Ce filme ati mai vazut ?
Hollow Man ! L-am revazut la HBO....si mi s-a parut mai prost decat ..cand il vazusem prima data (pe cd ,fara traducere) .
Omul Invizibil,povestea clasica...este foarte frumoasa.....dar filmul Hollow Man a fost o mare porcarie.
Nu a aratat absolut nimic frumos.
Cotatzia imdb : 5.4 stele
Cotatzia mea : 4 stele
Omul Invizibil,povestea clasica...este foarte frumoasa.....dar filmul Hollow Man a fost o mare porcarie.
Nu a aratat absolut nimic frumos.
Cotatzia imdb : 5.4 stele
Cotatzia mea : 4 stele
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
big daddy - binicel, cam tras de par pe alocuri, da merge
showtime - o porcarie in care de niro se prosteste aiurea, iar eddie murphy se prosteste pentru ca altceva nu stie sa faca
the shawshank redemption - il am de caum pe cd, sa ma uit la el decate ori vreau
tombstone - hmm, mi-a placut mai mult versiunea cu kevin costner, desi in tombstone joaca val kilmer, kurt russel si alti actori de calibru
vidocq - frumos, dat cu finalul tras de par, foarte tras de par, extrem de tras de par
who is cletis tout - o comedioara subtire, unde chriatian slater se reintoarce in cinematografie pentru a 12 oara
showtime - o porcarie in care de niro se prosteste aiurea, iar eddie murphy se prosteste pentru ca altceva nu stie sa faca
the shawshank redemption - il am de caum pe cd, sa ma uit la el decate ori vreau
tombstone - hmm, mi-a placut mai mult versiunea cu kevin costner, desi in tombstone joaca val kilmer, kurt russel si alti actori de calibru
vidocq - frumos, dat cu finalul tras de par, foarte tras de par, extrem de tras de par
who is cletis tout - o comedioara subtire, unde chriatian slater se reintoarce in cinematografie pentru a 12 oara
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
zoso,aici spui ce filme bune ai vazut.nu ce nu ti-a placut sau ce ai tu pe cd si vezi de cate ori vrei.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
K-PAX
E un film "dragutz", cu un subiect interesant insa cei ahtiati dupa actiune vor fi dezamagiti spre final. Mai degraba as zice ca e un film de "family values" mai mult decat orice.
Respekt!
P.S. Kevin Spacey e magnific, un obicei deja pentru el.
Respekt!
P.S. Kevin Spacey e magnific, un obicei deja pentru el.
-
Lord Barty - Junior Member
Minority Report
La mine in oras (Bistrita) inca nu o ajuns filmul asta si as vrea sa va intreb daca merita sau nu sa merg la el... Mie mi se pare super ideea... F original filmul in general. So? Daca avetyi ceva informatii , sau vreo recomandare feel free...
Filmul e in regia lui Steven Spielberg , iar actorul principal e Tom Cruise , actiunea filmului avand loc undeva in viitor , unde Cruise face parte dintr-o chipa de "politisti/detectivi" , care prin metode mai ciudate reusesc sa gaseasca criminalii inainte ca ei sa compita crima pe care ... se pare ca urmau sa o comita. Dar ce se intampal cand sistemul spune ca unul dintre ei , adika Cruise va deveni in cateva ore criminal ... El fara sa aiba nici o idee despre acest lucru.
So.. daca l-ati vazut.. pls spuneti-mi impresiile de dupa.
Filmul e in regia lui Steven Spielberg , iar actorul principal e Tom Cruise , actiunea filmului avand loc undeva in viitor , unde Cruise face parte dintr-o chipa de "politisti/detectivi" , care prin metode mai ciudate reusesc sa gaseasca criminalii inainte ca ei sa compita crima pe care ... se pare ca urmau sa o comita. Dar ce se intampal cand sistemul spune ca unul dintre ei , adika Cruise va deveni in cateva ore criminal ... El fara sa aiba nici o idee despre acest lucru.
So.. daca l-ati vazut.. pls spuneti-mi impresiile de dupa.
- Seth2
- Junior Member
cele mai proaste filme pe care le-am vazut
De fapt au fost nishte seriale de pe tvr:
1. Pasiuni
2. Sunset Beach
(astea n-au avut nici o actziune terminata, shi au mai bagat ashtia shi nishte porcarii, de genul: vrajitoare, criminali cu fatza de mort, etc.Cica sa fie mai ,,interesante")
3. Toate telenovelele - pt. ca toate sunt pe aceeasi tema
Ce naiba zic? de fapt astea nici nu se mai cheama filme!
1. Pasiuni
2. Sunset Beach
(astea n-au avut nici o actziune terminata, shi au mai bagat ashtia shi nishte porcarii, de genul: vrajitoare, criminali cu fatza de mort, etc.Cica sa fie mai ,,interesante")
3. Toate telenovelele - pt. ca toate sunt pe aceeasi tema
Ce naiba zic? de fapt astea nici nu se mai cheama filme!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Minority Report
L-am vazut si pot spune ca e un film "Spielberg" din cap pana-n picioare. Mai mult nu comentez inca....
Respekt!
Respekt!
-
Am vazut shi eu Minority Report.Nu e cine shtie ce...de fapt dak stai sa te gandesti ideea e chiar tampita.Filmu insa e bine realizat shi merita sa ii acorzi doua ore dintr-o dupa amiaza de dumink ,cand oricum nu ai ce face.
De asemena am vazut pe HBO Sexy Beast(cam tarziu,shtiu:)).Un film adevarat....
De asemena am vazut pe HBO Sexy Beast(cam tarziu,shtiu:)).Un film adevarat....
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ocean's Eleven
Un film foarte amuzant si foarte bine realizat. Steven Soderbergh si gasca de vedete sunt la inaltime, fara nici o exceptie. Toate intorsaturile povestii merita urmarite, chiar daca sfarsitul este mai mult decat previzibil.
Respekt!
Respekt!
-
Le Pacte des Loups
Ce se poate obtine dintr-o ecranizare a unei povesti frantuzesti si un film de arte martiale cu putina influenta horror... Interesant... si totusi....
Respekt!
Respekt!
-
Quills
Fara discutie un film BETON ! Si ca sa parafrazez unul dintre personaje.... aveti curajul sa il vedeti pana la sfarsit?!
Respekt!
Respekt!
-
swordfish
ceva mai bun din cele vazute in ultima perioada. un inceput cu efecte speciale gen matrix , un continut destul de alert, "un zbor" de autobuz "agatat" de un elicopter printre zgaraie nori, si un final ciudat. un personaj negativ interpretat bine de travolta care eclipseaza in mare masura contributia modesta a celorlalti actori...un scenariu verosimil pana la un punct...
il recomand...
il recomand...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Time Machine, The
Merita vazut pe deplin.
- TOXIC
- Junior Member
am vazut seria alien, mi-a dat-o un amic pe cd
foarte faina. se pare ca secretul unei serii bune este schimbarea regizorului si scenaristului.
foarte faina. se pare ca secretul unei serii bune este schimbarea regizorului si scenaristului.
- rau_necesar
- Junior Member
Re: Ocean's Eleven
Initial trimis de Lord Barty
Un film foarte amuzant si foarte bine realizat. Steven Soderbergh si gasca de vedete sunt la inaltime, fara nici o exceptie. Toate intorsaturile povestii merita urmarite, chiar daca sfarsitul este mai mult decat previzibil.
Respekt!
hmm, parca mai frumoasa a fost gashca originala, cu sinatra
- rau_necesar
- Junior Member
Posibil, insa nu am vazut varianta veche. Cum ii stiu insa pe "Rat Pack", trebuie sa fi fost distractiv cel putin.
Respekt!
Respekt!
-
a fost acum cateva saptamani pe antena1 pe la 2 noaptea.
40 days and 40 nights - foarte frumos, si foarte funny
human natura - varaza de film
showtime - nu inteleg ce cauta de niro in filmul asta, alaturi de
eddie murphy.
the sweetest thing - fain de tot, nu o credeam pe cameron diaz in stare de asha ceva
tombstone - hmm, desi mari actori, nu se compara cu versiunea lui kevin costner (pe care nu il apreciez atat de mult precum pe val kilmer sau kurt russel - sper ca ati vazut "escape from l.al. >)
vidocq - dupa taxi2 si vidocq, as zice ca francezii au inceput sa se miste
40 days and 40 nights - foarte frumos, si foarte funny
human natura - varaza de film
showtime - nu inteleg ce cauta de niro in filmul asta, alaturi de
eddie murphy.
the sweetest thing - fain de tot, nu o credeam pe cameron diaz in stare de asha ceva
tombstone - hmm, desi mari actori, nu se compara cu versiunea lui kevin costner (pe care nu il apreciez atat de mult precum pe val kilmer sau kurt russel - sper ca ati vazut "escape from l.al. >)
vidocq - dupa taxi2 si vidocq, as zice ca francezii au inceput sa se miste
- rau_necesar
- Junior Member
Am revazut ieri Bedazzled . (il mai vazusem si la cinema ,acum l-am vazut la HBO ) . Un film destul de placut ,chiar daca lu' Aliosha nu i-a placut ,criticandu-ma ca ma uit la asemenea filme.
Mie mi s-a parut amuzant .
Rolulprincipal este ocupat de Brendan Fraser (da ,Mirelo..e ala din The Mummy si George of the Jungle) ,iar rolul diavolitzei este ocupat de Elizabeth Hurley ,frumoasa englezoaica .
Mi-a placut ca final..apare si Dumnezeu . Si Dumnezeu asta este negru si fumeaza. Iar la sfarsit il regasim jucand sah cu diavolitza ! Iar aceasta incearca sa il tepuiasca...dar nu tine !
Oricum..un film care m-a destins ! 7 stele !
Mie mi s-a parut amuzant .
Rolulprincipal este ocupat de Brendan Fraser (da ,Mirelo..e ala din The Mummy si George of the Jungle) ,iar rolul diavolitzei este ocupat de Elizabeth Hurley ,frumoasa englezoaica .
Mi-a placut ca final..apare si Dumnezeu . Si Dumnezeu asta este negru si fumeaza. Iar la sfarsit il regasim jucand sah cu diavolitza ! Iar aceasta incearca sa il tepuiasca...dar nu tine !

Oricum..un film care m-a destins ! 7 stele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Am vazut un film romanesc din 1974 numit "Stejar-extrema urgenta" care se petrecea in jurul date de 23 august 1944 shi care desi are elemente de propaganda la greu este totushi bine realizat.Ion Caramitru intruchipeaza foarte un maior german.Amuzanta rau batalia de tancuri de la sfarsit unde se vedeau niste T-55 invelite cu tabla care se vroiau Tigere si TACAM-uri....

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ca veni vorba de romanesti
Ceva vreme in urma am vazut la cinemateca un film romanesc, foarte vechi, care m-a impresionat. Un copil crescut in spatiu, pe un soi de sonda-satelit-whateva, si care in final se reintoarce pe pamant. (nu radeti, dincolo de naivitatea voluptuoasa a actiunii, e unul dintre cele mai realizate artistic filme pe care le-am vazut, si tema pe care o abordeaza e de fapt miracolul lumii noastre pentru cineva care n-a vazut-o niciodata). Vreau de la voi un titlu, desi speranta e mica.
- dinu
- Junior Member
Eu am vazut un film despre fotbal american si nu numai ! Imi plac filmele despre fotbal american ,gen Any given Sunday .
In aceasta seara am vazut Remember The Titans . Cu Denzel Washington in rolul principal . Actiunea filmului se petrece in 1971 , pe timpul unui campionat de fotbal al liceelor din Virginia .
Un film foarte frumos ,pentru amatorii genului .
cotatzia mea: 7 stele
cotatzia IMDB : 7.4 stele
In aceasta seara am vazut Remember The Titans . Cu Denzel Washington in rolul principal . Actiunea filmului se petrece in 1971 , pe timpul unui campionat de fotbal al liceelor din Virginia .
Un film foarte frumos ,pentru amatorii genului .
cotatzia mea: 7 stele
cotatzia IMDB : 7.4 stele
-
dinu, filmul era cu geroge mihaitza? mi s-a parut inspirat din superman la faza cu copilul crescut in spatiu...
filme mai bune pe care le-am vazut in ultimul timp:
- profetiile omului molie cu richard gere, ciudat, sinistru
- seven, cu brad pitt, ciudat si asta, final bun
- resident evil - sinistru, si mai ciudat, foarte interesanta ideea cu virusul si finalul, iar coloana sonora e bestiala (e si manson pe acolo)
- masina timpului - cam slabutz, final nasol, masina timpului seamana mai mul a ventilator, ideea filmului totusi interesanta, samantha mumba
- bedazzeled (sau cum se scrie), nu m-a impresionat prea mult, am ras destul...
- snatch (unde dai si unde crapa) - comedie interesanta a lui guy ritchie, umor englezesc, cinic, sadic, coloana sonora super (oasis - fuckin in the bushes si mirways -disco science - nice songs)
- not another teen movie - comedie excelenta ce parodiaza filmele americane cu adolescenti din ultimul timp - trebuie vazut
- a beautiful mind - interesant, emotionant, ireal
astept sa dea filantropica pe protv... stie cineva cand e sau daca a fost?
filme mai bune pe care le-am vazut in ultimul timp:
- profetiile omului molie cu richard gere, ciudat, sinistru
- seven, cu brad pitt, ciudat si asta, final bun
- resident evil - sinistru, si mai ciudat, foarte interesanta ideea cu virusul si finalul, iar coloana sonora e bestiala (e si manson pe acolo)
- masina timpului - cam slabutz, final nasol, masina timpului seamana mai mul a ventilator, ideea filmului totusi interesanta, samantha mumba

- bedazzeled (sau cum se scrie), nu m-a impresionat prea mult, am ras destul...
- snatch (unde dai si unde crapa) - comedie interesanta a lui guy ritchie, umor englezesc, cinic, sadic, coloana sonora super (oasis - fuckin in the bushes si mirways -disco science - nice songs)
- not another teen movie - comedie excelenta ce parodiaza filmele americane cu adolescenti din ultimul timp - trebuie vazut
- a beautiful mind - interesant, emotionant, ireal
astept sa dea filantropica pe protv... stie cineva cand e sau daca a fost?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
tocmai am urmarit unul din marile filme ale regizorului John Huston,"The Maltese Falcon"(Soimul Maltez),avandu-i in rolurile principale pe Humphrey Bogart si Mary Astor.
intr-adevar,mi s-a parut un super-film al anilor '40.
intr-adevar,mi s-a parut un super-film al anilor '40.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566