cine e mai vechi pe aici stie ca din cand in cand la grupul de la yahoo ne-am intalnit pe chat sa vorbim intre noi, cu formatia, etc. A cam trecut ceva vreme de cand am facut asta ultima data, de fiecare data cineva nu a putut sa intre sau au fost alte probleme.
Ca sa nu mai tip fara sa ma auda nimeni va arat aici ce si cum faceti sa ajungeti la chat.
1. In primul rand aveti nevoie de un ID la yahoo, adica de un NICKULTAU@yahoo.com unde NICKULTAU este ID-ul (ex. vitadevie@yahoo.com)
2. Acest ID trebuie sa fie inregistrat = inscris in grup.
3. Adresa unde se intampla marele eveniment este http://groups.yahoo.com/group/vitadevie/chat faceti o proba
4. Daca totul e ok, incepeti si vorbiti
5. Daca nu merge, gasiti mai multe informatii la http://help.yahoo.com/help/us/groups/chat
MENTIUNE din cauza traficului aparut dintr-o data, unii dintre vizitatorii chatului vor fi trimisi in alte camere de chat, in caz ca se intampla asta, dati refresh pana ajungeti la You are in 'g.vitadevie:1' . Alte intrebari?
Acestea fiind spuse, hai sa stabilim o zi sa ne intalnim (nu neaparat cu formatia).
CHAT cu formatia
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
CHAT cu formatia
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
o zi cu soare...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
in completare
chat zilnic se intampla pe #vitadevie - mIRC - Undernet - in special seara (nu va sperati de lumea multa cu @ in fata, suntem darnici
). si destul de des dar mai ales in weekend conferinte pe yahoo - mesaj pt vitadevie

-
Comentezi? Perfect, hai la chat!
Nu neaparat cu foratia, dar macar asa de dragul vremurilor de alta data. Sambata, la ora 12.00 va avea loc un chat cu oricine vrea sa participe la http://groups.yahoo.com/group/vitadevie/chat . Instructiunile de folosire sunt scrise mai pe la inceputul subiectului asa ca va asteptam dragi cititori sa stam de vorba ca a trecut cam mult de cand am vorbit ultima data.
-
sper sa apar si io pe acolo sa ne bagam in seama....
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
normal ca atunci cand apare k-gula eu nu sunt acolo,inconcluzie NU pe 11 nu,iar maine sper sa ajung....mavar cateva minute,o sa cer help ,ca habar n-am cum e cu chatu' la gramada!trimiteti si voi un sms pana la ce ora tine chestia.....sper sa ajung la cetuiala!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1