intalnire digital

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde gaga » Joi Oct 18, 2001 11:29 am

Tzep mama, esti curajoasa da' tu si cu angel la un loc nu cantariti cu mine. Parca sunteti ethiopieni :p Si cum mie alcoolul imi da puteri magice nu stiu cin s-ar trezi legat in final. Si daca ma suparati va dau foc la casetele Iris si Rammstein (poate pune si m-sux o tallica) si va prajesc la foc mic si va mananc ca mic dejun (daca scap de vali si kicku pe care ma voi razbuna cu adevarat crunt, fara glume...).
Dupa promisiunile astea cred ca nu ne vom vedea niciodata!!??
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Iata adevarata fatza a danei

Mesajde tseposu » Joi Oct 18, 2001 11:41 am

aveti acum ocazia, stimati vizitatori ai forumului, sa vedeti cine este cu adevarat moderatoarea noastra. paziti-va, ca nu-i de glumit cu ea!
(oare kicku' si vali mai au puls la ora asta?)
tseposu
Junior Member

pt. kickass

Mesajde gaga » Dum Oct 21, 2001 1:21 pm

Kickass, cum draq se chema trupa care a cantat azi noapte in Le Noir? Te mai doare gatul? (Frozen, ai dormit bine?)
gaga

ati vrea voi!!!

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 5:42 pm

imi place sa cred ca inca eu sunt tartorul aici

dana, mai moale e cu amenintatile, ca iar te trezesti ca ai facut pe tine. ce ai zice de un ban de 1-2 zile huh???

fatza lui kickass era penala, eu turnam apa pe el, el se uita la mine, toti radeau si el mormaia ceva acolo...
Vizitator

Re: ati vrea voi!!!

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 8:14 am

Initial trimis de vali
dana, mai moale e cu amenintatile, ca iar te trezesti ca ai facut pe tine. ce ai zice de un ban de 1-2 zile huh???

Plizzzz vali... daca faci asta inseamna ca esti ofticos. Si cum stiu ca esti tre' sa te imbunez. Daca in emisiunea Cargo apare reclama la site-ul facut de tine ma mai lasi pe-aici? hehe, abia astept.

p.s. daca ma mai ameninti cu ban-ul te spun la admin.
gaga

grr

Mesajde Vizitator » Lun Oct 22, 2001 8:22 pm

danutza, daca mai imi spui o singura data valentin, ma voi supara. eu ma supar rar si bine

eh nu zah? ma spui la admin???
Vizitator

hihihi

Mesajde gaga » Mar Oct 23, 2001 7:36 am

Pe bune te superi? Am gasit cu ce sa te santajez... Da ce-ai ma cu mine, nu moderez frumos? Vrei razboi? Ca daca vrei iti dau razboi da' nu pe net ca aici ma faci... live taticu sa-ti rup fata cu dintii (mai ai muscatura?).
Da' ce nu pot sa te spun la admin? Io pot da' n-am de ce... Sper sa-ti vina mintea la cap si sa nu ma mai ameninti cu banu' (poate cu dolarul) ca sunt fata buna...
gaga

Re: pt. kickass

Mesajde KickAss » Mar Oct 23, 2001 8:23 am

Initial trimis de DANA
Kickass, cum draq se chema trupa care a cantat azi noapte in Le Noir? Te mai doare gatul? (Frozen, ai dormit bine?)

Baietii se numeau Graven. Abia azi m-a lasat.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica