Sa va arat discutie pe mIRC... de ce nu imi place mie sa stau pe el :
<Gabyzzu> fac monolog
<Gabyzzu> oare oamenii inteleg ceva din viatza?
<Gabyzzu> oare oamenii sunt capabili sa inteleaga un lucru cand li se explica de 1000 de ori?
<Gabyzzu> oare oamenii sunt capabili sa taca, sa taca, sa taca, si sa nu se mai bage acolo unde nu e nevoie de ei?
<Gabyzzu> oare oamenii chiar nu inteleg ca eu ma dec. din vina calc, si ca imi vine sa le sparg capul cand ii vad ca ma acuza ca eu as face asta intentionat si ca ma plimb, si oare ei de ce injura?
<Gabyzzu> cred ca sunt mai destepti daca injura?
<Gabyzzu> ... pacat de ei
<Gabyzzu> alti oameni au creier dar sunt pe patul de moarte, iar eu profaneaza viatza isi bat joc de ea
<marioh> atunci de ce te-ai bagat mai devreme cand scriam pe greaca?
<Gabyzzu> daca cineva a inteles sunt un geniu, daca nu sunteti niste prosti
<Gabyzzu> La revedere
<marioh> vai, ce emotionant
<marioh> deja ma pis pe tine de plans
Mario e un tip care are 19 !
Imi cer scuze daca au iesit multe smileyuri.
.
GOOOOD, Mare ti-e gradina!
aberatzii ,pe Scoala veche ! :(((((
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
And your point is...
Initial trimis de Gabytzu
Sa va arat discutie pe mIRC... de ce nu imi place mie sa stau pe el :
<Gabyzzu> fac monolog
<Gabyzzu> oare oamenii inteleg ceva din viatza?
<Gabyzzu> oare oamenii sunt capabili sa inteleaga un lucru cand li se explica de 1000 de ori?
<Gabyzzu> oare oamenii sunt capabili sa taca, sa taca, sa taca, si sa nu se mai bage acolo unde nu e nevoie de ei?
<Gabyzzu> oare oamenii chiar nu inteleg ca eu ma dec. din vina calc, si ca imi vine sa le sparg capul cand ii vad ca ma acuza ca eu as face asta intentionat si ca ma plimb, si oare ei de ce injura?
<Gabyzzu> cred ca sunt mai destepti daca injura?
<Gabyzzu> ... pacat de ei
<Gabyzzu> alti oameni au creier dar sunt pe patul de moarte, iar eu profaneaza viatza isi bat joc de ea
<marioh> atunci de ce te-ai bagat mai devreme cand scriam pe greaca?
<Gabyzzu> daca cineva a inteles sunt un geniu, daca nu sunteti niste prosti
<Gabyzzu> La revedere
<marioh> vai, ce emotionant
<marioh> deja ma pis pe tine de plans
Mario e un tip care are 19 !
Imi cer scuze daca au iesit multe smileyuri.
.
GOOOOD, Mare ti-e gradina!
Mare e, da' nu din cauza lu' Mario. Gabitzule, esti de kko. "alti oameni au creier ... iar eu profaneaza viata ... daca cineva a inteles, sunt un geniu". Mai ca-mi vine si mie sa ma pis de ras. A, si by the way nimeni n-a inteles, deci esti un geniu.
- dinu
- Junior Member
Initial trimis de dinu
Mare e, da' nu din cauza lu' Mario. Gabitzule, esti de kko. "alti oameni au cre[b]ier ... iar eu profaneaza viata ... daca cineva a inteles, sunt un geniu". Mai ca-mi vine si mie sa ma pis de ras. A, si by the way nimeni n-a inteles, deci esti un geniu. [/B]
dinule vezi ca n-ai inteles, cine n-a inteles el nu e geniu,numai daca intelegi el e geniu iar cine nu intelege ca el e geniu e prost...ce draku dinule ca-i atat de clar si limpede...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de dana
19 centimetri?
sper sa foloseasca sistemul metric ...ce te faci daca s-a referit la inches ?
-
Initial trimis de dana
19 centimetri?
sper sa foloseasca sistemul metric ...ce te faci daca s-a referit la inches ?
-
Cand zic Dinu spun varsta pe care o are. Cand spun Dinu spun tampenie. Cand spun Dinu ma gandesc la un pedepsit al naturii,la un copil "defavorizat". Intr-adevar nu e vina lui, ca D-zeu nu "ia dat" mai mult. Dar asta nu inseamna ca tre' sa ne terorizeze. Sper sa-si "dea" seama ca e asa si pe "dincolo"... pentru ca Dinule, tine minte, un indemn care te ajuta sa mergi mai departe in ilustra ta prostie : "Daca le zic ca sunt prost, ei vor crede ca sunt destept" tu fa asa, si noi iti vom multumi!.
Doamne, mare ti-e gradina!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytzu
Cand zic Dinu spun varsta pe care o are. Cand spun Dinu spun tampenie. Cand spun Dinu ma gandesc la un pedepsit al naturii,la un copil "defavorizat". Intr-adevar nu e vina lui, ca D-zeu nu "ia dat" mai mult. Dar asta nu inseamna ca tre' sa ne terorizeze. Sper sa-si "dea" seama ca e asa si pe "dincolo"... pentru ca Dinule, tine minte, un indemn care te ajuta sa mergi mai departe in ilustra ta prostie : "Daca le zic ca sunt prost, ei vor crede ca sunt destept" tu fa asa, si noi iti vom multumi!.
"...caci tacerea prostului e adesea confundata cu pauzele de gandire ale inteleptului". Gabytzule, cand te simti prost, mai bine taci.
- dinu
- Junior Member
tre cool, si ce faci daca nu te cred? si eu care credeam ca mai rau ca tine nu se poate... of...
dinu (valabil si pt. tre' cool) daca aveti ceva pt. mine personal spuneti-mi in PM, forumul se numeste Scoala Veche, e ceva de calitate... nu aberatii. Propun modului sa shtearga toare posturile(cu exceptia unuia) de la postul meu cu discutia de pe mIRC. Vedeti oameni buni la ce se poate ajunge de la un simplu comentariu?
dinu (valabil si pt. tre' cool) daca aveti ceva pt. mine personal spuneti-mi in PM, forumul se numeste Scoala Veche, e ceva de calitate... nu aberatii. Propun modului sa shtearga toare posturile(cu exceptia unuia) de la postul meu cu discutia de pe mIRC. Vedeti oameni buni la ce se poate ajunge de la un simplu comentariu?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ce prostii am gasit pe "Mare ti-e gradina,Doamne ! " .
Postari total offtopic ,pe Scoala Veche !
Am dat split ,am inchis si am mutat pe aberatzii ! Asta asa...ca sa nu zica lumea ca sunt bulangiu..si ca le sterg posturile !
Postari total offtopic ,pe Scoala Veche !

Am dat split ,am inchis si am mutat pe aberatzii ! Asta asa...ca sa nu zica lumea ca sunt bulangiu..si ca le sterg posturile !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii