Morometzii se intoarce
22 mesaje
• Pagina 1 din 1
neah...
Am vazut shi eu de vreo doua ori clipul , dar nu-mi place melodia ... nu imi placeau in mod deosebit morometzii nici in formula veche , simgurul dintre ei care avea cu adevarat ceva de zis era Raku , care se descurca mult mai bine solo...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Nostim!
Da,e ...l-am ....parca...cine shtie .......... Imi place ciocu' lu Sapro!:D Nostim....ma bucur ca nu shi l-a taiat.....poate plangea acu dupa el k dupa banii de-i pierde in clip!;)....Da s-au intors de-a binelea...cu susu in jos!De ce oare:con:
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
ma bag in seama
ok,treaba e ca morometzii noi o sa prinda din n motive asa ca enumar cateva:
1.sapro are ciocu mare si e nebun
2.e suppa suppa comerciala in sensul prost:"eu FAC BANI SI FUMEEEZ"
3.au un clip cu pizde(tari)
4.lumea e dornica de rap(nu s-a MAI VAZUT hip-hop la tv de mult)
5.canta de nu canta
Gnom
1.sapro are ciocu mare si e nebun
2.e suppa suppa comerciala in sensul prost:"eu FAC BANI SI FUMEEEZ"
3.au un clip cu pizde(tari)
4.lumea e dornica de rap(nu s-a MAI VAZUT hip-hop la tv de mult)
5.canta de nu canta
Gnom
-
Gnom - Junior Member
Remember sud-stil
Faceti si voi o comparatzie (aberanta de altfel) intre "Vino sa ma vezi mama" shi porcaria asta comercialo-Cassa Loco-ista.
Prostitutzie muzicala...
Prostitutzie muzicala...
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Moro
Morometzii se intoarce, dar din pacate de 2 ori... si ajunge iar cu spatele!
E naspa melodia asta noua... Cel putin instrumentalul ma socheaza....parca au pus tobele alea la nimereala, sa fie acolo niste tobe! Pacat de fetele din clip! Si eram chiar fan ex-Morometii!
E naspa melodia asta noua... Cel putin instrumentalul ma socheaza....parca au pus tobele alea la nimereala, sa fie acolo niste tobe! Pacat de fetele din clip! Si eram chiar fan ex-Morometii!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Da... morometii se intoarce si e comerciali
Mult prea comerciali
Albumul e super naspa, si asta era de asteptat zic eu... oricum, noroc cu piesa asta si cu 1Q in general ca-i mai scoate din rahat... "Morometzii se intoarce" - piesa- mi se pare super, ritm tare si in general e buna - dar nu are pic de mesaj si, asa cum am mai zis - mult prea comercial... Cei doi membri noi sunt naspa rau...
Am zis

Albumul e super naspa, si asta era de asteptat zic eu... oricum, noroc cu piesa asta si cu 1Q in general ca-i mai scoate din rahat... "Morometzii se intoarce" - piesa- mi se pare super, ritm tare si in general e buna - dar nu are pic de mesaj si, asa cum am mai zis - mult prea comercial... Cei doi membri noi sunt naspa rau...

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Despre membri
RapKid are fatza de MC profesionist! Doar ca il tradeaza vocea si rimele!
-
Versiunea romaneasca la "As i Come Back" a lui Busta Rhymes . .
Dar totusi suna mai bine decat "Sarmalutza Party" si albumul
Periferia a lui 1Q-Sapto . . .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
shtiu deja ca threadu' asta despre morometzii cu nou' lor clip e deja cam fumat,da' vreau sa zik shi yo ceva despre ey.Se vede clar ca nou' lor klip e facut comercial sa prinda shi la publiku care asculta shi alte genury muzicale(cum ar fi dance-u').
-
sadox - Junior Member
Initial trimis de Street-Style
Poate ca suna mai bine decat Periferia, dar asta e si scopul, pt ca este un album comercial. Eu de fapt, nici nu prea l-as numi album, avand in vedere ca are doar 6 sau 7 piese pe el. "Periferiah" lu' 1Q mi s-a parut un album bunicel, asa, de kterinca, mai nimic serios. Oricum, are pe el mai multe piese bune decat albumul asta, care nu are decat una. (Ursu din carpati, kontestati cat vreti, strigatzi totzi etc) Mai bine ramanea Sapro singur, decat cu tipii astia doi recomandatzi sau adusi de Don Baxter.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Si mie mi s-a parut bun "Periferiah", daca stau sa ma gandesc ca au urmat colaborari cu Bambi si Nicola!
-
pt.adevarraper
Ce kestie!Nici nu shtiam ca baietii da la Morometzii au colaborat cuh Bambi.Din pacate nici n-am ascultat albumuh cu pricinah.Potzi sa-mi zici shi mie adevarraper, cum ai zice la track (sa nu mor prost:)).Pace!!!!
Ragai shi ma scarpin/ Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor/
Ragai shi ma scarpin/ Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor/
-
sadox - Junior Member
E vorba doar de Sapro! Si piesa se numeste PROVERBE! Seat yourself!
-
Pai se despartisera pe bune, da' poate Sapro mai avea nevoie de ceva bani si credea ca-i merge cu trucuri de-astea ieftine!
-
22 mesaje
• Pagina 1 din 1