Inghetata
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Inghetata
A venit vara..si cu totzii mancam inghetata. Inghetata meapreferata este cea de vanilie.
Mai nou...bag zilnic Top Gun....ca imi place ca are si alune..are si caramel si e bun si cornetul !
Pentru iubitorii inghetatei..am creat si un sondaj !
Mai nou...bag zilnic Top Gun....ca imi place ca are si alune..are si caramel si e bun si cornetul !
Pentru iubitorii inghetatei..am creat si un sondaj !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
......iar eu pentru a ma mentine in forma dau limbi...la inghetata ! (adica sa imi mentin dintzii in forma..sa nu cada din gura)
Bagheera..pai d'aia nu mai ai dintzi in gura...ca musti din inghetata !
D'aia te duci la dentist sa te opereze ! Asa..ca itzi recomand limbile ...
Bagheera..pai d'aia nu mai ai dintzi in gura...ca musti din inghetata !

D'aia te duci la dentist sa te opereze ! Asa..ca itzi recomand limbile ...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ba..nu prea imi plac inghetatele pe batz..deoarece cad intodeauna. Nu stiu cum..dar o iau la vale in josul batzului spre mana mea...ma si murdaresc si ma si enervez.
Eu mamanc Top Gun de la Delta..si tort Aloma de la aceiasi firma. La tort..bag linguritza vartos in el...dupa care..de asemenea...dau limbi la ce e pe linguritza. :p
Eu mamanc Top Gun de la Delta..si tort Aloma de la aceiasi firma. La tort..bag linguritza vartos in el...dupa care..de asemenea...dau limbi la ce e pe linguritza. :p
-
bai nene,mie nu-mi place inghetata,mananc din an in pasti.de fapt nu-mi place nici un fel de dulce.dar o sa iau macar sa dau si eu niste limbi,ca de cand cu copilu' asta a meu.............
-
SOD - Mesaje: 6035
Ai dreptate Moshule, Top Gun-ul e super. In ceea ce priveshte procedeul de consumare al inghetzatei, i prefer to BYTE!!!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
cutuma© - Mesaje: 3047
eu dau o limboaca intii si pe urma musc ca sa o percep mai bine.
a fost una cu cappucino pe care o vinam dar nu o mai gasesc probabil a fost consumata irational si a disparut.
a fost una cu cappucino pe care o vinam dar nu o mai gasesc probabil a fost consumata irational si a disparut.
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
- maximus
- Junior Member
yammmyy........
hm...
eu cred ca mai trebuia si a treia varianta pt ca eu ....
procedez in ambele feluri...
depinde se inghetzata....
wow..am mancat azi o inghetzata super buna... defapt doua :
prima : BEst cu CARAmel ...din aia mai mult am mushcat
a doua : o inghetzata normala ..adica din aia la dozator
..dar super super buna....de capshuni si piersici cu glazura de ciocolata .. caruia mai mult i-am dat limbi :p pt ca era mai moale si se topea mai repede .....
hm... i want ice-cream!!!!!!! :cry: !!!!
eu cred ca mai trebuia si a treia varianta pt ca eu ....
procedez in ambele feluri...

depinde se inghetzata....
wow..am mancat azi o inghetzata super buna... defapt doua :
prima : BEst cu CARAmel ...din aia mai mult am mushcat
a doua : o inghetzata normala ..adica din aia la dozator

hm... i want ice-cream!!!!!!! :cry: !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Mai Deedee ! Ce vorbiram noi ? Nu ziseram ca lasam inghetatele ca suntem prea grashi ? N-am zis ca trecem numai pe fructe si legume ? :p
Nu-i vorba ca si eu am bagat ieri in Top Gun de vanilie,cu sos de cirese si caramel. Si multe alune ! Yum ! Yum ! :p
Nu-i vorba ca si eu am bagat ieri in Top Gun de vanilie,cu sos de cirese si caramel. Si multe alune ! Yum ! Yum ! :p
-
imi place mult-mult inghetata de fistic si de pepene , pacat ca nu se prea gaseste . insa avem noi aici la craiova o gelaterie in care mai gasesc din cand in cand de fistic. imi plac si cele cu multe alune si cele care se servesc la cupa mare cu multe fructe sau cea care are fructe, si lichior . in schimb, nu imi place inghetata cu ciocolata, pt ca nu imi place nimic ce contine ciocolata, mi se pare prea gretzoasa.cat despre modul in care o servesc, daca e tort sau la cupa , o mananc cu linguritza, daca e pe bat , cu limba si daca e vafa tot cu limba , nu de alta, dar face f rau la dintzi 

- Hera
- Junior Member
mi-au dat balele in timp ce citeam threadul asta... yum!
eu fac in amblele feluri, dar predomina stilul 'muscat', imi place s-o simt, sa-mi inghete gura, stomacul sau alte organe inconjuratoare, nu s-o dizolv pana uit ca mi-am luat inghetata.
preferatele mele is inghetatele ambalate in cantitati industriale, respectiv aloma sau torturile amicii. la magazinul din colt nu prea au d-astea asa ca-mi iau cate 5-6 inghetate pe bat 'tango' (de la napolact parca) ca sa-mi ajunga pe mai multe masele.
eu fac in amblele feluri, dar predomina stilul 'muscat', imi place s-o simt, sa-mi inghete gura, stomacul sau alte organe inconjuratoare, nu s-o dizolv pana uit ca mi-am luat inghetata.
preferatele mele is inghetatele ambalate in cantitati industriale, respectiv aloma sau torturile amicii. la magazinul din colt nu prea au d-astea asa ca-mi iau cate 5-6 inghetate pe bat 'tango' (de la napolact parca) ca sa-mi ajunga pe mai multe masele.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
imi place mult-mult inghetata de fistic si de pepene
te implorrrrr spune-mi unde pot gasi inghetata de pepene, e inghetata mea preferata si din pacate nu am gasit pe niciunde(in afara de franta si italia unde de fapt am descoperit-o)....
cat despre cum mananc eu inghetata....categoric musc....niciodata altfel, e deja reflex

o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
Mie-mi place inghetata Naomi, Straciatella, etc.
Si eu mai mult musc din inghetzata.
Imi plac cornetele de la dozator(atunci cand is bune) cand sunt proaspete si ,,motzate". Ce-mi place sa musc din motzul ala!!!:D
Si eu mai mult musc din inghetzata.
Imi plac cornetele de la dozator(atunci cand is bune) cand sunt proaspete si ,,motzate". Ce-mi place sa musc din motzul ala!!!:D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de axeandra
te implorrrrr spune-mi unde pot gasi inghetata de pepene,
stiu ca de-aia de fistic am mancat la dolce vita. aia de pepene nu mai stiu sigur unde, ca nu am gasit de fiecare data, doar din cand in cand , vara asta am descoperit-o in craiova. so, incearca la Venetzia sau la Dolce Vita. daca nu gaseshti acolo, ca deh, a cam trecut sezonul inghetatei, try si la gelateria aia din Valea Rosie, nu mai shtiu cum se numeste , dar e decat una mai mare acolo. oricum , de pepene nu am gasit never in magazine sau la dozator sau mai stiu eu unde.decat la gelaterie sunt sanse sa gasim . poate facem noi doua o comanda si ne pregatesc special , ce zici ?:D
- Hera
- Junior Member
poate facem noi doua o comanda si ne pregatesc special , ce zici ?
ok

vezi ce inseamna sa locuiesti in craiova....vagauna imputita, patria taranilor si a manelistilor?
of of of
la venetia si la cortina(?!) nu e iar Dolce Vita nush unde e...
si oricum ideal ar fii sa gasesti la caserola sa te saturi...
hmm...oare in bucuresti s-o gasi?
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
mey, nu mai shtiu unde am papat pepene ;P
incearca totusi la dolce vita- e vis-a-vis de universitate, langa matrix. si,deh, asta e craiova, ce sa ii facem? eu, oricum, curand imi iau zborul de-ashilea. la caserola nu am vazut in romania. nici in buc nu shtu unde se gaseste:(
incearca totusi la dolce vita- e vis-a-vis de universitate, langa matrix. si,deh, asta e craiova, ce sa ii facem? eu, oricum, curand imi iau zborul de-ashilea. la caserola nu am vazut in romania. nici in buc nu shtu unde se gaseste:(
- Hera
- Junior Member
Eu am votat ca dau limbi, cu toate ca daca stau bine si ma gandesc o sug.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
u welcome
dar tu ce mai stai pe-acilea? te mananca de vie craiova! daca nici inghetata nu gasim, atunci ce sa mai cerem !!!??
eu stau ca-s mica si proasta si n-am ce face deocamdata

-
axeandra - Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii