Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Sep 24, 2002 8:26 pm

Nu stiu nici eu ce muzica clasica au pus aia cand au facut experimentul.Cred ca arii celebre, Beethoven, Strauss....
Ce-am scris eu mai sus e tot ce-am auzit.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

rock on!

Mesajde shmack » Mar Sep 24, 2002 9:13 pm

Despre Rock:A fost ,este si va fii si peste mii de secole de acum incolo.Rock-ul este o forma de exprimare,iar daca este facut cum trebuie este chiar o arta.ROCK ON!:o
La faza cu satanistii:un mare rahat,religia(in special cea predata in scoala) nu face decat sa modeleze mintea cuiva dupa reguli pe care ei le cred valabile...................
Despre ''a canta live'' si playback:Aici se recunoaste artistul,caci pe scena esti altcineva,ce s-ar intampla daca actorii s-ar sui pe scena si ar da drumul la o caseta cu repliciile lor,iar ei doar ar mina?!!!????:con:
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Sep 24, 2002 10:42 pm

Initial trimis de dEPECHEmIND
Ba e foarte posibil! Am vazut o caseta video la ora de religie despre muzica satanista. Este adevarat, unele chestii au fost cam exagerate. N-am crezut chiar tot ce s-a zis acolo.
Asta nu inseamna ca am scos-o eu de la mine cu satanistii si cu metalistii.
S-a facut un experiment cu muzica Hard-Metal pe malul unui ocean si toate animalele au fugit, iar cand s-a pus muzica clasica, toate animalele au venit inapoi

Asta este parerea mea si trebuie sa mi-o exprim!
Sunt un user cu dreptul la replica!

da-i inaite fecioara taichii,eu te sustin!si ia povesteste tu,te-au batut la scoala cand erai mica?au abuzat profesorii de tine?nu?atunci de ce te comporti asa bizar?tu nu gandesti?iti place sa fii bataia de joc a tuturor?te mai si plangi peste tot ca am eu ceva cu tine.uite,asta iti este nivelul!

iar cu rocku,mai tata,ce sa zic?e cumva vreo marca de blugi de se pune problema daca mai e sau nu la moda?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

:)))

Mesajde Unregistered » Mar Sep 24, 2002 11:27 pm

Mai bebelushilor... cand o sa vad pe unu dintre voi ca pune mana pe un instrument si e in stare sa cante o melodie de la cap la coada, atunci o sa imi dau parerea despre bullshiturile pe care le emanati. pana atunci n-aveti decat sa comentati, ca deh, romanu e bun la comentarii si barfe. Iar in legatura cu topicul original (ala cu rockul)... va spune tata ca nimic nu moare, nici Andre, nici 3sudati si nici Iris (desi aici nu sunt asa de sigur) :) iar chestia cu muzica satanista e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in ultima vreme... incercati sa cititi si voi versurile de la Kreator poate va lamuriti despre ce e vorba in "grohaielile" alea; uite incercati de exemplu albumul Coma Of Souls - Kreator :)).
V-am pupat parinteste si numai bine :)...
Unregistered

P.S.

Mesajde Unregistered » Mar Sep 24, 2002 11:28 pm

Pentru Mazdrunka : Ne vedem joi la repetitii... Bring your voice with you :)
Semneaza : Tata cu canapeaua :))
Unregistered

Mesajde SOD » Mar Sep 24, 2002 11:46 pm

Aoleo,mancati-as pula ta de baiat,mai Neinregistratule,esti tare ma!vii si arunci o pastila cum ca tu stii de Kreator si tu esti ala de le stie pe toate.Zi-ti numele ,ca sa stim cu cine combatem problema.
Iar cu satanistii,sunt alte trupe mah,care au versuri si mai si.Pune si tu mana si asculta Samael sau Visceral Evisceration.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

L.O.L.

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 12:30 am

Initial trimis de SOD
Aoleo,mancati-as pula ta de baiat,mai Neinregistratule,esti tare ma!vii si arunci o pastila cum ca tu stii de Kreator si tu esti ala de le stie pe toate.Zi-ti numele ,ca sa stim cu cine combatem problema.
Iar cu satanistii,sunt alte trupe mah,care au versuri si mai si.Pune si tu mana si asculta Samael sau Visceral Evisceration.

Numele nu conteaza... cine trebuie sa ma cunoasca ma cunoaste iar daca esti atat de copil sa crezi ca muzica poate fi satanista sau dumnezeista :)) atunci, scumpete mica, probabil ca a uitat mamica sa iti spuna ca Mos Craciun nu exista... :)))
Ai grija de tine ;)
Unregistered

PS

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 12:31 am

Initial trimis de SOD

Era sa uit... probabil a uitat sa iti mai spuna ca poola nu se mananka ci se ..... da' mai bine afla singur :))
Unregistered

Mesajde tre » Mie Sep 25, 2002 1:00 am

Initial trimis de Pirtea Sorin

Administratori de sistem: service@ratb.ro.

--------------------------------------------------------------------------------
Generated Tue, 24 Sep 2002 15:36:59 GMT by gw.ratb.ro (Squid/2.4.STABLE6) EROARE

Cam asa apare si la Internet Cafe.

bwhahahha, ia uite unde lucreaza asta ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 8:52 am

S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!!S-o fut pe ma-ta !!! Cu POFTA !!!

Cu drag,
Freza.
Unregistered

Re: :)))

Mesajde dadius » Mie Sep 25, 2002 8:54 am

Initial trimis de Unregistered
Mai bebelushilor... cand o sa vad pe unu dintre voi ca pune mana pe un instrument si e in stare sa cante o melodie de la cap la coada, atunci o sa imi dau parerea despre bullshiturile pe care le emanati

te invit cand vrei la casa de cultura din Resita si-ti cant la ce vrei mai cretinule. La chitara ,la pian, la bas si daca ma chinui iti bat si la tobe ceva.
In viitor te invit sa ai macar bunul simt sa te inregistrezi in acest forum ca sa stim si noi ...cine ne suge pula.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde KickAss » Mie Sep 25, 2002 9:20 am

S-o fut pe ma-ta !!!
Cu drag,
Freza.

Bai Freza, e frumos sa-ti injuri in halul asta fratele? Ce dracu, doar aveti acelasi sange si v-a nascut aceeasi mama!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: :)))

Mesajde Vortex » Mie Sep 25, 2002 10:07 am

Mai bebelushilor... cand o sa vad pe unu dintre voi ca pune mana pe un instrument si e in stare sa cante o melodie de la cap la coada, atunci o sa imi dau parerea despre bullshiturile pe care le emanati

Promitzi?

Tre Cool, la asta ": service@ratb.ro. " am lesinat de ras, abia acum realizez cat de inechitabil este acest razboi, mai ales ca eram destul de mirat vazand threadul cu "muzica rece vs. synth". Acum inteleg, putem noi, muzicieni sau instrumentisti, organizatori de spectacole sau impresari (unii dintre noi) sa-i explicam soferului de pe 311 cum sta treaba cu muzica rocK?
Raspuns corect, fara a suna nici un prieten: DA. DAR DEGEABA!

(unde esti vladonne?)
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Re: Re: :)))

Mesajde tre » Mie Sep 25, 2002 6:03 pm

Initial trimis de Vortex

Promitzi?

Tre Cool, la asta ": service@ratb.ro. " am lesinat de ras, abia acum realizez cat de inechitabil este acest razboi, mai ales ca eram destul de mirat vazand threadul cu "muzica rece vs. synth". Acum inteleg, putem noi, muzicieni sau instrumentisti, organizatori de spectacole sau impresari (unii dintre noi) sa-i explicam soferului de pe 311 cum sta treaba cu muzica rocK?
Raspuns corect, fara a suna nici un prieten: DA. DAR DEGEABA!

(unde esti vladonne?)

poate-o fi dispecer ma.
tre
Junior Member

:)

Mesajde Vortex » Joi Sep 26, 2002 12:24 pm

Initial trimis de tre cool

poate-o fi dispecer ma.

And your point (versus mine) is????
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Re: Re: :)))

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 10:40 pm

Initial trimis de dadius

te invit cand vrei la casa de cultura din Resita si-ti cant la ce vrei mai cretinule. La chitara ,la pian, la bas si daca ma chinui iti bat si la tobe ceva.
In viitor te invit sa ai macar bunul simt sa te inregistrezi in acest forum ca sa stim si noi ...cine ne suge pula.

Ce se intampla iubire mica ? Unde poola mea e Resita ??? N-ai reusit sa treci de preselectia la Casa de Cultura ? Bah leshinatule, n-oi fi si tu vreun Cotabitza sau Daminescu ? Iar in legatura cu suptu polii... mai citeshte Kant :))... in rest bafta mare !!! Apropo, la frunza nu cantzii ?!?!?!?!? :))))
Pe scurt: M.U.J.E. :))
Unregistered

Re: :)

Mesajde tre » Vin Sep 27, 2002 12:44 am

Initial trimis de Vortex

And your point (versus mine) is????

disperceru' trebuie sa fie ceva mai rasarit... doh!
tre
Junior Member

Re: Re: Re: :)))

Mesajde KickAss » Vin Sep 27, 2002 8:33 am

Iar in legatura cu suptu polii... mai citeshte Kant :))

PERICOL! PERICOL! Baiatul e bucuros ca a citit si el 3 randuri din Kant si nu stia cum sa se laude. Asa ca injura si apoi din senim trimite peste mari si tari un indemn: "Citeste si tu Kant"!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: Re: Re: :)))

Mesajde dadius » Vin Sep 27, 2002 9:36 am

Ce se intampla iubire mica ? Unde poola mea e Resita ??? N-ai reusit sa treci de preselectia la Casa de Cultura ? Bah leshinatule, n-oi fi si tu vreun Cotabitza sau Daminescu ? Iar in legatura cu suptu polii... mai citeshte Kant :))... in rest bafta mare !!! Apropo, la frunza nu cantzii ?!?!?!?!? :))))
Pe scurt: M.U.J.E. :))

Inteleg ca tot ce au scris baietii mai sus nu ti-a ajuns.Ce sa faci asta-i viata.Am sa ignor tot ce ai scris pentru ca nu se leaga si nu are nici un sens. Consider acest subiect (care-o fi el) inchis si ii rog pe moderatori sau pe Sopra sa-l stearga.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: Re: Re: :)))

Mesajde eyewitness » Vin Sep 27, 2002 10:06 am

Initial trimis de KickAss

PERICOL! PERICOL! Baiatul e bucuros ca a citit si el 3 randuri din Kant si nu stia cum sa se laude. Asa ca injura si apoi din senim trimite peste mari si tari un indemn: "Citeste si tu Kant"!

mai ka nu intelegi ? citindu-l pe kant nefericitu' a patruns tainele suptului poolei. lasa-l sa se perfectioneze. daca-l citeste si pe hegel devine chiar meserias. de ce te opui tu afirmarii talentelor?
eyewitness

Mesajde Mazdrunka » Vin Sep 27, 2002 10:30 pm

eu zic... ce-ar fi sa... discutam totusi despre rockul romanesc?????
nu asta era subiectul???
se pare ca voi sunteti mult mai familiarizati cu injuraturile si cu 'REBU'.... sa zicem... dar, ma rog....
intentia mea nu a fost sa va injurati aici... o puteti face pe strada, oriunde, si eventual sa mancati seminte in continuare, cu sticla de votca in buzunar...
deci, fratilor (daca va pot spune asa, sa nu cumva sa ma injurati...), haideti sa discutam ceva mai interesant....
Mazdrunka

Mesajde tre » Sâm Sep 28, 2002 6:21 am

ba, eu is fan i. kant, pe bune, dar hai sa vorbim despre rock.
am ascultat astazi deep purple in concert 1970...pe vinil si m-au (re)trecut fiorii; oamenii aia se jucau cu instrumentele..... o melodie de pe 'deep purple in concert' are in medie cca. 5:30 min.... 'child in time' face exceptie cu 2 variante, una de 7:21 min. si cealalta de 12:43 min.

ps: te-ndeamna la bautura muzica pe vinil sa mor io....
tre
Junior Member

Mesajde Vic Colfari » Sâm Sep 28, 2002 7:36 am

Tre, vorbesti cumva de "Made in Japan" ? Il am si eu insa pe Cd...am tinut mortis sa il am in original pentru ca este un clasic.

E genul de album pe care l-as scoate din raft daca cineva m-ar intreba "ce e aia rock, da sa ascult si eu... "

Practic de la cum suna chitara pe piesele astea am facut eu o fixa pentru Blackmore.

Ps: "Deep Purple in concert" e scos in '81. "Made in Japan" aproape zece ani mai devreme.
Vic Colfari

Re: Re: Re: Re: Credeti ca muzica Rock va mai fi la moda???

Mesajde Unregistered » Dum Sep 29, 2002 12:26 am

Evident ca rockul ramane valabil!E un gen de muzica la care se lucreaza cu adevarat si asta se simte.Dar,ca peste tot,trebuie sa fie si aici unii care incearca,dar saracii nu stiu ce vor de fapt.Hai sa recunoastem ca nu oricine pretinde ca stie rock are si dreptate!Cei adevarati trec proba timpului.[zarea CEI DIN AFARA. Ia-i pe cei de la noi - nu ma refer la consacrati, ci la cei dare se dau mari rockeri si alte alea - sa vedem, stiu sa cante John Lennon macar?

"I-a citeste un articol in care unul dintre astia dau cite o lectie de chitara la cititori sa vezi daca intelegi despre ce vorbeste."

Cred ca as intelege, pentru ca am facut si eu doi ani de teorie muzicala, chiar daca acum am cam uitat unele chestii.

"In fine ceea ce-i fain in muzica asta ii ca se cinta LIVE si suna de 10 mii de ori mai bine decit orice concert play back.
Din intimplare am fost la un concert rock chiar dupa putin timp dupa ce am fost la 3 sud est.
Pot sa zic ca 3sudanezii o sunat de cacat daca privesti comparativ.
Cu toti banii lor cu tot."

Iar trebuie sa-ti dau dreptate. Dar te si contrazic un pic: totusi, 3 sud anezii suna ceva mai bine decat marea gloata a trupelor dance. Si au si un mic avantaj: din trei insi, unu' stie muzica. Dar lumea are nevoie si de figuranti.

Pe viitor, atentie la gramatica si la coerenta mesajelor tale. In rest, pot sa-ti spun ca promiti pe acest thread. [/B][/QUOTE]
Unregistered

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:36 pm

Initial trimis de Vic Colfari
Tre, vorbesti cumva de "Made in Japan" ? Il am si eu insa pe Cd...am tinut mortis sa il am in original pentru ca este un clasic.

E genul de album pe care l-as scoate din raft daca cineva m-ar intreba "ce e aia rock, da sa ascult si eu... "

Practic de la cum suna chitara pe piesele astea am facut eu o fixa pentru Blackmore.

Ps: "Deep Purple in concert" e scos in '81. "Made in Japan" aproape zece ani mai devreme.

dublu-albumul 'deep purple in concert' a fost scos in 80 sau 81 de bbc in colaborare cu nu stiu cine, dar e o compilatie de piese live cantate intre 70-72.

tre' sa ma uit in 'arhiva familiei' ;) sa vad daca detinem si 'made in japan' desi nu cred.
tre
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Sep 30, 2002 12:06 am

Rockul cu siguranta era un viitor si cand spun rock ma refer si la metalele alea mai greu de digerat care sunt pentru urechile mai fine si la trupele de pop rock sau alte treburi mai comerciale.Cine spune ca rockul va muri e un dus pe cursa care vorbeste in necunostrinta de cauza iar cine spune ca rockul inseamna iris,cargo si altii iar metalele sunt numai grohaieli si niste "chitari care urla" ior sunt pe langa subiect pt. ca in metalele astea dure cum ar fi gothicul,black-metalul-death-ul,dark-amebientu se ascund cei mai mari artisti;e muzica adevarata ,doar pt ca multi dintre voi inc anu ati ascultat ce trebuie din rock sau ma rog metale asta nu inseamna ca este o muzica de prost gust ci inseamna pus si simplu ca nu sunteti destul de "initiati " in ale muzicii pe a intelege ceva sau inseamna ca nu ati ascultat ce trebuie pt ca in muzica ata ca si in alte nenumarete genuri de muzica mai inteligenta calea de la o creatie geniala la un kitsch e destul de mica ci tzine doar de niste elemente f subtile.Exista o gramada de muzica buna ,nu spun acum ca metalele reprezinta ce este mai bun in lumea asta cand vine vorba de muzica dar reprezinta ceva si in afara de asta dupa cum am mai spus sunt nenumarate alte genuri de muzica f bune ,defapt cand vine vorba de muzica cuvantu genuri nu prea isi mai are locu .muzica nu are frontiere si genurile nu fac decat sa limiteze puterea de creatie .
ascultati si voi un deine lakaien,dead can dance,the future sound of london,laibach,swans,snog,ikon,theatre of tragedy,aphex cateva mel (un girl boy song ,ceva :),un moonspell,estampie,arcana,sephiroth,raison'd'etre,penitent,the moon lay hidden beneath a cloud,corvus corax,sau alte prooiecte d emuzica experimentala care merita :)
SatyR

Re: horcaieli, nu?

Mesajde bad_2_the_bone » Lun Sep 30, 2002 7:20 am

Am auzit si eu un zvon care circula de multa vreme si anume:
daca asculti de la cap la coada piesa Stairway to Heaven a formatiei Led Zeppelin auzi urmatorul "mesaj":
" I sing because I live with Satan. The lord turns me off. There's no escaping it. Here;s to my sweet satan. Whose power is Satan. He would give you 666. i live for Satan."
Se pare ca acest lucru a fost expus de catre CBS Evening News pe data de 28 aprilie 1982 .
Ei bine, daca cineva are aparatura necesara ar putea verifica treaba asta. Chiar as fi curios.

Initial trimis de mihai
horcaieli, asa zici?
ma
iti recomand sa asculti theatre of tragedy sau nightwish si vei ajunge la concluzia ca la opera auzi horcaieli.
rockul e cel mai tare (incluzand death, black, heavy, gothic).
bad_2_the_bone

Re: Re: horcaieli, nu?

Mesajde Aliosha » Lun Sep 30, 2002 7:34 am

Initial trimis de bad_2_the_bone
Am auzit si eu un zvon care circula de multa vreme si anume:
daca asculti de la cap la coada ....

S-a mai discutat odata treaba asta. (http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=1593&highlight=Stairway+to+heaven)
Pun acelasi link ca si atunci:
http://www.audiogalaxy.com/articles?&a=64
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Unregistered » Lun Sep 30, 2002 1:30 pm

Initial trimis de SatyR
deine lakaien,dead can dance,the future sound of london,laibach,swans,snog,ikon,theatre of tragedy,aphex cateva mel (un girl boy song ,ceva :),un moonspell,estampie,arcana,sephiroth,raison'd'etre,penitent,the moon lay hidden beneath a cloud,corvus corax,sau alte prooiecte d emuzica experimentala care merita :)

deine lakaien au scos un album chiar anul asta, mi se pare. l-a ascultat careva?

ultimul dead can dance mi se pare destul de slab (na ca l-am dat si am uitat cum il cheama), spiritchaser e singurul care imi place.

the future sound of london bat destul de mult in techno dar nu am ascultat decat foarte putin. oricum si ei au album nou.

laibach is slovenii aia batranei... merg. ca o curiozitate

swans sunt cam diferiti de restul, experimental experimental da-s mai on the dark side (cam cum este si aphex in piesele alea de la TV)

theatre of tragedy care? ai de acum sau aia dinainte, adica gotici sau electronici?

voiam sa ii iau pe toti la rand dar ai insirat asa o lista ca am obosit. data viitoare poate.
Unregistered

Mesajde aphextwinz » Lun Sep 30, 2002 2:34 pm

care laibach e o curiozitate? ala din'nainte sau asta de dupa?

fsol techno, hmm, ai ascultat shi altceva in afara de we have explosives?

nu ca nu ash fi de acord, dar sunt curios ce anume te face sa zici de swans ca-s mai diferitzi de restul, mai on the dark side. restu's on the light side?
aphextwinz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma