Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
Acum trebuia sa fiu la concert la Interpol. Dar nu sunt pentru ca am mers pe mana lui frati'miu. "Nu lua bilete de dinainte ca n-are rost, si asa nu prea a auzit lumea de ei." Si uite asa ma duc eu frumos ca sa citesc la intrarea in club:
"Sold out. Nici macar nu are rost sa urcati scarile"
Nu va zic cat imi doream sa merg. ENORM.
Weekendul meu a fost stricat. E a 3 oara cand patesc asta cu biletele. Si la The Hives la fel, si la System of a down... p@&( mea e ultima oara cand nu iau bilete de dinainte.
Pe urma nici sa ma duc sa beau ceva nu am putut ca asta mic are 17 ani jumate si il legitimeaza peste tot. I-am zis sa isi dea jos cosurile alea de pe fata. El cica ma consola:
"Las' ca la anu in Martie fac 18."
Asa ca in loc sa vad si eu un concert calumea si sa beau niste n beri am ajuns din nou acasa. Dar e foarte frumos la mine acasa...v-am zis ca vad un pod luminat daca ma uit pe geam?
Dar lasa ma Aliosha ce-ti mai trebuie tie distractie.... nu ti-au ajuns atatia ani de zile, toata vara.... ai si tu 23 de ani...cat o sa o mai duci asa ???
Nu-i nimic ma... lasa ca dau drumu la televizor. Aoleu, am uitat. Nu am televizor. Sincer mi-as lua dar si asa nu e nimic interesant niciodata.
*Aliosha deschide combina. CD-ul cu Interpol se face auzit*
...asta chiar ce e culmea ironiei !
*Aliosha schimba CD-ul*...
Cam asta a fost pentru seara asta din categoria nervi ce pot fi facuti publici. Ailalti ii tin pentru mine pentru ca imi place cel mai mult de ei. Adevarul e ca sunt si de calitate... ma consuma cel mai tare.
"Sold out. Nici macar nu are rost sa urcati scarile"
Nu va zic cat imi doream sa merg. ENORM.
Weekendul meu a fost stricat. E a 3 oara cand patesc asta cu biletele. Si la The Hives la fel, si la System of a down... p@&( mea e ultima oara cand nu iau bilete de dinainte.
Pe urma nici sa ma duc sa beau ceva nu am putut ca asta mic are 17 ani jumate si il legitimeaza peste tot. I-am zis sa isi dea jos cosurile alea de pe fata. El cica ma consola:
"Las' ca la anu in Martie fac 18."
Asa ca in loc sa vad si eu un concert calumea si sa beau niste n beri am ajuns din nou acasa. Dar e foarte frumos la mine acasa...v-am zis ca vad un pod luminat daca ma uit pe geam?
Dar lasa ma Aliosha ce-ti mai trebuie tie distractie.... nu ti-au ajuns atatia ani de zile, toata vara.... ai si tu 23 de ani...cat o sa o mai duci asa ???
Nu-i nimic ma... lasa ca dau drumu la televizor. Aoleu, am uitat. Nu am televizor. Sincer mi-as lua dar si asa nu e nimic interesant niciodata.
*Aliosha deschide combina. CD-ul cu Interpol se face auzit*
...asta chiar ce e culmea ironiei !
*Aliosha schimba CD-ul*...
Cam asta a fost pentru seara asta din categoria nervi ce pot fi facuti publici. Ailalti ii tin pentru mine pentru ca imi place cel mai mult de ei. Adevarul e ca sunt si de calitate... ma consuma cel mai tare.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
alexei mama, mai ai pana la ideea de sinucidere... da nu mult
io am avut belet si iris cu uriah heep a fo de caca.
culmea e ca-s offtopic fiindca nu ma calca nica pe nervi
later edit: da, nu conteaza, de aia am sters

io am avut belet si iris cu uriah heep a fo de caca.
culmea e ca-s offtopic fiindca nu ma calca nica pe nervi
later edit: da, nu conteaza, de aia am sters
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Oricum nu conteaza...
Ca nesimtirea e mare, nu conteaza. La IRIS 25 am fost de luni zi de zi. Iar vineri de la ora 12.30 prezent impreuna cu alti rockeri si cu Nelu si Valter. Ca sunt scapat de la balamuc...da, asta doar un dobitoc o poate spune...in tot cazul stiti sa loviti fara sa ganditi.
La revedere!:mad: :mad: :mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
-
DEATHANGEL - Junior Member
ca m-am imbata aseara ca un proc nesimtit.am baut 2 oameni 1 sticla de wiskey.plus cateva beri.mi-am borat ficatii,plamanii si tot ce mai era.se invartea al dracu pat de nu era adevarat.si azi cand am mancat ceva iar mi-a venit rau
.e ora 19 si tot nu mi-am revenit.asa ca ce draq sa fac,ma duc la o bere cu Zgubilici!:D :p
later:si cica vine si kgula!:)

later:si cica vine si kgula!:)
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Re: Oricum nu conteaza...
Initial trimis de DEATHANGEL
Ca nesimtirea e mare, nu conteaza. La IRIS 25 am fost de luni zi de zi. Iar vineri de la ora 12.30 prezent impreuna cu alti rockeri si cu Nelu si Valter. Ca sunt scapat de la balamuc...da, asta doar un dobitoc o poate spune...in tot cazul stiti sa loviti fara sa ganditi.
da-te ba in spanac,ce pula mea vrei sa cred despre tine?te credeam om serios!cand colo,mi-l arata prietenii pe deathangel.ma uit dupa el si vad un tip boit pe moaca ca Ozzy.si asta in plina strada!mai nene,l-ai vazut tu pe minculescu mancand lilieci si gugustiuci pe scena?ia mai slabeste-ma cu ifosele,ca-ti incing curul cu o mana de-a ta,pe care ti-o rup in prealabil,de n-ai sa mai mergi la concerte pana la 40 de ani!
-
SOD - Mesaje: 6035
offtopic
Initial trimis de SOD
da-te ba in spanac,ce pula mea vrei sa cred despre tine?te credeam om serios!cand colo,mi-l arata prietenii pe deathangel.ma uit dupa el si vad un tip boit pe moaca ca Ozzy.si asta in plina strada!mai nene,l-ai vazut tu pe minculescu mancand lilieci si gugustiuci pe scena?ia mai slabeste-ma cu ifosele,ca-ti incing curul cu o mana de-a ta,pe care ti-o rup in prealabil,de n-ai sa mai mergi la concerte pana la 40 de ani!
dupa o zi superba pe netul mov (ghiuj theme) ma cac pe mine de ras citind posturile carturarului SOD

so, happy
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
offtopic: chiar, ce mishto zis, cine se simte cu musca pe caciula (apropo de zicale/) sa iasa in fatza.
ontopic: ma nerveaza: vremea ca s-a stricat, netu ca netu.....****, frig, intuneric, foame, parca sunt aurolaca si tre sa strabat acu si juma de bucuresti cu ratb si as dori pe aceasta cale sa-i aduc multzumirile mele lu cine p**da masii se ocupa de mijloacele comune de transport de trebuie sa-mi rup io picioarele in aglomeratia p**ii din 368-urile de dimineatza ca sa ointarzii, ofcors, zilnic.
ontopic: ma nerveaza: vremea ca s-a stricat, netu ca netu.....****, frig, intuneric, foame, parca sunt aurolaca si tre sa strabat acu si juma de bucuresti cu ratb si as dori pe aceasta cale sa-i aduc multzumirile mele lu cine p**da masii se ocupa de mijloacele comune de transport de trebuie sa-mi rup io picioarele in aglomeratia p**ii din 368-urile de dimineatza ca sa ointarzii, ofcors, zilnic.
-
onk - Mesaje: 1841
nu sunt rocker da...
nu sunt eu rocker da ascult rock (korn system of down and stuff) si e tare topicu: pe mine ma ataca,ma calca pe nervi,pe bataturi pe picioare pe tot Tramvaiu 41,la proba aia aiurea am vazut ca e acelasi tramvai vechi (de circula acu pe linia lu 11) si acelasi mers aiurea si prost,pai era mai cool before this,eram "fan" 41,a da si ma mai enerveaza ca daca vreaui sa ajung in aparatori tre sa schim nspe mii de metrouri,plus ma ataca adrian copilu "the wonder",pupicuristii aia de sunt peste tot,,plus piatza aia de langa mine valea ialomitzei e plina de "bronzatzi" pai ce naiba drumul taberei e IBITZA?
cam atat
parerea mea
Gnom
cam atat
parerea mea
Gnom
-
Gnom - Junior Member
Se supara cineva pe mine ca postez pe rock? (..)Asha ziceam shi eu...
Astazi ma streseaza un lucru, unul singur...NOROCUL dom'le. Nu pot sa intzeleg cum unii au, scuzatzi expresia "bulan" cu carul iar altzi (ia ghicitzi cine) au serioase deficientze la acest capitol. Acum nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, nu zic k o duc rau, dar nu intzeleg de ce exact cand chiulesc eu pun profii absentze, de ce exact cand nu invatz eu sunt ascultat, de ce numai pe mine ma vede dirigu' k vorbesc la ora, de ce cand ma hotarasc sa joc la pariuri au loc surprize de proportzii precum shi multe alte lucruri.
Je mets mes pieds...Ce-i cu frigul asta...azi parca a fost mai bine, luni am dardait cu geaca pe mine la ora de bio...saracu balinte, el vorbea, nu-l asculta nimeni, totzi fiind cu gandul la fizik...nu de alta dar ne gandeam la cum se poate produce degajarea de Q prin frecare...
Astazi ma streseaza un lucru, unul singur...NOROCUL dom'le. Nu pot sa intzeleg cum unii au, scuzatzi expresia "bulan" cu carul iar altzi (ia ghicitzi cine) au serioase deficientze la acest capitol. Acum nu vreau sa-l manii pe Dumnezeu, nu zic k o duc rau, dar nu intzeleg de ce exact cand chiulesc eu pun profii absentze, de ce exact cand nu invatz eu sunt ascultat, de ce numai pe mine ma vede dirigu' k vorbesc la ora, de ce cand ma hotarasc sa joc la pariuri au loc surprize de proportzii precum shi multe alte lucruri.
Je mets mes pieds...Ce-i cu frigul asta...azi parca a fost mai bine, luni am dardait cu geaca pe mine la ora de bio...saracu balinte, el vorbea, nu-l asculta nimeni, totzi fiind cu gandul la fizik...nu de alta dar ne gandeam la cum se poate produce degajarea de Q prin frecare...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
deja nu ma mai suport
azi ma stresesez de una singura.sunt nehotarata,acu' zic ceva,acu' ma razgandesc,fac boacane cu caru' si imi dau in petec la modul cel mai caraghios cu putintza.
in plus de asta....n-am un chior,pentru ca aseara am fost atat de stupida incat sa imi pierd cardul.
in plus de asta....n-am un chior,pentru ca aseara am fost atat de stupida incat sa imi pierd cardul.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
azi ma seaca ala care mi-a promis my dyeing bride
ca sa ii dau lu DOS (vb codat sod). acu te-ai prins?

- rau_necesar
- Junior Member
multe ne calca pe nervi...
interesant topic, la care toata lumea are ceva de zis, categoric
sa incep cu inceputul, pe mine ma calca pe nervi (intr-o
oarecare ordine cronologica):
-manelele si toti cei care savureaza astfel de porcarii
-prostia, ignoranta, nesimtirea, senilitatea, morala, teribilismul, vulgaritatea, singuratatea, regretele, neputinta
-faptul ca au murit inaintea mea oameni de care inca mai aveam nevoie
-ca-l vad prea rar pe cel pe care-l iubesc
-pensionarii din Bucuresti care n-au treaba si isi fac de lucru dimineata prin tramvaie
-incultii, analfabetii
-dentistul pentru ca prea-i place sa ma chinuie
-astia care zic in fiecare an ca vine sfarsitul lumii
-mama atunci cand: ma intreba: "Da' de ce tre' sa dam noi banii astia la Romtelecom?"; trece pe la facultate si ma intreaba de ce am atatea X-uri...; imi spune: "Eu m-am apucat de fumat dupa 30 de ani..."; imi spune sa dau muzica mai incet
-Romtelecomul, xnetul, pcnetul, telefoanele mobile, procesorul PC-ului meu ca-i demodat
-Britney Spears pentru ca si-a batut joc de melodia lui Janis Joplin
-ca invat mult si degeaba
-profesorii din ASE care cred ca 90 de ani este varsta minima de pensionare, aproape toti studentii din ASE, de fapt ma enerveaza toata facultatea...
-o tipa de pe aici: Dana, aia cu Megadeth sub nume, pentru ca a scris undeva ca Nightwish canta gothic(??!) si este muzica pentru frustrati (ehh, whatever)
-vecinu' pensionar de la 6 ca are auzul prea fin pentru un pensionar
-taximetristii, soferii de dacie, soferii de Prahova si Dambovita, soferii care nu opresc la trecerea de pietoni
-oamenii care zic: "gusturile nu se discuta" si cei care afirma ca asculta "muzica buna"
-"prietenii" care imi chinuie pisica doar ca sa "vada cum face"
-"prietenii" carora le imprumut CD-uri/casete/carti si uita sa le mai dea inapoi sau, si mai rau, zic ca le-au pierdut
-cei care suna si ma trezesc din somn sa-mi spuna ca nu era nimic important
-culoarea galbena
-HAtomic pentru ca da numai porcarii
-Fred Durst si toti cei care-l admira
-oamenii care nu te privesc in ochi atunci cand vorbesti cu ei
-copii razgaiati si prost crescuti precum si parintii/bunicii acestora
...
si ar mai fi, da' ma opresc ca si asa sunt prea multe,
incredibil sa descopar cate ma calca pe nervi...
sa incep cu inceputul, pe mine ma calca pe nervi (intr-o
oarecare ordine cronologica):
-manelele si toti cei care savureaza astfel de porcarii
-prostia, ignoranta, nesimtirea, senilitatea, morala, teribilismul, vulgaritatea, singuratatea, regretele, neputinta
-faptul ca au murit inaintea mea oameni de care inca mai aveam nevoie
-ca-l vad prea rar pe cel pe care-l iubesc
-pensionarii din Bucuresti care n-au treaba si isi fac de lucru dimineata prin tramvaie
-incultii, analfabetii
-dentistul pentru ca prea-i place sa ma chinuie
-astia care zic in fiecare an ca vine sfarsitul lumii
-mama atunci cand: ma intreba: "Da' de ce tre' sa dam noi banii astia la Romtelecom?"; trece pe la facultate si ma intreaba de ce am atatea X-uri...; imi spune: "Eu m-am apucat de fumat dupa 30 de ani..."; imi spune sa dau muzica mai incet
-Romtelecomul, xnetul, pcnetul, telefoanele mobile, procesorul PC-ului meu ca-i demodat
-ca invat mult si degeaba
-profesorii din ASE care cred ca 90 de ani este varsta minima de pensionare, aproape toti studentii din ASE, de fapt ma enerveaza toata facultatea...
-o tipa de pe aici: Dana, aia cu Megadeth sub nume, pentru ca a scris undeva ca Nightwish canta gothic(??!) si este muzica pentru frustrati (ehh, whatever)
-vecinu' pensionar de la 6 ca are auzul prea fin pentru un pensionar
-taximetristii, soferii de dacie, soferii de Prahova si Dambovita, soferii care nu opresc la trecerea de pietoni
-oamenii care zic: "gusturile nu se discuta" si cei care afirma ca asculta "muzica buna"
-"prietenii" care imi chinuie pisica doar ca sa "vada cum face"
-"prietenii" carora le imprumut CD-uri/casete/carti si uita sa le mai dea inapoi sau, si mai rau, zic ca le-au pierdut
-cei care suna si ma trezesc din somn sa-mi spuna ca nu era nimic important
-culoarea galbena
-HAtomic pentru ca da numai porcarii
-Fred Durst si toti cei care-l admira
-oamenii care nu te privesc in ochi atunci cand vorbesti cu ei
-copii razgaiati si prost crescuti precum si parintii/bunicii acestora
...
si ar mai fi, da' ma opresc ca si asa sunt prea multe,
incredibil sa descopar cate ma calca pe nervi...
- Crystal
Re: multe ne calca pe nervi...
Initial trimis de Crystal
-o tipa de pe aici: Dana, aia cu Megadeth sub nume, pentru ca a scris undeva ca Nightwish canta gothic(??!) si este muzica pentru frustrati (ehh, whatever
asa umbla vorba. da ce canta?
aia pe care ii enerveaza multe si care nu se sinucid.
copiii de bani gata care intra pe net si abereaza
frustratii care asculta nightwish :p
- gaga
m-am chinuit juma'de ora sa postez un mesaj pe kterinci si in loc sa-l postez l-am sters!!!
P*** mea!!!
ma enerveaza ca:
in 20j de min.am ora
nu mai am baterii la uocmen
frate'miu ca e bulangiu si nu raspunde la mailuri
P*** mea!!!
ma enerveaza ca:
in 20j de min.am ora
nu mai am baterii la uocmen
frate'miu ca e bulangiu si nu raspunde la mailuri
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: Re: multe ne calca pe nervi...
Initial trimis de dana
asa umbla vorba. da ce canta?
aia pe care ii enerveaza multe si care nu se sinucid.
copiii de bani gata care intra pe net si abereaza
frustratii care asculta nightwish :p
haida deh...si pe unde umbla vorba? :confused:
metal melodic cu influente heavy pentru o mai buna informare, sunt departe de a fi gothic.
ma intreb daca tu ai facut vreun sondaj de opinie de ai ajuns la concluzia ca cei care asculta Nightwish sunt frustrati!? oricum toti avem dreptul la o parere, fie ea si proasta...
si desi si pe tine te enerveaza multe inca nu te-ai sinucis...vezi sa nu devi frustrata care nu asculta Nightwish, este mult mai grav...
- Crystal
Re: Re: Re: multe ne calca pe nervi...
...metal melodic cu influente heavy .....
hait!m-am distrat si azi!
doamnelor si domnilor,pe fanclub,de ceva vreme se inventeaza stiluri muzicale.daca azi avem un nou stil,metal melodic cu influente heavy,acum vreo cateva zile am avut hard metal si acu ceva vreme am avut love metal!ce dracu ma?chiar ne batem joc?
ma 'nerveaza astia de cred ca stiu rock,de nu mai pot!huoooooooo!
-
SOD - Mesaje: 6035
sigur ca am facut sondaj, urmarea lui este pe site-ul meu specializat in muzica.
uite aici:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll
in realitate nu ma enervez, vreau numai sa fac multe posturi ca sa fiu si io bagata in seama pe fanclub.
si uite ca am reusit.
domnule SOD, daca dumneavoastra nu stiti de ce va bagati domnule sa stricati placerea altora?
io am auzit ca SOD canta heavy metal nemelodic cu radacini in punk-ul australian. si sa nu ma contrazici, da?
uite aici:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll
in realitate nu ma enervez, vreau numai sa fac multe posturi ca sa fiu si io bagata in seama pe fanclub.
si uite ca am reusit.
domnule SOD, daca dumneavoastra nu stiti de ce va bagati domnule sa stricati placerea altora?
io am auzit ca SOD canta heavy metal nemelodic cu radacini in punk-ul australian. si sa nu ma contrazici, da?
- gaga
tanti frustry
Initial trimis de dana
SOD canta heavy metal nemelodic cu radacini in punk-ul australian. si sa nu ma contrazici, da?
asta cand ii ie drag de munca ...azi nefindu-i e cu radacini in folclorul autohton (baga...fu...etc)...melodic
-
eyewitness - Mesaje: 19220
dragii mei, nu va enervatzi... love, peace and flower-power...
liniste....pasarele....fluturasi.....
sa-mi bag sa-mi scot ca nu mai pot... versuri poetice (sic)
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mi-e sooooooooooooooooooooooooomnnnnnnnnnnnnn
mi-e seteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
da am... ce am? "Am Universum" - Amorphis
am cd
am pc
n-am ym
da am net
traiasca muzica....
n-am casti, da am colegi care se uita urat....nu-i nik, am si marilyn manson....
nanananananananan
liniste....pasarele....fluturasi.....
sa-mi bag sa-mi scot ca nu mai pot... versuri poetice (sic)
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mi-e sooooooooooooooooooooooooomnnnnnnnnnnnnn
mi-e seteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
da am... ce am? "Am Universum" - Amorphis
am cd
am pc
n-am ym
da am net
traiasca muzica....
n-am casti, da am colegi care se uita urat....nu-i nik, am si marilyn manson....
nanananananananan
-
onk - Mesaje: 1841
Re: multe ne calca pe nervi...
Daca te referi la "I love Rock & Roll", ai vrut desigur sa spui Joan Jett.
Si cred ca nici macar asta nu ai vrut sa spui, pentru ca e vorba de o compozitie Alan Merrill, lansata de The Arrows prin '75 (thanks, allmusic!), asta fiind un caz clasic de cover care a facut celebru o piesa.
Vad ca te pricepi la muzica, mai povesteste-ne...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Dati-va ca sunt nervos!
1. Cum Doamne-iarta-ma sa nu mori de draci cand te duci, ca omu', pe http://www.okazii.ro, vezi bluza lu' Miki pusa frumos la licitatie, licitezi, si la ora 24.00 ai oferta cea ma mare, in conditiile in care licitatia se termina la 9.00 a doua zi. Intru eu in seara asta ca sa vad ce? Ca un lache a profitat de faptul ca trebuia sa fiu la munca azi la 9.00(a-propos, ma cam calca pe nervi si cacatu' asta de servici) si a luat bluza lu' Miki oferind, cat credeti, boieri dumneavoastra? Cu 6.000 de lei mai mult decat mine! 6.000 de lei! O punga de seminte d-alea mai naspa. O punga de snacks-uri pentru cei mai elevati! Pentru atata lucru n-am luat-o eu! Sa nu-i futi mortii ma-sii de viata?
2. Fir-ar ele ale dracu' de idei socialiste fara inaplicabilitate practica. Si mai fir-ar ei ai dracu' de italieni care se ataca daca le zic ca e normal sa existe clase sociale si ca e normal ca banii sa-i diferentieze pe oamenii la toate nivelele, si ca daca unu' sarac si unu' bogat isi rup amandoi picioarele e normal ca ala bogat sa si-l repare si sa mearga mai departe in timp ce ala saraca ar trebui sa moara dracului, ca n-a fost in stare sa-si repare un picior in toata viata lui prapadita. Si dupa ce nu sunt de acord cu fazele astea, imi arata si mie aparatu' lor de fotografiat de 600 de para, ca, de, asa-i in tenis!
Ce pula mea au abolit astia sclavia?
3. Orice altceva.
2. Fir-ar ele ale dracu' de idei socialiste fara inaplicabilitate practica. Si mai fir-ar ei ai dracu' de italieni care se ataca daca le zic ca e normal sa existe clase sociale si ca e normal ca banii sa-i diferentieze pe oamenii la toate nivelele, si ca daca unu' sarac si unu' bogat isi rup amandoi picioarele e normal ca ala bogat sa si-l repare si sa mearga mai departe in timp ce ala saraca ar trebui sa moara dracului, ca n-a fost in stare sa-si repare un picior in toata viata lui prapadita. Si dupa ce nu sunt de acord cu fazele astea, imi arata si mie aparatu' lor de fotografiat de 600 de para, ca, de, asa-i in tenis!
Ce pula mea au abolit astia sclavia?
3. Orice altceva.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma