de onk » Joi Oct 03, 2002 8:46 am
mneatza pentru umpicutz de timp si ca sa dau la sod o esplicatze, desi ... da n-am chef sa scriu la "cine/ce ne nerveaza"
adicatelea domnule sod, parerea mea chiar nu conteaza? ce deranjeaza mai muklt, ca am inchis threadu sau ca n-am fo limpede cacristalu'? atitudinea ta imi dovedeste faptul ca deciziile pe care le iau ca mod par de kkt, ca nu conteaza ce cred si ca orcum nu ma baga nimeni in seama. acu fie vorba intre noi, tema subiectului era marfa de tot, dar nimeni, si prin asta inteleg NIMENI nu a scris la tema. si ce era sa fac? sa dau avertismente?
per total imi pare rau ca nu m-am prins ce vroiati voi sa faceti din subiectul ala, dar v-am spus, pentru recenzii sau pentru bagari pur si simplu in seama cum am vazut ca fac noii venitzi - fara exceptzie- se pot organiza noi topicuri. e simplu, nu?
a, si Dana, apropos, politica interna a forumului de literatura cere ca primele avertismente sa fie mai mult atragerea atentiei prin postarea pe subiectul "memento mori (avertismente)" apoi prin discutia cu co-moderatorul... asta daca se mai ajungea la etapele astea, putandu-se sterge fff usor posturile incriminate. FORUMUL DE LITERATURA E DEOSEBIT, COORDONATELE POLEMICII INDICA UN PUNCT DE REFERINTA DEOSEBIT DE CELELLALTE, NIVELUL DISCUTIILOR ESTE ALTUL IAR FORMA DIALOGURILOR PERMITE ORICE DEVIATI\ZIE. eu asta stiu, asta fac.
tu ce ai facut asa de grav de s-a sarit peste shpe mii de etape?
uffff... m-am racorit....