pieptanaturi,frizuri si bigudiuri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

pieptanaturi,frizuri si bigudiuri

Mesajde SOD » Vin Sep 20, 2002 2:11 pm

Si cum vad ca Rolf intarzie sa faca subiectul dedicat parului,il fac tot eu.
Acum ceva vreme eram pletos si imi pieptanam parul cu grija,in fiecare zi.Pentru acest lucru,foloseam un pieptan negru,des si cu multi dinti,marca Avon - Detangling Comb.Cod in catalog 20792.Parul il tineam legat in coada,cu ajutorul unui elastic,marca Avon,de asemenea negru.

Apoi a venit perioada cand ma tundeam la chelie,cu ajutorul aparatului de barbierit,marca Gillette,turbo 3,mach ,samd.Lustrul cheliei se obtinea folosind o crema de maini,marca Avon Body Firm Commitment.Aceasta era o lotiune luxurianta,puternic hidratanta,ce imbunatatea textura pielii,redandu-i fermitatea si elasticitatea.Contine enzime,vitamine si acizi de fructe.Are in catalog codul 12575.

Apoi mi-am lasat iar cosite.Le pieptan in fiecare zi cu o perie radiala ,marca Avon - Cushion brush.Cod de catalog 20784.Pentru a nu ma jena pana creste mai lung,il dau pe spate si il fixex cu o banda pentru cap,marca Avon - Head Band,cu dimensiuni de 25 x 5 cm,material 82% bumbac si 18% poliester.Cod de catalog 32219.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Sep 20, 2002 2:17 pm

mah SOD - tu faci reclama mascata aici? :con:

Io imi bag picioarele in el de par... ca vreau sa-mi las parul lung de 2 ani (ca sa arat ca ala din avatar ;))... si tot apar motive aiurea sa ma tund, ba ca vine vara, ba ca apare cate o gagica care zice ca imi sta mai bine cu el scurt... acum m-am hotarat... il las sa creasca indiferent de problemele care apar ( poate doar sa ma angajez si sa imi zica aia sa ma tund :cry: )... si tocmai mi-am luat azi din piatza o perie de par, ca imi ramaneau fire multe in pieptan... perie care a costat 40k - cod 898989 din catalogul Crangashi :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Sep 20, 2002 2:19 pm

Io cind eram mic ma tundea tata cu masina de tuns. Pe la 11 ani am inceput sa ma duc si pe la frizer. La 13 ani m-am tuns ultima data. De atunci am operat numai scurtari de par (cam de 2-3 ori pe an), pe care mi le efectueaza nevasta-mea, minuind o foarfeca.

Folosesc perie ordinara, dura si elastice (buretei) negre (le luam din piata da acu le iau de la bodyshop ca par ca nu au moarte astea, in luni de zile nu se lasa, nu se destrama).

Port parul in coada.

PS: Sper ca nu urmeaza thred de taiat unghiile. Sau daca urmeaza hai cu toate pe caterinci.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 20, 2002 2:23 pm

Eu pe la 18-19 ani aveam parul destul de lung. Si ..Aliosha imi spunea ca sunt Oribil . Ca de aici mi s-a tras numele..Oribilul Mosh . Si ma intreba ,domnul ALiosha : "Ce e ma cu pletele astea ? " . Iar eu : "Pai vrea sa arat ca Ruud Gullit ! " . :p

Acum am trecut de faza asta. O data la 2 luni ma tund cu masina ,nr. 3 . Eu transpir foarte mult...si d'astea. Ma simt mai bine fara mult par.
Si zic eu ..ca ma prinde tunsoarea scurt. Pt. ca am capu' mare . :)

Nu am pieptan si nici perie. Pt. ca nu imi trebuie .

.......

Imi place mult coafura lui Sopra. Era la mare moda in anii 70 . E un fel de afro . :) Tare de tot .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Sep 20, 2002 2:39 pm

Ba,peria aia nu e buna ma!Pentru a avea cosite ravnite de toate fetele din lume,trebuie sa folosesti o perie de par dreptunghiulara marca Avon - Vent Brush,cod in catalog 30643,sampon marca Avon - Shampoo with cucumber and aloe.
Acesta spala si hraneste parul in acelasi timp.Formula lui este imbogatita cu extracte de aloe,castravete si ulei de menta.Curata,hraneste si intareste firul de par,conferind stralucire si volum parului.Cod in catalog 32458.
Dupa spalarea parului cu acest minunat produs,urmeaza tratarea lui cu un viguros balsam,marca Avon.Adica vei folosi balsam crema - Leave'in advance tehniques quick touch leave'in conditioner.Acesta hraneste,intareste si hidrateaza parul,continand pantenol si proteine.Face parul mai usor de pieptanat.Se maseaza pe par,se lasa un timp si apoi se clateste.Cod de catalog 28613.
Apoi iti recomand masca de par puternic hidratanta,marca Avon - Deep conditioning hair mask.Aceasta se lasa pe par sa actioneze circa 15 minute,dupa care se clateste cu multa apa calduta.Cod de catalog 39586.
Daca ai varfurile deteriorate,trebuie sa folosesti un ser ,marca Avon - Dry End Serum.Dupa ce te periezi,pulverizezi usor si delicat,de la circa 10 cm ,pe varfurile deteriorate.Cod de catalog 15800.

Spor la treaba!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rolf » Vin Sep 20, 2002 2:43 pm

SOD, ti-a calcat azi pragu vreun vinzator ambulant din ala de iti da cataloage pe mina? :D ;)

Suna bine ce zici, creca o sa imi achizitionez si io o masca de par si niste ser d'ala! Vreau sa am un par de invidiat! Centimetrii in plus? DAAAA! :)
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Sep 20, 2002 2:50 pm

Nu ma,da visul meu de-o viata e sa fiu frizer!Si m-au respins la scoala de frizeri,ca cica n-am talent,si asa tund si coafez si eu pe prieteni.Stii,la negru!:D .
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde JaJa Beens » Sâm Sep 21, 2002 3:33 pm

Are idee cineva cat e un ras in cap la frizerie? Nu de alta dar ma tenteaza sa ma las pe mana lui Sod sa vad ce reuseste sa faca din coama mea leonila.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde KickAss » Dum Sep 22, 2002 10:16 pm

pentru cei care nu stiu eu am o creasta rosie de dephesher. Creasta mea este carliontata, rosie cu reflexe pavloviene si o intretin cu gel de dus. E marfa rau!

Mai am par si prin alte zone mai mult sau mai putin erogene pe care il intretin cu....para-pam....GRIJA.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii