ce gen de muzica romaneasca ai cumpara?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce gen de muzica romaneasca ai cumpara?

Mesajde mihai militaru » Mar Sep 10, 2002 11:42 pm

sau ce ai cumparat...
mihai militaru

Mesajde dadius » Mie Sep 11, 2002 8:58 am

hmmm.

ce as cumpara? m-ai inchis la faza asta. cred ca nu as cumpara nimic. daca stau sa ma gandesc bine casetele si cd'urile romanesti sunt prea scumpe si muzica mult prea proasta.

ce am cumparat?

ultima caseta romaneasaca pe care am dat bani a fost vita de vie albumul ala in cutie de medicament. si trebuie sa precizez ca am facut cadou caseta dupa cateva saptamani.

asta e. trist dar adevarat.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde catharsis » Mie Sep 11, 2002 1:09 pm

ultimul album cumparat: Coma - Somn
as mai cumpara: Partizan - Am cu ce, Nod - ? si in general ce e alternativ si nu se gaseste ca mp3... :D
si daca merita intr-adevar, cumpar si albumul dupa ce il am ca mp3
dedicatie speciala pentru militaru: amor nu voi cumpara in viata mea, decat ca un cadou unei p... fete (sper sa nu fie prietena mea:)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 12, 2002 9:43 am

Vreti un raspuns scurt?
E simplu si concis: niciunul. De asta eu n-am nimic nou romanesc pe-acasa.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde saiko » Vin Sep 20, 2002 6:07 pm

Categoric OCS - Mainile sus daca ar aparea odata si la Cluj
saiko

Re: ce gen de muzica romaneasca ai cumpara?

Mesajde Pirtea Sorin » Vin Sep 20, 2002 6:14 pm

Initial trimis de mihai militaru
sau ce ai cumparat...

:mad: Ce sa fac? Sa cumpar muzica romaneasca? Acum, cand exista mp3-ul si download-ul gratuit de pe Internet?
;B Hai sa fim seriosi!
:B Da, as cumpara MUZICA romaneasca, nu ce se canta acum. De exemplu, as cumpara Nicu Alifantis, Semnal M, Cargo, Iris. Altii nu-mi vin in cap, ca tot raspund la mesaje de 5 ore si ma dor ochii de nu mai pot. Dar promit c-o sa revin pe thread-ul asta.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: ce gen de muzica romaneasca ai cumpara?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 12:12 pm

eu in orice caz nu mi-as cumpara tampeniile alea de formatii care dispar peste noapte!!!!! mi-as cumpara albumul celei mai noncomformiste trupe din Romania: SISTEM. CUMPARATI-L SI VOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Jaquelin » Sâm Sep 21, 2002 12:47 pm

Tot ce merita ascultat din muzica romaneasca e Florin Chilian .In rest...absolut nimic.
Jaquelin

FAC RAU CA IMI CUMPAR MUZICA ROMANEASCA ?

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 2:47 pm

sau ce ai cumparat...
iMI PARE RAU CA ASTA ITI E PAREREA DESPRE MUZICA AUTOHTONA.ASCULT F.MULTA MUZICA PRINTRE CARE SI ROMANEASCA SI-MI PLACE F.MULT.INVAT CA ESTI ROMAN!!!!
Unregistered

Re: FAC RAU CA IMI CUMPAR MUZICA ROMANEASCA ?

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 2:20 pm

Initial trimis de Unregistered
iMI PARE RAU CA ASTA ITI E PAREREA DESPRE MUZICA AUTOHTONA.ASCULT F.MULTA MUZICA PRINTRE CARE SI ROMANEASCA SI-MI PLACE F.MULT.INVAT CA ESTI ROMAN!!!!

Hei, acest mesaj a ajuns pe numele meu! Eu sunt Pirtea Sorin si cred ca totusi muzica romaneasca merita macar bagata in seama, daca nu ascultata. Nu sunt de acord cu parerea lui Unregistered sau cum l-o fi chemand. Daca avem printre noi specimene evadate de la gradina zoologica sau de la spitalul Gh. Marinescu (numesc aici manelistii si hip-hopistii), asta nu inseamna ca muzica romaneasca este proasta. Iar daca unii si mai ales unele dintre noi inteleg sa copieze cu nerusinare melodii consacrate sau care, oricum, suna mai bine in varianta originala, asta iarasi nu inseamna ca n-avem artisti de calitate (cativa, dar avem). Iar daca tot unii si unele dintre noi cred ca playback-ul este singura lor modalitate de afirmare, apoi asta e numai problema lor. Da, sunt de acord cu playback-ul, dar numai atunci cand il faci pe un album care este 100% contributia ta, nu contine nici o masura (!) copiata dintr-o alta melodie si suna beton (presupunand ca ai voce si ti-a fost verificata si acceptata oficial).
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde tre » Mar Sep 24, 2002 1:01 am

prenumele tau e pirtea si numele sorin, sau invers?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Sep 24, 2002 8:01 am

Initial trimis de tre cool
prenumele tau e pirtea si numele sorin, sau invers?

:D da e o intrebare buna!!!

oricum asa nick de cacat nu cred ca a mai avut nimeni

Ba da.....mai era unu' Alexutul sau ceva de genu' asta. ;)
dadius

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Sep 24, 2002 3:32 pm

Initial trimis de dadius

:D oricum asa nick de cacat nu cred ca a mai avut nimeni ;)

Nu te supara, dar asta nu este nicidecum un nick, ci chiar numele meu. Iar daca unii dintre gunoaie cum sunteti voi intelegeti sa-i insultati pe utilizatorii acestui forum numai pentru ca voi frecati scula pe un anumit gen muzical, atunci va dau un sfat: mirositi-va mai intai pe voi. Oricum, am anuntat moderatorii despre mesajele voastre cu care ma complimentati si va sfatuiesc sa scrieti de-acum pe subiectul forumului; daca nu, s-ar putea sa va treziti cu vreo restrictie.

P.S.: Nick-ul [B] dadius [B] pute de la o posta...
Pirtea Sorin
Junior Member

Poate ca ai dreptate...

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Sep 24, 2002 3:42 pm

Initial trimis de dEPECHEmIND
Vreti un raspuns scurt?
E simplu si concis: niciunul. De asta eu n-am nimic nou romanesc pe-acasa.

Raspunde-mi intai la o intrebare: esti baiat sau fata?

Si apoi, poate ca ai dreptate. Dar oare avem noi autorizatia de a fi atat de categorici? Chiar nici unul din mioriticii nostri sa nu merite sa investim macar taxa de intrare la toaleta intr-un album de-al lor? Astept raspunsul tau - multumesc.:p
Pirtea Sorin
Junior Member

Ce gen de muzica romaneasca as cumpara:

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Sep 24, 2002 3:45 pm

sau ce ai cumparat...

As cumpara orice gen, cu o singura conditie: daca o caseta ar costa 5000 lei, iar un CD 10000. Deoarece atat valoreaza muzica anilor 2000, 2001 si 2002. Nu ma refer la trupe si artisti consacrati, ci la cei care au aparut in anii mentionati.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Sep 25, 2002 9:09 am

Initial trimis de Pirtea Sorin

Nu te supara, dar asta nu este nicidecum un nick, ci chiar numele meu. Iar daca unii dintre gunoaie cum sunteti voi intelegeti sa-i insultati pe utilizatorii acestui forum numai pentru ca voi frecati scula pe un anumit gen muzical, atunci va dau un sfat: mirositi-va mai intai pe voi. Oricum, am anuntat moderatorii despre mesajele voastre cu care ma complimentati si va sfatuiesc sa scrieti de-acum pe subiectul forumului; daca nu, s-ar putea sa va treziti cu vreo restrictie.

P.S.: Nick-ul [B] dadius [B] pute de la o posta...

Deci asa te cheam......si mai rau pt tine.

Nu te-ma insultat in nici un fel pe nici un thread pana acum .asta a fost prima si ultima data. nu ma mai obosesc.

m-am mirosit si miros bine. inca nu am murit.

daca imi vor da vreo restrictie moderatorii nu e nici o problema. e pentru o cauza nobila aceea de a te f**e pe tine in gura.

Probabil ca legat de nick'ul meu ai dreptate. Da ce sa faci macar am un nick si Doamne ajuta ca nu ma cheama Partea.

Love yourself with youre right hand.
dadius

Moderatorul a fost anuntat. Se vor face modificarile necesare, deoarece este cazul.

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Sep 26, 2002 2:57 pm

Initial trimis de dadius
Love yourself with youre right hand.

dadius si trage apa.:cow:
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Moderatorul a fost anuntat. Se vor face modificarile necesare, deoarece este cazul.

Mesajde K-gula » Joi Sep 26, 2002 3:23 pm

dadius si trage apa.:cow:

BAI PUSTIULE. TOCMAI TU ITI PERMITI SA SPUI DE LUARE LA P***? CITESTE-TI ULTIMILE 3 MESAJE PE ACEST TOPIC SI DA-TI PALME.

vai ca ai o foabie fata de gunoaie. acum am elucidat cazul. dupa ce ai fost scapat de maicata in cap, la nastere, vazand cat de palid esti, te-a aruncat la gunoi si de aici toata ura ta fata de gunoaie. nu pot sa cred ca ai tai nu te-au invata ca: daca vrei sa fi respectat, trebuie sa respecti nu te mai considera atat de superior, ca nu esti nici pe departe. sau oi fi? pe draq. mi sa parut. raspunde la subiect. daca nu mai ai nimic de spus pe acest subiect, treci la altul si mai lasa gargara. nu ne mai ameninta cu moderatori, fiindca ei se uita inainte sa vada ce specimen este cl ce ia apelat si apoi i-au masuri.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

K-sa nu zic ce

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Sep 26, 2002 4:03 pm

:mad: Nu ma consider superior nimanui, cu exceptia hip-hop-ului si a celor care fac parte din aceasta imensa gramada, bai K-****!
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: K-sa nu zic ce

Mesajde GIO » Joi Sep 26, 2002 6:17 pm

:mad: Nu ma consider superior nimanui, cu exceptia hip-hop-ului si a celor care fac parte din aceasta imensa gramada, bai K-****!

Bai baiatule, io-ti recomand sa sezi bland.Cat mai poti...
GIO

Re: K-sa nu zic ce

Mesajde K-gula » Vin Sep 27, 2002 10:19 am

si de fapt ce este ala HH? si de fapt cum poti fi tu superior HH-ului? eu nu vad logica. si de fapt din aceasta imensa gramada stiai ca si tu faci parte fraiere? te intrebi de ce? pai mai informeaza-te ce inseamna HH. si daca tot esi atat de tupeist si tare in gura, hai sa ne intalnim sa stam da doua vorbe. oricand esti dispus, eu te astept. dupa cum ti-am mai spus, ne cam place sa ti-o tragem la anus, atata timp cat esti impertinent. ne spui ca HH inseamna o lada de gunoi, ca nu stim decat injuraturi. dar tu ce faci gustere aici?

acum ia-o ca pe un sfat dat de unul dintre moderatorii de pe acest site. esti magar si porc in limbaj, atunci cand vorbesti cu cei din jur, nu ai sa ai viata lunga pe acest forum. te porti cuviincios, ramai aici si faci si casa buna cu multa lume. personal mi se rupe de tine de felul in care vorbesti cu mine, fiindca eu ma p** de la mare inaltime pe tine, insa felul cum ii abordezi pe cellati colegi de site, cam lasa de dorit.

p.s.: iar te-ai ars? nu raspunde. stim raspunsul. ti se vad ridurile.

K-gula. :j
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde tre » Sâm Sep 28, 2002 7:02 am

hai sa va iau la 'shto: eu as cumpara punk si ska. momentan domnii de la 'hmf' nu-s in stare sa ma serveasca asa ca violez in continuare copiraitu' (domnu' pirtea observati ca persist in tampenie), si downloadez muzica de pe hinternet. cata nesimtire din partea mea!

k-gula pe bune, da-l in spume, ce dracu' te-apuci sa-l ameninti ca-l dai afara?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Lena » Sâm Oct 05, 2002 5:43 pm

Mi-ar placea sa am albumul Ancai. nu stiu cum se numeste, dar imi pare ceva deosebit. imi plac si Bere Gratis. Oricum eu sunt din Chishinau si la noi nu-s de gasit albumele romanesti bune. (nici pe celelalte nu le prea gasesti)
Lena

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 10:23 pm

eu as cumpara cate ceva:
negura bunget , astept cu sufletu la gura aoparitia fiecarui album in parte ,e trupa mea preferata de black metal ,dupa mine sunt cei mai tari din lume ,as cumpara makrothumia dar nu se mai gaseste ,as cumpara methadon 3000 daca as gasi dar nu gasesc ,caut de-mi vine boala,as lua firedrill dar nu gasesc sunt disperat dupa o melodie care ii face concurenta buna si lu aphex twin,si mai sunt trupe de metal pe are as da banii,la capitolu metale dure stam binisor.
SatyR

Acum vine

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 12:45 pm

Initial trimis de Lena
Mi-ar placea sa am albumul Ancai. nu stiu cum se numeste, dar imi pare ceva deosebit. imi plac si Bere Gratis. Oricum eu sunt din Chishinau si la noi nu-s de gasit albumele romanesti bune. (nici pe celelalte nu le prea gasesti)

Intr-o saptamana, maxim doua va ajunge albumul Ancai la
Chisinau.
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii