C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde Game Over » Joi Sep 26, 2002 11:00 am

Neatza soare :D
Dana - you're RIGHT ;D !
SOD - lasa mah ca nu-i fac nica :D (shi tu eshti gelos?! :j) !
Asule - iar ti-au murit mah boii?! :y
Onk - ce faci DOAMNA :D ?! Sa te servesc cu ceva (un peste cu mujdei cu mamaligutza, uhh :D) ?!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde angus » Joi Sep 26, 2002 4:06 pm

buna ziua, ce mai faceti, da' mult ati mai scris in lipsa mea, nici nu-mi vine sa cred cat am mai muncit in ultima vreme, trebe sa recuperez sa va citesc posturile, sa vad ce-ati mai facut in ultimele doo saptamani de cand nu mai prididesc. ca vad ca si voi ati prestat niscaiva. da' ma bucur ca m-am intors.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde as xxl » Vin Sep 27, 2002 10:26 am

bneata ... am cacalau treaba si tot io tre sa deschid ziua, tz-ai dreq!
hua!
maciuci©
as xxl

Mesajde K-gula » Vin Sep 27, 2002 2:16 pm

salutare. nu am mai intrat pe aici, dar nu inseamana ca nu sunt alaturi de cei ce o trag ;) sunt cam buimac. nu prea stiu ce vorbesc.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gaga » Vin Sep 27, 2002 2:20 pm

sa moara lolek si bolek ca ai treaba?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde K-gula » Vin Sep 27, 2002 6:12 pm

lasa ma ca supararea nu se pune :)

iar am fumat :D cine sa moara de ciuda? :j

K-gula.
K-gula

Mesajde as xxl » Lun Sep 30, 2002 7:53 am

luni. 30 septembrie 2002. romania.

buna dimineata, muncitori!
am luat sambata banii si i-am si cheltuit pe toti achitand datoriile. viata e foarte naspa!

luni. 28 septembrie 2028. uniunea statelor libere musulmane europene.
dedic aceasta dimineata preaiubitului nostru conducator, harun bin osama bin landen si aniversarii a 3 ani de la eliberarea de sub jugul imperialismului american. cu toate ca fiul meu cheltuie exasperant cu masinile lui ferrari pe care le are cu el la faculatea din urziceny city si sotia mea s-a apucat (pentru a patra oara luna asta) sa redecoreze cele 23 de camere ale vilei noastre, inca nu am cheltuit nici avansul din mai.
daca cu barba m-am obisnuit, va jur ca inca imi vine peste mana sa port cearsaful asta in cap. unde mai pui ca are si patratele negre si din cauza soarelui (46 grade la umbra - nu stiu de ce am impresia ca inainte era mai racoare in octombrie) mi se incalzeste ceafa in parcele.
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 8:52 am

aces high se zice breh asule.
io mor de ciuda mah k-gula, esti multumit acu? na.

luni. 28 septembrie 2028 (dupa amiaza)

iar tre sa ii fac astuia camere racoroase si placut gustoase. si macar de nu as fi sotia lui favorita. asa tre' sa le man pe toate proastele astea (am uitat sa va zic , sotzu meu osama are un mare harem, numa femei frumoase, manechine, tinere, blonde, brunete si mulatre. numa io-s desteapta :D )
noroc cu gemenii (ca erau asigurati la lloyd care e firma noastra) ca acu am bani sa platesc decoratori si m-am hotarat sa-i folosesc pe aia care au decorat vila lui ozzy ca am vazut la mtv (cum o fi ratat fraieru de bin laden sa ii rada si pe aia?) ca scaunele cad.
asa poate pica, isi sparge capu' si impartim noi, muierile, averea lui.
o sa fie mai greu de impartit ogaru' afghan preferat al lui osama. ca alea il vor toate pentru ele. (fraieru crede ca el le satisface).
asa ca la negociere o sa mai pun ceva bani la mine ca ogaru' ala nu-mi place, prefer eunucii (asta tot fraieru ala crede ca-s eunuci :) )
gaga

Demisie

Mesajde Rolf » Lun Sep 30, 2002 10:26 am

Buna dimineata!

Subsemnatul Rolf, functia: absent, rog binevoiti a-mi aproba incetarea raporturilor de munca incepind cu data de 30 septembrie 2002.

Respectos,

Io.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Game Over » Lun Sep 30, 2002 10:38 am

Neatza la toata lumea, muncitoare sau nu, doesn't matter, pupici la fiecare.
Danutza lasa mai ca o sa fie totu' bine shi frumos, asha'i in viatza, o zi cu soare alta ploioasa shi mohorata, dar dupa furtuna intotdeauna apare soarele, ... so keep LIVING like it's the last day of your Life. Enjoy all the moments of the happines.
:o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 10:40 am

darcchiller, manca-l-ar mama de psihopupu :)

Rolf: ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
gaga

Mesajde Rolf » Lun Sep 30, 2002 10:44 am

Lasa ca mai vin in vizita, daca imi vizati periodic legitimatia....
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Sep 30, 2002 4:28 pm

Initial trimis de dana
aces high se zice breh asule.
io mor de ciuda mah k-gula, esti multumit acu? na.

pai vezi ma dana, daca nu lucrezi intr-un loc, ca PIPE?

am inteles ca pe 11 ar trebui sa fie iar o intalnire (zicea sopra). o sa aduc atunci mul mai multa "verdeata", pentru a ne face "salata".

vorba lu` veaxatu. ... hai sa vedem cum se impaca, capra cu varza. hai sa ne facem varza, sa vedem cine sta capra... :D

K-gula.
K-gula

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 4:39 pm

Pai bine mah k-gula, ai vrut tu sa ma angajezi la pipe si n-am vrut io? De ce esti najpa?

Cat despre intalnire (ca am citit si io), daca vine cine stiu io... va duceti singuri ca m-am saturat de mincinosi si spargatori de greve si spargatori de threaduri.

btw, zi la vexatu ca daca vine cu versuri d'astea creca tu vei sta capra, unii se satura mai greu de "salata" :D
gaga

Mesajde angus » Lun Sep 30, 2002 4:46 pm

ce mai faci, ma DANA, permite-ti-mi sa va salutez personal. cand ma refac dupa munca apriga, continui ideea din acel pemeu. pana atunci, va rog sa ma scuzati. plus ca nu suport telefoanele mobile, cand vad unul il calc in picioare. nu mai am de fo doi ani.
pana atunci, va doresc s-aveti parte. :kiss:
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 4:59 pm

angus, ma men ;D sunteti doi fara mobil, dvs si m-sux.
si de nu le suportati, un PM puteti sa dati.
in rest ramane cum am inteles.
cat despre :kiss: nu prea am parte, lumea zice ca-s rea si amara si de aia am devenit un PANZER
gaga

Mesajde angus » Lun Sep 30, 2002 5:12 pm

unde-s doi puterea creshte! ce ma bucur ca sunt alaturi de un nume despre care am auzit numai de bine, din felurite surse. desi nu prea mi-e-n clar ce este cu Dumnezeul dansului. in sfarsit.
threadu asta daca tot este un fel de "sicrie aici tot ce-ti trece pin cap, daca iti trece in timpul programului de lucru", te-ntreb, caci SOD bag sama ca nu e pe receptie: ce se-ntampla la ruine pa vremea asta? s-a inchis?
angus
Junior Member

Mesajde b0nechina » Lun Sep 30, 2002 5:21 pm

Neata!

Toarsha, ma scuzati, stiti... aseara n-am avut curent, a oprit conelu' problema, n-am putut sa-mi fac tema, asa ca ma prezantez la 'mneavostra fara ceveu, numa' cu ce-i in mana nu-i minciuna.
Da' sa stiti ca daca ar fi sa fac ceveu, ar scrie de bine in el, in afara ca viu cam tarziu la munca (si raman sa sting lumina), in rest n-am prea multe vicii (numa' cateva paranoi, da's mici)... si stiu sa fac si de mancare... ma rog, cat sa nu moara famelia de inanitie...

Cu alte cuvinte, m-as baga si eu in seama pe la 'mneavostra pe thread, "ca finca" ma incadrez, si mai sunt si oleaca dusa si-mi vine sa fac spume pe cate undeva, si ma trezesc ca stric frumusete de forum.

Primiti colindatori?

PS Ca sa nu viu cu mana goala, pot sa incep sa ma plang acilisha?
Azi m-au chinuit nadragii fara boznare si un samavolnic de maus care scartaie cumplit!

PPS Toarsha, mai e un problem: daca nu semnez condica in fiecare zi, ce patz?
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 5:26 pm

si uite asa daduram rolf contra bonechina, bine c-atz venit sa-i umplem de spume pe misoginii astia.
nu se intampla nica, nu ai de dat nu dai :D

angus, la ruine mai e scaune da' problema e cine sa stea pe ele? dam si noi un ban in plus si stam la caldurica la subsol la backstage, mai clatim ochiu' cu un badigard.

sod e pe fanclub da nush ce are de nu ma baga in seama, creca l-am suparat
gaga

Mesajde angus » Lun Sep 30, 2002 5:36 pm

da' nu e cam intunerec acolea, potz sa te vezi om cu persoana? sau a bagatera lumanari? :D
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 5:52 pm

ie cu luminitze si gagici pe masa, io asa am auzit. am vb cu el acu' zice ca sa ne ducem da' sa-l anuntam inainte.

btw, e bolnavior mah cata... SANATATE MAXIMA SOD
gaga

Mesajde SOD » Lun Sep 30, 2002 5:59 pm

sa dea dumnezeul lui manelos!criza de ficat,baga-mi-as!am borat sange toata ziua!si nu poci sa mananc nica,ca borasc iara!si astia de la servici au trimis sute de faxuri azi,asa ca ciuciu net!de-abia acuma,pe seara!
ruinele nu mai e ma!s-a strans!ruinele e pa pana la anu,de 1 mai!da acu e clubul!pe 10 si 11 mare party!o sa vedeti pe fanclub!:D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Oct 01, 2002 9:57 am

buna sa va fie inima si sanatatea (azi am auzit ca si kickass e boland. blestemul forumului?)

io am o plangere: PISHA-L-ASH PE BASESCU IN GAT! Am plecat la 7 si 10 de acas cu un detour de 10 minute dupa aprecierea si experienta mea si am ajuns la munca la 9. m-am plictisit de stat in masina (da nu de tot, am avut muzica si tigari. mergea si o bere)
De ce? duda ala chelios s-a apucat sa sparga strazile toamna si ce sa vezi? surprize surprize! ploo mah, si acu venetzia lu costas e la bukale. tu-i in cap, asta vara nu era o masina in tot orashu, da de, salahorii au conced ce pana mea.

asta as fi pus-o pe "cine ce ne calca pe nervi" numa ca nu am nervi...
gaga

Mesajde Game Over » Mar Oct 01, 2002 10:15 am

Neatza, neatza
Welcome b0nechina to a new world :D.
Live long CM. :o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mar Oct 01, 2002 10:20 am

dilema dilematica:
de ce mere http-u' si cacanaru de ym nu mere ? hau?
las eo bunatate de fata sa munceasca de una singura si trista ca e ploi si e vanturi iar in bucurestiu' supus chelului nik nu mai mere.
poi ...
domu' Sod - degraba varsatoriu de sange (propriu!), nu mai da omu' de matale. daca mai ejti interesat, cata-ma pa mobilu' fonu. gasit la jumate din ultimu' pa care il stiai.

rastu' de popolatie, fac eo calaculele asa si iese:
SOD bolnav si arar p-aci.
Dkk lenes si indragostit
Rolfu-i dus.
K-gula am tzeles ca are relatie stabila.
so:
Dano, anguso, bonechino ... ali meli sunteti ...
maciuci©
as xxl

Mesajde gaga » Mar Oct 01, 2002 10:38 am

nu merge ym? finaly o zi linistita fara tine pe cap :j
dupa cat ma nerveaza pe mine mincinosii de admini din fanclub probabil ca o sa ramai cu doo ca, puii mei, is destule locuri pe net unde se poate sta de vorba fara a-ti bate capul cu moderare si inghiti toti disperatii, turnatorii si pupancuristii.

Asa ca dragii mei, in curand vb pe barfe online si pe pm, sau voi pe aci cu gasca de lutze, ghiuji si preputze (auzi, artele plastice, ma calca pe nervi mai ales ca am si practicat si cand vad ce scriu aia care abar n-au ce e o pensula sau o penitza graphos imi vine sa borasc pe monitor)

ah, mai e si cg, uitasem :)
gaga

Mesajde aphextwinz » Mar Oct 01, 2002 1:12 pm

da mah creatzo, ziseshti tu de tuburi de tinichea shi pensule de cauciuc shi ai suparat tartoru'

moazo, inca ceva, schimba shi tu holiday's revenge, ca ne prind sarbatorile shi noi tot intr-o vacantza suntem, de zic ashtia ca subminam economia natzionala
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 01, 2002 1:26 pm

pai nene afex si matale si sod se pare ca l-atzi suparat. ca va pupaceatzi in poponetzele alea de carturari...

dar din nefericire admin nu stie ca arhitectu ala al lui SOD exista (nici io nu stiu da nu ma bag), nici ca pensulele si vopselele ie legate de arte plastice.
oricum nu e razboi, trebuie doar sa recunoasca ca a gresit si sa puna alea la loc si totul va fi ca inainte afexe. :j

sa schimb? ai ca schimb... da n-am idee acu... toamna se numara bobocii? :con:
gaga

Mesajde Game Over » Mar Oct 01, 2002 2:58 pm

Old nickname and avatar: DarKKiller
New nickname and avatar: Game Over
:o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Mar Oct 01, 2002 3:17 pm

old luzer, niu luzar !