat anumiti indivizi ca tine....ca dovada ca raspunsul tau referitor la topic este unul de cacat...da ma rog freedom of speech, ai vb si tu ca sa nu adormi....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde MadMax » Lun Sep 16, 2002 1:06 pm

Mdeah....raspunsul la care ma asteptam (oarecum surprins ca nu s-au strecurat si niscaiva injuraturi)...
Din nou vb hazardat, omule....nu ma cunosti si faci afirmatii de genul "dar stiu mai multe de cat anumiti indivizi ca tine"...
Ca sa nu mai vb ca din nou iasa la iveala "superioritatea" din tine: "ca dovada ca raspunsul tau referitor la topic este unul de cacat"...adica nu am fost de acord cu tine, inseamna ca parerea mea e de kko...

No comments...Eu inchei discutia pe tema asta. Nu'sh ce draq m-a pus sa o incep! Sa ma iau in gura cu God-of-Rap insusi.

I'm outta here
MadMax
Junior Member

Re: ....

Mesajde laura_ttt » Lun Sep 16, 2002 1:57 pm

[quote]Initial trimis de original
[B]din moment ce ai facut thread-ul asta, este clar ca habar nu ai despre viata lui.....oare tu ce crezi? Defapt nu prea crezi mare lucru din moment ce ai facut post-ul asta, asa ca iti voi raspunde la intrevare: Da este adevarat!

ORIGINAL...scuze ca te dejamagest dar esti wrong...multe din ce zice el in cantecele lui sunt niste minciuni...de exeplu..in C.D. -ul lui Marshal Matthers LP are un cantec in care vorbeste el cum si-a ucis fosta lui nevasta cea ce nu este adevarat caci ea inca traieste.

Eu stiu multe despre el...numai ca am vrut sa aud si opinia vostra..asa ca....
laura_ttt

.....

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 16, 2002 3:52 pm

Laura: looooooool Deci tu ca ascultator trebuie sa iti dai seama cand e serios si cand GLUMESTE! TU ai luat piesa Kim in serios? Ca dovada ca iar....o dam in diverse. Ok nu are rost...sa continui, nu imi fac decat nervi...si am prea multe pe cap la ora asta. Tu crezi ce vrei draga mea, eu nu am vrut decat sa iti zic ca nu e un fake...(daca stiai asa de multe nu pretindeai ca Kim e o piesa serioasa.....da ma rog...love ya too)

Mad: ma bucur ca ai incheiat.....te-am pupat
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde ckride » Lun Sep 16, 2002 8:22 pm

:)

io... sincer cred ca nu isi face el textele :D
ckride
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 16, 2002 8:35 pm

ba neamtzule.....ma turbezi si tu la cap ma? looooool nu imi ajung astia :)))))
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Sep 16, 2002 9:19 pm

parerea mea: eminem nu e fake, dar mai exagereaza din cand in cand, iar acum imaginea are un rol foarte important pentru muzica sa
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde laura_ttt » Lun Sep 16, 2002 9:29 pm

bai ORIGINAL...eu vorbeam daca ce zice el ii adevarat sau nu...nu daca ii el serios sau daca "GLUMESTE"....in cantele lui numai glume nu sunt...deocamdata nu am ras la nici un catec de-al lui:D.......oricum...scuze ca iti creez nervi....:(
laura_ttt

:-/

Mesajde Michael Denton » Joi Sep 19, 2002 8:32 pm

Original, bai eu te cred ca esti in tema cu hip-hop-ul, dar in legatura cu Eminem, ce-ti spune Infinite?
Sa nu aveti impresia ca sunt un idiot care-mi place dance-ul sau blues-urile. Dupa parerea mea, Eminem rules!
Michael Denton

....

Mesajde n3aGabitz » Joi Sep 19, 2002 9:42 pm

....

Michael nu inteleg ce vrei sa zici prin Infinite? Si nu inteleg de ce te ei de mine din moment ce zici eminem rules inseamna ca suntem de aceasi tabara....sigur ai citit bine fratE?
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 8:55 am

Bai, ce conteaza, Eminem ii super si spun asta desi nu-s hip-hoper

Ii meserias baietasu' si gata. He kicks ass vorba englezului.
bad_2_the_bone

Mesajde MadMax » Vin Sep 20, 2002 9:39 am

Pentru pushtanii de liceu o fi ok Eminem asta, ca e un "rebel", asa cum ii place unuia de 15->18 ani sa se creada...Asa cum si Hanimal Chix sunt cei mai tari pentru pustoaicele isterice care intra pe forum.
Dar nu cred ca peste vreo (sa zicem) 10 ani vi se va mai parea asa de "kickin' ass". Si eu ascult Eminem, si singura questie care-mi place la ceea ce face este...daca as putea sa-i spun asa..."muzica". Adica ritm, acompaniament (cat este pe acolo) si stilul in care isi vorbeste versurile. In rest, comportament, mesaj, astea nu-mi plac la el. Si cat de "adevarat" este...oare cine poate sa zica? Numai cei din jurul lui!
(Rog fanii Eminem sa se abtina de la injuraturi la adresa mea sau a celor dragi mie...mi-am spus doar parerea :D)

And now, please excuse me....tonight I'm cleaning out my closet...
MadMax
Junior Member

Mesajde zaphod » Vin Sep 20, 2002 12:26 pm

eu nu inteleg ceva ... laura_tt a pus o simpla intrebare .... ce parere avetzi despre eminem ... shi voi atzi inceput un razboi .. care mai de care posteaza remarci acide shi ironice .... oameni buni .. calmatziva ..

PS: i love eminem :>>
zaphod

Mesajde MadMax » Vin Sep 20, 2002 4:16 pm

This ain't no war, my friend! Only opinions.... :D
MadMax
Junior Member

Re: Eminem...fals sau adevarat?

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 4:37 pm

:confused: EMINEM :confused:

Iata ca, dupa atata amar de vreme, imi spun parerea despre EMINEM. Trebuie ca multi n-au dormit sau au avut cosmaruri pentru ca nu s-a spus pana acum :fuck: ADEVARUL DESPRE EMINEM :fuck:

Acesta este:

Locul 1 Atentatul din 11 septembrie 2001 din Manhattan
Locul 2 BUG Mafia
Locul 3 EMINEM
Pirtea Sorin
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Vin Sep 20, 2002 5:15 pm

lol ma......iti place sa fii ridicol tie sau cum? ca inca nu inteleg misiunea ta pe acest forum.
n3aGabitz
Junior Member

Re: ...

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 5:31 pm

Daca nimeni nu intelege ca hip-hop-ul este unul din pasii pe care-i face omenirea spre Apocalipsa... treaba voastra. Eu raman la DM, Jean Michel-Jarre, Vangelis, 2 unlimited si t.A.T.u., atat timp cat mai exista libertatea de opinie. Bafta, fratilor, in cartierele voastre.

Sa nu uit: sunt coleg de cartier cu Parazitii. Asta chiar pe bune.
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: ...

Mesajde Aliosha » Vin Sep 20, 2002 5:34 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin
Daca nimeni nu intelege ca hip-hop-ul este unul din pasii pe care-i face omenirea spre Apocalipsa... treaba voastra.

Sorine.... doare ????
Aliosha

Re: Re: Re: ...

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 5:38 pm

Initial trimis de Aliosha

Sorine.... doare ????

Ce?

Sau, mai bine-zis, ce va doare pe voi cei care promovati lada de gunoi a muzicii (Recycle Bin) numita hip-hop? Cumva cuvintele alea doua pe care mi le tot trimiteti ca-compliment? Exista clinici, fratilor - tratati-va!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Scandal ca-n vremurile bune!

Mesajde bhuttu » Vin Sep 20, 2002 6:02 pm

Hai sa ma bag si io!
Am stat eu si-am copt-o si-am ajuns la concluzia ca omu' nu e fals in ce zice. Ma gandeam de curand la o chestie: "Ia uite ma, Eminem, pustiu sarac, apare la VMA ingrijit, frumos, cu bicepsii stralucind si cu o pereche de pantaloni probabil mai scumpi decat toata garderoba mea. Pai asta nu e fals?". Dupa care tot eu imi raspund: "Nu e ma fals, ca Eminem asta avea la inceput o imagine de baietas care nu vrea sa zica si el doar cum il cheama(My name is) si ce-are de gand (I'll grow up to be a famous rapper). Acu' ca s-a ajuns, nu mai zice nimic de saracie. Zice doar ca e scandalagiu. Asa ca nu e fals. Nu's la ce dracu' isi mai cere scuze la ma-sa, asta nu inteleg, da'-n rest nu e fals."
Oricum, astept albumu' ala cu numele lu' ma-sa. Si pun pariu ca nici pe Steve Berman nu l-a impuscat!:)
"If I had a magic wand/ I'd make the whole world suck my dick without a condom on". Asta as face si eu!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Scandal ca-n vremurile bune!

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 6:24 pm

Din Recycle Bin mai poti recupera fisierele pierdute; pe voi nu va mai recupereaza nimeni, hip-hop-istilor!:sperm: :M
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: ...

Mesajde Aliosha » Vin Sep 20, 2002 7:54 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin

Ce?

Cred ca am fost prea subtil cu tine.
Promit ca de acum sa imi dozez atent ironia in functie de cel vizat ca sa nu se risipeasca.

Reformulez: Doare prostia din capul tau Sorine ?
Nu de alta dar un om cu ceva cultura muzicala nu ar putea lasa mesaje ca ale tale.
Aliosha

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 11:07 pm

Bai omule pe cine faci tu pustan de liceu?
Asumi niste chestii fara sa ai vreo baza.
Si oricum in materie de muzica esti un O , asa ca mai bine ai tacea.
Adevarul ca baiatul o rupt gura la multi asa ca numai prin asta se poate afirma ca valoreaza ceva. Si tine minte ca in America nu se lanseaza oricine si oricum ca pe piata asta romaneasca de cacat.

Initial trimis de MadMax
Pentru pushtanii de liceu o fi ok Eminem asta, ca e un "rebel", asa cum ii place unuia de 15->18 ani sa se creada...Asa cum si Hanimal Chix sunt cei mai tari pentru pustoaicele isterice care intra pe forum.
Dar nu cred ca peste vreo (sa zicem) 10 ani vi se va mai parea asa de "kickin' ass". Si eu ascult Eminem, si singura questie care-mi place la ceea ce face este...daca as putea sa-i spun asa..."muzica". Adica ritm, acompaniament (cat este pe acolo) si stilul in care isi vorbeste versurile. In rest, comportament, mesaj, astea nu-mi plac la el. Si cat de "adevarat" este...oare cine poate sa zica? Numai cei din jurul lui!
(Rog fanii Eminem sa se abtina de la injuraturi la adresa mea sau a celor dragi mie...mi-am spus doar parerea :D)

And now, please excuse me....tonight I'm cleaning out my closet...
bad_2_the_bone

muie

Mesajde n3aGabitz » Sâm Sep 21, 2002 1:25 am

sorine: ......mata aia tirfa mai traieste? (parazitii) ca tot esti din cartier cu ei. Aprop daca ar citii Ion ce scrii aici te-ar bate de te-ai caca pe tine ma muie!

hai poate zbori de pe fanclub
n3aGabitz
Junior Member

total offtopic

Mesajde tre » Sâm Sep 21, 2002 2:56 am

o fain, ne injuram. eh, se explica, thread de 'hip-haperi'.....

pirtea sorin ba initial ai dat impresia ca stii ce zici dar dupa aia... ai dat-o cu bata-n balta... auzi, metalu' nu e rock, hip-hopu' si apocalipsa.. las-o dracu' ma omule. 'geaba te refugiezi in vangelis daca gandesti ca tzatza leana...

original ba ce-njuraturi de cartier ai. nu ma mir, faceam doar o constatare...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Sep 21, 2002 4:59 am

tre cool: exact de cartier....stii tu "hiphapari"....asa stiim noi fanii "mafia"..... deci tu observi ce limitat gandesti? faptul ca injur pe forum inseamna ca nu ma ascund de viata mea reala. Ce tu nu injurii cu amici? tu nu iti bagi pula ma ? vii aici pe forum sa faci pe gentlemenu ca tu nu injuri....? hai ba fii serios....ca esti penibil....

nu inteleg de ce iar ma ataci...pur si simplu ai o satisfactie? te excita sau ce pula mea? in fine...faci ce vrei
n3aGabitz
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii