Ce mai e prin tzara...

subiecte clasice

Ce mai e prin tzara...

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 30, 2002 12:22 am

Acum vreo 40 de minute,aveam pe YM o discutzie cu axeandra ,care este din Craiova. Si la un moment dat i-am spus cam asa : "ma duc sa ma spal pe cap. mai vorbim cand revin. k ?" . (era cam 0:30 ceasul) . La care ,axeandra imi replica : "pai cum ? ai apa la ora asta ? " .
Eu mirat ,i-am destainuit ca am apa (si calda si rece) ,iar ea s-a minunat.
Cica la Craiova dupa orele 23 se taie apa. La fel si ziua intre 12 si 5. Si cica in tot orashul.

M-a cam pus pe gandit acest lucru si am zis sa infiintez acest subiect. Suntem o gramada de useri pe acest forum,cam de prin toate coltzurile tarii.
M-am gandit ca fiecare sa tinem forumul la curent cu ce mai e prin zona lui. Daca curge sau nu apa , daca sunt soselele asfaltate,daca s-au pus flori in parcuri , cum sunt oamenii pe strada ....etc.
Axeandra si Joao vor fi responsabili cu Oltenia , Mig va fi corespondentul nostru in Dobrogea , Stormy Lady si cu cine mai doreste se vor ocupa de Moldova , Codrutza si cu cine mai doreste se ocupa de Transilvania ,iar eu impreuna cu ceillatzi Bucuresteni ne vom ocupa de capitala.
Sopra se va ocupa de Regie. De asemenea...vreau ca totzi studentzii de prin alte orashe sa povesteasca cum e situatzia prin camine.

Putetzi sa spunetzi absolut orice,legat de zona unde locuitzi ! Cat e pretzul laptelui sau al painii , daca gunoierii isi fac treaba bine , cum merg mijloacele de transport in comun......si tot ce va mai trece prin minte si are legatura cu acest subiect.

Eu o sa revin cat de curand....cu mici descrieri de prin Bucuresti.

Oribilul Mosh
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde axeandra » Vin Aug 30, 2002 1:09 am

o sa incep prin a spune ca urasc din toata inimioara mea vagauna asta nenorocita numita craiova
ponind de la programu' de provincie al apei.......care e putina si rar...asa sa nu ne invatam rau probabil.....
so...program apa: de pe la vreun 6 dimineata pana la 12...teoretic si apa rece si apa calda, practic tre' sa astepti cateva ore ca cea calda sa se incalzeasca(daca poti spune asa)
12-17 pm pauzaaaaa
17- 00 iar apa rece/calda.....apa calda in conditiile de mai sus
dar...tre' sa te obisnuiesti....n-ai ce-i face...
cum stau restu' treburilor?
la fel de rau.....de ex: nu exista decat un centru comercial care este de fapt chiar centru' craiovei...daca n-ai gasit acolo hainele sau bijuteriile sau incaltarile potrivite....cauta-ti in bucuresti, pt ca altundeva in craiova n-ai sanse sa gasesti
locuri de distractie.....pai.....daca ne referim la niscaiva locuri de baut o bere, un suc, ma rog ceva de baut....sunt destule baruri misto si sunt si destul de multe.....cam pe acolo ne piredem noi tineretu' timpu'; cat despre cluburi sau discoteci putine si f proaste
sau ma rog ele exista dar risti sa fie ceva gen: "dom'le acolo baga muzica buna", "fara manele?", "faraaa", "deloc?", "eh, mai baga ei 2-3 manele dar putine"....si cum eu personal nu agreez astfel de discoteci sau mai bine zis de dj care considera ca o manea, doua nu strica....cam raman pe din afara
de fapt am gasit un club care sa-mi placa dar, guess what? INCHIS pe timpul verii
deci cam asta e craiova
mizerie multa, oameni prosti, multi tarani.....
ah, da.....un lucru bun: TAXI
cu 25000 faci turul craiovei iar o cursa obisnuita este aprox 15000
sa tot mergi cu taxiul]
o sa revin cand o sa am ceva mai mult timp
axeandra
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 30, 2002 1:49 am

eu is din muntenia...cam la 60 de km de capitala... in ploiesti adica. la noi totu' e roz:
- apa de toate felurile avem
- salubrizare avem
- politie & jandarmi sa ne vegheze avem

avem ocazional si culori diferentiate ale apei la robinet, intreruperi de curent (de max 1 min. care-ti dau aparatura peste cap) si avem si furturi de toate felurile dar astea nu se pun.

marea mea problema sunt drumurile dat fiind faptul ca circul zilnic cu masina mea ce devine tot mai caruta pe zi ce trece.
s-a reasfaltat in draci cam pe peste tot dar nu stiu de ce, pe unele portiuni e valurit asfaltul proaspat pus.
multele guri de canal (dracu' stie de ce-s asa multe) au ramas adancite cu cel putin 5-10 cm.
liniile de tramvai in schimb, sunt iesite in afara tot cu cca. 5 cm pe-alocuri. pe alte alocuri sunt chiar desprinse si, daca nu esti atent, poti sa-ti agati diferite parti din sasiu in ele.

ce fain e aici, avem de toate.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alek » Vin Aug 30, 2002 8:52 am

Eu sint din Constanta...si totul este minunat! Avem apa, cam sarata ea da-i buna de baut cind nu sint alge. Orashul curat, fara nici o urma de caini vagabonzi, care stau sub taxiuri gata sa te mushte de picior in caz ca eshti atit de viteaz sa te apropii de ei.

Shoselele asfaltate (asfalt luat de la greci odata cu palmieri!), lumea vesela si bucuroasa. La intrare in Mamaia iti da primaria 20 000 lei de pomana..sa ai bani in buzunar cind te plimbi pe faleza, sa-ti iei si tu un corn (fara mushte pe el), sa dai prietenii tale o savarina (shi o cutie cu antibiotice).

Fete sint o gramada, in mini, in blugi, cu tricouri, cu buricul gol...intra in vorba din nimic, te cheama cu ele in apa..iti fac cinste cu o bere in caz ca ti-e sete..

Cam asta este in Constanta...sa nu mai zic de internet cafe-urile cu aer conditzionat si cu computere Pnetium 4, de la 1.8GHz in sus!
Damn, I´m smooth!
Smoother than D***!
Nicholas_Alek
Junior Member

From Bucharest with love...

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 30, 2002 12:45 pm

Acest post se adreseaza celor ce nu locuiesc in Bucuresti. Pana acum am aflat informatzii din Craiova,Ploiesti si Constanta,asa ca zic si eu despre orashul meu...Bucuresti.

O sa incep cu partzile proaste. Transportul in comun este ucigash. Intodeauna mijloacele sunt super aglomerate. Mai ales autobuzele,mereu full. Cateodata tre' sa stai sa vina 2-3 autobuze pentru a te putea sui intr-unul. Cred ca cea mai aglomerata linie este 336 ,ce leaga centrul capitalei de cartierul Militari. Nu mai spun de cat de aglomerata este circulatzia. Mai ales in centru si in mai sus numitul Militari. Pai de la mine acasa (cartierul Titan) pana la capatul Militariului (inceputul autostrazii Bucuresti- Pitesti) faci cam 90 de minute cu transportul in comun. Si cam 45 de minute daca folosesti masina. Pai mai repede ajung la Ploiesti.
Implicit aglomeratzia din mijloacele de transport aduce cu sine hotzii de buzunare. Asa ca ,sa nu fitzi surprinsi daca ramanetzi fara celular sau portofel in timp ce calatoritzi prin Bucuresti.
O alta parte proasta : mizeria. Am calatorit in mai toate orashele importante ale tzarii....dar nu am vazut mizeria care este prin Bucuresti.
Soselele foarte proaste ,in unele locuri.

Despre TAXI. Variaza intre 4500 si 6000 lei pe kilometru. Mi se par destul de ieftine. Eu ,cand e sa merg cu taxiul,folosesc CrisTaxi. Ceea ce va recomand si dumneavoastra,daca venitzi in Bucuresti.
Costul unui bilet RATB este 6000 lei. Tot 6000 costa si o calatorie cu metro-ul. Daca nu avetzi bani de taxi...va recomand metro-ul,care este mult mai rapid decat mijloacele de suprafatza si nici nu este asa aglomerat.
Un abonament lunar pe toate liniile RATB costa 240 000 lei. Elevii si studentzii au reduce 50 % din partea primariei si 50 % din partea ministerului invatamantului. Deci e gratis.

In cartierul unde locuiesc eu (Titan,dupa cum spuneam) este mai mereu apa calda si rece. Adica...e intodeauna. Doar cand se mai face vreo revizie ceva,se opreste. Sau cel putin asa e la blocul meu. Oricum nu am auzit pe nimeni sa se planga in aceasta privintza.
Intretinerea insa e destul de ridicata. Pe mine (1 persoana la 3 camere) ma costa in jur de 300 000 lei vara si in jur de 800 000 lei iarna.

Un lucru foarte bun in Bucuresti..este ca gasesti cam tot ce vrei. Deci,p'aci nu prea intalnim probleme precum cele spuse de Axeandra. Peste tot sunt magazine,magazinashe,centre comerciale si engrosuri. Gasesti orice..de la haine pirat pana la costume Armani de 25 milioane.
Foarte multe super-marketuri cu atmosfera occidentala. Eu folosesc mai intodeauna Mega Image-ul. Are pretzuri foarte bune si atmosfera este cat de cat placuta in momentul in care itzi faci cumparaturile.
Pentru mai multe cumparaturi..folosesc en-gross-urile de pe la marginea orashului. Metro sau mai nou Sell Gross.

Deocamdata cam atat din Bucuresti.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Aug 30, 2002 2:18 pm

cand shi cand, se mai opreshte shi p-aici apa calda, din pacate neanuntzat. nu tu bilet pe scara blocului, ca de cand pana cand, nimic. unii oameni zic ca a spus la radio. io n-am auzit, ca nu ascult radio. ce, asta-i metoda sa anuntzi oamenii ca n-au apa calda?! stai ca prostu shi te uitzi la tzeava, cum curge aerul pe dansa shi face zgomote neplacute. din aceste motive, a trebuit sa-mi tund jumatate din lungimea pleatei, ceea ce m-a afectat puternic.

cat despre lucruri oarecum bune: se lucreaza cu drag shi spor la linia de metrou aerian (asha-i spune, am vazut io in ziar) 41, care pana la iarna o sa fie gata. d-aia e circulatzia bulibashita prin juma' de orash, intersectzii impracticabile shi eu fac o ora pana la intreprindere. da' sa vedetzi voi cand o fi gata...

un lucru bun si frumos este mall-ul. cel putzin dpdv al celor 10 sali de cinematograf de la hollywood multiplex. scrie la ziar (ca p-astea le mai citesc) ca in curand vor incepe lucrarile de amenajare pentru al doilea mall, unde se uneshte Militariul cu Drumul Taberei, la circul foamei aferent. circurile foamei, pentru cine nu cunoashte, sunt nishte cladiri uriashe, imense, rotunde (seamana un pic la forma cu circul de stat, de unde le vine shi denumirea), cu etaj si cu un nivel la subsol, a caror constructzie a inceput in anii de trista amintire. odata cu revolutzia, lucrarile s-au abandonat, shi de atunci nu s-a mai peocupat nimeni de ele. sunt mai multe in Bucureshti (cate or fi?!).
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Aug 30, 2002 2:51 pm

Metrou ala aerian e de fapt la nivelu strazii. Cind il termina p'asta se apuca de 32 (al de merge din Unirii in Rahova) si tot asa, pina or fi 6 linii de metrou usor/tramvai rapid in Bucale. Atunci sa vezi haos in trafic! Ca masinile n-or sa mai poata sa mearga pe linia de tramvai, si pe bulevardele cu o singura banda o sa fie cozi kilometrice (ex Cosbuc, Marasti)!

Pe mine in Bucale cel mai rau ma enerveaza traficul dimpreuna cu faptul ca nimeni nu pare sa se priceapa la fluidizare si sa ia masurile aferente. Intersectia de la Budapesta, odata cu instalarea semaforizarii in 4 timpi (stinga separat) si construirea scuarurilor s-a aglomerat cum n-a fost niciodata de la ciobanu Bucur incoa'! Dobitocii au omorit o banda si au scurtat verdele. Normal ca s-a dat totu peste cap! Da mai vine cineva sa refaca cum fu? NU!

Acu citii ca se inchid, partial sau total, spre fo 30 de bulevarde de baza (Kogalnieanu, Magheru, Ipatescu fiind printre ele), pentru refaceri generale: asfalt, canalizare, trotuare. Cica de azi incepura lucrarile (io unu n-am vazut nimic fiindca am venit la servici cu metroul). Uite, asta mijloc de transport in comun! Daca ar fi statiile mai dese si ar construi in continuare pina ating toate cartierele s-ar mai descongestiona traficu'.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

ploiestiu' here...

Mesajde tre » Vin Aug 30, 2002 10:27 pm

am auzit si eu ca se munceste la greu in bucuresti. sa vedem ce-o iesi.
si pe-aici e oarecum jale in trafic (se-ntampla sa prind de 3-4 ori un stop), dar fata de bucuresti e parfum. eh, oras linistit de provincie.

locuri de distractie nu prea ai de unde alege, in afara de clasicele terase evident. ca asa mi se duc mie zilele, la terase, sa ma umflu de bere si tigari... a, e inflatie de i-cafe-uri, cel putin in centru (pe o raza de cca. 500-800m) sunt vreo 20 de cafe-uri, dintre care 2 sau 3 cu 100+ pc-uri.

nu prea merg cu ratp-u' dar am vazut c-au bagat monitorizare gps (dihai abtibildu' in geamul autobuzului cu 'autobuz monitorizat prin satelit'), si-am vazut in 2 statii din centru ecrane cu frecventa autobuzelor si cat mai ai de asteptat etc.

taxiurile sunt ok aici, nu iau pielea de pe tine, o recomandare insa ar fi sa mergi cu taxiuri de firma (willis, galaxy, index), nu cu independenti (e mai sigur).

in rest, toate bune si frumoase, se mai renoveaza/construieste pe ici pe colo, politaii ies la produs doar cand raman fara bani si mai ales pe arterele principale, foarte rar pe cele secundare (asa ca poti sa alergi linistit cu masina).
evident ca e de munca la greu cel putin cu drumurile, dupa cum am zis intr-un post anterior, injur zilnic domnii de s-au ocupat de refacerea lor...
era sa uit, la noi marcajul drumurilor se reface in plina zi, de regula intre 10am-12pm, in aceasta perioada traficul incepand sa semene cu cel din capitala ;). de asemenea, la cateva intersectii tot din centru si tot in plina zi, semafoarele sunt pe galben intermitent 3-5 zile/sapt.
tre
Junior Member

Cluj & Oradea

Mesajde MissBugMafia » Sâm Aug 31, 2002 12:11 am

Eu locuiesc in Cluj (Napoca) si imi petrec vacantele in Oradea ...ee...si mai rar prin Salonta (un oras cu 80% unguri) asa ca ma voi rezuma la aceste orase.
Sa incep cu orasul meu drag "CLUJ"
In primul rand despre el ma voi "lega" de numele lui (Cluj-Napoca) care mi se pare si acesta putin cam... deplasat. De ce? Pentru ca "Napoca" inseamna tot Cluj. Deci..cum ar veni Cluj-Cluj.
Apa in cartierul in care locuiesc momentan(Andre Muresanu) am non stop. Dar in cel in care locuiam mai demult (Manastur) nu aveam chiar tot timpul datorita persoanelor care nu isi achitau facturile la timp. Tot asa se intampla si cu curentul. Trebuie sa mentionez ca Manasturul este un cartier periferic .... cam cum este Pantelimonul in Bucuresti iar Andrei Muresanu este cel ami ... luxos cartier al Clujului ca sa zic asa. Acolo sunt doar vile...si nu este tiganie doar pe Calea Turzii... o strada paralela cu cartierul meu.
Acum sa vorbesc despre transportul in comun din Cluj... care lasa de dorit. Pe aici "domina" autobusele si "troleele". In tre orele 7 jumate si 8 jumate este imposibil sa te urci in unul. Eu cand merg la scoala circul cu troleul nr. 3 si ca sa ma pot urca in el trebuie sa ajung la ora 7 si un sfet in statie altfel trebuie sa astept pana la 8 si ceva. Cand vin iau autobusul nr. 35 care la ora paranzului este la fel de plin.
Ceea ce am deranjeaza pe mien este faptul ca pe Calea Turzii autobuzu` nu opreste decat daca este cineva in statie... de ce? Pentru ca acolo nu se prea dau jos oamenii :(((. Trebuie sa depun o palngere.:mad:
Sau ma mai deranjeaza faptul ca unii controlori care ma prind (e...mai uita omu` sa isi cumpere bilet) cand afla ca stau in cartierul A.Muresanu zic : "Pai au ai tai bani sa plateasca...iti dam o amenda dubla" sau ceva de genu

Aceasta a fost prima parte.... data viitoare va povestesc despre transportul din Oradea si Salonta dupa care trec la alte detalii..
See ya`;)
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde axeandra » Sâm Aug 31, 2002 1:06 am

i hate craiovaaaaa
anyway....ma gandeam ca scumpu' meu oras are o artera pricipala(strada calea bucuresti) ce strabate craiova de la un cap la altul
si de o parte si de alta se desfasoara orasu'.....am inteles ca ar fi printre putinele orase de acest gen
totusi din cauza asta orasu' pare ff mic....iti da senzatia ca, gata traversezi orasu' de la un cap la altu' and finish.....si desi orasu' nu-i numai asta, totusi cam asa e
mie mi se pare mic tocmai din cauza ca este f descurcat
mi-ar fi placut un oras ceva mai incurcat, cu ceva mai multe centre comerciala(nu ma refer la en-grossuri), cu un cartier, doua ,mai luxoase, nush ceva sa ma scoata din monotonia craiovei
despre mijloacele in transport n-am nici cea mai mica idee cat de aglomerate sunt, cum se circula cu ele, cat e un bilet pt ca dupa cum am mai spus taxiul e cel mai ieftin lucru din craiova cu aprox 3300-3500 km
aaa....sunt multi tigani....multa lume incuiata .....si nu mai stiu....acum desi sunt convinsa ca are si parti frumoase din cauza ca o urasc prea mult n-o sa ma vedeti spunand si lucruri frumoase despre cr
revin...cred
axeandra
Junior Member

Mesajde zuza » Sâm Aug 31, 2002 1:31 am

Chiar daca stau intr-un oras mic am multe de zis despre el. O sa incep cu lucrurile bune: din fericire strada principala care e drum national nu are gropi, pe marginile strazilor se afla pomi(norocul nostru vara), ca mijloace de transport avem microbuzele care sunt foarte bine ingrijite, avem o groaza de parcuri mici care sunt foarte bine ingrijite si in cel mare au dat drumul si la fantana arteziana.
Partile rele: nu avem apa calda si mai nou de anul acesta nici caldura- o sa degerem la iarna, fabrica care mentine orasul nu mai are mult si da faliment, din ce in ce mai des ne sunt oprite gazele si apa rece pentru ca nu platesc altii, intretinerea este uriasa si platim multe lucruri pe care nu le primim (ex: iarna trecuta am avut caldura cat sa fie caldute caloriferele si am platit ca si cum am fi murit de cald), scoala la care merg eu este groaznica, desii are profesorii cei mai buni directorul este un idiot. Toata iarna trecuta am facut ore de 25 min cu pauza de 5 pentru ca s-a trezit in mijlocul iernii sa puna centrala. Astfel ne-am chinuit generala, gimnaziul si liceul sa facem ore in doua camine vai de mama lor care totusi aveu un pic de caldura.
Partea 'tehnica' am trecut-o in revista trec la partea 'umana'. Fiind un oras mic toata lumea cunoaste pe toata lumea si barfa e in floare. Daca intr-o zi imi vine sa ma imbarac intr-o bluza "cu buricul gol" si vreau sa ma duc sa ma plimb toata lumea ma ia drept tarfa la fel se intampla ssi daca te vad cu prietenul. Si nu e vorba de o singura persoana e vorba de tot orasul pt ca circula barfa foarte repede si mai rau este si inflorita.
Scoala este dominata de pile si de cei cu bani.Capacitatea si bacul se iau pe bani grei si pe pile. Iar elevii sunt sub orice critica. Nu ma refer la cum invata ci la faptul ca toti vin care mai de care si se lauda cu ce au. Din nefericire gastile se dezvolta foarte repede si iti este chiar frica sa te pui rau cu cineva ca nu stii din ce gasca este. Norocul meu este ca sunt la o clasa buna si aproape toti profesorii sunt buni. In afara de scoala mea mai sunt altele 4 care sunt insa sunt groaznice din toate punctele de vedere.
Aici majoritatea celor care stau la apartamente au parintii sau bunicii la case si asta e bine. Mai cresti o leguma un fruct ceva ca altfel ar fi groaznic; alimentele sunt foarte scumpe ca peste tot.
Cam atat imi aduc eu aminte.
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Part. II

Mesajde MissBugMafia » Sâm Aug 31, 2002 3:30 pm

Situatia transportului in comun din Oradea este ....jalnica. CHiar mai jalnica ca cea din Cluj.
Trebuie sa recunosc ca in Oradea nu circul cu tramvaiul sau autobusul, dar din cate am vazut...
Aici ii plin de tramvaie care la randul lor sunt extra pline.... cel putin de fiecare data cand ma uit pe sosea la ore de varf le vad full. Ar trebui sa se mai bage cateva linii cred eu.
Oricum nu se compara situatia aceasta cu cea a Aradului.... unde recunosc ca am fost doar odata (si acuma 5 ani :D ) dar ce am vazut la ora 7 dimineata m`a ingrozit. Erau oamenii inghesuiti de numa`...nu se puteau inchide usile, unde mai pui ca erau si unii peste altii... :eek:
In Salonta ...fiind un orasel foarte mic nu gasesti autobuse tramvaie etc etc. Acolo toata lumea circula pe jos sau cu taxiul (care cu toate ca orasul este mic ... ii cam scump).
Nu pot da tarife /.km la taxiuri pt. ca habar nu am!
Stiu doar ca de la discoteca din Salonta pana la casa noastra (si) de acolo imi ia aprox. 30.000 iar distanta este de max. 2km. :mad
To be continued....:con:
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Aug 31, 2002 5:27 pm

La rugamintea prietenului meu Oribilul Mosh m-am decis sa-l tin la curent cu ce se intampla prin dulcele targ al Iesilor , cum e viata pe aici, cum ne distram, pe unde iesim, cum sunt preturile, cum e circulatia shi transportul in comun , shi toate detaliile mai interesante shi mai picante despre orasul meu shi a lui stormy precum shi a lui tzepo0o...
1. Distractia: am sa incep cu acest capitol deoarece pentru noi tinerii acest lucru este destul de important in ziua de astazi...avem multe discoteci: "Rosu&Negru , "Maxx", "Byblos" (special dedicata muzicii house), "Viper" (tot legat de house),
"CLub 39 grade Celsius "(tot house), Extacsy shi Ethos...
cam asta ar fi partea cu discotecile...
alte locuri de distractii mai sunt shi terasele care sunt multe in zona Malului(deoarece avem shi noi un Mall in Iasi asha cum exista shi in Bucuresti) dar shi in zona studenteasca T. Vladimirescu care se afla tot in zona malului ....alta terasa mai interesanta este Corso care se afla pe Lapusneanu chiar in spatele scolii mele pe unde ma mai duceam shi eu cand chiuleam dar acuma am renuntat in favoarea icaffeurilor...
internet-caffeuri sunt nenumarate in iasi iar preturile varieaza intre 10.000-30.000 lei depinde de calculatoare ...numai in spatele scolii mele sunt vreo 3 astfel de icaffeuri!!
Mai avem un magazin gen Mall (care este considerat micul Mall) Alimentara (asha se cheama) care e tot gen Mall...
cam asta ar fi prima parte dar nu am epuizat acest subiect legat de distractii dar am sa revin sa postez pe acest topic care este ff interesant!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

orasul meu e factap!

Mesajde intoxic8 » Sâm Aug 31, 2002 10:00 pm

eu sunt tot din iasi (shit)! de ec e factap??? pai astia pe la apa calda dau apa rece (cu pretul apei calde), in ficare vara fac revizie (care dureaza vroe 2 luni de obicei, anul asta s-au autodepasit si a durat doar o luna).

distractiile? nu sunt. cu exceptia catorva discoteti gen ByBlos, Arena (tocmai s-a terminat reamenajarea), Viper si 39 de grade celsius restul 'put'!

terasele? corso e singura bomba care se poate compara cu o terasa de prin alte parti! totusi lumea care vine pe aici nu stie decat sa-si etaleze celularele, sanii, fesele si muschii si nu stie sa se distreze.

magazinele? doamne ce mi-as fi dorit sa ma fi nascut in bucuresti! aici nu gasesti nici o reprezentanta nike sau adidas. gasesti doar kiltek si reebok(e cam riscant sa cumperi de la reebok, daca ai noroc sa dai peste o pereche de adidasi originali bravo tie, daca nu 'teapa!'). deci daca vreti sa va faceti cumparaturile in iasi sa stiti ca nu gasitit de cumparat decat boarfe si mancare.

transportul in comun? as fi tentat sa zic ca nu e. totusi stiu ca exista niste tentative de autobuze, de troleibuze si de tramvaie care insa, datorita nigger-ilor nostri, au ajuns cum au ajuns. daca vrei sa simti miros de transpiratie, de mancare si de rapan platesti 6.000 de lei cat costa un bilet de o calatorii si garantez ca nu vei duce lipsa de astfel de mirosuri. singura modalitate de transport in comun sunt maxi-taxi-urile (care saracele arata ca niste buburuze) si taxi-urile (daca dai peste un sofer care sa nu asculte manele poti spune ca ai dat lovitura).

in concluzie: merita sa vizitati 'dulcele' targ al 'iesilor' pentru ca nu ducem lipsa de parcuri. ele (parcurile) sunt cea mai buna metoda de distractie (gardienii publici sunt de treaba si nu dau amenzi usor) si recreere.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Vrajeala de la malu` marii

Mesajde MiG29 » Dum Sep 01, 2002 1:21 am

La noi in constanta(shi mamaia) acum k au inceput sa plece lacustele(aaa pardon turistii) e ceva mai bine.Orasu e super misto mai ales noaptea k e luminat bine de tot.Daca ar repara shi drumurile ar fii super.Transportul in comun e asigurat de autobuze Maz fabricate in Belarus cu motoare Renault shi trolibuze Rocar de Simon.Eu sunt multzumit de ele.De asemenea exista shi maxitaxiuri pe care eu nu le folosesc ptr k rutele lor nu se intersecteaza cu ale mele.Taxiurile sunt destul de scumpe adika 7000km cu exceptiza taxi Sageata care au 5550 km...dar eu mai nou merg cu masina ocazie cu care il injur virtos pe domn primar mazare k e orasu plin de gropi shi de panouri pe care scrie mare Drum reabilitat de Primaria Municipiului Constanta,da la vrajeala.Locuri de distractzie sunt destule de la cluburi de cartier ptr manelisti pana la localuri selecte unde vin numa barosani shi unde se sculta oldies .A shi bineintzeles obisbuitele cluburi hause pe care le evit din instinct.Plus terasele ...cele mai cunoscute fiind Beta shi Cafe d`Art situate in parcul din mijlocul orasului.de mamaia nu mai discut k acolo probabil k atzi fost shi voi.Daca nu atzi fost atunci sa mergetzi la anu.Acuma CET-u e in revizie shi nu e apa calda shi lumea e nervoasa din cauza asta.Cu politia stam bine de tot.E plin orasu de dube shi de sprintere de la DIAS.Plus Gardieni publici la fiecare coltz de nu potzi sa arunci un muc de tzigare fara amenda...Coarde sunt la greu pe Lapusneanu langa lacu Tabacarie shi pe drumu` spre Metro.Avem shi un Mall cam ratat shi in curand odata cu finalizarea lucrarilor la mag Tomis vom avea un mall adevarat comparabil cu cel din bucuresti.Cam atat ptr azi revin cu noutatzi pe parcurs.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Part.III

Mesajde MissBugMafia » Dum Sep 01, 2002 4:22 pm

Am uitat sa zic ceva despre unele tramvaie din Cluj .... sunt aduse din rampele de gunoi din Germania parca.... nu mai stiu. Stiu doar ca le]a adus pline cu iarba, gunoaie etc etc. Anyway. acum arata cumva..pacat ca nu sunt asa rezistente.

In Cluj gasesti tot felu` de cluburi cu ce muzica vrei..mai putin cu hip hop ;P
Daca vrei manele (suck) te duci in club 69 (care tre` sa zic ca este unul dintre cele mai luxoase localuri din cj...... pacat de el) sau cateodata in wake-up unde sunt "party`uri" cu manele, sau in "Atlantic" sau in "Max"
Daca esti homo te duci in "Crema"-----si daca ai bani
Daca vrei house te duci in "Diesel" sau "Kharma"
Daca vrei latino te duci in "Latino Club"
Daca vrei etno in "Etno club".
Na.... mai is cateva da nu`mi vin acum in minte oricum se vede ca domina .....maneaua deci cluju ii plin de tzarani prosti (manelisti)

;a ;a
In Oradea gasesti cluburi ..... daca vrei manea te duci in "Miraj si daca house in "Heat"
Daca esti tzaran care asculta si altceva decat manea.... da tot tzaran esti te duci in "Tropicana"
In Salonta este o discoteca ... "Oazis" unde domina muzica house... in rest mai sunt 2 cluburi cu striptease ...."Galaxy" si "Flamingo" in Galaxy am auzit ca aduc fete din Bucuresti si tin toata tzara da in Flamingo is naspa toate....ba grase ba prea slabe dar in schimb alea din Flamingo se "dau" pe gratis;B
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

slatina

Mesajde marian jan » Vin Sep 06, 2002 3:40 pm

nu va recomand in nici un fel!ma bucur atat de mult ca am scapat de acolo!
numai tigani,manelisti,majoritatea barurilor de toata jena.avem insa vreo 3 cluburi de streaptease misto :o si acum mai nou s-a deschis un club dragutz,in care e muzica misto...merge.sunt si fete misto.dar e plictiseala,oras mic(80.000 de locuitori)....un parc mic...

apa rece e non-stop,apa calda nu stiu(desi nu cred) ca eu am centrala.o plaja de tot rahatu',braconieri pe Olt mereu,inca o data tigani multi...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde tre » Lun Sep 16, 2002 1:44 am

datorita vizitei de maine a domnului ion iliescu, presedintele romaniei, in frumoasa mea metropola de vreo 3-4 zile se marcheaza de zor strazile, zi si noapte chiar. foarte bine, blvd-ul gh. doja, pe unde stau eu, nu mai vazuse vopsea de foaaarte multa vreme,singura delimitare a benzilor fiind cea oferita de liniile de tramvai.
ceea ce m-a frapat a fost minutiozitatea domnilor ce se ocupa cu marcatul drumurilor. in plin centru exista niste mici portiuni unde, daca nu esti atent, lasi cateva piese din masina, ei bine acele portiuni au fost marcate cu o minutiozitate demna de invidiat. cat s-or fi chinuit saracii sa puna ca lumea sabloanele alea...
tre
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 17, 2002 9:18 am

Le multumesc corespondentzilor nostrii care au transmis de pe teritoriul intregii tzari dupa cum urmeaza :

axeandra din Craiova , tre cool din Ploiesti ,Mig 29 si Nicholas_Alek din Constanta , sly si intoxic8 din Iasi , Codrutza din Oradea si Cluj , monika din Bals, un micutz orasel la granitza judetelor Dolj si Olt , popalin din Slatina , Rolf si angus din Bucuresti .

..........

Eu va informez ca in centrul capitalei se executa lucrari de reparare a carosabilului...iar circulatzia este foarte congestionata. Autobuzele circula anapoda ,iar unele troleibuze nu mai circula deloc.
Ieri aflandu-ma in 336 ,am constatat cu uimire ca a Podul Eroilor face stanga in loc sa o ia inaite. Deci...336-le e deviat pe linia lui 137.
Facultate - casa....fac 90 de minute in loc de 50 cat faceam de obicei..datorita aglomeratziei de nedescris de prin centru. Dar nu imi pare rau..ca se mai repara soselele.
Ce ma enerveaza...ca am vazut si la televizor..oamenii sunt nemultzumitzi. Ba injurau primaria ,ba RATB-ul . Ca cica intarzie la servicii sau nu mai stiu eu unde. Pai..bai oameni prosti...dupa ce ca se repara soselele...mai si vorbitzi ?
Cam atat...despre lucrarile din centrul Bucurestiului.

In rest..a inceput scoala. Si este de 2 ori mai aglomeratzie prin mijloacele de transport in comun. Ieri toata lumea..cu flori in mana...asa cum se obisnuieste la fiecare 15 septembrie. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 17, 2002 10:02 am

Pentru ca sunt cu fundul in doua barci o sa scriu despre orasul meu natal, valcea, si despre locul unde locuiesc actualmente, Regie, Bucale.
Valcea: un oras f frumos, linistit, cu fff multe fetite frumoase (din ce au zis vizitatorii). Foarte multa verdeata, in spatele blocului meu incepe dealul Capela, langa e parcul Zavoi si centrul orasului. Ca o gluma: suntem al doilea oras cu metrou din Romania. Asa se cheama o portiune din centrul orasului unde se mai aduna lumea datorita scaunelor instalate acolo care cred ca au fost furate din metroul bucurestean :D. Program de apa nonstop (au fost vremuri cand a fost si dupa program), RATA tot rata ramane (autobuze de cand lupul pisica) dar niste microbuze foarte misto si f curate. Cateva statiuni in jurul orasului la 15 minute de mers cu masina:Ocna Mare, Ocnita - 10 Km, Calimanesti Caciulata - 18 Km, Olanesti - 25 Km, Govora - 20 Km + Voineasa la 80 Km. Foarte multi munti in zona: Cozia, muntii Capatanii, Parangul Mare, Mic, Latoritei.... Ar mai fi multe de spus dar momentan nu-mi mai trece nimic prin cap, nici macar un glontz
Regia: Vagauna universului. A fost distractiv in primii ani dar cu anii am inceput sa stramb din ce in ce mai mult din nas. Terase, baruri, discoteci, studenti care stau claie peste gramada, mirosuri, jeg si acum lipsa de apa calda desi a fost platita. Desteptii, cat a fost centrala in revizie sau cat a fost foarte cald, nu au schimbat nici o teava si s-au gasit acum sa le schimbe cand e frig si apa rece ca gheata. :bleah:
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Rolf » Mar Sep 17, 2002 11:23 am

JaJa, vizitatorii Rimnicului sunt de parerea ta! Pe linga verdeata, fetite si curatenie, Vilcea era cunoscut acum citiva ani (95-96) ca unul din orasele cu cea mai misto viata de noapte, cu multi tineri etc..... Acu nu am mai auzit nimic, nu mai stiu nimic de acest aspect.

In continuarea Oribilului: din ce am vazut eu, asfaltarea pe Ana Ipatescu/Catargiu s-a incheiat si se lucreaza la greu in Piata Universitatii. Cred ca e inchis si Dorobanti, caci in Romana am observat ca autobuzele care trebuie sa mearga pe Dorobanti o iau pe Caderea Bastiliei (pe strada ASE-ului). Se rascheteaza asfaltul pe Prelungirea Dacia, pe sensul Romana-Calea Victoriei. Se lucreaza si in Pasajul Unirii.

Am auzit ca se construieste de zor pe linia 2 de metrou o prelungire dupa Depou IMGB, pentru inca o statie, la linia de centura/cimitirul Berceni.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Stormy's report from Iasi

Mesajde Stormy Lady » Mar Sep 17, 2002 1:22 pm

Mi-au luat-o altii inainte,dar asta nu inseamna ca eu nu mai trebuie sa scriu,nu?
Daca Sly a intrat in domeniul "distractii" si v-a informat despre cluburile si discotecile de pe-aici,eu vin cu cateva completari....
La un club,daca stai prin centru,poti ajunge cu ce ai chef,chiar si pe jos.(daca pleci cu prietenii de-acasa nu ai probleme pe drum).In discotecile in care am fost eu vara asta nu prea se stie ce inseamna "program variat".Stiu exact la ce sa ma astept,cum va fi mixat,care va fi reactia celorlalti etc.Abia astept sa merg in recent renovata ARENA,cel mai tare club de house (dupa cum zic cei care l-au vizitat)-am aflat ca se deschide pe 20 septembrie....
Problema este ca,atunci cand te hotarasti sa parasesti discoteca-indiferent ca e 2 sau 4 dimineata-NU GASESTI NICI UN TAXI!!!!Mentionez ca mi s-a intamplat de fiecare data cand eram la una din discotecile din zona Mall-ului,care e poate cea mai importanta zona comerciala si noul centru al distractiei (cu multe terase,restaurante,camine studentesti si 3 discoteci).

In continuare ar mai fi destule de spus despre Iasi,asa ca daca aveti o nelamurire sau vreti sa aflati ceva anume,intrebati....
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 17, 2002 3:51 pm

Da Rolf, ai atins un punct unde nu prea pot sa ma exprim. Acum cativa ani era o viata de noapte misto, dar nu mai sunt la curent ca m-am mosnegit si eu si nu mai calc prin discoteci. Discoteci, din cate imi aduc eu aminte sunt vreo 4 plus multe baruri misto. Pentru cei care prefera locurile mai retrase le recomand (mai ales vara) benzinaria Aras unde e un bar si o terasa selecta. mai puteti incerca la cateva sute de metri benzinaria Dacos unde comandati papanasi cu smantana si dulceata de afine. Si spre placerea mosului cand veniti spre Valcea dinspre Pitesti, opriti la Dedulesti sa mancati cei mai mari mici care i-ati vazut vreodata si ieftini (10,11 mii cand am fost ultima data). Pentru amatorii de pizza, recomand Casa Verde cu niste preturi accesibile si pizza care este mai mare decat farfuria (care este aproape cat un platou).
Pentru cei care vor sa bea o bere sau sa manance ceva in mijlocul naturii sa incerce motelul Capela
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde MiG29 » Mar Sep 17, 2002 4:14 pm

Apdeit din Constantza...
Acum odata cu inceperea scolii au plecat toate lacustele (turistii,adik) la ele acasa.Mamaia e pustie shi intr-un fel deprimanta.Hotelurile mai sunt inca deschise dar nu prea mai sunt clientzi.Pana shi fetzitzele care faceau cu mana la masinii prin Mamaia s-au retras spre locuri mai calde.Shi in constantza se "executa lucrari de reamanajare a carosabilului"dupa cum scrie pompos pe panouri,dar de fapt am vazut cu ochii mei cum ashtia repara o juma de bulevard intr-o ora (au un fel de cisterna cu un furtun mai gros prin care curge un amestec de asfalt shi aer cald...shi aia e tot).Pe Republicii au turnat placi de beton in statiile de autobuz k sa nu se mai deformeze asfaltu vara de la caldura shi acum bulevardul e ....neuniform(k sa nu zic o prostie).chiar acum sub geamul meu o echipa de meseriashi de la RAJDP(regia autonoma judeteana de drumuri shi poduri) dormiteaza in jurul utilajelor ,k de au muncit destul)...Ar mai trebuii sa consemnez k s-au redeschis barurile de pe Tomis shi anume City Club Cafe,Impala shi Future(in curand shi TAbU dak nu s-o fii deschis deja da nu l-am vazut eu)...k terasele(Beta,Irish ,Cafe d`Art shi On Plonge) sunt pustii,k e plin de gardieni publici(apropos de postu meu anterior,am luat o amenda de la un neneorocit de muc de tigare)shi k au reinceput scolile da pe mine asta efectiv nu ma intereseaza.De asemenea spre marea mea neplacere s-a marit pretzu la kebab shi shaworma de la 20,respectiv 25 la 25 respectuiv 30 de mii lei,cu exceptiza unui singur loc(da acolo nu imi prea place)....Tomis Mall e ink in constructize(k au gasit ruine shi a fost nevoie sa se ia masuri de conservare)shi atat!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde alina » Mar Sep 17, 2002 11:16 pm

Tu chiar stai in cj?

Initial trimis de Codrutza

Daca esti homo te duci in "Crema"-----si daca ai bani
O laie ,povesti!A fost un party de homo si akuma clubu e catalogat ca atare !Anyway clubu arata bine intr-adevar e cam scump!

Daca vrei house te duci in "Diesel"
Aici chiar m-ai spart !Dieselu e cel mai select club din cj akolo se tzin majoritatea concertelor rock deci il frecventez!house n*am auzit in viatza mea in cel mai rau caz latino!

Daca vrei etno in "Etno club".

mai iesi din cand in cand din casa.se numeste etho club deoarece e in aceiasi cladire cu muzeul ethografic!
Na.... mai is cateva da nu`mi vin acum in minte oricum se vede ca domina .....maneaua deci cluju ii plin de tzarani prosti (manelisti)
Shut the fuck up!Numa informatii eronate ai dat!

daca esti rocker mergi in pub :rulz:

is din cluj si-s mandra de asta facand abstracie de :

1.daca veniti p'aci vedeti numa trei culori !Fuck the Funar Clan!

2.strazile is cam proaste si aglomeratia e mare!Fuck the Caratis!

3.nu sunt toilete publice

Mai revin!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Joi Sep 19, 2002 4:00 pm

Na hai thu Alina ca m]ai dat gata cu inforamtiile TALE proaste!
1. Dute in Crema noaptea si vezi ce fel de persoane gasesti si apoi mai vorbim! Daca pe aia ce umbla acolo nu`i numesti tu homo inseamna ca si tu esti la fel.
2. NU ZAU!! Vrei sa zici ca in Diesel se baga rock.... hai thu fata ca tot carieru a ras cand le`am zis faza asta. Se tin tu si cooncerte de rock dar in rest numa house auzi! Apai daca tu mergi doar cand gasesti peltosi imputiti acolo nu inseamna ca aia ii tot timpu. Dj`u de acolo.... COCO (ala mai mic care a fost si in OK) ii iubitu de 2 ani a prietenei mele deci... ii si cu mien prieten. Poate stii mai bine ca el tu.... :)))))haha . Cand i`am zis si lui asta a zis ca`si da demisia!
3.Music Pub`u tau... hahahhaaaaaaa.... am intrat acolo si m`a luat groaza. Nu am avut aer. Inchiputi`va ca ii undeva in beci cu mese lungi din lemn si nu ai aer. In plus acolo la mese is numa pletosi drogati si strambe cu fatza`n punga.
Deci....Alin`o .... mai iesi din vagauna ta (banuiesc ca Marastiu) si umbla cat am umblat eu prin Cluj dupa care sa`mi spui tu mie cine da inf. gresite. OK?
In Diesel rock......hahahha..... asta tre` sa o zic ca banc.

Am venit si eu in Cluj...nimic nou. Unele strazi se asfalteaza acuma... era si timpu`.
Scoala ii aceeasi, hm.... a da! In P`TA Mihai Viteazu` se sapa din nou. Nu stiu ce vrea sa faca Funar. Oricum arata de te ia groaza.
Tot acolo al semafor s`a pus o tablita pe care scrie cate secunde au mai ramas pana sa se faca rosu...ceea ce mi se pare o idee foarte buna. M`am uitat si la biletele de autobuz....13.000 de lei :)ca in iunie.
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Codrutza reply!

Mesajde alina » Joi Sep 19, 2002 11:23 pm

1.io nu "dute" ca io poate "du-te" !da-i pace te depaseste!in crema nu umblu numa ziua daca-i faza la o cafea atata doar!si in plus nu m-ar deranja sa beau o bere langa un homosexual!da din moment ce tu stii ce oameni umbla p'akolo trag concluzia ca ... mai bine da-i pace!

2.nu neg ca n-or fi seri de house da nu trebuie generalizat m-am pripit si io!daca ar fi club de house atunci n-ar fi cantat akolo iris,cargo,smokie ,semnal m,pasarea colibri etc. ,nu s-ar face seri latino,!

3.pubu nu e renumit pt. calitatea servicilor ci pt. atmosfera de akolo ,o atmosfera pe care un "mafiot" n-o poate simti!nu cred ca ai obs dar maj. cluburi din cj is in "beciuri" par exmple :fire,disel,irish,etho,latino etc. !

n-am zis unde stau ca nu vreau sa ma laud stau pe racovitza n-am stat in viatza numa intr-un cartier rau famat ca si altii!

gata peace!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Vin Sep 20, 2002 11:48 am

OK. Sa terminam cu cearta pt ca nu avea rost.
In Diesel se pune doar house. dar ii adevarat ca se tin concerte. Acum a cantat si Paula acolo.... au fost concerte jazz etc etc. Dar in rest cnad nu sunt concerte se pune house....de fapt acu` de 3 luni se pune si altceva deoarece Coco s`a "mutat" in Flash ( Flashu` si Dieselu` au acelasi patron)
Iar in legatura cu Crema.... am trecut pe acolo intr`o noapte dar nu am stat.
Ma bucur pt tine ca stai pe Racovita.... dar eu tot te`am intrecut :p
Iar in legatura cu Music Pub... l`am descris doar. Nu am zis ca "vai ce rau ii ca se afla in beci" .... am zis doar ca te sufoci.
In Fire macar ai aer... (cnad chiulesc de la scoala acolo merg ca ii aproape)
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde sly » Dum Sep 22, 2002 9:17 am

ziua de astazi de 22 septembrie este o zi fara masina in orasul nostru deoarece asha a decretat-o domnul primar shi majoritatea strazilor sunt inchise shi tre sa circuli pe jos - e misto de tot pentru cei care se plimba cu bicicleta sau le plac rolele! Am sa mai revenim shi cu alte amanunte din Targul Iesilor.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Hera » Sâm Sep 28, 2002 11:49 pm

acum vreo cateva zile, intr-una din cele mai mari intersectii din craiova, timp de 2 zile nu am functionat semafoarele. un asha trafic si o asha nebunie nu am mai vazut pe strazile din craiova. eram intr-un taxi , am stat 5 minute ca sa viram la stanga , ca atunci cand nu veneau masini din dreapta, veneau full din fatza si invers. cand intr-un final am reusit sa viram un pic si am ajuns in mijlocul intersectiei , s-au pus pietonii pe traversat. ( ca doar ei au avut de castigat din asta , traversau cand vroiau ei ). eu , acum zic, daca nu au functionat semafoarele de ce nu au pus domne' un nene politzai :D acolo , sa dicteze circulatia ? ca doar era o interesctie mare si destul de aglomerata mereu ! ( in toate cele 4 directii se afla urmatoarele :primaria .universitatea, teatrul la vest( pe A.i.Cuza) , judecatoria la est, Calea bucuresti la nord si 1 mai, centrul en-gros Banie spre sud) :confused:
Hera
Junior Member

Următorul

Înapoi la Aici e Scoala Veche