Rimaru s-a apucat de manele
72 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
nevoit ar fi fost daca i-ar fi pus cineva pistolul la tampla si l-ar fi fortat sau alte amenintari de genul asta.
Sunt multi care au nevoie de bani pentru a face lucrurie de calitate dar gasesc modalitati sa faca asta fara sa se injoseasca!
Sunt multi care au nevoie de bani pentru a face lucrurie de calitate dar gasesc modalitati sa faca asta fara sa se injoseasca!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Zgubilici
daca consideri ca R.a.c.l.a. dadea clasa prin rima mafiei, asculta si rimaru cu guta si o sa vezi ca, chiar si acolo, rimaru face acest lucru.... daca iei rima lui de acolo si o separi de fondul muzical si de ragaiturile lui guta o sa iti placa...
si sa nu crezi ca eu nu sunt impartial. ar fi o greseala. mie imi place doar muzica de calitate si cred ca nu ar trebui sa scazi din prestigiul unei persoane pentru ca a facut o greseala... sunt altii care nu au facut decat greseli si nici macar nu ar fi in stare sa recunoasca...
pace
si sa nu crezi ca eu nu sunt impartial. ar fi o greseala. mie imi place doar muzica de calitate si cred ca nu ar trebui sa scazi din prestigiul unei persoane pentru ca a facut o greseala... sunt altii care nu au facut decat greseli si nici macar nu ar fi in stare sa recunoasca...
pace
- satori
- Junior Member
aha uite parerea mea cu parere de rau..
-in primul rand de la inceput spun ca acest subiect e de mult expirat , la fel ca multi altii am ramas mut cand l-am vazut pe Rimaru alaturi de gutza , nu stiu , de atunci s-a format un mare gol in mine care e explodat cu plecarea lui K-gula si a lu' Dox din trupa .
-fara doar si poate Rimaru ramane unu din cei mai buni emcee sau poate chiar cel mai bun , nu stiu dar colaborarea cu gutza chiar ca ma durut , inca ceva , e o mare diferenta intre Rimaru si Cailn Ionescu si o si mai mare intre cei doi si VODA ...ca doar asa s-a semnat pe materialul de laba a lui gutza ...e eu unul zic asa , RIMARU nu cred ca ar mai face din nou aceasta greseala cred ca si el stie cat a avut de pierdut ,pe mine unu ma pierdut ......
-din curiozitate o sa ascult si electrosokul daca va mai iesi dar cu siguranta RACLA nu mai e ce a fost ....chiar vad multa nesimtire in randul membrilor actulali si multe fumuri ,se aseamana din ce in ce mai mult cu MAFIA ....
-gata am iesit
-fara doar si poate Rimaru ramane unu din cei mai buni emcee sau poate chiar cel mai bun , nu stiu dar colaborarea cu gutza chiar ca ma durut , inca ceva , e o mare diferenta intre Rimaru si Cailn Ionescu si o si mai mare intre cei doi si VODA ...ca doar asa s-a semnat pe materialul de laba a lui gutza ...e eu unul zic asa , RIMARU nu cred ca ar mai face din nou aceasta greseala cred ca si el stie cat a avut de pierdut ,pe mine unu ma pierdut ......
-din curiozitate o sa ascult si electrosokul daca va mai iesi dar cu siguranta RACLA nu mai e ce a fost ....chiar vad multa nesimtire in randul membrilor actulali si multe fumuri ,se aseamana din ce in ce mai mult cu MAFIA ....
-gata am iesit
-
LEXIC - Junior Member
nu contest calitatile de MC ale Rimarului, acestea vor ramane inauntrul lui indiferent de poleiala in care le inveleste, dar credibilitatea vorbelor lui a scazut de cand cu aceasta colaborare...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
VESTE PROASTA ... ;-((
-oameni buni din cate stiu mafia a colaborat cu GUTZA inainete de Rimaru oricum verificati si veti fi surprinsi de rezultat ...
-
LEXIC - Junior Member
nu Lexic
Din cat estiu eu Mafia ar fi trebuit sa colaboreze cu un manelist insa nu au facut-o pt.ca nu au vrut sa se strice.
P.S.: Indiferent daca imi place sau nu muzica pe care o fac BUG, cel putin din acest punct de vedere, jos palaria. In momentul in care se credea ca HH nu mai are nici o sansa BUG nu a acceptat aceasta injosire.
P.S.: Indiferent daca imi place sau nu muzica pe care o fac BUG, cel putin din acest punct de vedere, jos palaria. In momentul in care se credea ca HH nu mai are nici o sansa BUG nu a acceptat aceasta injosire.
- Fişiere ataşate
-
- 059_deathscp_tera_patrick_02.jpg (0 Octeţi) Vizualizat de 6554 ori
-
K-gula - Mesaje: 951
in nici un caz
Neamtzule, stai linistit. nu ma enervez eu asa din ce vad ca se scrie pe ici pe colo. Pai in primul rand, sa te felicit pt. site-ul BUG. Cred ca este primul site al lor reusit. Si ca sa intelegi politica mea iti zic ce am mai spus multora.
Nu conteaza ce ascult sau ce asculti atata timp cat imi sau iti place ce asculti. Parerile vor fi intotdeauna impartite.
K-gula.
Nu conteaza ce ascult sau ce asculti atata timp cat imi sau iti place ce asculti. Parerile vor fi intotdeauna impartite.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
pai nu stiu
nu stiu cine este in spatele site-ului. si dupa cum ai spus cred ca placasem deja din racla. da ce, ti se pare interesant? eu ma abtin. mi sa parut mai bun cel de dinainte. da hai sa nu mai discutam pe lincul asta ca ma calca pe nervi subiectul.
-
pt. SHM
nu ii iau aparare lu`..., ca nu sunt singurul de care sa luat. pe una din piesele de pe albumul "fara numar" (delict) sa luat la greu de brugner. ce a facut brugner? la ignorat si ia lasat impresia ca ca vai ce prost este el si nu sa prins. eu ce am avut de zis i-am zis. daca mai are ceva de comentat, probabil o face pt. el, ca "ursul a plecat de ceva vreme" si nu cu coada intre piciare ca-i fusese mancata si nu mai avea de ce. ii sta in obisnuinta sa se ia de cei cu care face feat. asta este el ma doare fix. sa schimbam subiecu`ca nu mai este de "actualitate" de vre-o 2 ani si ceva
K-gula.

K-gula.
-
Sunt io' !
Dupa parerea mea este o CURVA (daca este permis limbajul) si nu merita bagata in seama .
- Tibi Slim
??????
Cine e curva mah ca n-am inteles?
Oricum cred ca rimaru nu a cantat refrene de genu :"OFFF viatza mea..."! shi oricum manelishtii au preluat rapu ca le suna lor mai bine lalaiala da nimeni nu ishi da seama(din afara ma refer) ca rapul e prezent shi in manele.... imi cer scue lu nea gabitz daca il deranjez cu ceva(respect veteranii indiferent din ce tabara sant):
nu-i asha ca-ti plac manelele? mie nu ...da daca ascult maneaua asta lu gutza cu rimaru ,sar peste refrene....poate i-au iesit shi bani.... pe bune ca la faza asta m-ash baga shi eu daca ar iesi lozu'.... shi calitatea lui de m nu se modifica cu nimic shi chiar arata ca e compatibil shi cu alte genuri de muzica...chiar 3se cu rimaru cand apare???sa ma anuntzatzi!:))
Oricum cred ca rimaru nu a cantat refrene de genu :"OFFF viatza mea..."! shi oricum manelishtii au preluat rapu ca le suna lor mai bine lalaiala da nimeni nu ishi da seama(din afara ma refer) ca rapul e prezent shi in manele.... imi cer scue lu nea gabitz daca il deranjez cu ceva(respect veteranii indiferent din ce tabara sant):
nu-i asha ca-ti plac manelele? mie nu ...da daca ascult maneaua asta lu gutza cu rimaru ,sar peste refrene....poate i-au iesit shi bani.... pe bune ca la faza asta m-ash baga shi eu daca ar iesi lozu'.... shi calitatea lui de m nu se modifica cu nimic shi chiar arata ca e compatibil shi cu alte genuri de muzica...chiar 3se cu rimaru cand apare???sa ma anuntzatzi!:))
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
esti prin santuri
daca ganja nu a ascultat albumele lui mafia ,atunci afla ca eu le-am ascultat pe toate si pot sa spun ca sunt de cacat(vai de mortii lor). in cea ce priveste racla au o tehnica mult mai buna si dau pe goarna cum mafiotii nu stiu sa faca asta . mesajul lui rimaru este mult mai realist fata de de mesajul mafiotilor care e dus la gara cu totu. ai avut dreptate cand ai zis ca nu trebuie sa stii textele pe derost chiar nu trebuie ,dar cand asculti racla, igp etc,te linisteste chiar daca textele si muzica sunt dure.
pe cand mafia nu stie sa cante de cat ds pantelimonul pulii mele
pe cand mafia nu stie sa cante de cat ds pantelimonul pulii mele
- Foxoo
- Junior Member
....
frate ai zis singur "in ceea ce ma priveste" deci faptul ca tie racla si igp ti se par mai duri in versuri este PAREREA TA. GUSTUL tau independent si individual ca persona. Nu avem toti aceleasi gusturi. Ce e cacat ptr tine nu este si ptr cel de langa tine.
M-am saturat sa tot explic chestia, este vorba de respect fata de cel de langa tine, care kiar daca nu are acelasi gusturi este tot OM si trebuie respectat cum si el te respecta pe tine. Este SIMPLU! De ce pula mea nu se intelege treaba asta nu stiu...cred ca se vor descoperii creatori piramidelor pana o sa bage lumea la cap.
va multumesc.
M-am saturat sa tot explic chestia, este vorba de respect fata de cel de langa tine, care kiar daca nu are acelasi gusturi este tot OM si trebuie respectat cum si el te respecta pe tine. Este SIMPLU! De ce pula mea nu se intelege treaba asta nu stiu...cred ca se vor descoperii creatori piramidelor pana o sa bage lumea la cap.
va multumesc.
-
n3aGabitz - Junior Member
Da....!
Initial trimis de original
Aici mi-a placut mult e tine sa shti! Se vede ca nu eshti k toti cocalarii din dosu' blocului! oare can o sa ajunga shi ei k tine?:con:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
cum dracu am reusit sa trimit cu alt user?
;P imi cer scuze eu am fost moni-k !
ashtia nu se delogheaza shi ei shi eram grabit.... auzi:the witch's cat
ashtia nu se delogheaza shi ei shi eram grabit.... auzi:the witch's cat
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
BUG + Gutza
K-gula, de unde ai auzit ca BUG a refuzat colaborarea cu gutza? Daca este asa atunci eu ce anume am in computer in format mp3 care seamana leit cu vocea celor de la BUG + Gutza? Uite maine caut prin anale si o sa o pun pe net daca vreti sa dnld-ati!
- rthodox
- Junior Member
Re: BUG + Gutza
Initial trimis de rthodox
K-gula, de unde ai auzit ca BUG a refuzat colaborarea cu gutza? Daca este asa atunci eu ce anume am in computer in format mp3 care seamana leit cu vocea celor de la BUG + Gutza? Uite maine caut prin anale si o sa o pun pe net daca vreti sa dnld-ati!
cauta bine piesa si fi atent la voci. iti garantez ca nu este vorba de ei. si chiar daca ar fi ei. macar au avut tupeul sa puna piciorul in prag, sa nu se auda prea mult de acea colaborare, dar iti garantez ca te-ai inselat.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
RIMARU
Daca a facut-o pentru bani inseamna ca este o rusine.
Daca a facut-o din placere atunci nu poate sa se numeasca un
rapper . . .
rapper . . .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Re: RIMARU
Initial trimis de Street-Style
Daca a facut-o pentru bani inseamna ca este o rusine.
rapper . . .
As rectifica un pic spusele tale:
Daca a facut-o din placere atunci nu poate sa se numeasca EXCLUSIV un rapper . . .
In rest...de ce nu?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Ce e mai aiurea e ca rimaru era ala care se lua de cei care erau comerciali. Si cand colo cine s'a curvit cel mai mult...tocmai rimaru...penibil. Si dupa aia..mai apare si la Yo sa spuna niste lucuri impotriva miscarii underground din Romania. Parerea mea e ca s'a intors impotriva lucrurilor pentru care lupta....si asta nu e ceva demn de lauda...mai ales daca e si pentru bani.
- MasterGz
- Junior Member
Regret ca tre sa postez mesaju asta da ma symt nevoit.Nu intzeleg cum poate unu ca Rimaru (shi aici ma refer la rangu shi mandria lui da MC) sa i se alature unui tampit sinstru cum ai Guta(numai cand aud numele asta mi se face greatza ).Yata inc-o dovada fratzilor ca banii pot cumpara orice shi se aplica in cazu' da fata.Orycum gestu lui nu a fost unu' deloc bun shi yo sper sa regrete ca a facut treaba asta.Hai ca inteleg ca o fi fost in criza da bani (din cate am inteles de la tv a fost intr-o criza financiara cronica),da yo zic ca nu trebuia sa accepte sa faca asta shi sa se fi gandit la alt mod d-a face bani.
-
sadox - Junior Member
72 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3