Initial trimis de MiG29
Acum k idee de ce romanu cand aude de rusi se gandeste numa la comunism?Shi americanu la fel...Asta nu e semn de ignoranta?
Eu cand aud de rusi... ma gandesc la Natasha, vodca si tancuri.
PS: nu zic cine e Natasha

Initial trimis de MiG29
Acum k idee de ce romanu cand aude de rusi se gandeste numa la comunism?Shi americanu la fel...Asta nu e semn de ignoranta?
Initial trimis de SOD
si toate astea din cauza americanilor?nu cred!
Initial trimis de SOD
ma moshule,ti-am zis azi ca esti ipocrit?de ce porti ma g-shock la mana si nu ai raketa?de ce ai dacie ma si nu lada?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Americanii astia prea vor sa fie stapanii lumii . Prea se baga ei peste tot ! Una,doua..top-hop.....isi baga coada americanii ! Bombardeaza ei Yugoslavia,Somalia,Afganistanul...si mai gasesc ei ! Acum ..nu ma mai aburi cu Debarcarea in Normandia !
Dar nu o sa le mai mearga mult ,mai Kick-ule ! Vin chinezii tare de tot din urma !
Peste catziva ani o sa fac un thread CCCP vs. USA vs. The People Republic of China ! :p
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ai draq americanii astia..apara libertatea..bombardand Belgradul !
Initial trimis de MiG29
De ce iau aparare rusilor?
Rusul,shi chiar generalizez slavul e sfasiat de contradictii,alterneaza ura exagerata cu bunatatea exagerata,e xenofob shi totodata tinjeste sa ia contact cu strainii, iubeste shi totodata uraste acelasi lucru sau aceasi persoana.e obisnuit sa-si afiseze bogatia intr-un mod ostentativ dar nu ii e rusine nici atunci cand nu are ce manca.Ii place sa piarda timpul(ptr el timpul nu are valoare...E timp ptr tot),are un cerc mare de prieteni cu care comunica tot timpul ,nu poate sa traiasca in afara lui..e sensibil ,incapatanat,poetic,mistic,fatalist,uneori e crud fara nici un motiv aparent,la fel e uneori irational shi absurd.Isi apara integritatea intr-un fel care se potriveste cu modul lui de a vedea viatza.e impresionat de lucrurile mari shi e deschis spre tot ceea ce e nou(spre Vest) dar totodata e incredibil de nationalist shi conservator.Cam asha sunt shi eu(chiar am origini slave,deci e normal sa le iau apararea)
P.S.Rusia are cel mai mic procent de analfabetzi din lume...ceea ce la o populatzie de 300 de milioane nu e putzin lucru
Americanul e pragmatic,mereu in criza de timp,are o multzime de angoase,nu poate sa fac fatza evenimentelor de zi cu zi fara psihiatru,sufera de mania persecutziei shi se crede superior celorlaltzi.e extrem de individualist shi inchis in sine.Un rus ar prefera sa se aseze la masa cu un strain decat sa cineze singur.Americanul in schimb intr-o situatzie similar s-ar plange k e hartzuit shi a doua zii ar face o vizita la shrink(terapist,mai nou) k sa isi revina dupa socul avut ieri cand un tip s-a asezat la masa cu el desi nu il cunostea...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori