Marius MOga - ?!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pt ce trupe a compus cel mai bine Marius M.?

Akcent
6
9%
Andreea A/ Andreea B
2
3%
Hi-q
12
17%
Simplu
25
36%
Candy
4
6%
Sistem
21
30%

Voturi totale : 70

Marius MOga - ?!

Mesajde AndraC » Dum Sep 15, 2002 3:57 pm

Marius Moga - Cel mai bine platit compozitor din tara
Voi ce credety ?
Chiar asha de bune melodii face el pt trupele romneshty?
Daty-va cu parerea ... este bun sau nuh?
A compus pt Andreea B, Andreea A, Sistem, Akcent, HI-Q etc
DAr melodiile asta cum sunt?
AndraC
Junior Member

Mesajde kreatorr » Dum Sep 15, 2002 7:12 pm

din simplu, marius moga a facut o trupa k lumea. restul sunt la fel ca shi inainte; candy, hi-q shi blondy mi se pareau chiar mai faine inainte... totushi simplu a devenit trupa de nota 10.
kreatorr

Mesajde catharsis » Dum Sep 15, 2002 9:13 pm

marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...

scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Josefine^ » Dum Sep 15, 2002 9:34 pm

am mai spus si prin alta parte ca mie imi place melodia de la mamaia pe care marius a cantat-o cu simplu...
Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
Josefine^
Junior Member

Mesajde ballooba » Dum Sep 15, 2002 9:38 pm

Parerea mea e ca e un meseriash iar melodiile facute de el sunt pe primul loc in topuri cea ce arata ca face muzica buna
ballooba
Junior Member

plagiator de nota 10

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 15, 2002 9:48 pm

1. Piesele lu' Moga sunt copiate din repertoriul international
exemplu: "AndreEA-Prea Tarziu"=Enrique I-Escape"
2. "Oare stii ce ce bine"="oare stii cat mi-e de dor"
3. Moga e terminat
Love2Fly
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Sep 15, 2002 10:07 pm

singurul merit al lui moga e ca el compune mai bine decat multi asa zisi "compozitori" de muzica dance de la noi
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

hello

Mesajde mihai » Dum Sep 15, 2002 10:11 pm

ma
muzica mi se pare proasta.
foarte proasta...
kreatorrr... dupa nume ma asteptam sa fii metalist.
anyway...
mi-am spus parerea.
mihai

Mesajde dadius » Lun Sep 16, 2002 6:41 am

nu inteleg de ce era nevcoie de acest thread. a mai fost unul nu demult si am crezut ca s-a lamurit problema.

marius moga eu un tip talentat care a avut si putin noroc si care nu se streseaza prea tare de muzica, care o face. de asta scoate hit dupa hit. zice unul mai jos ca fura de la altii. ha ha ha. si daca ar fi adevarat parca el e primul in romania care fura ceva.
oricare ar fi treaba nu consider ca merita sa se vb atata despre el.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: hello

Mesajde kreatorr » Lun Sep 16, 2002 11:02 am

Initial trimis de mihai

kreatorrr... dupa nume ma asteptam sa fii metalist.
.

are ceva daca nu is metalist??:confused:
kreatorr
Junior Member

BA ...

Mesajde CCMUSIC » Mar Sep 17, 2002 8:01 pm

Marius Moga mi se pare un tip care are muzica in sange, ce mai o adevarata fabrica de hituri.Dar oricum tot timpul este loc de mai bine, si cred ca el ar putea face multe in acest domeniu, ar putea scoate muzica romanesca din tiparele invechite in care se afla.
Am facut cunostinta cu el, si ca si om mi se pare un tip de treaba, un tip fara impresii un tip care stie sa se distreze.Mai mult nu pot sa spun despre el.
CCMUSIC

Mesajde AndraC » Mie Sep 18, 2002 8:57 pm

Initial trimis de catharsis
marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...

scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE

Mey... unele ity dau dreptate... sunt stupide(Ty-am promis-Akcent), Simplu... au avut succes cu toate melodiile compuse de Marius M.... in rest, celelate trupe sunt cam la fel ca inainte cum spune un vizitator...
AndraC
Junior Member

Mesajde AndraC » Mie Sep 18, 2002 9:00 pm

Initial trimis de Josefine^
am mai spus si prin alta parte ca mie imi place melodia de la mamaia pe care marius a cantat-o cu simplu...

Melodia "Sa zburam spre cer" shi mie mi-a placut... Marius m. a iinterpretat-o foarte bine... dar mi se parea ca refrenul se repeta de prea multe ori...
AndraC
Junior Member

da de unde!?

Mesajde shmack » Joi Sep 19, 2002 8:52 am

Initial trimis de ballooba
Parerea mea e ca e un meseriash iar melodiile facute de el sunt pe primul loc in topuri cea ce arata ca face muzica buna

Marius Moga face cele mai tampite versuri si cele mai idioate melodii,si daca acestea sunt in topuri nu arata ca face muzica buna ci demonstreaza prostia si naivitatea ascultatorului.;B
Muzica pe care o face lasa foarte mult de dorit,este extrem de proasta si imatura......
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
shmack
Junior Member

nu shtitzi ce spunetzi!!!!

Mesajde Unregistered » Vin Sep 20, 2002 8:19 pm

Salut!Sunt cristina!Anyway, am vazut mesajele astea si nu pot sta indiferenta poate pt ca il stimez prea mult pe mogaOriacum, nu poate fi numit plagiator sau nu stiu cum ci cel mai tare compozitor al muzicii moderne romanesti pana in prezent.Ori vreti sa traitzi printre versurile lui dan spataru, angela similea si laurentiu cazan, ori va modernizati odata, ca muzica romaneasca n-a mai luat cre' ca din sec 7 i.H. asha amploare si niciodata n-a fost mai buna!Si va fi mai buna atata timp cat exista moga!!!!!!!
Unregistered

Mesajde catharsis » Vin Sep 20, 2002 9:14 pm

buna cristina! sunt andrei si sunt alcoholic (upssss, asta trebuia scrisa la threadul cu AA, daca e asa ceva)
tu stii ca inafara de moga, animalicsi si alte taraturi, dan spataru si angela similea&co mai exista si altfel de muzica?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Afroditta » Sâm Sep 21, 2002 8:37 am

Melodiile lui moga nu pot fi numite altfel decat plictisitoare sau banale. Toate seamana intre ele iar textele sunt pur si simplu fara inspiratie. In nici un caz nu poate fi numit "cel mai tare compozitor de pe la noi", poate doar cel mai comercial. Are intr-adevar si cateva piese reusite (Simplu-Emotii, si ar mai fi vreo doua), dar in rest numai "umplutura". Exista si alti compozitori pe ale caror piese le fredonati care au intr-adevar har de exemplu Laurentiu Dutza al carui talent nu poate fi negat, chiar daca respecta si legile industriei muzicale (adica arta ca afacere, atunci cand vorbim de INDUSTRIE muzicala), si ale succesului (e normal sa vrei sa castigi bani si faima din munca ta) dar pentru el conteaza in primul rand arta.
Moga nu e decat un pustan care are un calculator si cateva softuri
cu care compune melodii "en gros", fara sa stie de fapt cum se compune o melodie...Cel putin asta e impresia pe care mi-am facut-o despre el.
Daca poate m-am inselat si totusi compozitiile lui moga au la baza si suficiente studii in domeniu, inseamna ca tot ce-i lipseste este inspiratia si un mare talent (sau poate numai punerea in valoare a talentului sau) . Moga nu e un compozitor de geniu, ci doar unul la moda astazi, care ofera ceea ce-i cere un public needucat in domeniul muzical.
Dar intr-un fel atitudinea lui poate fi scuzata, caci in romania compozitiile de valoare de cele mai multe ori nu pot fi intelese de baietii de baieti care nu au terminat liceul, de manelistii care nu dau doi bani pe scoala si pe educatie, iar acestia reprezinta o mare parte din timeretul romaniei...
Afroditta

Mesajde AndraC » Mie Sep 25, 2002 9:26 pm

Initial trimis de Afroditta
Melodiile lui moga nu pot fi numite altfel decat plictisitoare sau banale. Toate seamana intre ele iar textele sunt pur si simplu fara inspiratie. In nici un caz nu poate fi numit "cel mai tare compozitor de pe la noi", poate doar cel mai comercial. Are intr-adevar si cateva piese reusite (Simplu-Emotii, si ar mai fi vreo doua), dar in rest numai "umplutura". Exista si alti compozitori pe ale caror piese le fredonati care au intr-adevar har de exemplu Laurentiu Dutza al carui talent nu poate fi negat, chiar daca respecta si legile industriei muzicale (adica arta ca afacere, atunci cand vorbim de INDUSTRIE muzicala), si ale succesului (e normal sa vrei sa castigi bani si faima din munca ta) dar pentru el conteaza in primul rand arta.
Moga nu e decat un pustan care are un calculator si cateva softuri
cu care compune melodii "en gros", fara sa stie de fapt cum se compune o melodie...Cel putin asta e impresia pe care mi-am facut-o despre el.
Daca poate m-am inselat si totusi compozitiile lui moga au la baza si suficiente studii in domeniu, inseamna ca tot ce-i lipseste este inspiratia si un mare talent (sau poate numai punerea in valoare a talentului sau) . Moga nu e un compozitor de geniu, ci doar unul la moda astazi, care ofera ceea ce-i cere un public needucat in domeniul muzical.
Dar intr-un fel atitudinea lui poate fi scuzata, caci in romania compozitiile de valoare de cele mai multe ori nu pot fi intelese de baietii de baieti care nu au terminat liceul, de manelistii care nu dau doi bani pe scoala si pe educatie, iar acestia reprezinta o mare parte din timeretul romaniei...

Ei... s-ar putea spune ca unele melodii compuse de el seamana intre ele ( Mai ales la Simplu... aceleashi sounduri peste tot), shi la alte formatyy...
Sunt sigura ca peste 3-4 luni el nu va mai fii asha de cunoscut.

:sperm:
AndraC
Junior Member

Habar n-aveti!!!

Mesajde CCMUSIC » Joi Sep 26, 2002 11:38 am

Habar n-aveti cat a muncit omul asta ca sa ajunga aici unde se afla acum.El canta de cand era inainte de a se muta la Bucuresti mare parte din formatiile din Jud. Alba au trecut prin studioul lui.Asa ca el nu face muzica de azi de maine.A avut si o trupa care se numea Talk To Me si care era printre cele mai bune de prin Ardeal.Muzica pe care o face o face cu un anumit scop, are un anumit target si poate face mult mai mult.Piesele celor de la Simplu spui ca seamana dar te inseli.Nu seamana ci piesele sunt facute in acelasi gen muzical, In r&b gen Underdog Project si in stilul 2 step.Eu nu cred ca seamana piesel facute de el.La fel piesa Unu' feat. George Nicolescu e facuta in studioul lui ti se pare ca seamana cu celelalte piese facute de el?
:)
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 1:56 pm

Initial trimis de AndraC

Ei... s-ar putea spune ca unele melodii compuse de el seamana intre ele ( Mai ales la Simplu... aceleashi sounduri peste tot), shi la alte formatyy...
Sunt sigura ca peste 3-4 luni el nu va mai fii asha de cunoscut.

:sperm:

Voi sunteti in pana mea cei mai prosti...MARIUS MOGA are o imaginatie...sa va vad pe voi cand o sa ajunge-ti ca el...intradevar versurile la Akcent sunt idioate dar ganditiva ca,cu acele versuri idiotii aia au luat discul de platina...NU???...si mai sunt si baietii de la sistem a caror piese,versuri...sunt SUPER DE TOT...Ei sunt pt. mine cei mai buni dintre orice trupa ce exista pe acest pamant!!!!!!!!!!!!!!!!Dar totusi si faptul ca el compune pentru tot felul de tp de muzica...iarasi este ingenios...(chiar mi-ar placea sa-i stiu adresa de mail)....si are doar 19 ani...
Unregistered

Mesajde dadius » Joi Sep 26, 2002 2:36 pm

Initial trimis de Unregistered

Voi sunteti in pana mea cei mai prosti...MARIUS MOGA are o imaginatie...sa va vad pe voi cand o sa ajunge-ti ca el...intradevar versurile la Akcent sunt idioate dar ganditiva ca,cu acele versuri idiotii aia au luat discul de platina...NU???...si mai sunt si baietii de la sistem a caror piese,versuri...sunt SUPER DE TOT...Ei sunt pt. mine cei mai buni dintre orice trupa ce exista pe acest pamant!!!!!!!!!!!!!!!!Dar totusi si faptul ca el compune pentru tot felul de tp de muzica...iarasi este ingenios...(chiar mi-ar placea sa-i stiu adresa de mail)....si are doar 19 ani...

esti un bou
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde tre » Vin Sep 27, 2002 2:09 am

ba suntem niste incapabili sa mor io. omu' asta la 19 ani compune versuri pt atatea formatii si noi..nimic.
eu ma sinucid maine, voi ce ganduri aveti?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Sep 27, 2002 8:44 pm

tre cool, ai dreptate, cred ca te urmez...
Unregistred,akcent merita discul de kkt, nu de platina si poate ca versurile idioate le-au sporit vanzarile. si cum plm poti sa spui ca versurile simplu sunt "super de tot"? sa luam ca exemplu hi/bye, piesa care are cred ca 6 versuri debile ca o numaratoare de copii mici si un refren de toata nanana #%^$&%^%*^$% nanana
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Sâm Sep 28, 2002 6:14 am

ba imi pare rau ca va dezamagesc dar nu m-am sinucis... am fost ocupat. promit ca maine rezolv problema.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

!!!!!!!

Mesajde CCMUSIC » Sâm Sep 28, 2002 11:30 pm

Eu am mailul lui Marius...:) dar ce mai, e doar un mail......
MUSIC IS LOVE,LOVE IS MUSIC,MUSIC IS MY LIFE AND I LOVE MY LIFE
CCMUSIC
Junior Member

pai...

Mesajde Charisma » Dum Sep 29, 2002 12:26 am

catharsis - deci: unregistred a zis ca versurile de la sistem sunt super de tot, nu de la simplu..ca altfel saream si io :p .
versurile de la ackent, simplu si alte specimene sunt stupide ca si formatile respective. Iau apararea doar celor de la sistem, care imi plac mult de tot, dar in nici un caz nu sunt cei mai buni de pe pamant cum afirma cineva mai devreme... In plus, unul din cei de la sistem mi-a luat mintile, nu stiu cum il cheama...dar nu importa asta aici..
despre marius moga? pai chiar nu stiu...nu mi se pare ca ar trebui ridicat in slavi, dar....nu stiu! :( Nu pot fii obiectiva, din pricina trupei sistem...:o Oricum, daca a compus pt ackent, simplu, andrele s.a. ...naspa...
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

e cel mai tare!

Mesajde Unregistered » Dum Sep 29, 2002 9:32 am

marius moga are super melodii, ca d-asta s-au inghesuit atatea trupe sa lucreze cu el. si d-asta e si cel mai tare! are super melodii. isi care-i faza cui platitul? ce daca e cel mai bine platit compozitor din Ro?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Sep 29, 2002 3:36 pm

Mey oameni buni,ce tot aveti cu Marius Moga?E dragutz,bogat,are talent,care e problema voastra,sunteti invidiosi?
Nici mie nu-mi place ce compune pt Ackent,dar asta nu inseamna ca nu e bun in meseria lui.Si tot ceea ce face cu SISTEM....e super bestial.Sistem sunt cei mai tari!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Afroditta » Dum Sep 29, 2002 5:14 pm

Manelistii si subcultura nu au ce cauta pe un site al muzicii bune !!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca incerci sa iei apararea unei non-valori muzicale macar fa-o cu argumente, diplomatie si bun simt, si nu arunca in cei care nu sunt de acord cu parerea ta insulte de genul "Sunteti invidiosi pe banii si talentu' lu' moga" sau "voi n-o sa ajungeti niciodata ca moga".
Afroditta

Mesajde catharsis » Dum Sep 29, 2002 10:55 pm

Charisma> my mistake, trebuia sa ma uit mai bine, oricum ambele trupe incep cu S
simplu, sistem, tot un drac (kkt)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii