1 milion
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
1 milion
Astazi de dimineata ai gasit pe jos, pe strada, un milion de lei, care nu sunt ai nimanui. Norocosule! Pana diseara trebuie musai sa-i cheltui (altfel dispar!). Ce faci cu ei?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Pai eu asha as face :
1.mi-ash incarca cartela Kamarad ...400 000 lei
2.ash servi o masa indestulatoare ..300 000 lei
3.iar cu ultimii 300 000 m-ash duce la fanutza . la fanutza 300 000 este echivalentul a 30 Bergenbier ! ash face cinste la betzivanii de pe forum. Lu ALiosha nu..ca el nu mai bea bere. E prea gras. Lui ii dau un vin cu minerala. :p
Cam asta ash face eu daca ash gasi azi 1 milion de lei....si ar trebui sa il cheltuiesc imediat.
1.mi-ash incarca cartela Kamarad ...400 000 lei
2.ash servi o masa indestulatoare ..300 000 lei
3.iar cu ultimii 300 000 m-ash duce la fanutza . la fanutza 300 000 este echivalentul a 30 Bergenbier ! ash face cinste la betzivanii de pe forum. Lu ALiosha nu..ca el nu mai bea bere. E prea gras. Lui ii dau un vin cu minerala. :p
Cam asta ash face eu daca ash gasi azi 1 milion de lei....si ar trebui sa il cheltuiesc imediat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Eu as invita pe cineva la masa la Shorley, la pranz, sa zacem acolo pe terasa sub umbreluta, la soare, sa ne ghiftuim. Cu restul, mi-as cumpara cateva casete video, sa am pe ce sa inregistrez diverse, asta in cazul in care mi-as repara videoul. Si de ultimii bani, ca sa nu se piarda nimic, mi-as lua niste beri.
- angus
- Junior Member
eu cred ca ma duc sa ma plimb prin tzara
.... si daca mai gasesc cateva milioane, ma duc in concediu 
.... si daca mai gasesc cateva milioane, ma duc in concediu 
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Ma bucur foarte tare ca utilizatorii forumului sunt persoane care nu sunt conduse de spiritul mercantil, la care partea materiala a vietii nu este o prioritate, adica vad banii pe jos si nu-i iau, ca n-au ce face cu ei, preocuparile lor fiind prin esenta spirituale...

- angus
- Junior Member
mi-ash cumpara benzina dupa care as incepe sa caut pe jos si restul de bani ca sa cumpar si mashina
alta varianta : ceva mancare, racoritoare sau berici, ci cred ca mi-as reincarc telefonul. nu stiu ce as face cu 1 mil. nu as shtii decat daca i-as avea acum in mana, mi-as urma instinctul de moment.
alta varianta : ceva mancare, racoritoare sau berici, ci cred ca mi-as reincarc telefonul. nu stiu ce as face cu 1 mil. nu as shtii decat daca i-as avea acum in mana, mi-as urma instinctul de moment.
- Hera
- Junior Member
Ce-as face cu un milion daca l-as avea acuma in mana?
1. mi-as lua cartela de conexx cu nr care cred ca e 300.000lei
2. mi-as reincarca cartela mea orange 350.000lei
3.mi-as lua diferite cd-uri cu muzica sau mi-as face unele cu mp3-uri 350.000lei
1. mi-as lua cartela de conexx cu nr care cred ca e 300.000lei
2. mi-as reincarca cartela mea orange 350.000lei
3.mi-as lua diferite cd-uri cu muzica sau mi-as face unele cu mp3-uri 350.000lei
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
10 mesaje
• Pagina 1 din 1