Adrian Enache-castigatorul trofeului Mamaia 2002??!!!
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Adrian Enache-castigatorul trofeului Mamaia 2002??!!!
A innebunit lumea??Cum naiba a putut sa castige hipopotamul ala sectiunea creatie?(macar masina sa i-o fi dat lui Bocelli)Dupa parerea mea Nicola /Mihai Alexandru au avut cea mai mishto melodie (iti cam dadea fiori) si cred casi cei de la Simplu meritau mai mult...dar traim in Romania...
- annie
Trist dar adevarat
Bah terminatul ala ar trebui sa se plece draq din tara sa se duca sa cante in deschiderea concertului lui Tom Jones ca tot se lauda...si sa mai lase din mana premiul ala castigat ieri in scarba.

- Poetul
..........ce cosmar!!!!!!
Adrian enache a fost cea mai PROASTA alegere pentru a interpreta piesa(care nu este chiar de lepadat).Iar premiul ,trofeul MAMAIA a fost dat celui care a scris melodia ,caci doar competitia era intre debutantul castigator si cea mai buna creatie,nu intre enache si bocelli.
Si Nicola(desi nu o pot suferi...)si mihai alexandru meritau sa castige!!!!!!!
Si Nicola(desi nu o pot suferi...)si mihai alexandru meritau sa castige!!!!!!!
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
Nu stiu daca au fost sau nu misculatii, dar acasa fiind, am fluierat la unison cu cei din public. Si pot spune ca a fost una dintre secventele care m-a uns pe suflet cel mai mult. Nu stiu cine merita sa castige la debutanti, creatie sau slagare, dar mi se pare cel putin o tampenie ca adrean ienachie si Fane Banica fiu lu Stefan Banica sa ocupe primul loc. In tuata veatza lui de pleibecist, iencache nu a scos nici o melodie pe care sa o fedonezi mai mult de doua secunde. Sincerca sa ne convinga ca un copil de cinci ani canta refrenul melodiei cu care a castigat. Pai sa cante melodii pentru prunci. Sa se duca la maternitate, cresa si gradinita sa dea acolo concerte si autografe la finalul reprezentantiilor. Cat despre banica fiul regretatului, cred ca erau multe alte melodii care meritau primul loc (cele ale lu haichiu sau accent, de exemplu).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Adrian Enache-castigatorul trofeului Mamaia 2002??!!!
Initial trimis de annie
Cum naiba a putut sa castige hipopotamul ala sectiunea creatie?[...] si cred casi cei de la Simplu meritau mai mult...dar traim in Romania...
Dixit. Apaca chiar traim in Romania daca aia de la Simplu meritau mai mult.
- dinu
- Junior Member
Initial trimis de dinu
Adik baietii de la Simplu nu meritau mai mult..??Surclasati pana si de Proconsul??Ce-au facut demoscopicii a fost bataie de joc..Singura clipa de inspiratie or fi avut-o cand l-au votat pe Vlad la Debut...
Si Adrian Enache..nu va luati atata de el..Nu zic..Aveti tot dreptul...Da` macar saracu` om a facut un progres..A inceput sa cante renuntand la calitatile lui(antice,de altfel) de dansator..Pe mine una m-a mirat ca nu si-a scos bluza de pe el..
- Deedee_Lo
- Junior Member
Re: Re: Adrian Enache-castigatorul trofeului Mamaia 2002??!!!
[quote]Initial trimis de Deedee_Lo
[B]
Adik baietii de la Simplu nu meritau mai mult..??Surclasati pana si de Proconsul??Ce-au facut demoscopicii a fost bataie de joc..]
Asta e mirarea ta?Ca proconsul a fost in fata celor de la Simplu?
Mi-o fi placand mie simplu dar nici atat de mult...Mai surprinzator e ca Partizan au fost ultimii...poate pentru ca erau prea complicate versurile...
[B]
Adik baietii de la Simplu nu meritau mai mult..??Surclasati pana si de Proconsul??Ce-au facut demoscopicii a fost bataie de joc..]
Asta e mirarea ta?Ca proconsul a fost in fata celor de la Simplu?
Mi-o fi placand mie simplu dar nici atat de mult...Mai surprinzator e ca Partizan au fost ultimii...poate pentru ca erau prea complicate versurile...
- annie
Initial trimis de dinu
Nici eu nu sunt mandra cu ce preferinte am ajuns sa am in ultima vreme,dar melodia asta cu Marius Moga chiar imi place...Si mi-a placut si gestul lor cand au aparut pe scena odata cu Nicola .In definitiv,au fost preferatii publicului(nu ca asta ar fi relevant in vreun fel)
- Unregistered
Initial trimis de dinu
Nici eu nu sunt mandra cu ce preferinte am ajuns sa am in ultima vreme,dar melodia asta cu Marius Moga chiar imi place...Si mi-a placut si gestul lor cand au aparut pe scena odata cu Nicola .In definitiv,au fost preferatii publicului(nu ca asta ar fi relevant in vreun fel)
- annie
Adrian Enache canta cum canta ca draq!
Adrian Enache a cantat ca o vita la Mamaia... iar melodia desi e compusa de un profesionist a pastrat acelasi stil care erea la moda acum 50 de ani.
Simplu meritau mult mai mult! Nicola merita sa castige chiar daca melodia nu a fost extraordinara, dar trebuie sa recunoastem ca anu' asta la Mamaia nimic nu a fost extraordinar (ma refer la concurs nu la recitaluri sau altceva inafara concursului pentru ca Gheorghe Zamfir si Phoenix chiar au aratat ce inseamna muzica adevarata), oricum la creeatie melodia Nicolei a fost cea mai buna.
Pacat de festival!
Simplu meritau mult mai mult! Nicola merita sa castige chiar daca melodia nu a fost extraordinara, dar trebuie sa recunoastem ca anu' asta la Mamaia nimic nu a fost extraordinar (ma refer la concurs nu la recitaluri sau altceva inafara concursului pentru ca Gheorghe Zamfir si Phoenix chiar au aratat ce inseamna muzica adevarata), oricum la creeatie melodia Nicolei a fost cea mai buna.
Pacat de festival!
- PhaseR
- Junior Member
Mi-a displacut mai ales faptul ca Enache se comporta de parca el ar fi fost castigatorul, si nu Kerestely. La slagare meritau mai mult Simplu si Pepe si mai putin Hi-Q (desi imi plac si ei). Aprob alegerea multor trupe mari de a nu participa la acest pseudo-festival.
- Bosquetarita
- Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii