Che Guevarra

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Che Guevarra

Mesajde catharsis » Joi Oct 03, 2002 11:39 pm

la rugamintea lui Aliosha, deschid un thread cu intrebarea: de ce avetzi tricouri/afishe cu Guevarra si eventual tricouri cu cccp?

raspund eu:
am luat afis guevarra pentru ca e un simbol al revolutiei si al independentei si am considerat ca se potriveste cat de cat pentru camera mea (aveam si un background cu guevarra si textul "viva alternativa" care mi-a placut foarte mult)
vorbind de tricourile cu cccp, sunt retro, mi se par misto... :P
Aliosha, bagi o poveste cu Guevarra?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SOD » Joi Oct 03, 2002 11:44 pm

la modul cel ami serios spun ca despre omul asta mai bine se facea thread la legende!
SOD

Mesajde MiG29 » Vin Oct 04, 2002 12:59 am

Eu il admir foarte mult pe El Che....am citit eu odata undeva shi mi-a ramas in cap k cica "reprezinta imaginea revolutionarului romantic"...pan`la urma omu` era mereu cu trabucul in gura shi cu Kalashnikov-u in spate...a dus o viatza plina de aventuri shi a avut o moarte pe masura vietzii lui...ce draq?de ce sa nu il admiri?
Tricou cu Che am vrut shi eu sa imi iau ink de acum un an(vara lui 2001)dar atunci nu am gasit shi in vara asta cand am vazut k poarta totzii tzarani(odata vb cu unul cu tricou cu Che shi mi-a zis k habar n-are cine e da e citez"beton")am renuntzat.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Oct 04, 2002 6:09 am

Multumesc pentru raspunsuri.

Am intrabat asta pentru ca si eu , la fel ca si Mig, am intalnit diferite persoane care purtau tricou cu El Che fara sa stie macar despre ce este vorba catusi de putin. (No offence catharsis, nu am presuspus in prealabil ca faci parte din aceeasi categorie).

SoD poate ne spui pe acest thread si cateva cuvinte despre Zapata. ;)

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde dinu » Vin Oct 04, 2002 10:23 am

Eu nu port tricou, da' tot nu stiu mare lucru despre ce e vorba. Aliosha, pari informat, povesteste !
dinu
Junior Member

Mesajde KickAss » Vin Oct 04, 2002 12:36 pm

Cum puteti oameni buni sa apreciati un dement, un imbecil, un aurolac? Ahh, da, a fost revolutionar, dar pentru o cauza tembela: comunismul. Parerea mea: Un golan care nu avea ce face si a incercat sa se bage si el pe unde putea, poate-poate isca scandal la nivel mai mare ca sa ia si el 15 luptatori sa-i organizeze, sa castige o batalie si sa fie adula ca un mare general. UN CRETIN! UN MEGALOMAN!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Emiliano Zapata

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 12:53 pm

luptator de gherila in Mexic,Zapata este considerat ca fiind erou national in tara lui,datorita razboiului declarat comunismului si americanilor.in anii '20,Sua doreau anexarea mexicului(sau cel putin asa stiu eu).I se mai spunea El Patron sau Padre Nuestro.armata sa era finatata din traficul de droguri.
politica sa antiamericana s-a concretizat prin asasinarea guvernatorului american Pito Wilson,care dorea americanizarea mexicului."speak english or get out".

miscarea zapatista are si acum adepti in mexic.in anii '90,o trupa de death metal din mexic,Brujeria,au scos doua albume,matando gueros si raza odiada in care se povesteste intreaga lupta a lui Emiliano Zapata.trupa a fost interzisa pe intreg teritoriul SUA.
SOD

Mesajde MiG29 » Vin Oct 04, 2002 3:44 pm

Kickass ,vad k esti un IGNORANT shi atat.
Cei de la RATM folosesc shi ei materiale cu Zapata(diferite fotografii,etc) shi au declarat k sprijina financiar Ejercito Zapatista de Mexico.De asemena ei folosesc shi chipul lui Che ptr diferitele materiale promotionale ale formatziei.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Oct 04, 2002 4:22 pm

Rage sunt bagati in politica pe linie de familie ca sa zic asa.

De la Rocha este fiul unui pictor renumit pentru lucrarile sale "pro Zapatiste". A contrinuit financiar la cauza Zapatista.

Morello are o diploma in stiinte politice la Harvard si este fiul primului presedinte Kenian.

Cat despre tricourile cu CCCP(+ secera si ciocanul) ... prefer sa imi aleg altceva "retro" decat o bluza care ma duce cu gandul la comunism, Imperiul Sovietic si alte rele ce au curs direct din asta.
Unul dintre ele ar fi ca ne-am cam pierdut o parte din tara in CCCP-ul ala iar acum procesul este ireversibil. Restul argumentelor le stiti si voi nu are rost sa le mai aduc in discutie.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde KickAss » Vin Oct 04, 2002 5:40 pm

Initial trimis de MiG29
Kickass ,vad k esti un IGNORANT shi atat.

De ce sunt ignorant? Pentru ca nu vad lucrurile ca tine? Asta e! Eu mi-am expus clar si concis parerea mea! Spre diferenta de alte subiecte eu aici nu vreau sa ma cert cu nimeni pentru ca parerea pe care o poti avea despre o persoana sau alta este expusa subiectivismului si nu contine elemente analizabile la nivel de Sistem de Referinta Global. Of course, sunt exceptiile de rigoare: Stalin, Hitler, Ceausescu, Atila; dupa cum vezi, numai dictator. Oups, Castro. Ehh, hai lasa!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Oct 08, 2002 9:28 pm

am si io tricou' cu che!il am de mai bine de vreo 2 ani... nu l-am luat ptr. ca asa se poarta....fiindca pe atunci citeam multe carti despre personaj...mi-a placut pesonaju' ca atare,nu ca lupta ptr. comunisti,el declarand la un moment dat , ca nu este comunist,era un mercenar,care ca orice curva, face totul pentru bani...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Oct 21, 2002 10:07 pm

nu e chiar on-topic, da' nu ma pot abtine: misto melodie Zebda-Hasta siempre, dedicata lui Che (cred).
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Bagheera » Dum Noi 03, 2002 1:05 pm

Initial trimis de KickAss

Of course, sunt exceptiile de rigoare: Stalin, Hitler, Ceausescu, Atila; dupa cum vezi, numai dictator. Oups, Castro. Ehh, hai lasa!

As avea si eu ceva de obiectat! Attila a fost unul dintre cei mai mari conducatori militari care practic a pustiit 3 sferturi din Europa la vremea aceea. Sa nu uitam ca romanii au ajuns la o intelegere cu ei. Si romanii erau cea mai puternica natie atunci. Consider deplasata comparatia lui "Attila the Hun" cu Ceausescu. In timp ce primul a fost un mare luptator al doilea nu a fost decat o unealta in mana comunistilor.

Si sa revin on-topic: cei interesati de "el comandante" :p sa intre la http://www.cheguevara.com

PS. Are dreptate SOD nu cred ca locul acestui thread este pe aberatii. Daca a fost bine sau rau ce a facut -asta se poate discuta, dar in nici un caz nu consider ca a fost "aberatie"
Bagheera
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii