Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Mazdrunka » Mie Sep 18, 2002 2:07 am

De curand, am vazut ca au aparut mai multe formatii de pop-rock, sau cam asa ceva...
Cerdeti ca vor avea vreun viitor in aceasta lume a manelistilor?
Mazdrunka

Mesajde Unregistered » Mie Sep 18, 2002 3:16 am

personal, nu cerd ca rockul va mai avea vreo sansa la noi...
speranta totusi nu moare...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 18, 2002 3:18 am

nu ma intereseaza grohaielile!!!
Unregistered

Mesajde catharsis » Mie Sep 18, 2002 12:49 pm

nu stiu daca rockul va mai fi la moda, dar intotdeauna vor exista oameni care sa asculte rock, pentru ca muzica buna, oricat de veche e, rezista timpului
eu sigur voi asculta nirvana sau vita de vie, de exemplu, si la 60 de ani si nu stiu cati dintre voi veti asculta atunci genius, andre (nici acum nu cred ca sunt multi care asculta), akcent, bug mafia, candy, animal x, 3se si multi din astia
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Rolf » Mie Sep 18, 2002 1:56 pm

Ce coincidenta, tocmai se face un an de cind s-a deschis subiectul asta: Rockul incotro.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 9:14 am

Nu stiu care-i faza in Romania asta . Eu acum is in Canada si nu stiu cum sa zic da' de cite ori aprind televizoru' si dau pe emisiunea de muzica dau de ceva rock.

Chiar ieri am vazut o emisiune facuta despre si cu fanii Ozzy Osbourne. Sa vezi frate acolo.
Cred ca rock-ul va supravietui dar la un moment dat ajunsese la un prea mare extremism.
bad_2_the_bone

Mesajde zaphod » Vin Sep 20, 2002 12:18 pm

parerea mea este ca rock-ul se va asculta shi peste 150 ani .. nu sunt rocker .. dar sunt unele melodii care imi plac .. nu toate melodiile sunt horcaieli cum a spus cineva mai sus (nu am retzinut cine) . Despre formatziile noi care tot apar cred ca o sa aiba succes daca muzica lor este de calitate .

take care...
zaphod

Mesajde Unregistered » Vin Sep 20, 2002 4:32 pm

esti idiot!rock-ul e cel mai tare!
Unregistered

Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 5:00 pm

Atata timp cat muzica rock (atentie, rock, nu pop-rock; pop-rock si pop sunt denumirile lor pentru muzica usoara a noastra) va fi facuta de adevarati precum Iris, Cargo :cool: , Compact si altii de acelasi calibru, muzica rock va ramane la moda. Rockerii au fost si sunt intotdeauna o forta... in felul lor.
Eu nu as include genul heavy metal (death, speed etc.) in genul rock. L-as numi metal si-atat. Rock-ul trebuie sa stii sa-l CANTI; pe cand death metal sau alte genuri d-astea intunecate stie sa le GROHAIE oricine. Iar daca esti pusti in schimbare de voce sau racit cobza, atunci poti chiar sa te AFIRMI in death metal.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 11:29 pm

Auzi, crezi ca-i chiar asa usor sa cinti death metal?
Dar la partea instrumentala nici nu te-ai gindit macar.
Daca nici unul dintre voi nu sunteti instrumentisti poate ca nu stiti ca multi care cinta rock si metal (vorbesc in general de cei din afara) stiu o gramada de muzica.
I-a citeste un articol in care unul dintre astia dau cite o lectie de chitara la cititori sa vezi daca intelegi despre ce vorbeste.

In fine ceea ce-i fain in muzica asta ii ca se cinta LIVE si suna de 10 mii de ori mai bine decit orice concert play back.
Din intimplare am fost la un concert rock chiar dupa putin timp dupa ce am fost la 3 sud est.
Pot sa zic ca 3sudanezii o sunat de cacat daca privesti comparativ.
Cu toti banii lor cu tot.
bad_2_the_bone

Re: Re: Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Mazdrunka » Sâm Sep 21, 2002 1:54 am

v-am intrebat pentru ca se pare ca totusi parca este o mica schimbare in ceea ce priveste rockul.
personal, am o trupa de pop-rock si este destul de greu sa iesim pe piata. chiar foarte greu. faza e ca toti producatorii cer 'mai comercial'. toti traiesc din asta. comercial. si de-asta mi-e frica sa nu se duca de rapa de tot in romania. cu toate ca are dreptate cine a scris mai sus ca nu se compara un concert live sustinut de irirs cu unul de-al celor de la 3 studenti...:)
Mazdrunka

Re: Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde tre » Sâm Sep 21, 2002 2:48 am

Initial trimis de Pirtea Sorin
Rock-ul trebuie sa stii sa-l CANTI; pe cand death metal sau alte genuri d-astea intunecate stie sa le GROHAIE oricine. Iar daca esti pusti in schimbare de voce sau racit cobza, atunci poti chiar sa te AFIRMI in death metal.

depinde...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde bad_2_the_bone » Sâm Sep 21, 2002 4:31 am

Da, te inteleg foarte bine . Din intimplare am cunoscut si eu cum sta treaba cu producatorii astia caci am prieteni multi cu formatii de rock.
Ii greu si producatorii din Romania is si cam batuti in cap.
Am cunoscut si trupe de mare succes la vremea respectiva(nu dau nume) care au fost inecate de producatori. Si nu stiu cum sa zic astia adunau public de numa' deci aduceau bani.
In fine un sfat as putea sa dau si anume daca esti destul de hotarit in ceea ce faci poti sa spargi gheata. Sa stii ca nu numai publicul creeaza formatiile ci si o formatie creaza un public daca ceea ce face face cu entuziasm.
bad_2_the_bone

...

Mesajde n3aGabitz » Sâm Sep 21, 2002 5:01 am

muzica rock o sa fie mereu la moda. punct!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde mazdrunka » Sâm Sep 21, 2002 5:01 pm

Initial trimis de bad_2_the_bone
Da, te inteleg foarte bine . Din intimplare am cunoscut si eu cum sta treaba cu producatorii astia caci am prieteni multi cu formatii de rock.
Ii greu si producatorii din Romania is si cam batuti in cap.
Am cunoscut si trupe de mare succes la vremea respectiva(nu dau nume) care au fost inecate de producatori. Si nu stiu cum sa zic astia adunau public de numa' deci aduceau bani.
In fine un sfat as putea sa dau si anume daca esti destul de hotarit in ceea ce faci poti sa spargi gheata. Sa stii ca nu numai publicul creeaza formatiile ci si o formatie creaza un public daca ceea ce face face cu entuziasm.

mai e o faza... sunt fata... stii ce cer unii, nu?
ei bine, eu sunt cuminte din punctul asta de vedere si se pare ca e cam greu sa faci ceea ce-ti place cu adevarat.
trebuie multe, chiar foarte multe compromisuri, si toti cer bani si... stii si tu ce... eu nu sunt disponibila... decat sa cant live
mazdrunka

horcaieli, nu?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 10:00 pm

horcaieli, asa zici?
ma
iti recomand sa asculti theatre of tragedy sau nightwish si vei ajunge la concluzia ca la opera auzi horcaieli.
rockul e cel mai tare (incluzand death, black, heavy, gothic).
Unregistered

horcaieli, nu?

Mesajde mihai » Sâm Sep 21, 2002 10:00 pm

horcaieli, asa zici?
ma
iti recomand sa asculti theatre of tragedy sau nightwish si vei ajunge la concluzia ca la opera auzi horcaieli.
rockul e cel mai tare (incluzand death, black, heavy, gothic).
mihai

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Sep 22, 2002 9:46 pm

Muzica rock adevarata, sunt de fapt, baladele rock melodioase, suave si misterioase. Eu la doresc viata lunga! :)
Nu prea consider eu muzica stilul hard-metal, sau cum se numeste, care nu este decat o chitara electronica shi niste urlaturi, impreuna de catziva pletoshi care dau din cap ca descreieratzii. Shi cica aia-s metalishti. Am invatzat la religie ca toti metalishtii sunt satanishti. Daca pui o piesa hard-metal de la coada la cap, cica iese un mesaj de la Satana.

Deci, repet, Traiasca baladele!!! :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde KickAss » Dum Sep 22, 2002 10:36 pm

DepecheMind, nu ti-au zis niciodata ai tai cum ca ar avea impresia ca ai fost scapata la maternitate de 100 de ori in cap? Nu? Iti zic eu!!! Acum sper ca poti sa-mi clarifici si mie ideea ta revolutionara de "Chitara ELECTRONICA". E fantastic. Du-te repede la Registre si Marci si breveteaza ideea.

Sa stii ca rockerii e rai! Te papa! Sa nu asculti casetele cu Metallica invers caci s-ar putea sa te posedeze ceva. Poate un strop de inteligenta. Nu-i asa ca tu nu asculti niciodata casetele pe partea B fiindca reprezinta partea inversa fetei A?

Fata, pana nu te fac de kk rau de tot, du-te si te plimba in directia 3 Sud-Est.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde tre » Lun Sep 23, 2002 1:43 am

Initial trimis de dEPECHEmIND
Muzica rock adevarata, sunt de fapt, baladele rock melodioase, suave si misterioase. Eu la doresc viata lunga! :)
Nu prea consider eu muzica stilul hard-metal, sau cum se numeste, care nu este decat o chitara electronica shi niste urlaturi, impreuna de catziva pletoshi care dau din cap ca descreieratzii. Shi cica aia-s metalishti. Am invatzat la religie ca toti metalishtii sunt satanishti. Daca pui o piesa hard-metal de la coada la cap, cica iese un mesaj de la Satana.

Deci, repet, Traiasca baladele!!! :D

pffff, inca un membru al forumului isi da arama pe fata... depechemind chiar imi placeai, imi pare rau ca te-ai jucat nesupravegheata cu aspiratorul cand erai mica...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Acum se pare ca sunt nevoita sa-mi cer scuze pe toate forumurile: OFF-TOPIC

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Sep 23, 2002 10:18 am

Asta a fost punctul meu de vedere despre unele piese Hard-Metal.
Daca am suparat pe careva, imi cer scuze! tre cool, ma scuzi:(? Eu cred tot ce se zice...

KickAss esti pe lista mea de ignore, dar nu cred ca te afecteaza...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 2:44 pm

Initial trimis de tre cool

depinde...

De ce?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 2:45 pm

Initial trimis de tre cool
chiar imi placeai, imi pare rau ca te-ai jucat nesupravegheata cu aspiratorul cand erai mica...

De ce sunteti rautaciosi, mai?:p
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 3:49 pm

"Auzi, crezi ca-i chiar asa usor sa cinti death metal?"

E foarte usor sa ragi death metal... daca te tine gatul.

"Dar la partea instrumentala nici nu te-ai gindit macar."

O chitara care urla...? Si atunci, cum ramane cu Iris, Cargo, Sisters of Mercy sau Manowar?

"Daca nici unul dintre voi nu sunteti instrumentisti poate ca nu stiti ca multi care cinta rock si metal (vorbesc in general de cei din afara) stiu o gramada de muzica."

Aici ai dreptate - dar stii de ce? Pentru ca ai facut precizarea CEI DIN AFARA. Ia-i pe cei de la noi - nu ma refer la consacrati, ci la cei dare se dau mari rockeri si alte alea - sa vedem, stiu sa cante John Lennon macar?

"I-a citeste un articol in care unul dintre astia dau cite o lectie de chitara la cititori sa vezi daca intelegi despre ce vorbeste."

Cred ca as intelege, pentru ca am facut si eu doi ani de teorie muzicala, chiar daca acum am cam uitat unele chestii.

"In fine ceea ce-i fain in muzica asta ii ca se cinta LIVE si suna de 10 mii de ori mai bine decit orice concert play back.
Din intimplare am fost la un concert rock chiar dupa putin timp dupa ce am fost la 3 sud est.
Pot sa zic ca 3sudanezii o sunat de cacat daca privesti comparativ.
Cu toti banii lor cu tot."

Iar trebuie sa-ti dau dreptate. Dar te si contrazic un pic: totusi, 3 sud anezii suna ceva mai bine decat marea gloata a trupelor dance. Si au si un mic avantaj: din trei insi, unu' stie muzica. Dar lumea are nevoie si de figuranti.

Pe viitor, atentie la gramatica si la coerenta mesajelor tale. In rest, pot sa-ti spun ca promiti pe acest thread.
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: ...

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 3:54 pm

Initial trimis de original
muzica rock o sa fie mereu la moda. punct!

Bai originalule, chiar te crezi cel mai tare din parcare? Ba, da' nu te uiti ca esti singur in parcare, iar paznicu' vine spre tine si te da afara? "Punct!" Prea esti categoric cu puctul asta. Trebuie sa-ti reamintesc ca altcineva a facut lumea asta si acela se numea Dumnezeu, care tie ti-e total strain, poate chiar dusman. Deci, se numea Dumnezeu, nu original.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Lun Sep 23, 2002 4:11 pm

compact :con: ????
nea sorine, pe langa faptul ca din rock nu atingi decat un segment subtzirel care se invarte in jurul unor trupe de hard'n'heavy shi ca faci parada cu faptu' ca ai zdranganit intr-o trupa, mai ai shi alte opinii interesante cu privire la fenomenul rock pe care il priveshti dintr-o loja mult prea departe de scena? o chitara care urla? exact asta spune original despre heavy-ul tau. o voce de copchil racit? vocea lu' nea kempes suna mai bine? bwhahahaha :j sa cantzi piese de-ale lu' john lennon? adevaru' e ca john lennon era un virtuoz al chitarei :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 4:37 pm

Initial trimis de aphextwinz
mai ai shi alte opinii interesante cu privire la fenomenul rock pe care il priveshti dintr-o loja mult prea departe de scena?

;B Da, mai am foarte multe, numai ca o viata am de trait si nu vreau sa mi-o pierd aiurea postand tuturor mesajelor trimise de diferiti amatori rockeri.

:O Ca veni vorba de rock-ul cantat live: am fost la un concert rock, unde erau mai multe trupe si unde se canta live - atat de live, incat unul din microfoane a cedat, iar vocalistul, behaitorul sef (nu era vorba de un concert hard'n'heavy, unde totusi se canta, nu se behaie) a ramas fara voce. Tot atunci ea sa fiu linsat de cativa rockeri, profesionisti ca si matale, numai pentru ca uitasem sa-mi scot din piept insigna cu DM. Deci asta e nivelul rockerilor - datu' la cap. Nu conteaza cum s-a numit concertul si unde s-a tinut - au trecut ani buni de-atunci.

:con: Iar matale de ce ti-ai luat numele unei trupe care nu are nimic de-a face cu rock-ul? Esti rocker...
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Sep 23, 2002 4:42 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin

;B Ca veni vorba de rock-ul cantat live: am fost la un concert rock, unde erau mai multe trupe si unde se canta live - atat de live, incat unul din microfoane a cedat, iar vocalistul, behaitorul sef (nu era vorba de un concert hard'n'heavy, unde totusi se canta, nu se behaie) a ramas fara voce. Tot atunci ea sa fiu linsat de cativa rockeri, profesionisti ca si matale, numai pentru ca uitasem sa-mi scot din piept insigna cu DM. Deci asta e nivelul rockerilor - datu' la cap. Nu conteaza cum s-a numit concertul si unde s-a tinut - au trecut ani buni de-atunci.

Pai ar trebui sa iti alegi mai cu grija concertele ...
:con: Iar matale de ce ti-ai luat numele unei trupe care nu are nimic de-a face cu rock-ul? Esti rocker...

Aia nu e trupa Sorine. Este vorba de o singura persoana (Richard D. James) care face muzica sub numele asta.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde aphextwinz » Lun Sep 23, 2002 4:46 pm

faptul ca a cedat un microfon poate insemna ca shi calitatea microfonului a fost proasta, whatever. shi io cunosc depeche-ri care se bashesc in autobuz, are vreo relevantza? fiecare se poarta dupa cum este educat.
nu practic profesia de rocker, nici macar hobby-ul (de aceea mi-am permis sa utilizez numele unui individ pe care ar trebui sa-l apreciezi cel putzin dintr-un acelashi motiv pentru care tzi-ai manifestat aprecierea pentru jarre), dar spre deosebire de altzii nu improshc cu mizerie in trupele sau genurile pe care nu le cunosc (ascultat suficient de mult) .
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 4:59 pm

Initial trimis de Aliosha

Aia nu e trupa Sorine. Este vorba de o singura persoana (Richard D. James) care face muzica sub numele asta.

Aliosha... m-ai lamurit definitiv. Iar in ceea ce priveste Aphex Twin, mai documenteaza-te, poate n-ai aflat: este trupa.
Pirtea Sorin
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma