(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde cutuma© » Vin Sep 20, 2002 8:42 am

Apoteotica mea existentza de cantemirist a cunoscut un nou episod ieri, cand ilustra profesoara de romana a considerat ca ar fi benefic sa dam un mic test in care sa expunem ce am priceput noi din lecturile de pe vacantza. Intrebarea pe care mi-am pus-o era...cum dracu' reushesc eu sa scriu ceva despre cele 40 de pagini pe care le citisem din Viatza ca o prada? Multzumita bunului Dumnezeu, testul s-a amanat pt astazi timp in care am ajuns pe la pagina 250. Sper sa ma descurc...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde sly » Vin Sep 20, 2002 12:51 pm

prieteni la ce ma gandesc acuma??
pai sunt happy ca a trecut o sapt de scoala shi ca e weekend deoarece vreau sa ma odihnesc deoarece sunt cam obosit dupa aceasta sapt ...
un lucru naspa e ca ma cam doare spatele nu stiu de ce...
jasmyna bafta la concurs!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde cutuma© » Vin Sep 20, 2002 9:25 pm

Ehe shi trecu inca o zi shi cu ea inca o saptama de shcoala...
ce mai e nou prin cantemir va intrebatzi...nu va intrebatzi? Nu conteaza, va zic oricum....
Dand dovada de mare talent in a fi bou, am interpretat greshit orarul shi mi-am pierdut noaptea citind o carte pe care aveam timp s-o termin pana luni...n-am avut azi romana.
Ora de mate, ce ora "frumoasa"...stau shi ma gandesc cat imi placea mie matematica...pana l-am cunoscut pe ilustrul meu diriginte, care nu pierde ocazia de a ma lua la mishto de fiecare data cand ies la tabla. Ba ca mestec guma, ba ca ce-s pantalonii aia largi pe tine, ba ca de ce ma tund asha scurt, ba ca scriu mare, ba ca am probleme mintale (nu shtiu ce-i veni, in fine...). Astazi m-a scos din nou dar fara a mai zice nimic (de cand l-am ajutat cu nishte programashe in flash a lasat-o mai moale). Dirigu' cand te scoate la tabla nu are nevoie de parerea ta...are nevoie doar sa scrie cineva pt el...Eh, astazi cand m-a scos nici nu aveam forta sa spun ceva pt k m-a lovit in plin o duhoare teribila...dirigul nu cunoashte cuvantul baie...fiind astfel nevoit ca de fiecare data cand se intorcea la clasa sa-mi var nasul in tricou ca sa-mi revin...
I hate my life... ce frumos o duceam eu in coshbuc acum 2 ani...aveam multzi prieteni, totzi oameni cu o viatza personala nu obsedatzi de studiu, mergeam la shcoala doar de dragul de a ma intalni cu ei...m-a mancat undeva sa plec in cantemir...

cutuma©

post aniversar 4700

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 20, 2002 10:16 pm

Asa aveam si eu ,bai Decret o profa de geologie..care candea de te trasnea. Era o fumatoare notorie ..si la astia transpiratzia pute de 3 ori mai urat decat la un om normal . :shock:

Dar sa lasama ceste lucruri neplacute la o parte. Eu tocmai am consumat un sandwich cu sunca + 1 Cappucino .
Cappucino d'ala nasolistu' ....l aplic. Cu aroma cica de rom . Niste chimicale,bai frate. Asa am o pofta de un cappucino ca ala pe care l-am baut la "La mama" .....cand am fost cu tine (Decret),Aliosha si baixo . O minuantie ala.

Ma gandesc la ce voi face maine . Cred ca o plimbarica cu masina...pana in Regie . Ii tot promit lu' Jaja ca bem o bere impreuna....si nimic . Maine sper sa ma pot tine de cuvant !
Vrei sa te iau si pe tine ,colegule de moderare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Sep 20, 2002 10:51 pm

De'abia m-am reconectat...mai am un pic shi din download-ul la Yahoo!
nu shtiu mai moshule daca pot, io ash vrea, dar maine ii fac o vizita lui k-gula shi nu vreau sa te tzin in loc...hai k vb pe ym...

cutuma©

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 21, 2002 12:06 am

Locomotive...serios vorbesc.Caut pe net poze cu locomotive.Am descoperit k imi placc....Azi am facut rost de o carte numita Imagining the Balkans scrisa de o bulgaroaica asa k mi-am dedicat apropate toata ziua cititului,dar am avut timp sa dau o fuga cu un prieten la mc sa bem o cola pe terasa shi sa ne uitam la lume....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 21, 2002 12:12 am

Daca itzi plac asa mult..te astept pe turism . E acolo un subiect despre trenuri ! Sa-mi pui si mie o poza cu o locomotiva frumoasa....sa ma bucur si eu !
Asa vezi ! :p

Eu mananc floricele CHIO ! Si am tot felul de ganduri glumetze. Dar nu vi le spun....ca sa nu va suparatzi pe mine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Sâm Sep 21, 2002 12:41 am

moshule, ce naiba mah, mi-ai facut pofta de sandwich cu sunca ;P
ce ma fac? e numai vina ta !

azi am constat , cu stupoare ca vreau sa inceapa facultatea, sa ma duc la cursuri,la seminarii, ce frumos e la noi la seminarii !! nici nu shtiti cat ne distram! am numa seminarishti de treaba, cu simtzul umorului si de gashca ! bah, eu am innebunit!! daca am ajuns sa imi fie dor de facultate, cred ca ceva nu e in regula. :D
dar chiar am kef! am facut azi ordine printre cursuri, le-am selectat, le-am pus frumos pe semestre si materii, si m-a apucat dorul, ca in semestrul trecut nu prea am dat pe la scoala, ca eram ocupata cu job-ul si acum ma simt vinovata si mi-am promis ca acuma ma voi duce mai des, asa ca in anul 1, semestrul 1. btw, acum trec in anul II si imi place f mult ce mi se preda la F.S.E., mai ales materiile care tzin de partea reala a economiei tzarii noastre, cum ar fi macroeconomia sau microeconomia . Chiar am aflat acolo lucruri interesante, sau mai imi place si economia intreprinderii, si contabilitatea parca e dragutza, desi e mai grea, asa imi pare mie.abia astept sa imi vad orarul si ce materii noi o sa am . Am auzit ceva de inflatie, ca noua materie , dar nu sunt sigura .aaa, mi-a mai placut si dreptul economic pe care l-am studiat in semestrul I. Las', ca acushica vine 1 octombrie :)
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 21, 2002 9:29 am

tre cool m-a puspe ganduri ,pe subiectul cu berea !

1 litru are sau nu 1 kil ?

1 litru de apa are 1 kil ?
dar 1 litru de ulei ....tot 1 kil are ?

Interesanta intrebarea lui ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Sep 21, 2002 3:12 pm

1 kil=1 litru intotdeauna. Pt ca 1 l=1 kg=1 dm cub. Nu e nimic iesit din comun.
Kayla

Mesajde SOD » Sâm Sep 21, 2002 3:17 pm

mai calypso,asta va invata azi la scoli?greutatea se masoara in decimetri?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Kayla » Sâm Sep 21, 2002 3:21 pm

Nu. Nu greutatea. La fizica ne invata chestiile atea. Pentru volum. Daca ti-l da in litri si iti cere in metri cubi, atunci tre' sa stii cum sa transformi, nu? Aia cu 1 l=1 kg am invatat-o la matematica.
Kayla

Mesajde SOD » Sâm Sep 21, 2002 3:23 pm

he,he!atunci zi-mi si mie cati litri are un kilometru:D!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Kayla » Sâm Sep 21, 2002 3:33 pm

Nu erau decimetri, ci decimetri cubi!
Kayla

Mesajde darkshines » Sâm Sep 21, 2002 3:40 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Eu mananc floricele CHIO !

si mie nu ai vrut sa-mi dai!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Azi sunt trist(a).....

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 21, 2002 10:49 pm

Azi m-a intristat plecarea Oribilului Mosh de pe forum :cry:
Cred ca am ramas singurica.....
Oare de ce a fost moshul atat de fraier?De ce a lasat in urma o frumusete de forum? Din cauza unora....
Ne-am certat noi, ne-am injurat, apoi ne-am impacat si ne-am imprietenit.....
Sper sa-mi fac si alti prieteni pe forum..:(.
Pe mosh nu am sa-l uit...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Sep 21, 2002 11:00 pm

DM, Mochul isi batea joc, de prea multe ori, de useri si de activitatea lor... Si se lua la harta cu toti de pe aici. Astea toate fara sa isi revizuiasca atitudinea proprie. Stiu ca eu nu sunt un exemplu, dar nici el...
Kayla

Il vreau inapoi pe Moshu`

Mesajde MissBugMafia » Sâm Sep 21, 2002 11:03 pm

Am aflat ca Sopra l`a "detronat" pe mosu.....ceea ce nu mi se pare corect!!!
De ce? Din cauza unori cretini (nu dau nume ca se simt ei si toti ii stiu) care nu`l puteau suporta deoarece el nu era la fel de idioti ca el!!!
De acum.....din cauza lor Oribilul_mosh nu va mai posta aici!
A castigat "gasca" intepatilor dp forum!

DANA si toti s`au luat de mine pentru simplu fapt ca nu le placeau ce "semnatura" aveam eu inainte.... sau poate DANA este invidioasa ca eu is tanara iar ea a trecut de varsta a 2a ....pentru ca altfel nu`mi explic dc se ia de toti tinerii de pe forum

Oricum....eu is sigura ca toti ceilalti ii vom simti lipsa
Fara el .... raman la putere doar cei cu nasu` pe sus (exceptandu`l pe SOPRA care... nu cred ca este rau. Singuru` lucru rau a fost ceea ce i`a facut lui moshu)
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Pentru Codruta si care or urma...

Mesajde Aliosha » Sâm Sep 21, 2002 11:16 pm

In cazul in care nu ati observat forumul de scandal este inchis pt o perioada nelimitata.

Posturi ca cel mai de sus nu isi au rostul si cu atat mai mult nu necesita un thread separat. Daca va pare rau dupa Moshu si vreti sa se simta mai bine apelati-l pe yahoo si vorbiti cu el.

Un nou scandal nu rezolva cu nimic situatia.

PS: si eu imi doresc la fel de mult ca voi ca el sa scrie din nou aici. Sincer.
Aliosha

pro-moshu!

Mesajde marian jan » Sâm Sep 21, 2002 11:30 pm

moshuleeee!nu pleca moshule!unde te duci tu moshuleee?

serios acum.ce draq.n-are rost.dati-i moshului functiile inapoi!ca le merita!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Sep 22, 2002 2:11 am

Moshu nu a fost detronat. Moshu are dreptul sa posteze in continuare si daca chiar o facea din inima are sa o faca si in continuare. Credeti ca postul de moderator e un job... ceva ce iti da de mancare? Daca moshul posta pe forum numai pentru ca era moderator... atunci asta e problema lui...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde sly » Dum Sep 22, 2002 9:35 am

ascult Voltaj-De maine shi ma pregatesc sa invat la romana shi la mate ca sa pot pleca in oras sa ma intalnesc cu prietenii deoarece ziua de azi se numeste "O zi fara masina in orasul nostru" shi majoritatea drumurilor sunt inchise pentru masini!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde darkshines » Dum Sep 22, 2002 2:38 pm

wtf is up with this poll? :con:

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Aliosha » Dum Sep 22, 2002 9:27 pm

Pentru cei care au fost dezamagiti ca am unit threadul facut de codruta, pro oribilul mosh, puteti gasi la sfarsitul postului meu un punct de vedere daca va intereseaza:
Il aveti la linkul asta:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4374

Initial a fost pe Sfatul batranilor dar acum este la vedere
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Hera » Dum Sep 22, 2002 10:06 pm

nu sunt decat de cca 20 de zile aici, insa de cand am venit forumul era asa cum a fost pana azi. adica eu alta ipostaza nu i-am cunoscut. insa cand am aflat de scandalul care a avut loc , am inceput a citi tot ce am gasit referitor la asta, nu fiindca era un subiect de senzatie, ci pt a incerca sa inteleg ceva .oricum stiam ca intr-o zi si acest subiect cu marele scandal va fi lasat in urma, in primul rand pt ca orice subiect de senzatie produce in final numai sentimente de scarba si sictir, si nu de putine ori de renuntare. iar in al doilea rand, citind posutrile fiecaruia am reusit sa vad un lucru minunat : ca acest forum se vrea undeva sus, pt ca acolo merita sa fie, ca exista destul de multi useri care lupta pt asta, ca este o comunitate care nu merita a fi destramata din "motive insignifiante " ( nu mai stiu pe cine am citat aici ). si sa nu uitam ca , in orice padure exista si copaci uscatzi :).
Am incercat , de-a lungul acestei ultime saptamani sa nu intervin in nici un fel in evenimentele curente de pe forum, pt ca in nici un caz nu aveam acest drept, de a ma implica in ceva din care nu faceam parte, inca nu am dreptul de a judeca sau a critica pe cineva , din cate imi amintesc , eu nu am postat pe scandal decat la doua threaduri ( cred ca cel cu popup-ul si...nu mai stiu care ) si cred ca nici pe acest thread " say what's on your ..." nu am postat decat daca am simtit neaparat nevoia de a spune ceva nelegat de nici un alt subiect . realizez ca in momentul acesta nu sunt f coerenta si imi dau seama si de ce : pt ca prezentul mesaj nu este decat o nevoie de exprimare , o efuziune de sentimente legate de forum, o nevoie de a scrie ceea ce simt , fara a simti nevoia de a fi si citit sau inteles sau apreciat sau criticat .
cert este ca, daca primul lucru pe care eu il fac cand intru pe internet este acela de a deschide pagina de forum , atunci cu siguranta eu , Alina , nu Hera, eu ca om, nu eu ca membru, eu am avut incredere ca merita sa intru aici, am si am avut convingerea ca aceasta comunitate merita o sansa de a redeveni ceea ce a fost odata ( cu toata ca eu nu stiu cum a fost , insa sper ca voi afla candva), am avut speranta in unii membri ca vor reusi a trece peste acest impas si ca vor reusi sa posteze din nou cu placere , fara nervi, orgolii ranite si dezamagire .
poate e absurd ce spun, poate nu este,poate conteaza, poate nu, insa am incredere in voi ( shtie fiecare cine intra sa nu in acest "voi" , eu va las decizia de a alege daca faceti sau nu parte )ca imi veti arata si demonstra mie si celorlati membri care nu se afla aici de mult timp, ca forumul poate redeveni ceea ce a fost odata . :)
ps: good job, people ! :)
Hera
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Sep 25, 2002 8:27 pm

revenind la aberatiile caracteristice threadului ... AU BUBA!
mi s-a pus pata sa-mi ciuruiesc urechile si dupa ce am vb la telefon vreo ora dup-aia au inceput sa ma doara. fucking ear piercings

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Superba Oana » Joi Sep 26, 2002 4:20 am

Initial trimis de darkshines
revenind la aberatiile caracteristice threadului ... AU BUBA!
mi s-a pus pata sa-mi ciuruiesc urechile si dupa ce am vb la telefon vreo ora dup-aia au inceput sa ma doara. fucking ear piercings

apropo de durerea ta eu am un piercing in buric de vreo luna si ma paralizeaza de durere. mi-am luat si scutire la sport ca nu ma pot nici macar misca.....oricum dupa multe zile nedormite, multi pantofi neincheiati si febra la greu (toate de la nenorocitul asta de cercel ) sunt destul de fericita.
cica arat mai bine.....
oricum nu se merita (pt cei ce sunt amatori ) nici la bani , nici la suferintele "post-operatorii"......
;a
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Sep 26, 2002 5:05 pm

uite cum arata urechea mea momentan :/
Fişiere ataşate
ear2.jpg
ear2.jpg (28.2 KiB) Vizualizat de 3804 ori

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Hera » Joi Sep 26, 2002 5:57 pm

wow, darky!!!!!! :cool: dar , a mai ramas loc de cativa cercei! ai de gand sa iti mai pui?
Hera
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Sep 26, 2002 6:14 pm

daca ma mai chinuie nevoile masochiste , poate :D

*ahem* poezie:
darky: - moshuleee , moshulee
ce mai faci bengosule?
ca de cand n-am chatuit
multe babe au chelit
si de cand nu ne-am vazut
multa vodka am baut
moshu: - pai eu fac ce fac demult,
si pe sod il intarat
si mai beau si cate-o bere
uneori mananc si mere
si friptura cu cartofi
si mai lustruiesc pantofi
darky: - moshule cu posturi line,
berea trece , berea vine
si betia s-instaleaza
mahmureal-apoi urmeaza

inspirata din conversatiile de alta data de pe ym unde moshu imi spunea ca mananca mere rosii, etc

To speak is to be silent
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati