In semn de solidaritate!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde alina » Mie Sep 18, 2002 10:00 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
[list]
[*] pe cei ce se afla in primul lor an ca elevi sau studentzi..si le este greu cu acomodarea (de exemplu Zgubilici sau Alina sunt boboace la facultate ,iar Jasmyna este boboaca la liceu)

chiar asha am nevoie de sustinere morala nu-nteleg nimik de aici daca cumva stiti lamuritzi-ma si pe mine!

anyway Bafta la totzi!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Sep 19, 2002 11:15 am

Cauti in capu de tabel grupa in care esti, si o iei la vale, pe coloana respectiva. Unde intilnesti un curs te uiti la cap de linie si vezi in ce zi e si la ce ora. De ex in primul tabel cursul de curbe si suprafete este comun pentru toate grupele, luni, de la 12 la 14, cu prof Vacaretu, in sala 6/II (banuiesc io ca aia o fi sala, nu stiu ubb-ul). Un singur lucru nu inteleg: cum se face diferenta intre cursuri si seminarii. Probabil cursurile sunt alea care sunt comune la toate grupele, iar seminariile alea care sunt la mai putine grupe (de ex marti, 12-14, Programare pt 311/2).

Bafta! Incearca sa chiulesti de la cursuri da sa te duci la seminarii. In general. In special mai intii afla care profi pun baza pe prezenta, si daca fac prezenta (ceea ce e ilegal) te duci, daca se bazeaza numai pe memoria lor vizuala, te duci dupa graficul o saptamina da, una nu. O sa jure ca ai fost la toate cursurile, numa sa nu stai prea in fata, ca atunci o sa iti observe lipsa asta periodica. Mai iesi la seminarii la tabla, mai fa o lucrare, si cu minimum de efort o sa ai ceva activitate in timpul anului care face examenele mai usoare.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Sep 19, 2002 11:45 am

hai sa nu fiu bulangiu si sa nu urez bafta tuturor. deci,[...]bafta celor cu privirea de ghiata, ce au pe cap o cagula neagra si invart in mana sisul[...] (Da-Hood - Nicka gangsta)

aveti grija ce faceti de aum inainte ca va asteapta ani grei de facultate, liceu, bac ...... incercat sa nu faceti parte dintre idiotii zilnici (generetia de retardati)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gabuba » Joi Sep 19, 2002 9:43 pm

Bai sa vedeti.... profa' mea de isto. (care mi-a fost si invatzatoare si diriga -actualmente) continua in (nemurirea sufletului :D) a preda lectii nefolositoare aberante mai mult de geografie, si refuza cu desavarsire sa ne anuntze care e programa de capa. Pentru azi am avut de facut un eseu, iar eu l-am citit primu' (un mare handicap) si spune "da suna frumos, ai atins generalitatile dar nu ai atins anumite idei". Dupa care citeste colega mea de banca, o insuportabila notorie, si in timp ce ea citea imi spuna mobilul... Oups, toata clasa avea ochii pe ghizdanul meu , iar diriga "DAi una-n cap". Colega mea continua sa citeasca. Iar in final ma intreba "ce parere ai despre ce a facut ea in comparatie cu ce ai facut tu?" eu " nu am fost atent, deci nu ma pot exprima" dar ea "da, ca noi facem astea ca tu sa nu fi atent nu?" eu "nu... dar la modul in care citeste colega mea, numai sa fii atent nu-mi vine" iar ea "hmmm..." si tace, stia de ce trebuie sa taca :D... Intr-un final mi-a reprosha ca eseul meu nu era bun deoarece nu am mentionat faptul ca Marea Neagra a fost o mandrie pentru domnitorii patriei.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Dum Sep 22, 2002 8:11 pm

Eu maine ma scol la 6-30 ca sa imi fac un dush, sa mananc, sa ma imbrac, sa ajung la scoala. Ironie: nu shtiu ce orar am :((. Voua vi la dat?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Kayla » Dum Sep 22, 2002 9:56 pm

Da, la mine l-a dat. Eu ma trezesc cu 15 min mai devreme... Ce litera esti, Gabytzule? Dar tu, Darky? Si Jasmyna?
Kayla

Mesajde gabuba » Lun Sep 23, 2002 8:41 pm

Eu sunt la catalog cu S. Niciodata nu reushesc sa ajung la timp. Desi scoala e in spatele blocului. Cum am iesit din scara am intrat in scoala. Tot timpul ajung pe la si 58 ori si 2 min... siprofa"vai saracu' de tine... vi de departe... de unde?" eu"nu d-na prof... vin din blocul de alaturi..." :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde alina » Lun Sep 23, 2002 9:32 pm

Initial trimis de Rolf
cum se face diferenta intre cursuri si seminarii

thanx Rolf!asta m-ar fi interesat shi pe mine!voi vedea!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Sep 24, 2002 2:21 pm

Initial trimis de alina

chiar asha am nevoie de sustinere morala nu-nteleg nimik de aici daca cumva stiti lamuritzi-ma si pe mine!

anyway Bafta la totzi!

Alina si limba chineza o descalceam mai repede.Doamne,ce bine de mine ca am orarul personalizat pe siteul facultatii mele...

Drept incurajari,ce sa-ti spun?....O sa fie mai greu la inceput,dar curand o sa inceapa sa-ti placa :)
la mine,primul semestru a fost de cosmar,ca nu cunosteam pe nimeni,plus ca a durat pana m-am acomodat cu campusul,cu orasul etc etc...dar a venit semestrul II,cu chiuleala la greu,cu seri petrecute pe forum si nopti prin barul din ampus,la un meci de fotbal si-o bere...
Bafta sa fie si rabdare,rabdare multa,mai ales la inceput.
in rest....Distractie placuta!!!

Bafta multa multa tuturor celor care au iceput scoala,facultatea etc etc...si mai ales celor care au examene anul asta.(inclusiv nepotzica mea draga,dar ce mai are ea nevoie de bafta? :D )
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Kayla » Mar Sep 24, 2002 3:33 pm

Initial trimis de Gabytzu
Eu sunt la catalog cu S.

Eu la catalog sunt cu A. Prima, ca intotdeauna... Dar eu intrebam ce litera are clasa. La mine a VIII-a B, cea mai buna clasa.
Kayla

in semn de solidaritate

Mesajde J'adore » Mar Sep 24, 2002 6:52 pm

Acum sunt la scoala, in library(ora mea de lunch), si in semn de solidaritate vreau sa va salut pe toti si sa va urez scucces la examene, capacitate, bac,sau altele!:)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Sep 24, 2002 8:14 pm

Eu sunt a VIII a D... nu e chiar cea mai buna clasa :D (A doua pe scoala). Noi avem varfuri in clasa. Dupa care de la media 9.42 ajunge direct la 7.20... cam asta e. Iar cei cu peste 9.42 sunt doar 3.
- Toţi in păr!
gabuba

buna sara!

Mesajde marian jan » Mar Sep 24, 2002 8:20 pm

pei,bafta acum va urez si io la boboci si mai ales la boboace:p .
moshule,trecusi anu sau nu?ne mai tii mult in suspans?dupa cum v-am mai spus,mie mi-a placut f mult anul 1 asa ca-l mai fac odata.;P .asa ca sunt si io boboc,nu?
cum zicea dl kgula,sa nu semanati cu gramada!

cursuri -alea care se fac in sali mari(de obicei amfiteatre) la care poti sa te duci beat,sa dormi(va spun io) si nu te intreaba nimeni de nimic.de obicei nu se pun absente.

seminarii - intr-o sala mica,esti numai cu grupa ta si te freaca niste profesori de 1000 de ani si iti pun note(calificative) cu ajutorul carora se pune o nota la sfarsit.se pun si absente.:(
bravo baixule!
marian jan

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 24, 2002 8:39 pm

Popalin, ai uitat de laboratoare: sali mici sau medii unde invartesti de tot felul de butoane si comutatoare, unde stai tot timpul si te uiti la ceas si injuri ca nu se termina mai repede sa te duci la o berica cu colegii sau la un somnic binecuvantat. Prezenta obligatorie, ori laborator de laborator, ori la inceput si la sfarsit.

Ironie: 99% din laboratoare (la care ai acces) sunt dotate cu aparatura din 1900 toamna si in sala urmatoare sau apropiata un laborator pentru aceeasi materie, cu aparatura ultimul racnet, si lacat cat plosca pe usa. Daca vreti si exemple, am carca
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 24, 2002 8:59 pm

Bafta celor care sunt boboci la facultate (mai ales la una tehnica). Chiar o sa aveti nevoie. Pentru cei care sunt in liceu multa distractie, de doua ori mai multa decat am avut eu parte.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde alina » Mar Sep 24, 2002 10:40 pm

Mirela ce vrei Romania io am avut macar bafta ca mi l-am tras de pe net n-as fi fost in stare sa copiez asha ceva de pe-o foie!

aha thanx popalin si JaJa Beens!La babesh unde-s io din cate am vazut sunt "scule" destul de mishto!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Sep 25, 2002 10:58 am

Io ziceam ca nu imi dau seama cum se diferentiaza cursurile de seminarii in acel orar la care a pus alina link. Deci grafica acelui orar nu le diferentiaza.

Laboratoare se fac numai la facultati tehnice.
Rolf
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 25, 2002 6:11 pm

Rolf, laboratoare se mai fac si la alte facultati, nu numai la cele tehnice. Laboratorul de informatica tot laborator este
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Rolf » Joi Sep 26, 2002 11:20 am

A, da? Deci io care facui ASE (economie) si in primul an am facut info inseamna ca ala nu era seminar, era laborator? OK.
Rolf
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Sep 26, 2002 11:48 am

apropo de diferenta dintre seminarii si cursuri in orar.la noi diferenta se face astfel : cursurile sunt scrise in orar cu majuscule,iar seminariile cu litere mici. mai nasol este ca nici macar nu le scot pe calculator , ce sa mai zic pe net, la noi le scriu de mana ( un scris de-ala de medic, de nu intelegi nimic, si de-abia de deslusheshti numarul salii) si le pun la afishier. :(
Hera
Junior Member

Mesajde tre » Vin Sep 27, 2002 3:06 am

v-au tras-o 'telectualii de la minister cu ce vor sa faca la capacitate si bac.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Sep 27, 2002 8:40 pm

Apropo de laboratoare. Noi avem iun scoala un laborator de chimie care e jalnic, in adevaratul sens al cuvantului, si printre altele si unul de fizica. In care fac ore dupa de la 12.. ca asa e regula... Acolo e nashpa rau de tot. E nashpa zugravit. Numa scaunele is normale. Si cica am primit o sponsorizare de 1.000.000de euro... he... :)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Dum Oct 06, 2002 9:19 pm

Am o propunere pt. Moshu cel oribil!
Ai vrea sa uneti acest sub. cu "cum sa copiezi la examne" pt. ca eu continut asemnator? anyway
...

am dat doua teste predictive, cu acele cunostinte pe care se presupune ca trebuie s ale avem din clasa a VII a... lo., cum profgele la mine s-au schimbat ca pe chiloti (si nu exagerez) la rom voi lua peste 9 iar la mate ma multumesc cu 5! :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Lun Oct 07, 2002 1:37 am

Da, la mine salile de Laborator, chiie, fizica sunt super dotate, nici macar nu folosim tabla , pt. ca avem Smartboards prin toata scoala, nu numai in Laboratoare,oricum eu sunt a 9a si nici macar nu fac fizica sau chimie,si nici nu cred ca o sa fac in liceu, ciudat, huh?;) :D ;P
oricum cert este ca americanii pot avea toate chestile ultra faine si moderne, dar tot prosti raman......ups. .......did I say that outloud!?!?!?!.........aia din afara americii fac america....If u get my point!!!!!!!!!!!!

Anywayz my life is so boring right now, and I have to go and write a paper! ;P
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Oct 09, 2002 5:33 am

Haha Crin...

Azi m-am sculat la ora !5! dim. ca sa-mi fac temele pt. ca ieri intrasem la scoala la 7 si am venit la 8... eram mort... precum va ziceam am dat 2 teste predictive. La romana am luat cea mai mare nota din clasa : 8.85 (:D) iar la mate tot una din cele mai mari... 2.50! :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Mie Oct 09, 2002 6:51 pm

Congrats gabitule, eu nu am fost la scoala luni si marti asa ca am o groaza de teme la mate, care trebuie sa le termin pana vineri ;P #-o si trebuie sa dau un test la istorie maine + ca trebuie sa fiu maine la ora 7 dim. la scoala ca sa termin un proiect cu colega la laborator.

Mai gabitule, ai grije ce faci, capacitatea nu e ceva de ras, asa ca pune mana si invata la mate, si romana, ca vad ca ai note cam mici, and that's a no no [-X

Acum tot la scoala sunt, in lunch, in bibloteca ca de obicei pe net! \:/
J'adore
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 11, 2002 7:50 am

LOL. Alea sunt teste cu cunostintele din 5-7... la Rom mai invatz eu, darla mate trebe' in mod cert meditator pt. ca vreau sa iau capa cu peste 7.50 (la mate). as vrea sa am si eu la biblioteca computere cu net. Noi nici in lab. nu avem asa ceva... :D.... ci 2 comp in "RETZEA" :hehe:... lol. La biblioteca (care-i mai mica ca o clasa de curs) avem o masa la care daca scrii te doare spatele :)).
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Dum Oct 13, 2002 10:18 pm

Maine am lucrare la istorie, nu am invatzat ultima lectie, si plec la 7:30 de acasa si pierd vreo 2 ore pe afara impreuna cu un coleg. Cred ca o sa fie tare distractiv :D.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Oct 24, 2002 8:55 pm

toata saptamana asta, ba am fost de serviciu pe scoala, bah am avut activitate la istorie, ba am fost la doctor... mai rar am dat pe la sc.... nashpa, nu?
voi ce ati mai facut?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Dum Noi 10, 2002 6:48 am

Stau si ma gandesc.......... .....................mai e una lun apana cand vin in ro..yey.......dar o sa am o gramada de teme de facut!..........plus eu de thanksgiving weekend va trebuii sa fac 2 papers una pt. laborator de 23 de pagini si una pt. engleza de 4-5-6 pagini, eu le fac mai devreme decat restu pt. ca o sa fiu in ro atunci cand o-sa le prezentM!;P ;) :o :eek:
J'adore
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati