Melodii de moment
Moderator: Shaki
O data la n zile arunc si eu o privire pe clasa muncitoare, loc unde momentan "nu pot" sa scriu. Si imi sare in ochi ceva scris de eyewitness : "sa bei un ness cu zeppelin-black dog e o adevarata placere."
Exact in acel moment aveam si eu un ness pe masa si pe fundal, "Black Dog" acoustic version.
Well, asta e melodia mea de moment.
Exact in acel moment aveam si eu un ness pe masa si pe fundal, "Black Dog" acoustic version.
Well, asta e melodia mea de moment.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
System of a Down - Aerials
Smashing Pumpkins - Bullet with Butterfly Wings
aaaand... NIN- Piggy
Smashing Pumpkins - Bullet with Butterfly Wings
aaaand... NIN- Piggy
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
pentru darky
Mersi pt.ca mi-ai imprumutat ieri melodia ta
Uite,azi ti-o dedic tie pe a mea.....
Mary Coughlan-"Icecream Man"
Uite,azi ti-o dedic tie pe a mea.....
Mary Coughlan-"Icecream Man"

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
mirela : hehe
pt moment, tot system of a down ... "toxicity"

pt moment, tot system of a down ... "toxicity"
To speak is to be silent
-
Fuck!this gal is really good!!
ma topesc ascultand versiunea Mary Coughlan a melodiei "Ride On"(una din melodiile mele irlandeze preferate)
ma topesc ascultand versiunea Mary Coughlan a melodiei "Ride On"(una din melodiile mele irlandeze preferate)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mi-am inceput week-end-ul cu inegalabila Janis Joplin. Femeia pe care acum ceva vreme o credeam o negresa gen Mahalia Jackson .
All-music.com o numeste : "The greatest white female rock singer of the 1960s "
Chiar in acest moment ascult : cry baby si mai urmeaza o lista de 18 hituri ,caci in cd-playerul meu se afla :
The Best of Janis Joplin .
A murit acum 32 de ani ,in Orashul Ingerilor !
All-music.com o numeste : "The greatest white female rock singer of the 1960s "
Chiar in acest moment ascult : cry baby si mai urmeaza o lista de 18 hituri ,caci in cd-playerul meu se afla :
The Best of Janis Joplin .
A murit acum 32 de ani ,in Orashul Ingerilor !

-
Oribilul Mosh - Junior Member
Erasure - I love to hate you.
Am auzit-o azi dimineatza si-mi place foarte mult. M-am indragostit de ea ca sa zic:D
A-ha I've been losing you.... la fel.
Am auzit-o azi dimineatza si-mi place foarte mult. M-am indragostit de ea ca sa zic:D
A-ha I've been losing you.... la fel.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Bai ,lutzelor...nu asa se posteaza pe acest subiect ! Pe langa melodia pe care o ascultatzi ,mai bagatzi si voi ceva gargara....sa ne dam si noi seama despre ce vorbitzi ! Nu trantitzi pur si simplu o melodie..doar pentru a mai contoriza un post in plus !
Ia cititzi cu atentie acest subiect..si luatzi aminte de la useri precum b0nechina sau Aliosha !
Ia cititzi cu atentie acest subiect..si luatzi aminte de la useri precum b0nechina sau Aliosha !
-
The Doors - Alabama Song
Dar nu varianta obisnuita. Ci varianta LIVE . Din concertul pe care The Doors l-a sustinut in anul 1968 ,in capitala Suediei ,frumosul orash Stockholm .
34 de ani trecura de atunci ! Ce trece timpul asta ! :rolleyes:
Dar nu varianta obisnuita. Ci varianta LIVE . Din concertul pe care The Doors l-a sustinut in anul 1968 ,in capitala Suediei ,frumosul orash Stockholm .
34 de ani trecura de atunci ! Ce trece timpul asta ! :rolleyes:
-
a sad song for a sad day ...
Grey Daze - Morei Sky
Grey Daze - Morei Sky
To speak is to be silent
-
Eu sunt un om foarte lenes. Mi-e lene pana sa si schimb Cd urile din combina... asa ca iar ascult Pink Floyd.
"Hey You ", by Roger Waters.
Cand a fost intrebat ce parere are de noi formatii (pe atunci Radiohead) care spun ca Pink Floyd le-a servit ca sursa de inspiratie Waters s-a declarat flatat.
Povestea ca intr-o zi i-a pus cineva "OK Computer" sa asculte si a zis ceva de genul: Ok, very nice but a little bit strange... where are my Neil Young albums ????
Pai daca domnului Waters i s-a parut ciudat cum suna Radiohead oare ce se poate spune de primele albume Pink Floyd ?
Tot pe la inceputurile lor obisnuiau sa cante intr-un bar cu profil de blues si ca atare se chiunau sa scoata cate ceva adecvat locatiei. Nu prea reuseau sa distreze lumea si cum spectatorii dadeau note la trupe ei se alegeau cu cele mai mici.
Mai tarziu dupa ce au avut primul hit lumea incepuse sa se stranga la concertele lor insa multi plecau dezamagiti pentru ca ei improvizau si nu cantau melodiile cunoscute public.
Dupa aia unii incepusera sa apara tocmai pentru acele improvizatii si povestea tot Waters ca odata Barret era atat de drogat incat nu facea altceva decat sa dezacordeze chitara. Multi spectatori erau in extaz crezand ca pe scena era ceva cu totul extraordinar , cand de fapt restul membrilor isi dadeau coate si se intrebau "ce ne facem cu asta? "
"Hey You ", by Roger Waters.
Cand a fost intrebat ce parere are de noi formatii (pe atunci Radiohead) care spun ca Pink Floyd le-a servit ca sursa de inspiratie Waters s-a declarat flatat.
Povestea ca intr-o zi i-a pus cineva "OK Computer" sa asculte si a zis ceva de genul: Ok, very nice but a little bit strange... where are my Neil Young albums ????
Pai daca domnului Waters i s-a parut ciudat cum suna Radiohead oare ce se poate spune de primele albume Pink Floyd ?
Tot pe la inceputurile lor obisnuiau sa cante intr-un bar cu profil de blues si ca atare se chiunau sa scoata cate ceva adecvat locatiei. Nu prea reuseau sa distreze lumea si cum spectatorii dadeau note la trupe ei se alegeau cu cele mai mici.
Mai tarziu dupa ce au avut primul hit lumea incepuse sa se stranga la concertele lor insa multi plecau dezamagiti pentru ca ei improvizau si nu cantau melodiile cunoscute public.
Dupa aia unii incepusera sa apara tocmai pentru acele improvizatii si povestea tot Waters ca odata Barret era atat de drogat incat nu facea altceva decat sa dezacordeze chitara. Multi spectatori erau in extaz crezand ca pe scena era ceva cu totul extraordinar , cand de fapt restul membrilor isi dadeau coate si se intrebau "ce ne facem cu asta? "
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Melodia zilei este Nirvana-"In Bloom", ca am ascultat-o de dimineata pe MTv.
In alta ordine de idei, si ca sa nu mai scriu pe altundeva, uite ce mi-a zis miercuri(printre altele) fata lu' Pete Townshend, chitaristul de la The Who:"<<Live at Leeds>> is supposed to be the album that invented heavy metal." Si eu care credeam ca Black Sabbath au facut-o!
In alta ordine de idei, si ca sa nu mai scriu pe altundeva, uite ce mi-a zis miercuri(printre altele) fata lu' Pete Townshend, chitaristul de la The Who:"<<Live at Leeds>> is supposed to be the album that invented heavy metal." Si eu care credeam ca Black Sabbath au facut-o!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Regula pulii cu 180 de minute!
Asa... deci vreau sa zic ca astia din net cafeu' la cre sunt eu n-au decat un CD pe care-l repeta la infint(la propriu) si care contine:
Alice Cooper - "Poison"
Godsmack - "Voodoo"
2 Linkin Parkuri nashpa(arsh, pleonasm!)
Staind - "Outside"
Staind - "It's been a while"
si mai sunt cateva, da' sunt rahaturi Linkinparkice si nu le stiu.
Asa ca vrand-nevrand, cand intru pe net astea-s melodiile mele de moment.
Alice Cooper - "Poison"
Godsmack - "Voodoo"
2 Linkin Parkuri nashpa(arsh, pleonasm!)
Staind - "Outside"
Staind - "It's been a while"
si mai sunt cateva, da' sunt rahaturi Linkinparkice si nu le stiu.
Asa ca vrand-nevrand, cand intru pe net astea-s melodiile mele de moment.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
In sfarsit mi-am reparat si eu Kazaa Media Desktop-ul si mi-am putut downloda melodii !
Si mi-am luat Wish you where here de la Pink Floyd ,deoarece nu o aveam . Si ,intra'devar este magistrala . Mi-am pus o frantura din lirica si la semnatura ..asa de mult mi-a placut !
Chiar ma rusinez ca nu am avut aceasta melodie pana acum . Dar bine ca exista forumul si am vazut ca eyewitness si Aliosha tot vorbesc de ea...asa ca pana la urma am luat-o si eu .
Melodia este din 1975 si apartine albumului cu acelasi nume .
Dupa ce am ascultat-o eu de vreo 35 de ori in continuu ,m-am gandit sa fac un mic test . Si intrebam lumea pe YM : " So, so you think you can tell Heaven from Hell ? " .
Din cei intrebatzi ..majoritatea au raspuns cu : "huh ? Ce ai Moshule ? ai in'ebunit ? "
Doar bhuttu si Aliosha au raspuns corect . La Aliosha ma asteptam ,dar bhuttu prin al sau raspuns : "do they get you to trade/Your heroes for ghosts? " ....a fost o surpriza placuta !
Sunt sigur ca si Mig29 ar fi raspuns corect. Dar la ora la care eu am facut testul ..era plecat la bere.
Dar sa nu mai lungim vorba ! Melodia zilei ,pentru mine : Pink Floyd - Wish you where here
Si mi-am luat Wish you where here de la Pink Floyd ,deoarece nu o aveam . Si ,intra'devar este magistrala . Mi-am pus o frantura din lirica si la semnatura ..asa de mult mi-a placut !
Chiar ma rusinez ca nu am avut aceasta melodie pana acum . Dar bine ca exista forumul si am vazut ca eyewitness si Aliosha tot vorbesc de ea...asa ca pana la urma am luat-o si eu .
Melodia este din 1975 si apartine albumului cu acelasi nume .
Dupa ce am ascultat-o eu de vreo 35 de ori in continuu ,m-am gandit sa fac un mic test . Si intrebam lumea pe YM : " So, so you think you can tell Heaven from Hell ? " .
Din cei intrebatzi ..majoritatea au raspuns cu : "huh ? Ce ai Moshule ? ai in'ebunit ? "
Doar bhuttu si Aliosha au raspuns corect . La Aliosha ma asteptam ,dar bhuttu prin al sau raspuns : "do they get you to trade/Your heroes for ghosts? " ....a fost o surpriza placuta !
Sunt sigur ca si Mig29 ar fi raspuns corect. Dar la ora la care eu am facut testul ..era plecat la bere.
Dar sa nu mai lungim vorba ! Melodia zilei ,pentru mine : Pink Floyd - Wish you where here
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cam tarziu auzi de ea Moshule, da' mai bine tarziu decat niciodata... Ca tot era vorba de Pink Floyd, ce zici de High Hopes? Poate ai vazut clipul? Si ar mai fi multe de la Pink Floyd...
Melodia zilei pt. mine: Shivaree - Bossa Nova
Melodia zilei pt. mine: Shivaree - Bossa Nova
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Moshule ...deci Wish u were here,ai?Ne dam p chestii serioase?Nu mai ascultzi manele?:D:D:D
Azi am ascultat de vreo 3 ori albumul Master of Reality a lui Black Sabatth shi k melodie de moment aleg Lord of this World.
Azi am ascultat de vreo 3 ori albumul Master of Reality a lui Black Sabatth shi k melodie de moment aleg Lord of this World.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ultima oara m-am trezit azi pe la 6 si mi-am cantat singura Impreuna, a lui Mircea Florian (epoca Florian din Transilvania).
Acum o am in playlist impreuna cu Easter live - Dream Theater cu Steve Hogarth, piesa de a carei existenta n-am avut habar pana saptamana trecuta. Norocul meu ca am prieteni melomani si ca ne intersectam ca gusturi.
Anyway, piesa suna chiar fain (eu nici n-am vrut sa cred ca e live), in afara de niste rateuri inexplicabile pe clapa este cantata ireprosabil. Cred totusi ca orice varianta Marillion ar suna mult mai plin (cu chifle cu tot). Cu alte cuvinte, se vede ca nu e tocmai creatia lor.
Acum o am in playlist impreuna cu Easter live - Dream Theater cu Steve Hogarth, piesa de a carei existenta n-am avut habar pana saptamana trecuta. Norocul meu ca am prieteni melomani si ca ne intersectam ca gusturi.
Anyway, piesa suna chiar fain (eu nici n-am vrut sa cred ca e live), in afara de niste rateuri inexplicabile pe clapa este cantata ireprosabil. Cred totusi ca orice varianta Marillion ar suna mult mai plin (cu chifle cu tot). Cu alte cuvinte, se vede ca nu e tocmai creatia lor.
-
b0nechina - Mesaje: 673
The grass was greener
The light was brighter
When friends surrounded
The nights of wonder
....dupa cum vedetzi , m-am dat pe Pink Floyd !
Da ,Mr. Hyde ...excelenta High Hopes . Videoclipul din pacate nu l-am vazut !
The light was brighter
When friends surrounded
The nights of wonder
....dupa cum vedetzi , m-am dat pe Pink Floyd !
Da ,Mr. Hyde ...excelenta High Hopes . Videoclipul din pacate nu l-am vazut !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-