(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Superba Oana » Vin Sep 27, 2002 3:20 am

nu ca v-ar interesa foarte mult dar azi de dimineata m-am operat.
din nefericire pt unii (sod -am dreptate?) n-am murit!!!
teapa!!!!!!
revenind la oile mele sunt foarte ametita de la anestezie si incercam sa ma dreg cu un pic de garrone (alb din pacate...)
darkshines arata foarte bine toti cerceii aia.....cand imi voi face si eu o poza cu buricul o trimit pe forum
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Sep 27, 2002 8:11 am

sunt happy ca ieri am trecut preselectia prima (cu media 9.50)pentru miss boboc!!cool,nu?

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Sep 27, 2002 8:51 am

M-am convins inca o data (desi nu trebuia, atata timp cat mi se spune zilnic de cateva ori) ca sunt un mare bou. Ma rog! Nu ma intrebati cum am ajuns ultima data la aceasta concluzie, pentru ca deoarece ca fiindca nu o sa va spun. Oricum, cine are ochi de auzit si urechi de citit stie la ce ma refer. In rest, toate bune si la locul lor. Am reusit sa fac doua interviuri, dar nu pot spune ca sunt foarte incantat, deoarece inainte sa-l realizez pe primul mi-am luat nejte tzapa cu ore bune de asteptat in fata la Mario Plaza (parca asa-i spune la chestia aia vis-avis de Liceul IL Caragiale, nu?). A, si am fost ieri la Buzau. A fost misto, dar era loc si de mai bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Hera » Sâm Sep 28, 2002 8:32 am

e ora 9.28 am si am sa ma duc si eu,in sfarsit, sa dorm. si-asa am facut numa' boacane pe forum, am scris un mesaj la un thread gresit si a trebuit sa il mut, am scris ca pun poza, dar am uitat sa o atasez. :( deh, batranetzea asta ! ;p
Hera
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Sep 28, 2002 8:53 am

Azi la amiaza am sa fac impreuna cu niste colegi o vizita la Muzeul de Stiinte Naturale, pentru o documentare.S-ar putea sa-mi mai vina niste idei.:)
Azi n-o sa stau prea mult pe forum.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde zuza » Sâm Sep 28, 2002 3:39 pm

hello ppl! Im back. Pls dont run!
M-am intors si sunt in niste toane extraordinar de proaste. Cica nu-mi baga mama internet ca nu mai invat pt examen. Cine a mai inventat si examenul asta?
Darky- unde ti-ai facut piercingul ala ca vreau si eu!!!!!!!!
Pufulet- doare asa de tare? ca la anu am si eu in plan asa ceva
moshu'-- come back!!!!!!! i dont like this bad ppl who baned u!
jasmyna- succes!!! sper sa castigi
si pt toti ceilalti- hello
:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Jasmine » Sâm Sep 28, 2002 4:47 pm

merci mult din suflet monika ! :kiss:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Sâm Sep 28, 2002 6:18 pm

Ce mai faceti? Am revenit si eu! Hai ca acu' vad... Jasmyna, felicitari and... GOOD LUCK! Monika, cel mai bine ar fi sa lasi internetul.... Eu am inceput sa ma dezvat de el... Am reusit doua zile fara sa ma asez pe scaunul asta...
Eu am luni lucrare la mate... Si ma asculta la geogra... Si o sa iau zece, normal... Si va pup pe toti, pa pa!
Kayla

Mesajde cutuma© » Sâm Sep 28, 2002 6:26 pm

on my mind right now...this forum sux and i suck even worst than it...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde darkshines » Sâm Sep 28, 2002 7:55 pm

monika - nu ti-as recomanda pt ca cel putin alea de pe cartilagiu dor ca dracu
decret - if this forum sux and you suck more than it, why do you keep posting? it's an addiction, right? ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Jasmine » Sâm Sep 28, 2002 9:00 pm

eu intru din ce in ce mai rar pe forum..din pacate nu prea mai am timp liber.. off...azi e o exceptie..e sambata si pot sa stau mai mult! yeeey!!!

Jasmine
Junior Member

...

Mesajde Seth2 » Sâm Sep 28, 2002 11:06 pm

Ma gandesc ca probabil ati observat (onii) ca lipsesc de pe horum in ultimul timp... Sa fie clasa a 12-a tocmai inceputa de vina? Cred ca da...

De aceea cateva ore de net sambata seara imi ajung.
Anyway... vad ca lucrurile stau bine aici.
Cum subiectul cu "Debutantul lunii" e inchis temporar , pana cand vor incepe alegerile... , avand in vedere ca nu prea stiu daca o sa fiu atunci pe faza ca sa pot intra sa vad ce si cum, as vrea sa-mi exprim si eu parerea fatza de viitorul/viitoarea castigatoare...

Daca tot am castigat luna trecuta.. sper ca votul meu sa conteze ... So.. it goes for "Hera"

Oribile Mosh .. sper ca citesti asta si iei in calcul propunerea mea. :)
Seth2
Junior Member

Mesajde Hera » Sâm Sep 28, 2002 11:31 pm

:eek: :eek: :eek: wow...seth2 mersic mult de tot, nu ma asteptam :) ma bucura foarte mult votul tau.
cat despre faptul ca intri mai rar , e f bine, asta ca esti a 12-a si ai niste examene de sustinut. oricum va fi o perioada mai stresanta , prin vara , dar va trece repede . :)
Hera
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Sep 29, 2002 12:27 am

i just finished my latest project
check it out :)

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Hera » Dum Sep 29, 2002 12:35 am

very interesting, darky! :B i like it!!!!!!!!!!! :) :A
Hera
Junior Member

...

Mesajde Seth2 » Dum Sep 29, 2002 12:49 am

Scarry... :p

Nu chiar ... Dar misto oricum. Pe mine lucruile care ma ingrozesc cel mai tare , sau imi dau un sentiment nasol sunt clownii si mastile de carnaval sau ma rog.. mastile in general.
Seth2
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Sep 29, 2002 1:11 am

scary sunt doar papusile :) si tot ce-i acolo e rezultatul a trei ore din viata mea, un scanner, smashing pumpkins si un pepsi twist.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Hera » Dum Sep 29, 2002 2:47 am

ma gandeam la toti cei care judeca dupa aparente . cine le da acest drept? de a judeca? macar daca isi formeaza o parere superficiala si in aparenta, sa si-o pastreze pt sine , nu sa o impartasheasca si altora !
sunt satula de superficialitate, de "acuzatori" ,de "judecatori". de indivizii care pur si simplu uita sa fie si oameni si raman doar la conditia de "inshi"
Hera
Junior Member

Ultima pagina de "say what's..."

Mesajde bhuttu » Dum Sep 29, 2002 10:10 am

Avem asa: doua mesaje vechi pe care nu le comentez(ca-s vechi);
Hera si Seth2, doi dintre cei mai promitatori useri under-300, dupa parerea mea; pentru cei ce inca nu s-au convins ce-s alea utze si de ce nu ne plac, iata inca o dovada:5 posturi(din care 4 consecutive) emanand prostie. Utzas rulzzzzzzzzzzzzz!; si mai avem un microrecital darky, copilul care daca n-ar fi asa cum e ar fi cu totul altfel. Darky, stii de ce-mi aminteste desenul ala?Soundgarden - "Black Hole Sun". Da' daca tu zici ca-i Smashing Pumpkins...
Pe langa asta, in mintea mea se mai invart niste ganduri straordinar de placute a-propos de faptul ca am reinceput munca si am din nou sentimentul ala de "being outside of Romania in Romania"(daca intelegeti ce vreau sa spun). In rest, nimic.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cutuma© » Dum Sep 29, 2002 11:07 am

Initial trimis de darkshines
decret - if this forum sux and you suck [b]more than it, why do you keep posting? it's an addiction, right? ;D [/B]

1.orice gresheala pe care ash putea sa o comit in limba engleza este pura intamplare, k doar n-am facut degeaba 4 ani de liceu bilingv romano-englez
2.Am bagat la vena forumul asta...

cutuma©

Mesajde cutuma© » Dum Sep 29, 2002 2:03 pm

Later edit....

Shtie cineva un thread mishto pe forumul asta...nu de altceva dar ma plictiseam shi chiar vroiam sa scriu...culmea e k n-am unde...ashtept sugestii...

cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 29, 2002 3:28 pm

..iar eu astept reclamatzii :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Sep 29, 2002 7:58 pm

Ieri, am intarziat jumatate de ora la muzeu. Cand eram aproape m-am intalnit cu colegii mei pe strada, ca astia se intorceau de-acolo:p. Si ... hai pe Cozla, sa ne documentam in mijlocul naturii! Asta da documentare! Am urcat vreo 2 ore pana am ajuns in varf, de unde am admirat orasul si peisajul. Am crezut ca suntem singuri dar a mai aparut un ,,disperat''. Am ras si noi de el.... cine stie ce-a crezut omu'! Am stat vreo juma' de ora pe deal.
Dupa aceea am coborat, iar drumul ni s-a parut mult mai scurt decat la urcare. Bine ca m-am imprietenit cu colegii mei. Cred ca shi-au dat seama ca nu sunt chiar asa de ,,salbatica''.
Cred c-a intrat in topul celor mai faine zile din viatza mea!;)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 29, 2002 8:37 pm

Mai depechemind ,moderatoareo .....explica-mi si mie cateva lucruri !

Tu acolo,la tine la liceu..esti rusinea clasei ? Nu te baga nimeni in seama ? Nu ai prieteni ?
Ca asa se intelege din ceea ce spui tu ! Esti mai altfel decat ceilaltzi ? Ce se intampla ?
Mai in toate posturile tale te plangi ca nu te baga colegii in seama , ca nu vorbesc cu tine...etc . etc .

Te pot ajuta cu ceva ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Lun Sep 30, 2002 1:34 pm

pai maine am o lucrare cam naspa la istorie shi din pacate tre sa imi invat ca cica vreau sa iau o nota mare . azi a fost cam plictiseala la scoala shi ma bucur ca am ajuns acasa ca sa ma relaxez putin ca dupa aia tre sa invatz.
shi ma bucur ca moshu a inceput sa posteze din nou pe acest minunat forum.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 3:05 pm

Initial trimis de sly
shi ma bucur ca moshu a inceput sa posteze din nou pe acest minunat forum.

Pai am inceput sa postez din urmatoarele cauze :

• pe forum exista o parte care s-ar fi bucurat daca nu mai postam ,pentru ca ei sunt dusmanii mei
  • pe forum exista o parte care s-ar fi intristat daca nu mai postam ,pentru ca ei sunt prietenii mei
  • pe forum exista o parte carora nu le pasa de mine

Si m-am gandit eu asa : " Ba...ash fi un mare bou daca mi-ash bucura dusmanii si mi-ash intrista prietenii ! Iar de cei carora nu le masa de mine...putin imi masa si mie de ei ! "

E,ce zici Sly,prietene ? Am judecat corect ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Lun Sep 30, 2002 4:17 pm

ai judecat corect prietene . stormy era trista cand a aflat nu mai postezi pe forum dar e bine ca ai revenit asupra deciziei. din pacate o tai sa invatz mai intrat doar sa imi citesc mailurile .
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 4:19 pm

Ma bucur ,dragi prieteni ieseni ca va bucuratzi ca am revenit ! (la Stormy si Sly ma refer) .
Bafta la invatat ! Sa invetzi,bai Sly ....sa nu te mai intreaca Stormy la carte ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Lun Sep 30, 2002 4:32 pm

poti sa te referi si la mine, caci desi nu sunt de la iesi, si eu ma bucur ca ai revenit, daca ai revenit, ca nu prea am avut timp sa observ.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 4:36 pm

Imi pare rau ca acum te stie lumea, ca ti-ash fi raspuns : " Merci ,bai anguse,fratioare ! " :p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati