De ce e mai importanta o aparitie in Playboy?
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
De ce e mai importanta o aparitie in Playboy?
De ce tinerele noastre 'talente', frumoase sau nu, prefera sa apara in Playboy decat sa cante live la un concert?
De ce trebuie sa ajungem sa facem prostitutie din 'muzica'???
De ce trebuie sa ajungem sa facem prostitutie din 'muzica'???
- Mazdrunka
eu nu inteleg cum isi vand albumul...
inteleg sa te uiti in playboy, sa te uiti la videoclip, sa te uiti la spectacol
, dar albumul la ce-ti trebuie?
inteleg sa te uiti in playboy, sa te uiti la videoclip, sa te uiti la spectacol

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Re: De ce e mai importanta o aparitie in Playboy?
Precizez ca nu exista alt mod de a canta decat... live! Nu se poate numi cantat mimatul din buze in ritmul CD-ului care merge... si care se mai si defecteaza uneori (vezi Cerbul de Aur - t.A.T.u.: gafa anului 2002). Ori, pentru a-ti expune talentele penrtu care ar trebui sa le multumesti in primul rand parintilor, nu ai nevoie de voce - nici macar de efort. Daca esti obisnuita cu reflectoarele, cu aparatul de fotografiat si cu scula fotografului (apare numai la finalul sedintei foto), atunci totul e OK.
Practica asta dureaza insa putin - toata lumea stie ca frumusetea e trecatoare. Dupa fraza asta se intra la alte capitole: silicoane, implanturi etc., care pe mine nu ma intereseaza. Apreciez numai ce este natural.
Treziti-va, fetelor, odata si odata! Dar nu in patul fotografilor si al patronilor...
Practica asta dureaza insa putin - toata lumea stie ca frumusetea e trecatoare. Dupa fraza asta se intra la alte capitole: silicoane, implanturi etc., care pe mine nu ma intereseaza. Apreciez numai ce este natural.
Treziti-va, fetelor, odata si odata! Dar nu in patul fotografilor si al patronilor...

It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Cateodata cu o puta goala si cu niste tate periculoase poti sa reusesti foarte bine in orice fel de cariera.
Am intalnit, in sfarsit, pe cineva care gandeste cu capul dintre umeri, nu dintre picioare. Bravo, dom'le, ai spus ce trebuia! Chiar si la firmele de stat se practica proba canapelei (eliminatorie), nu numai la patroni!
Am intalnit, in sfarsit, pe cineva care gandeste cu capul dintre umeri, nu dintre picioare. Bravo, dom'le, ai spus ce trebuia! Chiar si la firmele de stat se practica proba canapelei (eliminatorie), nu numai la patroni!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
- Pirtea Sorin
- Junior Member
- M@X
Si atunci, Scufitele noastre Rosii, pentru a fi acceptate de Lupi, au urmatoarele alternative:
1) Implanturi, mariri, rotunjiri, alungiri, latiri si alte forme geometrice inca neregulate, dar care vor fi regulate din belsug.
2) Gasesc un fraier (unul il stim toti: Stigma - Sunt doar un fraier...) care accepta jalnicele forme naturale. Si hai sa nu fim rautaciosi: orice femeie normala are frumusetea ei. Mie, de exemplu, nu-mi plac femeile slabe, dar nici obeze. Undeva pe la mijloc - nici sa te lovesti de vreo coasta, nici sa te afunzi in grasime.
3) Iau ajutorul de somaj si apoi repeta algoritmul.
1) Implanturi, mariri, rotunjiri, alungiri, latiri si alte forme geometrice inca neregulate, dar care vor fi regulate din belsug.
2) Gasesc un fraier (unul il stim toti: Stigma - Sunt doar un fraier...) care accepta jalnicele forme naturale. Si hai sa nu fim rautaciosi: orice femeie normala are frumusetea ei. Mie, de exemplu, nu-mi plac femeile slabe, dar nici obeze. Undeva pe la mijloc - nici sa te lovesti de vreo coasta, nici sa te afunzi in grasime.
3) Iau ajutorul de somaj si apoi repeta algoritmul.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Initial trimis de mazdrunka
sincer, am propus acest subiect pentru ca am vazut ca ia amploare...
nu cred ca va mai exista 'vedeta' care sa nu-si expuna 'talentele de cantareata' in playboy...
mi se pare o discriminare.
fac parte dintr-o trupa rock si lupt pentru concertele live, fie si ele chiar numai in cluburi...
De unde pana unde ideea ca numai rock-ul trebuie sa se cante live? REPET CA "A CANTA LIVE" NU ESTE ALTCEVA DECAT UN PLEONASM!!!!!!!!!!! Eu am facut parte, in 1993, dintr-o trupa care se numea New Mode si al carei solist vocal era Cristi Enache, cel de la Directia 5. (Se pare ca acum a uitat de perioada aia, dar asta e...) Nu aveam la vremea respectiva banii necesari pentru a face playback; dotarea noastra se limita la o chitara electrica, o chitara bass si o clapa, a mea, un CASIO, care nu era sintetizator, ci keyboard cu ritmuri automate (din cele care folosesc in prezent unii lautari pe la nunti). Deci trebuia sa ne limitam la sunetul obisnuit al chitarilor si la sunetele clapei, care nu puteau fi modificate. Astfel incat toate melodiile noastre sunau la fel. Nici nu se punea problema playback-ului pentru o trupa in formare pe vremea aia. Dar acum, de cand s-a dezvoltat Internet-ul si tehnologia de prelucrare a sunetului, de cand au aparut clape cu samplere incorporate, cu sequencere pe 64 canale, cu 128 note polifonie etc., toate trupele care se lanseaza vin cu piesele gata facute de acasa. Ei cica fac repetitie inainte de spectacol... Asta inseamna sa ingrasi porcu-n ajun; eu cu trupa mea faceam repetitii timp de doua saptamani inainte de spectacol, chiar in sala unde urma sa aiba loc spectacolul. Iar astia repeta cu 6 ore inainte, in cel mai bun caz. Ce poti sa verifici atunci? Eventual pozitia cablurilor si a sculelor pe scena, acustica salii, cum arati pe scena si alte nimicuri din astea. Iar sequencerul si calculatorul fac treaba pe care, daca membrii trupei ar fi invitati (nu pusi) s-o faca, ar da din colt in colt. Stiu astia muzica asa cum sunt preoti administratorii acestui site, carora le multumesc si aici pentru ca au facut posibila existenta acestui forum.
Dar mai e o vorba romaneasca: rau cu rau, da' mai rau fara rau. Asa ca, bine ca avem si artistii astia - asta inseamna ca cel putin la capitolul tehnologia informatiei stam bine, daca la capitolul muzica suntem tufe.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
mda, imi shi inchipui ca la galele metal fan, top-t sau posada se putea face repetitzie cu doo saptamani inainte ... dar o fi cum zici tu 

- aphextwinz
- Junior Member
repetitiile
Pentru Sorin: sa stii ca nu trebuie sa faci repetitii doar cu doua saptamani inainte... e prea putin... ti-o spun din proprie experienta... trebuie sa repeti zilnic. eu asta fac. si nu-mi ajunge.
mai nasol e daca esti anuntat despre un eveniment cu cateva zile ainainte... asa ca, in mod normal, trebuie sa fii la activ cu repetitiile ca sa fii pregatit pentru orice. nu sa ingrazi porcul in ajun, cum spui tu, chiar cu doua saptamani inaine...
mai nasol e daca esti anuntat despre un eveniment cu cateva zile ainainte... asa ca, in mod normal, trebuie sa fii la activ cu repetitiile ca sa fii pregatit pentru orice. nu sa ingrazi porcul in ajun, cum spui tu, chiar cu doua saptamani inaine...
- Mazdrunka
Re: repetitiile
Initial trimis de Mazdrunka
Pentru Sorin: sa stii ca nu trebuie sa faci repetitii doar cu doua saptamani inainte... e prea putin... ti-o spun din proprie experienta... trebuie sa repeti zilnic. eu asta fac. si nu-mi ajunge.
mai nasol e daca esti anuntat despre un eveniment cu cateva zile inainte... asa ca, in mod normal, trebuie sa fii la activ cu repetitiile ca sa fii pregatit pentru orice.
Sunt de acord cu tine, Mazdrunka, numai ca trupa din care am facut eu parte era una de amatori, nu aveam banii necesari pentru a fi fost profesionisti (nu mi-e rusine sa recunosc, si acum sunt un amator in muzica si m-as ingrijora daca as deveni profesionist - trimite-mi un e-mail daca vrei sa-ti explic motivul, pentru ca iar ies din subiect). Mesajul ala l-am scris ca sa-i mai luminez pe rockerasii astia ce tot ne freaca la cap pe forumul asta cu mesaje off-topic. Si noi faceam repetitii, nu zi de zi, ca nu aveam o sala a noastra, ci cam asa: o zi la mine, o zi la baterist acasa, o zi la vocalist acasa si doua zile intr-o sala de la Palatul Copiilor, pe care ne-o punea la dispozitie, atunci cand nu erau repetitii pentru spectacole, un profesor cu care ne imprietenisem.
Asta-i realitatea romaneasca: pentru a deveni profesionist nu trebuie sa ai talent, ci bani cu caru'. Eventual si un spate cu (re)nume.
ASTA-I ADEVARUL DESPRE MUZICA ROMANEASCA!!!
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Re: Re: repetitiile
Initial trimis de Pirtea Sorin
nu mi-e rusine sa recunosc, si acum sunt un amator in muzica si m-as ingrijora daca as deveni profesionist
(...)
Mesajul ala l-am scris ca sa-i mai luminez pe rockerasii astia ce tot ne freaca la cap pe forumul asta cu mesaje off-topic.
De ce? Pentru ca atunci ai avea experienta si parerile dumitale ar deveni pertinente? Pentru ca ai invata sa citesti o tabulatura sau o partitura?
Cine iti spune dumitale ca acei "rockerasi" nu sunt muzicieni, nu canta sau au cantat in trupe, nu vin din studiouri de inregistrare?
Ai ramane uimit daca ai sti si ti-ai cere scuze, dar ca sa revenim... e mai importanta o aparitie in Playboy.
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
- Vortex
- Junior Member
Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese
Initial trimis de Vortex
Cine iti spune dumitale ca acei "rockerasi" nu sunt muzicieni, nu canta sau au cantat in trupe, nu vin din studiouri de inregistrare?
Daca ar fi asa precum spui, tovarase Vortex, atunci s-ar cunoaste. Unul care iese dintr-un studio de inregistrare nu se apuca sa injure pe forum si sa posteze off-topic. Daca acestia sunt profesionistii, atunci nu vreau sa devin profesionist. Mai bine raman amator.
Iti urez succes la viitoarea ta aparitie in Playboy. Soacra mea o sa se bucure de revista, pentru ca nu mai are gaz ca sa aprinda focul in soba.

- Pirtea Sorin
- Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii