Ei, da! Recunosc ca imi facusem unele pareri despre anumiti useri care intra pe acest forum, dar pe care mi le-am schimbat pe parcursul excelentei seri (nopti) de vineri (spre sambata).
Nu ma asteptam ca
Sopra sa fie atat de
bonlav. Mi-l inchipuiam un nene inchis in el, capabil sa-ti puna ban doar printr-o privire ucigasa. Eroare falsa! Cunoaste destul de multe chestii despre viata si nu numai. Am avut chiar onoarea de a face 3,14-3,14 impreuna cu el.

Ma rog, de aici intelegeti ce vreti.
Aliosha - la fel de nesanatos pe cat l-am stiut de la prima (si singura pana vineri) intalnire. Evident, La Ruine a avut loc, timp si atmosfera sa se desfasoare.
Joao este departe de ceea ce se intampla in jurul lui. Mi-a dat senzatia unui om care ar avea un loc asigurat la 9. In acelasi timp, cred ca este una dintre persoanele cu care ai putea merge pana in panzele albe. Brava!
Xkran a vorbit putin, da' bun. Stie de gluma si gusta poantele fara "sa puna botu'".
Despre
K-gula credeam ca este un individ inchis in el, incapabil sa faca o gluma. Nimic mai fals! Nu i-a trebuit foarte mult sa se integreze cu atat mai mult (chestie valabila pentru mai multi dintre cei prezenti) nu cunostea destule persoane prezente la locul cu pricina.
Angus a fost una dintre persoanele care i-a socat pe multi. Nu spun din ce motiv. Cei care au fost acolo stiu la ce ma refer. Am avut posibilitatea sa discut cu angus despre teatru si mi-am dat seama ca la acest capitol "ma face".
Rolf a stat putin, dar asta nu inseamna ca nu pot afirma despre el ca este "de-al nostru" (explicatia acestei afirmatii poate fi gasita spre finalul postului).
Moshu m-a socat in sensul ca (la cate auzisem despre el - ca nu pot spune ca il cunosc bine din cateva vorbe de pe Messenger si 3-4 ore petrecute la "Mama") a facut fata cu brio
cetreperii. Evident, nu avea cum sa nu deschida subiecte de discutie despre "lutze", motiv pentru care a fost luat in baza de mai multe persoane, inclusiv de mine (este ca nu stiai, asta, Moshule?

).
Bhuttu este un baiat de treaba, dar ca orice persoane are si el unele scapari. Faza de la ora 1.30 o pun pe seama starii in care se afla.
Am stat destul de putin in compania lui
Zgubilici, iar de fiecare data cand ajungeam pe langa ea discuta despre chestii pe care nu le intelegeam. Am preferat sa ascult fara sa nu ma bag in seama ca chilotii-n anus. Oricum, fata stie sa se distreze.
Nu am avut ocazia sa fac cunostina cu
b0nechina, deci nu pot spune nimic despre ea.
Despre DANA refuz sa fac vreun comentariu. A incercat sa-mi adreseze cateva cuvinte, dar m-au interesat mult prea putin.
L-am lasat la urma pe
SOD nu pentru ca a fost gazda noastra, ci pentru ca deoarece ca fiindca m-a socat cel mai mult, in sensul bun al cuvantului. Cand l-am vazut cum arata, am crezut ca este tipul de om care este in stare sa pocneasca la prima chestie care nu-i convine. Eroare! L-am auzit spunand cateva dintre principiile lui (care coincid cu ale mele) si mi-am dat seama ca este un baiat de treaba. A avut grija de toti cei de la masa (in calitate de gazda), dar sunt convins ca nu a facut asta pentru a "da bine", ci pentru ca asa este el "setat". Cea mai tare faza s-a petrecut cand au venit niste "gradati" (ca sa-l parafrazez pe Aliosha) si cand au vazut cu cine au de-a face (un non-conformist; sper sa nu ma insel SOD) s-au multumit sa-l salute si sa plece.
Cam acestea sunt parerile mele despre cei cu care am avut onoarea si placerea sa imi petrec 7 ore din viata. Concluzia este ca suntem toti niste irecuperabili, dar, in acelasi timp, oameni de treaba, capabili sa ne ajutam la nevoie. Cred ca daca nu veneam eram in stare sa-mi tai venele pe lung, sa fiu sigur ca fac o treaba buna.