C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde onk » Joi Oct 03, 2002 9:35 am

nu ma, nu ma cert cu tine nici sa ma platesti, da orce carte are influentze, numa unele dintre ele insa marcheaza: cam in genul muzicii: multe melodii rock te modifica, da numa pentru unele faci pushcarie cand iti omori mama din cauza versurilor.....
onk

Mesajde gaga » Joi Oct 03, 2002 10:15 am

Neatza in graba ca am de munca, dupa ce am demonstrat in van mitomania si mi-am bagat pixu intr-un an de forumit frenetic.
Adica am frecat-o doua zile degeaba (in sensul in care nu am rezolvat nimic altceva decat sa-mi dau seama ca unii e micinosi da sincer, daca ash avea p*la nici in ea nu m-ar durea)

onk, si io zic ca trebia sa lasi subiectul deshis. si ca esti incoerenta, ca de obicei.

salutare, back to work
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde onk » Joi Oct 03, 2002 10:37 am

bine bah, redeschid, da schimb ceva.... nush ce...vad io....ho, catzelor, m-ati convins... ce m-atzi convins? m-atzi convins ca nu va place ca am inchis subiectu... ok, atata timp cat se discuta despre carti, literatura, ma intzelegetzi, se pastreaza subiectele...
case opened.
onk

Mesajde Game Over » Joi Oct 03, 2002 11:58 am

Neatza/ziua buna/la revedere CM
Punk postoperatoriu- GODkk ?! De la ce te-ai luat ELVIS?! Buey nu merg la nici un peste ca shi asha nu prindem nik :j (+ unul dintre noi 2 are ghinion la pescuit - shi ala' cred ca eshti tu :D - ). Iti place mah programelul ala de facut/modificat gif-uri?!
SOD - S-a rezolvat cu Tr-ul?! Mere bine?! Tot nu mi-ai zis daca iti place aplicatia care ti-am trimis-o pe cd. Still waiting answers.
Danutza - just a luser :j (cred ca shi io o sa parasesc moderarea datorita neinteresului aratat pt. forumul de games-uri ;P, still waiting for a real fight :D)
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 03, 2002 1:04 pm

In trecere si usoara lipsa de front de lucru, dupa o masa copioasa.

Ce mah dkk, place la tine "user"? Forumul tau are competitie serioasa dincolo la cg, ata ete.
Need a fight? Iti amintesti cand te-ai bagat ca musca in lapte in subiectu' nostru si te-am luat toti la pix?
Du-te si tu pe scandal si injura pe cineva. (hint: oricine numa lutza sa nu fie)
gaga

Mesajde Game Over » Joi Oct 03, 2002 1:22 pm

Da "user" place la mine!
Ma inerveaza unii admini care in loc sa se gandeasca ca unii chiar vor sa faca ceva constructiv shi sa mai organizeze putzin unele forumuri lasate vraieshte/balta/in paragina, se gandesc la ce da bine la managementul p**** . Shi VS inseamna a compara?! (oare e adevarat?! ia sa caut io pe google :j )
Aaa ce ziceai de Fight?! Da mah imi aduc aminte cu placere cand m-atzi luat la p*** ;D (da io faceam referire la joace :D).
P.S.:
Asule - a picat mah ideea aia ca cica nu se potrivesc
;P (yeah, right :bleah: )!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 03, 2002 1:28 pm

vs vine de la versus si inseamna printre altele si aia.
si nu mai baga mah atatia michimausi ca nu inteleg nimic ce zishi.

pe mine nu ma enerveaza nica... :D decat ca am de munci ...
gaga

Mesajde Game Over » Joi Oct 03, 2002 1:41 pm

Cred ca e mai bine sa fii un simplu user, nu te bate nimeni la cap, nu tre' sa ai initiativa, te doare in pix de cum arata nush care forum sau ce se intampla pe el. Zi shi tu nu-i bine?! :D
Shtiu mai de la ce e prescurtare. Dar nu shtiam ca are shi sensul asta: de a compara.
http://www.dictionary.com/search?q=versus
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Oct 03, 2002 1:53 pm

Initial trimis de Game Over
Cred ca e mai bine sa fii un simplu user, nu te bate nimeni la cap, nu tre' sa ai initiativa, te doare in pix de cum arata nush care forum sau ce se intampla pe el.

mai iei advrtisment sau ban de la nu stiu ce lutza care s-a ajuns moderatoare cum luai io...si uite asa...
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Oct 03, 2002 1:56 pm

Dupa cum bine vezi are... de exemplu daca am datele vanzarilor din 2000 si le compar cu 2001, pot sa zic 2000 vs 2001. Nu e comparatie de-aia: iarna nu-i ca vara, capisci?

Ba da draga, e bine. Si se simt bine ai "importanti"...
Chestie de principiu draga GODKK. Sa nu dezgropama mortii, si asa e fasaita.

edit: yup eyewitness, vazui io acu onlinerii... io am dat un hint mai sus, poti sa te iei de oricine da nu de lutze, daca iele zice ca flandra ie olanda apai sa stii ca asa ie. a invatzatara iele la scoala netului, p'acilisha.
gaga

Mesajde onk » Joi Oct 03, 2002 2:23 pm

madana, vez catz daschisai subjetu, la mai mare :o si
la mintea mea versus ie numa impotriva, nicicum paralela gen 2001/2002 si nu impotriva cum ca se incontreaza ci impotriva cum ca contrazice din strafund...
onk

Mesajde gaga » Joi Oct 03, 2002 2:37 pm

onk, trust me, nu e in sens de contra, e in sens de care-i mai bun. foloseste io la munca.
si porma asta e singuru thread de aberat si cu alexei mod simt miros de lutza incoace.

apropos de asta am o vorba cu tine onk, in privat, cand prinzi un ym te astept
gaga

Mesajde as xxl » Vin Oct 04, 2002 7:44 am

mneata.
iar ma doare capu ' tare de tot, mai
mi-am instalat Opera 6.05 si mere sooper de tot acu navigarea pa net. ancroiablah.
da ma, chiar asa!
GODdkk te-ai sculat ba ?
maciuci©
as xxl

Mesajde angus » Vin Oct 04, 2002 8:21 am

ce ma sperii asa, mah DANA, un' tii poza?! ca m-am mai speriat odata azi dimineata, cand sa propun si eu in mod cinstit schimbarea denumirii threadului respectiv din "perle" in "perLUTZE", iote oha tread, ca s-a sfarsit.
hai s-aveti spor.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Oct 04, 2002 8:34 am

prezent! neatza....
onk

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 8:52 am

gd mng
deja plictisit de rabotu. parca , parca simt nevoia de o per/lutza vorba lui angus, sa ies din starea asta...
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 10:10 am

neata, io n-am de munca da nici chef de trancaneala in gol.
cat despre perLUTZE (good one angus), aparent nu ie voie s-a l-e i-ei la bashcalie, cica e atac la persoana, adica daca io copi past si zic: iote ce dejtept is, ie voie... de iejti lutza.
de nu iejti lutza si stii sa te aperi nu ie atac la persoana. asta asa ca definitzie.
v-am zis ca taman am scris hamlet?

aaa, si nici glume nu ie voie. ie atac la persoana.

si onk, ce marfa era ca daca intra in barlogul ursului (aka forumu de literatura) fo lutza tot forumul urmarea cum si-i lua peste botic.

acu nu mai e voie, ursu la circ.

in rest toate bune si frumoase.

angus, renuntat mah la poza agresiva, la DANA si semnaturi tip "hit them in their sleep" ca sa nu se sperie lumea de mine mah.

aaaa si daca vreti sa va radeti (clasa muncitoare except ass si dkk care s-au ras ieri pe chestia asta), vedeti subiectul accesorii de pe generalitatzi. e pishator :D
gaga

Mesajde angus » Vin Oct 04, 2002 11:05 am

cine sa sperie mah de avatarul tau cel prietenos?! baga rpd alta boza reprezentativa.
mersi pentru hint, am vizitat accesoriile si mi-am mai descretit fruncea.
pa la cosmeticale ati fost? ca sa vedeti care cu ce spume se da pe cap si etc., hihihi :D
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Game Over » Vin Oct 04, 2002 11:10 am

iupi ei iupi io
neatza neatza
Ce fashitzi breh?! Muncitzi?! :D
Breh asule acum venishi shi io ma la munci, de trezit m-am trezit demult, acum fo 22 de ani shi 10 luni ;D . Btw ti-a ajuns pachetul?!
Sod - ce dreaq faci?! Mai da shi tu un semn de viatza, nu spui shi ceva azi la baietzi shi la fetitze?!
Danutza - cat dai sa-ti dau avataru?! :j
Onk - cdddd-ulllllllllllllll ;P :D.

P.S.: Shi mult imi plac breh imoticoanili astea beh ! :o
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 12:59 pm

buna ziua gospodari!mi-am gasit o noua jucarie - nikolas_alex asta!numai bun de dat muie!
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 2:10 pm

Initial trimis de SOD
buna ziua gospodari!mi-am gasit o noua jucarie - nikolas_alex asta!numai bun de dat muie!

LOL..urmaresc joaca cu viu interes. stiam eu ca trebuie sa apara ceva sa ma destinda si azi...
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 2:14 pm

da nu vezi ca e slaban?a renuntat!io ce dracu fac acum?
SOD

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 2:18 pm

Initial trimis de SOD
da nu vezi ca e slaban?a renuntat!io ce dracu fac acum?

Da ba_gamiash, daca s-a fript odata cu ciorba sufla si in iaurt (cine e ciorba si cine sodul... pardon ... iaurtul?)
Ma mai amuzam si io. Auz SOD, nu vrei sa ne injuram noi doi?
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 2:38 pm

Initial trimis de dana

. Auz SOD, nu vrei sa ne injuram noi doi?

ce-ai cu sod ? (bag strambe acu) mai bine vezi ca in curand trebuie sa scarpini pe cineva ...prin autodictare eventual....
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 2:47 pm

Initial trimis de eyewitness

ce-ai cu sod ? (bag strambe acu) mai bine vezi ca in curand trebuie sa scarpini pe cineva ...prin autodictare eventual....

draga domnule instigator, sa va explic... nu pe fanclub, aici zice lumea de tip adminii ca e ceva virtual, neadedvarat, adica tu chiar crezi ca aia de au scris ca au ghiuluri au? nuuu, is niste computer freak & stuff..

deci pe fanclub nu-i voie ca in viatza reala, adica nu tre sa te dai destept de esti si sa corectezi persoanele agramate... nuuuuuu

si atunci e mai simplu in viatza reala. dau io o fugutza pana in provincie si va zic cum isi duc viatza lutzele de bani gata de p'acolo.

instigatorule
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 3:15 pm

@dana
pai de moderat nu ,lutzili nu , aia nu, amu de ce te mai abtii...?

iar cu accesoriile ai dreptate in afara de sod toti au mancat...castane.
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 3:33 pm

pai satz zic, daca ma iau io de lutze adminii se caca pe ei
daca e invers cica "iote ce au facut-o pe asta mah"
daca le-as da mu*e directa cred ca ar fi mai indicat.

si repet: am boala pe copiii de bani gata, vad rosu in fata ochilor cand dau de unu' mai ales daca e si infatuat si agramat.
asa ca mai bine da-i in pana mea, e loc pt toata lumea pe glob, ce daca flandra e olanda? o sa-mi copiez o autodictare uichendu asta.

weekend placut tuturor celor muncitori si sa auzim numai de bine (io aud ca azi iau banii si ii beau in regie)

eyewitness esti invitat. ia legatura cu kickass de te bagi
gaga

Mesajde as xxl » Vin Oct 04, 2002 4:10 pm

oameni buni si mai ales oameni rai ai clasei muncitoare, profit de aceasta ocazie pentru a va ura un weekend cat mai lung, cat mai bogat in evenimente si alea alea.

tot cu aceasta ocazie zpun ca ma cac oficial pe el de ym care imi arata ca sunt logat dar nu pot trimite si nici primi mesage. imi cer scuze celor care au crezut ca nu doresc a vorbi cu ei (GODdkk, da si tu pa pm sau mail ceva mesaj cu ce tz-am cerut)

la revedere, pa!
maciuci©
as xxl

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 4:52 pm

sod-ule te dadusi mare si tu cu ghiulurile ,lanturile si alea,alea si ti-au taiat aia postu' ...bai invidiosi e unii...
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 5:04 pm

invidiosi ai dracu'.lasa ca mai am coroana de aur de la strabunicu si o galeata de cocosei,si fac thread separat despre coroane si cocosei.sa-i vad atunci!
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare