Forum Alternative
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Forum Alternative
este cineva de acord sa se mai fac un forum Alternative?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
se cam justifica, pentru ca as vrea sa fie si romanesc si strain
si in plus, mai sunt certuri intre fani metal sau rock mai vechi si fani, stiu eu linkin park sau limp bizkit, pe rock
ar fi bun un forum pentru cei ce asculta grunge, alternative, nu metal si chestii din astea mai noi
btw: nu spun ca muzica mai veche e depasita, sa nu te iei de mine ca sunt fan lp, ca nu sunt
si in plus, mai sunt certuri intre fani metal sau rock mai vechi si fani, stiu eu linkin park sau limp bizkit, pe rock
ar fi bun un forum pentru cei ce asculta grunge, alternative, nu metal si chestii din astea mai noi
btw: nu spun ca muzica mai veche e depasita, sa nu te iei de mine ca sunt fan lp, ca nu sunt
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Initial trimis de catharsis
nu metal si chestii din astea mai noi
Pai nu prea se justifica fiindca dvs formulati fraze fara acoperire. De exemplu, metalul este o chestie noua?????
Da-i drumu la subiect pe Rock Strain si vb acolo de alternative, nu numai despre "metale, chestiile astea noi"
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eu cred acum ca se justifica un forum alternative pentru suvbiecte gen coma, ocs, linkin park, nirvana, ab4, nu metal/alternative metal, istorie alternative etc.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Eu nu inteleg dorinta asta de a face zeci de forumuri cand se poate scrie la fel de bine pe threaduri aflate in forumuri deja existente.
S-au facut n forumuri care au un post pe luna. Ce rost are divizarea asta excesiva ? Nici nu o sa stie omu unde sa mai scrie...
Rockul trebuie sa stea la un loc din punctul meu de vedere.
In legatura si cu celelate cerinte: Sobo nu stiu cum vrea forum Shakira. Vor aparea din nou clasicele threaduri: "Care e melodia preferata?"
"Ce parere aveti e mai bine blonda sau bruneta... ? "
S-au facut n forumuri care au un post pe luna. Ce rost are divizarea asta excesiva ? Nici nu o sa stie omu unde sa mai scrie...
Rockul trebuie sa stea la un loc din punctul meu de vedere.
In legatura si cu celelate cerinte: Sobo nu stiu cum vrea forum Shakira. Vor aparea din nou clasicele threaduri: "Care e melodia preferata?"
"Ce parere aveti e mai bine blonda sau bruneta... ? "
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
in persectiva in care sunt forumuri gen candy, akcent, stefan banica junior si se prevad niste forumuri shakira sau sistem, spun ca merita si un forum alternative mai ales ca se poate scrie ceva pe el...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
lols ca s-a facut si forum shakira si exista si forum alicia keys!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Sugestii si reclamatii