Jurnal de 25 DE ANI

Forumul asociat fanclubului Iris

Jurnal de 25 DE ANI

Mesajde DEATHANGEL » Lun Sep 23, 2002 6:14 pm

Azi, luni, 23.09. scena inca nu e construita...Chiar daca m-am plimbat vreme de 1/2 de ora impreuna cu Legolas pe aeroport, nimic...O bere si cam atat. Maine...surpriza e mare!!! De la Uriah Heep! Keep in Touch!!!

Nici un afis...nici o toneta cu IRIS...Nici un banner...Organizare de 25 DE ANI?!:mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Episod 2

Mesajde DEATHANGEL » Mar Sep 24, 2002 3:33 pm

Zi calda...Cativa muncitori lucreaza incet la scena...Scheletul e ridicat. Mai mare decat cea de la Mobilizare Generala 4, dar in acelasi loc. O biata macara tip 1950 da zor cu scena...Mai e...

P.S. Repetitiile vor fi joi, respectiv vineri dimineata.
AZi, IRIS a fost prezent la ''ZID''-Prima TV. Toti baietii obositi de la repetitiile din studio. CRISTI cu parul ravasit.
Se pregateste un SuperROCK IRIS cu toate videoclipurile baietilor!!!!

Revin...din misiune...:mad: ;)
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Sep 24, 2002 8:11 pm

hombre....la repetii se poate intra????daca da,suna-ma si pe mine...incepand de joi de la ora 5 dim voi fi in buk....asa ca sper sa vad si io o repetitie...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Mar Sep 24, 2002 10:05 pm

la aia de vineri voi fi prezenta ca n-am ce face dimineatza!angele in principiu te sun si pe tine shomere!

a cosmnine de und'se ia busu catre baneasa?nu ca mi-ar zice ceva o denumire da sa stiu und'sa le zic sa ma lase!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde DEATHANGEL » Mie Sep 25, 2002 12:02 pm

a cosmnine de und'se ia busu catre baneasa?nu ca mi-ar zice ceva o denumire da sa stiu und'sa le zic sa ma lase! [/B][/QUOTE]

Ok! Busul se ia de la Piata Romana. 301 te asezi in el si stai pana la capat. Probabil ca acel capat nu va mai fi din cauza ''negrelii'' rockerilor!!!!
Vezi ca-ti dau un mail!

Episod 3 .IRIS articol si poze extra in ''Magazin International''. Multumiri lui Legolas care m-a anuntat!!!:p :mad: :D
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

Ep.3 si un pic

Mesajde DEATHANGEL » Mie Sep 25, 2002 12:14 pm

Eveniment ROCK al anului 2002:
IRIS 25 DE ANI
Vineri, transmis de TVR 1 incepand cu ora 19.00 pana la 20.00
Concertul II inregistrare de la ora 24.30 ( ora Remix-ului):mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde AxL » Sâm Sep 28, 2002 6:07 am

acu am ajuns acasa de la concert, dupa o noapte prin buc. a fost intr-adevar o atmosfera deosebita, tocmai potrivita pt o asemenea aniversare. astept mai multe detalii despre incidentul cu cristi pe care nu l-am vazut prea bine, desi eram in primul rand.
cam atat ca sunt rupt de oboseala...
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 28, 2002 10:51 am

Eu zic ca a fost de cacat!Sunet execrabil,organizare dubioasa,cozi interminabile la berea de era apa chioara,etc,etc.
Si albumul asta nou,e de mare cacat!Oare atat mai poate Minculescu?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rolf » Sâm Sep 28, 2002 11:13 am

Ce incident fratilor? Ca io am plecat pe la unspe si ceva!

Cu organizarea zic si io: nu m-a intrebat nimeni de bilet, si am intrat la inceput, nu pe la sfirsit sa zici ca lasau pe toata lumea.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Andria » Sâm Sep 28, 2002 2:54 pm

Doar cateva randuri despre concert...pai nu fitzi zgarcitzi! Poate revine cineva cu mai multe amanunte, ca eu mor de curiozitate sa aflu. Atatea am citit despre eveniment si acum nimeni nu mai zice nimic. Din ce am vazut pana acum pe forum reiese ca n-a fost asa grozav. Chiar asa?Eu ii stiam destul de perfectionisti si-mi vine foarte greu sa cred ca n-a iesit ceva de exceptie.
Oricum, astept detalii.
Andria
Junior Member

Mesajde HaiDa » Sâm Sep 28, 2002 7:50 pm

Bah concertul a fost chiar misto. (Daca exceptam fazele cu bautura si cu lipsa transportului la terminarea concertului...dar transportul (adica lipsa mijloacelor) este boala mai veche la romani.
Atmosfera a fost excelenta, nu au existat incidente...lume destul de multa (eu am zis ca vreo 10-12k)...ca de obicei in concerte eu zic ca irisii sunt peste orice exista in romania. Cei 70k de watti au fost suficienti iar sunetul a fost ok(au mai fost momente in care parca se auzea aiurea totusi)...luminile au fost k lumea...uria heep au fost niste adevarati(chiar daca nu am mai ascultat aceasta trupa pana la concert). Au avut un solo de chitara si unul de tobe care chiar m-au impresionat. Cred ca irisii nu s-au riscat sa faca si ei solo-uri. Mi-e teama ca ar fi fost sub uria heep...
Cei care au fost dezamagiti de concert din cauza berii sunt dusi rau...
Chiar a fost un eveniment la care a meritat sa ma duc...
Iris 4ever
HaiDa

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Sep 29, 2002 10:29 am

hai ca acum imi dau si eu cu parerea...
organizarea concertului n a fost de kkt cum a zis SOD,a fost o diaree de organizare!!!
apoi cum poti sa pui trei dozatoare de bere la 10 mii de oameni???mai bine nu aduceau bere pe aeroport...
sunetu' a fost de toata jena....noi nu auzeam nimic clar...luminile nu cometeza ca nu stiu prea bine,cum e cu efectele,dar din ce am auzit niste baiesti care asa fac,si luminile au fost la nivelul unui bal al bobocilor...
albumul nou Iris ,dupa cum l-am auzit eu ,suna jalnic!!!!,balada cu care ei se lauda ar putea fi denumita baby2,seamana nota cu nota,toti din jur cantau baby,bay,baby,tu vei fi a mea....daca nu au destula inspiratie mai bine sa nu scoata album,frectii de genu' asta nu li se potriveste lor!!!
in concluzie,parerea mea de fan iris,este ca nu am facut drumul degeaba,ptr. ca m-am reintalnit niste oamenin adevarati...
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde irisfan1977 » Dum Sep 29, 2002 11:50 am

n-o sa intru in polemici cu nici unu dintre voi, dar va spun un singur lucru: pentru Cineva a contat enorm sa vada in fata lui 15.000 de oameni, iubitori de IRIS!
IRIS 4EVER!
4EVER #1!
irisfan1977
Junior Member

am fost si io!

Mesajde Zgubilici » Dum Sep 29, 2002 5:28 pm

M-am vazut cu o parte din lumea de pe aici, dupa care m-am indreptat vertiginos spre primele randuri din fata scenei de unde am putut observa mai bine ce si cum.
Adevarul e ca Iris face concert si daca nu-stiu-care din trupa si-a luat niste blugi noi, concertele astea aniversare se intampla mai in fiecare an, totusi ies bestial!!!
De Uriah Heep o sa zic data viitoare ca trebuie sa umplu vreo trei pagini, concluzia e ca a meritat!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Ce Iris? Eu am fost la Uriah Heep!

Mesajde bhuttu » Dum Sep 29, 2002 5:51 pm

Si intr-adevar, concertul Iris nu l-am gustat aproape deloc, prima parte din cauza berilor lu' Kicku'(cu ocazia asta mai are un vot de blam ca n-am prins loc bun), iar a doua... ca a fost dupa Uriah Heep.
Si Uriah Heep a fost intr-adevar ceva unic. Pe langa faptul ca ii situez destul de sus in topul personal, oamenii au stiut sa faca un spectacol pe care n-am ocazia sa-l vad chiar in fiecare zi. Nu stiu ce altceva ar mai fi de spus, calificativele, le-am dat:

Iris:-
Uriah Heep:10
Iris&Uriah Heep(la final):10

Atat...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde alina » Dum Sep 29, 2002 10:08 pm

organizarea a fost intr-adevar lamentabila m-a secat faza cu intratu tare de tot ,sunetu mi s-a parut destul de k cel putzin unde am stat eu cu bhuttu s-a auzit bine.

cat despre prestatia celor 2 trupe si a asta mi s-a parut buna desi cum se zice nu eram in forma pt concert.prima parte n-am savurat-o delok motive independente de iris ,uriah heap super profi ,iris ultima parte a fost super mishto exceptand punkeri din spatele nostru ,sa va f***** punkeri.

eu zic sa nu ne hazardam in afirmatii despre noul album pana cand nu-l ascultam klume n-ati spus chiar voi ca sunetu a fost super nashpa.

iar despre incidentu cu minculescu eu n-am vazut numa un minculescu disparand mi-a spus un prieten ca cica ar fi calcat in gol asta e se intampla si la case mai mari.
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 30, 2002 10:33 am

Bai oameni buni. Organizare de porc, sonorizare de porc (trec peste bere ca nu vreau sa ma enervez si oricum am luat de la inceput). Prima parte de cacao (numa piese de pe matase alba, nimic nou sau original), uriah s-a auzit mai bine decat iris dar tot prost.

plus: iris fara show, fara priza la public, PA-urile alea atarnate au fost degeaba. lumea a fost multa (pt ca s-a facut reclama) dar concertul a fost bataie de joc (parerea mea).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Oct 01, 2002 8:58 pm

Initial trimis de irisfan1977
n-o sa intru in polemici cu nici unu dintre voi

de ce sa nu spunem aici lucrurilor pe fata????
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Mar Oct 01, 2002 9:08 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer

de ce sa nu spunem aici lucrurilor pe fata????

shomere n-are sens pt ca sunt pareri diametral opuse in leg. cu concertu'.

mi-am luat albumu' nu e rau e chiar destul de bun da nu-l pot compara de ex. cu luna plina mi se pare o comb ceva de genu :mirage,iris 2000 si chestii noi.balada aia de care vb. shomeru nu seamana absolut deloc cu baby oricum e mai buna baby da nici asta nu e rea deloc!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde onk » Mie Oct 02, 2002 5:49 pm

si parerea mea mai conteaza? ca sa ma dau pe fanclub.ro cu impresii...
de exemplu:

s-o luam de la poarta: pana la intrare am ramas gravida si am avortat de fo trei ori, inghesuiala in draci, deh, pentru un popor de rocheri din toata tara, o portitza ingusta ajunge, ca sa fie bine controlatzi.
de bere nu zic, ca nu am vazut bere... a, niste pahare cu apa de la gheatza, da, da bere nu.
ce am vazut din concert? niste lumini puternice infipte in ochelari. bun, dau jos, da tot farurile alea erau infipte. bun, zic io, ma uit pe ecran... draq vede pe ecran
muzica... mda... unde? sunet de nashpa, daca stateai mai in spate se auzeau numa bufnituri de discoteca manelista, zau asa.
atmosfera de spectacol? show? entertainment? vax. sau o fi fost da nu atunci, nu acolo, si nu la perceptia mea.

acu ,.... fie vorba intre noi, dak nu ati murit de acu 10 ani sa va spui ca atunci s-a editat o fitzuica cu istoria lu iris si se dadea aproape moca pe strada, sa va spui ca Motzu Pittish a facut spectacol la fiecare prezentare, sa va spui ca o floare de iris si un la multi ani electrizant s-a petrecut atunci? sa va spui ca a luat sala foc si n-a plecat nici draq? nu va spun ma, nu va spun, ca voi ziceti ca acu a fost spectacol.

nu am plans dupa banii de belet dar n-am avut nici un regret cand am plecat mai devreme. si nu ziceti ca sunt de kkt ca la strada de iarna la inaugurare am suportat o gramada de imbecili pe scena si in jurul meu ca sa-i vad pe la orele 1-2 pe irisi. si cu tot respectul domnule Cristi Minculescu, cu toate ca toti eram putin luati sau poate tocmai de aceea, in 5 melodii luate la intamplare, in acea seara de iarna, am sarbatorit un 25 de ani La Multi Ani Iris mult mai de drag decat acum pe aeroport.
onk

Mesajde gaga » Mie Oct 02, 2002 6:35 pm

onk, da' micii au fo buni bah. si parca la crashma se si auzea ceva de pe scena.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Oct 04, 2002 8:56 pm

ce am retinut din concert...micii de la cocosatu' sunt bestialiii!!!!!!!!!!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Concertul a fost chiar bestial!

Mesajde kIRIS » Vin Noi 01, 2002 1:04 pm

Mie una mi-a placut foarte mult concertul! Si asta pentru ca nu m-am dus acolo nici pentru bere si nici pentru joc de lumini!Am cazut, mi-am furat pumni dar am trecut peste astea pentru ca eu eram acolo pentru IRIS! Transportul de kkt! Dupa o mica evaluare: 32 de ore de nesomn, 19 de stat in picioare, 15 km mersi pe jos, dupa concert(inainte au mai fost vreo3-4), multa cola cafea si ciocolata! Si as mai fi continuat!doar pt Steaua mea! Doar pentru IRIS! Abumul e bun! Si imi place ca mai are si note optimiste!
kIRIS
Junior Member

Înapoi la Iris