Razie !???
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Razie !???
Bai io am auzit zvonuri cum ca au de gand sa vina astia in razie prin camine cu dreptu de copyrightu autorului... Care stiti cum devine chestia ? (btw: Mai ales aia care scrieti CD-uri, beware !!!)
- dinu
- Junior Member
Conform legilor in vigoare,nu au ce sa va faca.Doar daca se poate demonstra ca folosesti acele programe in scop comercial.Cu alte cuvinte,daca ai Corel fara licenta in computer si il folosesti doar pentru tine,nu au ce sa-ti faca.Dar daca te-au prins ca ai facut ceva grafica si ai vandut-o,Jilava scrie pe tine.
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de SOD
Conform legilor in vigoare,nu au ce sa va faca.Doar daca se poate demonstra ca folosesti acele programe in scop comercial.Cu alte cuvinte,daca ai Corel fara licenta in computer si il folosesti doar pentru tine,nu au ce sa-ti faca.Dar daca te-au prins ca ai facut ceva grafica si ai vandut-o,Jilava scrie pe tine.
Si nu numai Jilava
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac...
Call the cops when you see 2pac...
-
2PAC - Junior Member
Am citit undeva o chestie interesanta. Lor le convine sa se mai pirateze cate o chestie pentru ca isi fac reclama. Tu, ca student, te obisnuiesti sa lucrezi cu un soft. Si esti meserias. Normal ca la o firma vei lucra cu acelasi soft.Si firma plateste licenta.
Razie s-o face cand mai scoate unul capul si castiga prea multi bani din cd-uri,cum erau baietii din 18.
Deocamdata eu zic ca este doar un zvon.
Razie s-o face cand mai scoate unul capul si castiga prea multi bani din cd-uri,cum erau baietii din 18.
Deocamdata eu zic ca este doar un zvon.
Nimic, nimic nu poate schimba lumea!!
-
demonxxus - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1