Iris la cluj

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 1:14 pm

MANELESUX.

Sigur nu o as fii invitat. Nici tu nici vali ca sunteti figuranti. Da' cred ca de cand ai vazut pozele a inceput sa-ti placa de noi.
"Asta-i viata" - asta-i din Voltaj nu-i asa ca acum chiar ma urasti?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde manelesux » Joi Oct 18, 2001 1:23 pm

Initial trimis de DANA
MANELESUX.

Sigur nu o as fii invitat. Nici tu nici vali ca sunteti figuranti. Da' cred ca de cand ai vazut pozele a inceput sa-ti placa de noi.
"Asta-i viata" - asta-i din Voltaj nu-i asa ca acum chiar ma urasti?

DANA

asta ziceam shi io.Singurele lucruri care imi plac in pozele alea sunt mashina ta shi tricoul cu Arise...a lui Frozen,parca....a,shi freza lu tzeposu...ii sta de minune.Daca nu aveai tricou ala cu twnah,poate imi placea shi de tine.De urat,te urasc din prima clipa....but thats me,nu e vina ta....tu pe mine?
manelesux
Junior Member

Ohooooo

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 1:33 pm

Te-am urat din primul moment. Inainte sa-ti vad moaca. Dar nu uita ca pe piedestalul pe care te-ai cocotat sunt si eu. Si chiar daca stau cu modestie pe un colt (deocamdata) nu inseamna ca nu astept salivand momentul in care sa-ti infig pumnalul in ceafa.
btw-iti place sepultura fiindca ai vazut la mTV clipul Inner Self cum am banuit?
Nu te uita peste umar.... sunt acolo....
gaga

Mesajde alina » Joi Oct 18, 2001 9:33 pm

ma manelux tu nu meriti nici un cacat mi-e rusine ca stau cu tine in acelasi oras si in plus frecventam si acelasi local muta-te draqului de aici nu meriti sa stai nici macar in imputitu asta de oras
nici macar nu mai meriti injuraturile mele ,nu valorezi nimic demagog de doi bani cred ca mincu a facut special pentru tine melodia asta
ne vedem la inmormantarea ta!
addio pirata!
alina
Junior Member

brrr...

Mesajde shinee » Vin Oct 19, 2001 1:33 am

ma gandesc cu groaza ce-o sa mi faca mie Alina curand de tot... noroc ca n-am jignit efectiv pe nimeni... nici nu am obiceiul asta...
si poate in ceea ce priveste "maseaua" lui Cristi Minculescu ati ramas in urma cu informatia... Cristi nu prea mai bea de mult timp.
Am petrecut cam 1 saptamana la mare in Mamaia in acelasi hotel si in imediata lui apropiere (in fine, mai mult am stat cu Rodi, sotia) si am observat si mi s-a confirmat ca nu mai trage la masea decat foarte foarte rar... good for him:) il iubesc pe Minculescu din tot sufletul (pe bune)
shinee
Junior Member

Re: Ohooooo

Mesajde manelesux » Vin Oct 19, 2001 11:48 am

Initial trimis de DANA
Te-am urat din primul moment. Inainte sa-ti vad moaca. Dar nu uita ca pe piedestalul pe care te-ai cocotat sunt si eu. Si chiar daca stau cu modestie pe un colt (deocamdata) nu inseamna ca nu astept salivand momentul in care sa-ti infig pumnalul in ceafa.
btw-iti place sepultura fiindca ai vazut la mTV clipul Inner Self cum am banuit?
Nu te uita peste umar.... sunt acolo....

Nu,nu imi place sepultura, imi place tricoul lui Frozen.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde manelesux » Vin Oct 19, 2001 11:55 am

Initial trimis de alina
ma manelux tu nu meriti nici un cacat mi-e rusine ca stau cu tine in acelasi oras si in plus frecventam si acelasi local muta-te draqului de aici nu meriti sa stai nici macar in imputitu asta de oras
nici macar nu mai meriti injuraturile mele ,nu valorezi nimic demagog de doi bani cred ca mincu a facut special pentru tine melodia asta
ne vedem la inmormantarea ta!

ma alinux, tzie cine c***u lu iris tzi-a cerut parerea? Eu frecventez localu ala pentru ca se intampla sa le duc MUZICA in localu ala! Ai priceput? Ca sa ai tu fundal sonor cand mananci pita cu untura shi bei bere cu apa shi te lingi cu totzi manelishtii! Ai priceput, fetitzo? Shi pana una alta eu sunt multzumit de orashu asta,asha ca tu ar fi frumos sa fii primu care se cara,daca tot injuri in stanga shi in dreapta.Ba te mai shi plangi ca ai numai prieteni manelishti....nici nu ma mira!
Deci mai du-te-n p**a shi vezi-tzi de inmormantarea ta ca acu chiar m-ai enervat! Shi crede-ma, am depus eforturi sa nu te injur eu primul gandindu-ma "deh,varsta..."
Ashtept scuze.O data.A doua oara nu.Think twice!
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

mai du-te PIZDA MATII!

Mesajde DEATHANGEL » Vin Oct 19, 2001 1:03 pm

[quote]Initial trimis de manelesux
[B]

ma alinux, tzie cine cacatu lu iris tzi-a cerut parerea? Eu frecventez localu ala pentru ca se intampla sa le duc MUZICA in localu ala! Ai priceput? Ca sa ai tu fundal sonor cand mananci pita cu untura shi bei bere cu apa shi te lingi cu totzi manelishtii! Ai priceput, fetitzo?

Nu stiu cu cine vorbesti, d-nule S**E P**A, dar cred ca nu prea esti cavaler. In tot cazul daca Clujul are un specimen ca tine inseamna ca-i de rau!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Fii sigur ca daca te mai legi de CRISTI, cred ca o sa-i s**i p**a si lui Lentzi cu inaltele tale cunostinte de demagog!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: mai du-te P***A MATII!

Mesajde manelesux » Vin Oct 19, 2001 1:06 pm

Uite,Angele,vorbesc cu tine dupa ce ma dau jos de pe ma-ta....
Now get lost Dickheaded worm....
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: mai du-te P***A MATII!

Mesajde DEATHANGEL » Vin Oct 19, 2001 3:07 pm

Initial trimis de manelesux

Uite,Angele,vorbesc cu tine dupa ce ma dau jos de pe ma-ta....
Now get lost Dickheaded worm....

In tot cazul inainte am fost eu pe ma-ta!!! Asa ca mai du-te dracului de unde ai venit! In tot cazul inainte am fost eu pe ma-ta!!! Asa ca mai du-te dracului de unde ai venit! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :D :) :confused:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

THANKS!

Mesajde DEATHANGEL » Vin Oct 19, 2001 3:11 pm

Multumesc Rockerului Somer si alinei care sunt alaturi de mine! Cred ca m-am intors! Haaaaaaaaaaaa! Dupa 2 packete de KENT si 1/2 de tuica +1/2 de vin cred ca mi-am revenit! Thanks also to the others!!!!!:) :) :D ;) :p :o :cool: :rolleyes:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde alina » Vin Oct 19, 2001 9:27 pm

thanks shinee
-----------------------------------------------------------------------------------
de la tine scuze never ever draga manelux si inca o chestie proasta muzica le dai pubistilor iar in leg cu prieteni mei sunt oameni super ok dar nu stiu sa+si largeasca un pic orizonturile muzicale in orice caz ei au respect pt muzica buna nu injura iris ca tine ci eventual pe mine si tu poti sa ma injuri pana in adanci batraneti ca ma doare fix undeva
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde manelesux » Vin Oct 19, 2001 10:46 pm

Initial trimis de alina
thanks shinee
-----------------------------------------------------------------------------------
de la tine scuze never ever draga manelux si inca o chestie proasta muzica le dai pubistilor iar in leg cu prieteni mei sunt oameni super ok dar nu stiu sa+si largeasca un pic orizonturile muzicale in orice caz ei au respect pt muzica buna nu injura iris ca tine ci eventual pe mine si tu poti sa ma injuri pana in adanci batraneti ca ma doare fix undeva

...which means war...altfel zis, am de ales liceul la care sa intru in comisia de bacalaurea anu asta....chiar ma gandeam unde ar fi mai mishto.La ce liceu zici ca eshi?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde alina » Sâm Oct 20, 2001 2:31 pm

saru mana domn profesor!nu mi-e frica n-ai grija bacul nu va fi o problema si zici de mine ca i-au totu personal da tu?
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Dum Oct 21, 2001 11:47 am

m-sux, stii cat tiu io la tine (la dumneavoastra ma scuzati).
Dar te implor injura si tu cu stelute ca la netu' asta e 60.000 ora si daca stau sa te cenzurez imi las banii aici. Ieri mi-a spus kicku cate ceva din ispravile voastre de pe mirc. hehe cred ca esti mai bolnav de calculatoare decat mine.

angel, shomi... FARA INJURATURI!!!!

va rog frumos!!!

p.s. cred ca m-am indragostit de m-sux... cum intorc spatele cum mi-o trage ca un adevarat macho ...;)
gaga

dezamagire

Mesajde curly » Dum Oct 21, 2001 3:15 pm

m-sux,te reneg!......mi-e cam jena ca mi-au placut posturile tale pe vremuri.personal,ador oamenii care injura,dar nu e cazul cu tine....in locul alinei,te-as inviya ;a bac......sa vedem daca e doar gura de tine!apropo,obligatiile conjugale tot lincvisyic le indeplinesti?
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: dezamagire

Mesajde manelesux » Lun Oct 22, 2001 3:00 pm

Initial trimis de curly
m-sux,te reneg!......mi-e cam jena ca mi-au placut posturile tale pe vremuri.personal,ador oamenii care injura,dar nu e cazul cu tine....in locul alinei,te-as inviya ;a bac......sa vedem daca e doar gura de tine!apropo,obligatiile conjugale tot lincvisyic le indeplinesti?

Carlionzatule,cu ce tz-am grejit?
Cand eram impreuna ai zis ca pan la moarte orice ar fi shi acuma dai bir cu fugitzii? Ticaloaso!
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: dezamagire

Mesajde curly » Mar Oct 23, 2001 9:05 pm

Carlionzatule,cu ce tz-am grejit?
Cand eram impreuna ai zis ca pan la moarte orice ar fi shi acuma dai bir cu fugitzii? Ticaloaso!

mai manelesux!sfat:cand iti pute totul a c***t e bine sa te uiti in talpa!......mata tratezi lumea de pe aici ca pe niste homunculi,ori cu cei mai multi dintre ei nu e cazul mai ales cand de pe tronul ala pe care te-ai asezat se simte un miros maro!
p.s.:indubitabil sunt heterosexual!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 9:44 am

Curly, sunt sigura ca toate gagicile din Craiova au rasuflat usurate auzind declaratia ta. Dar vreau sa-ti atrag atentia asupra unui lucru. Cum vei actiona in continuare e treaba ta...
Te afli pe un teren minat vorbind asa cu manelos pentru ca el o sa o ia personal si pentru ca tu ai inceput sa-l jignesti, el neavand nimic (pana acum) cu tine. L-ai bagat si l-ai scos fara vreun motiv (sau nu am inteles eu care-i ala) asa ca probabil iti va pregati o replica pe masura si eu va trebui sa fiu atenta sa sterg mizeria dupa voi (sau vali, care o fi pe-aici). Deci alegerea e a ta si cred ca nu e una buna, din cate mi-am luat eu de la sux cred ca o sa iesi cu fundul rosu (ma doare si acum...LOL)
gaga

si?

Mesajde curly » Mie Oct 24, 2001 2:27 pm

Initial trimis de DANA
Curly, sunt sigura ca toate gagicile din Craiova au rasuflat usurate auzind declaratia ta. Dar vreau sa-ti atrag atentia asupra unui lucru. Cum vei actiona in continuare e treaba ta...
Te afli pe un teren minat vorbind asa cu manelos pentru ca el o sa o ia personal si pentru ca tu ai inceput sa-l jignesti, el neavand nimic (pana acum) cu tine. L-ai bagat si l-ai scos fara vreun motiv (sau nu am inteles eu care-i ala) asa ca probabil iti va pregati o replica pe masura si eu va trebui sa fiu atenta sa sterg mizeria dupa voi (sau vali, care o fi pe-aici). Deci alegerea e a ta si cred ca nu e una buna, din cate mi-am luat eu de la sux cred ca o sa iesi cu fundul rosu (ma doare si acum...LOL)

bine,mami, ca ai tu grija de mine!
altfel,nu astept de la m-sux decat replici.(poate sa ma bata prin forum?)nu mi-a placut cum s-a luat de alina,asta-i tot!n-am nimic cu el!daca ar avea clasa,cum credeam eu despre el,nu o sa fie nevoie sa faci curatenie!
rau de gura!
curly
Junior Member

hehehe, LOOSER !!!

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 2:33 pm

Ti s-a facut frica si dai inapoi? Asta nu e bine. Sincer eu abia asteptam sa vina manelos si sa te ia la pix... Te cam sucesti... Instabilitatea asta a ta o sa-ti fie fatala... Si pe mine m-a deranjat ca s-a luat de alina. Dar alina ca si deathangel au mai avut si alte motive... cum se vede mai sus. Asa ca daca nu-ti sustii pozitia (care o fi aia), esti un mare fraier!!!
gaga

Re: Re: Re: dezamagire

Mesajde manelesux » Mie Oct 24, 2001 9:50 pm

Initial trimis de curly

mai manelesux!sfat:cand iti pute totul a c***t e bine sa te uiti in talpa!......mata tratezi lumea de pe aici ca pe niste homunculi,ori cu cei mai multi dintre ei nu e cazul mai ales cand de pe tronul ala pe care te-ai asezat se simte un miros maro!
p.s.:indubitabil sunt heterosexual!

Carlionzatule, nu ma prea intereseaza daca tu eshti sau nu heterosexual. De egzemplu shi io sunt,insa o gaura ramane o gaura, mai spalata, mai curatzica, daca purtatorul tace,sta cu spatele sa nu-i vad barba shi daca in prealabil shi-a barbierit paru de pe cur, sa nu ma oripilez, totul e okei....placere sa fie shi sa nu se zbata!

Cat despre tronu meu,stau bine mersi, daca pute, pute dedesubt, acolo unde stau homunculii,ziceai sa ma uit in talpa...te pomeneshti ca oi fi calcat din gresheala pe vreunul...oricum, io cand termin de stat pe tron ma shterg frumos, arunc hartia igienica in urma shi imi continui viatza, homunculii raman sa imi miroase produsu shi sa se urle la soare.

Acu ca tzi-am dat replica sa ne lamurim shi cu faptele:

Fact1.io vorbesc de rau pe minculesciu.In nici un caz pe cei care asculta minciulescu.Daca minciu se oftica, sa vie pe forum sa ma injure.Io nu l-am injurat, i-am zis ca nu ii arat mai mult respect decat mi-a aratat el mie ca shi ...well...nu fan,dar macar ca ascultator shi platitor de bilet.
Fact2.La faza asta vine o mucoasa pe nume alina shi ma ia pe mine la pulla,okei, poate oi fi avand io gusturi najpa, blame it on de gustibus, da de aici pana la a zice ca nu da un kkt pe mine, ca-s un gunoi shi un bou, ca ne vom vedea la inmormantarea mea....well....daca e frustrata ca ma-sa nu o lasa sa se futta shi ca dirigu ii da prea multe extemporale, de ce draq se ia de mine?
Deci daca io tratez lumea ca pe homunculi, aia de mai sus cum itzi suna? Ca ai tu impresia ca vorbesc prea mult, asta e alta treaba...nu m-am apucat de injurat oameni asha din senin.Am skimbat pareri shi informatzii in mare....chiar shi fatza de alina am fost suficient de "cavaler" incat sa nu-i zic ca e idioata.
Fact3.Io raspund cu foc la focu alinei,oferindu-i shansa sa ishi ceara scuze.
Fact4.La faza asta se baga ingeru pullii shi ishi agita coasa prin fatza mea, mai-mai sa-shi taie singur putza, amenintza shi injura, doar-doar o sa-l lase alina sa i-o puna cand vine pe la cluj.Shi ma ia cu "nene,nu eshti cavaler"! Pai ce are cavaleru cu "cripta din MOArte","cadavru de rocker" shi alte tampenii din astea! Sa intzeleg ca alina prefera mirosu de vierme de hoit in locu aftershave-ului? Neah,sorry,not my type!
Fact5.Ma urc pe mama lui DeathAngel.
Fact6.Ma dau jos de pe mama lui DeathAngel shi ma gandesc "las ca le-o trece"
Fact7.Vii matale, curly din Oltenia shi strigi "gramada cere varf!!!!!" shi hopa, sari la bataie, iarashi cu faze de alea cu cavaleru shi respectu prin asociere,ori ce draq?
Adica daca alina are de platit o politza, de ce nu o lasatzi dreaq sa ishi asume responsabilitatzile? Intzeleg sa saritzi in ajutoru ei daca ash da iama in Music Pub, ash prinde-o de grumaz shi ash viola-o cu bestialitate pe una din mesele alea cioplite, calitatea de amici v-ar cere sa-i saritzi in ajutor, ori interesu, ma rog....ceea ce nu e cazu...in plus ea a fost cea care a urlat "WARRRRR!" Pai daca vrea war, sa il poarte, nu sa se ascunda dupa koaiele lu dethengels shi sa-shi trimite acolitzii sa ma injure.Sigur, o sa zici ca bunu simtz tzi-a cerut sa-i sari in ajutor, insa, nene,tu nu ai sarit in ajutoru ei, ai sarit la mine.Adica dai un bun simtz pe alt bun simtz.Poate ea o fi mai demna de bun-simtzu tau decat mine, da lasa asta sa se lamureasca intre mine shi ea,nu-tzi umple timpu liber cu afaceri ce nu te privesc. Raspund cu injuraturi la injuraturi shi imi voi cere scuze in momentul in care shi inamicu ishi va cere scuze.Asta e valabil shi pentru tine.

Cat despre clasa mea, nu cred ca trebe sa o demonstrez nimanui. Nu ca ash avea vreuna, dar fiecare cu clasa lui moare. Shi fiecare dupa puterile lui. Nu sunt responsabil nici cu educatzia alinei sau a lu engels, shi nici cu culturalizarea maselor. Pun nishte informatzii shi nishte pareri pe forum,din care fiecare citeshte shi retzine cat vrea.....poate sa mi se puna la indoiala cel mult acuratetzea informatziilor shi argumentatzia parerilor, nu sa fiu injurat pentru ca alina oboseshte daca citeshte mai mult de 10 randuri, ori pt. ca nu am zis ce trebuia despre trupa ei preferata. Am venit pe forum ca sa mai umflu ratingu lu vali ca l-am vazut agitat cu privire la rock shi mi-a placut asta. Shi ca sa mai schimb o informatzie-doua cu kickass,aphex,rolf,dana,radical in conditziile in care pe forumu alalalt subiectele muzicale cam disparusera.

In nici un caz nu am venit sa spun fiecaruia ce ishi doreshte sa auda.Shi nici sa violez femei ori sa vanez IP-uri.In nici un caz nu am venit sa fiu "cavaler".Nici ca "fan total" al unei trupe ori, shi mai rau, al unui membru al unei trupe.Nu am venit nici sa dau clasa nici sa fac pe intelectualu. Am venit ca ascultator de muzica, sa spun ce imi convine shi ce nu, in muzica shi in atitudinile/mentalitatzile pe care aceasta le formeaza,shi,evident, sa ma apar de atacurile oarecum previzibile( am ceva experientza din contrele cu manelishtii care cand nu mai au cu ce sa ishi apere muzica incep sa injure).

Cam atat docamdata.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Re: Re: m-sux, are u nuts?

Mesajde alina » Mie Oct 24, 2001 10:32 pm

Curly,suntem singuri intr-o lume dezlantzuita!!!!!!!!!!!!!
Pai sa-i zici lu mincu cand il vezi ca shi pe mine ma doare in pix de pixu shi ciroza lui.Shtii ce prevad? O baie de sange la cabana alinei de revelion....chiar daca nu o sa fiu invitat.O sa va aduc capu lui Mincu sa bem sange din el.(HAck,asta e din manson,este ca incep sa itzi plac?)

pentru faza asta ti-am zis ca esti un gunoi sau cum ti-am zis ,iris e punctul meu sensibil
eu n-am cerut ajut la nimeni si nu voi cere niciodata (un pricipu de al meu) pentru ca n-am incredere in nimeni daca angel s-a oferit eu ce sa-i fac
oricum ce aia scris tu in mesajul de mai sus mi se pare ff deplasat nu cred ca eu trebuie sa-mi cer scuze ci mai degraba tu
vezi meneluxule ce-mi faci ,ma faci sa postez!!!!
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: m-sux, are u nuts?

Mesajde manelesux » Mie Oct 24, 2001 11:05 pm

Initial trimis de alina

pentru faza asta ti-am zis ca esti un gunoi sau cum ti-am zis ,iris e punctul meu sensibil
eu n-am cerut ajut la nimeni si nu voi cere niciodata (un pricipu de al meu) pentru ca n-am incredere in nimeni daca angel s-a oferit eu ce sa-i fac
oricum ce aia scris tu in mesajul de mai sus mi se pare ff deplasat nu cred ca eu trebuie sa-mi cer scuze ci mai degraba tu
vezi meneluxule ce-mi faci ,ma faci sa postez!!!!

1.Postul tau cu "WARRRRRRR!" a aparut inaintea mesajului meu.Deasemenea mesajele de genu "incerc sa-i fac viatza amara lui manele, incerc sa-i iau cdul cu Lee,ca e un gunoi shi nu il merita"
2.Mesajul meu era o replica adresata Danei.
3.Daca tre sa imi cer scuze pentru ce am spus in mesaj, nu tre sa o fac fatza de tine. Cel mult fatza de mincu...insa nici el nu shi-a cerut scuze de la mine cand a venit beat la concert.In plus, e o figura publica shi trebuie sa accepte ca in audientza exista shi oameni care fluiera shi huiduie.
4.Daca te-ai speriat pe bune la faza ca o sa vin la cabana la tine cu capul lui mincu...ei bine, asta e singura situatzie in care tre sa spun ca nu am vrut sa te speriu asha rau....dar aia era o replica la amenintzarea Danei ca va veni armata fanilor Iris,Metallica shi mai shtiu io care sa ma injunghie in Music Pub.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: Re: Re: dezamagire

Mesajde gaga » Joi Oct 25, 2001 7:53 am

Am venit pe forum ca sa mai umflu ratingu lu vali ca l-am vazut agitat cu privire la rock shi mi-a placut asta. Shi ca sa mai schimb o informatzie-doua cu kickass,aphex,rolf,dana,radical in conditziile in care pe forumu alalalt subiectele muzicale cam disparusera.

1) si dana se agita pentru Rock mai mult decat crezi si non-profit ca o vaca, asta fiind unul din lucrurile care ma leaga atat de puternic de mr. vali, chiar daca nu ma pot abtine sa nu i-o trag la masele ( e asa dulce )

2) frumos postul, ca de obicei la obiect dar tin sa-ti atrag atentia la limbaj. Nu-l modific fiindca si-ar pierde din savoare dar fii mai atent...

3) CD-ul cu Geddy Lee il vreau oricum mai mult decat tine pt. ca este evident ca sunt un fan mai mare Rush decat tine si daca nu mi-l cedezi voi continua sa te urasc ca si pana acum

4) Amenintarea cu fanii care-l killeresc pe m-sux era o gluma asa cum era si a ta cu decapitarea lui mincu... nu era evident pentru toata lumea?

5) Sunt perfect deacord cu faptul ca vedetele ar trebui sa posteze. Pe forumul Megadeth (nu ma injurati, eu pe-acolo pierd vremea, sunt fan total contra parerilor lui sux) daca cineva il ataca pe Dave sau pe oricine din trupa, echipa sau admin sau moderatori raspunde personal, ba mai mult daca idiotul e din state si are oua isi da intalnire sau se vorbesc la telefon. Dar se pare ca rock starurile din Romania sunt mai cu mot decat cele de afara... Nu e de nasul lor sa vorbeasca cu fanii...
gaga

Mesajde alina » Joi Oct 25, 2001 9:38 pm

tu chiar nu intelegi glumele?
la bun am glumit eu nu vreau sa ma am rau cu nimeni dar nici bine ,echidistanta e cea mai buna sol.
daca te-am jignit prea tare imi cer scuze
addio pirata!
alina
Junior Member

Dezamagire-EpopeeI

Mesajde DEATHANGEL » Lun Oct 29, 2001 7:01 pm

KISS MY ASS!
Mister , cred ca putoarea ta trebuie sa-si ceara scuze, nu invers. Porcariile pe care le debitezi nu demonstreaza decat un biet psihopat sau obsedat sexual, care ori e castrat, ori nu poate decat sa faca l**a (pacat de EVE!, ori se excita cand pronunta si scrie asemenea obscenitati.Cred ca intr-adevar suferi de un sindrom de lipsis, NFT-adica pe limba ta de doctor in r***t -de nef***** (asta e, el m-a obligat sa-i raspund astfel!).Nu stiu cine a catadicsit sa-ti dea dreptul sa iei doctoratul, dar cred ca ori ti l-a dat de pomana( cine stie ce materie desteapta!), ori sarmanul om nu cunoaste perlele mintii tale bolnave.
episod I:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer

DEATHANGEL
Junior Member

Even Death may DIE!

Mesajde manelesux » Mar Oct 30, 2001 1:55 pm

Initial trimis de DEATHANGEL
KISS MY ASS!
Mister , cred ca putoarea ta trebuie sa-si ceara scuze, nu invers. Porcariile pe care le debitezi nu demonstreaza decat un biet psihopat sau obsedat sexual, care ori e castrat, ori nu poate decat sa faca l**a (pacat de EVE!, ori se excita cand pronunta si scrie asemenea obscenitati.Cred ca intr-adevar suferi de un sindrom de lipsis, NFT-adica pe limba ta de doctor in r***t -de nef***** (asta e, el m-a obligat sa-i raspund astfel!).Nu stiu cine a catadicsit sa-ti dea dreptul sa iei doctoratul, dar cred ca ori ti l-a dat de pomana( cine stie ce materie desteapta!), ori sarmanul om nu cunoaste perlele mintii tale bolnave.
episod I:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Puiucule, cu tine nu ajung nicaieria....
Lasa jos coasa shi vezi-tzi de mamaliga ta,aduna-tzi pokemonii laolalta, da-tzi la spalat tricoul, mai trage-tzi o data lacrima aia cu rimel shi viatza va capata din nou sens.Shi ca sa nu ai impresia ca sunt castrat, te las sa mi-o s**i data viitoare cand vii prin cluj.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Even Death may DIE!

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 2:22 pm

Shi ca sa nu ai impresia ca sunt castrat, te las sa mi-o s**i data viitoare cand vii prin cluj.

Daca-mi dati voie... o mica observatie... poate sa-ti faca operatiunea numita si daca esti castrat...
gaga

Re: Re: Even Death may DIE!

Mesajde manelesux » Mar Oct 30, 2001 2:27 pm

Initial trimis de DANA
Shi ca sa nu ai impresia ca sunt castrat, te las sa mi-o s**i data viitoare cand vii prin cluj.

[b]Daca-mi dati voie... o mica observatie... poate sa-ti faca operatiunea numita si daca esti castrat...
[/B]

pai da,dar in timp ce s**e, mai arunca cate o privire shi in jur, sa vada ce shi cum.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe muzica