K-gula.
2. pe forumul de turism ..m-a intrebat ..daca vreau sa merg in delta cu el,Floarea Calota si Jeana Gheorghiu ! O gluma f. buna,mai Kgula..la care propabil a ras doar infantila de Dana .
pac..aici si-a luat ban pe drept ! adica..noi ne muncim pe turism..povestim..pe unde am fost..pe la munte,pe la mare , ce am vazut pe acolo...si vine SOD cu primul sau post...si isi baga p*** in munca noastra
3. pe urma SOD a inceput sa tipe ca din gura de sarpe..ca vai ce nedreptatit este el. si impreuna cu el..si oile ce posteaza la clasa muncitoare.
in prostia lor..in loc sa taca cu totzii...mai rau au aprins problema
4. totul a culminat aseara...cand SOD a stricat un alt thread de pe generalitatzi. thread facut de un anumit user..dEPECHEmIND....si unde acest user dorea sa postam poze cu noi bebelushi. SOD...ca un nesimtit ce e....a postat poza cu un barbat despuiat. Zi si tu ,mai Kgula..asta e mintea unui om de 26 de ani ?
deci..banare corecta..pe generalitatzi ...si cum mai avea o banare...a survenit banarea pe tot forumul !
din partea oilor:
sopra esti un mare bulanjiu.
1. simtul umorului este acela care este spontan si care smulge zambete
2. daca pe mine ma face sod sa rad postand pe threadu' leguminoshilor zicand : mie imi place floarea calota nu e nimic rau in asta
3. erau vremuri frumoase in care eu si sopra stricam toate subiectele
4. simtul umorului este raportat la fiecare persoana in parte. de aceea nu-mi zice mie un mod daca SOD a avut umor sau nu, sau sa glumesc numai la ore fixe sau pe discutzii fixe
5. sopra, nu inteleg de ce mai sunt moderator, credeam ca am fost clara.
6. il banezi pe omu' ala care ma face sa rad cu lacrimi iar pe paranoia il lasi sa agreseze verbal tot forumu'. mi se pare corect, sopra
pana ineva de pe aici isi va da seama ca lucrurile au involutat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori