Echipa Fanclub

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

WaW

Mesajde AnDrEi » Sâm Oct 05, 2002 7:00 pm

Mosule .. pot sa stau cu sly? sly tu vrei?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Oct 05, 2002 7:45 pm

eu atunci raman sa stau in camera cu jaded (nu vreau sa stau cu tine andrei) shi de-abia astept primul meci unde sper ca voi reusi sa inscriu cel putin un gol impotriva mamutilor ca sa il conving pe moshu ca sunt bun!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 05, 2002 9:27 pm

Din camera Oribilului si a Mirelei ,se auzeau certuri groaznice. Oribilul nu se putea intelege deloc cu acest jucator adus din Irlanda. Mai mult vorbeau prin semne .

Mirela : "Hey,butt-head...that's my fuckin' bad ! Ya bloody bastard "
OM : " Ce p*** mea zici ? Vorbeste in p*** mea ,frumos..sa inteleg si eu ! "
Mirela : " Are ya talking to me ,laddie ? " . Si fara sa mai astepte raspuns,Mirela ii aplica Oribilului 1 pumn in plina figura ! Acesta ii raspunse portarului irlandez..cu un picior dupa ceafa.
Tocmai atunci intra in camera lor Mig : "Ba ! Ce e galagia asta ? Vreau sa am liniste ! Joc cu Oana septica ! Ia trecetzi la culcare..ca va rup cu bataia ! "
Moshu si Mirela isi cerura iertare de la Mig ,fiecare pe limba lui....si se culcara supusi !

Mirela : " Hey ,mate ! I'm affraid of dark ! Please..don't turn off the light ! "
OM : " Ce ma ? Cum o sa bei bere inaite de meci ! Culca-te acolo..ca maine e o zi grea ! " ....si spunand acestea stinse lumina !
Dupa circa 10 secunde..portarul irlandez..auzi niste sforaituri groaznice !

Camera lui OM se invecina cu camera lui Joao . Mirela ,neputand dormi ,din cauza fricii de intuneric il auzi pe Joao spunand : "Proastele dracului ! Nimic nu stitzi sa facetzi ca lumea ! Ehe,unde sunt fetele mele de la Craiova ? "

.......

Angus ,veteranul echipei adormi cel mai devreme. Dar fu sculat de o muzica ciudata. Iesi pe culoar sa vada ce se intampla. Zgomotul venea din camera lui Decret & Codrutza. Se auzeau bucatzi din BUG Mafia combinate cu bucatzi din 2 Pac .

Codrutza : "Ce tare ii tataie asta ! Ii cel mai bun din lume ! Auzi ,bai Decret ce bine canta ! Ii mare de tot ! "
Decret ,cu sictirul bine cunoscut : "Ce ineptzii vorbesti ! I-auzi aici ! Ai auzit de 2 Pac ? "
Codrutza : "Cine ii prostu ala ? "

...............

popalin nu se stie din ce motive cauta niste prezervative . Si fara sa bata la usha intra in prima camera de langa camera sa. Si il surprinde pe xkran uitandu-se pe gaura cheii de la baie !

popalin : "ce faci ma ? ce ai patit ? "
xkran : "taci,fraiere ! face dEPECHEmIND dush ! "
popalin ,uitand pentru ce a venit : " ia ma ! da-te sa vad si eu ! "

.................

costasilviu : " tu cine mai esti ,pocitanie ? "
Gabytzu : " Aaa..."
Un dos de palma de salahor..il tranti pe Gabytzu la podea . Apoi costasilviu bau linistit ceaiul de sunatoare cu lamaie pe care il bea in fiecare seara si se culca.

.............

axeandra : " ba,ai draq antrenorii astia..si-au adus portar strain ! maine joc doar rezerva ! "
BOBO : "Stii cumva ce-a facut Bayern in seara asta ? Sper ca i-au batut pe Deportivo ! de fapt sunt sigur ca i-au batut...la cat de slab e fotbalul spaniol in comparatzie cu cel nemtesc ! "

...............

Seth2 , incerca sa spioneze ce seintampla in camera lui Sly ! Obloanele erau trase ,dar auzi di'nauntru vocile lui Darky,Jasmyna ,Jaded si Sly !
Ce or face totzi 4 ....nu isi putea da seama Seth2 al nostru ,asa ca se reintoarse in camera sa ...unde il gasi pe Angus dormind dus !

..........

Aliosha si Andrei stateau linistitzi in camera lor . Andrei sorbea cu pofta dintr-o Cola la jumate. Iar Aliosha facea acelasi lucru cu o Silva blonda .

Andrei : "Sper sa vina si Mihai & Florin maine la meci ! "
Aliosha : "Aham ! Sa vina ! Ce ? Ii tin eu sa nu vina ?"

.....

Intr-un tarziu totzi membrii echipei adormira . Ii astepta un meci greu . Un meci de care depindeau multe lucruri !

Fiecare component al echipei..visa ceva in aceasta noapte ! (cine are timp si stie sa scrie frumos...sa expuna visele )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Oct 05, 2002 11:17 pm

darky e nemultumita de faptul ca sly si jaded au lasat patul nefacut iar jasmyna sta in baie de n ore.
de aceea, eu tipam... iar ei plangeau.
si cineva mi-a furat shosetele !

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde J'adore » Sâm Oct 05, 2002 11:23 pm

Iar eu am informato pe darky ca Gabytzu ia furat sosetele,eu visasem ca ma baga Moshu in joc in ultimul minut, si am dat un gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!
Dupa care mam sculat si am dat muzica la tare sculandui pe toti la 4 dimineata,si mam culcat la loc!!!!!!!!!!!!!!!

to be continued....................
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Oct 06, 2002 9:42 am

Am ras cu lacrimi la postul moshului...

Totushi moshu n-a intzeles care erau exact divergentzele dintre mine shi Codrutza. Problema era k donshoara nu lasa vedeta echipei(adik eu) sa ishi consume somnul de frumusetze (shtiu k nu mai am nevoie de asha ceva dar tre' sa fiu precaut) shi ma tulbura cu gie, gie cartier gie, pantelimon gie. Nervos am urlat, dak gie, nu inchizi, gie, casetofonul ala, gie, te sparg, sa moara mafia...(ma molipsisem, deh, e contagioasa boala asta...) Shi atunci am rulat 3 casete simultan Pac-Swollen-CTC pana a venit un nene, Mig, ce tzipa "ce muzica e ba asta?, vin cu prietenii mei sarbi shi rushi shi va bat pana strigatzi Hai Dinamo!"...Tacui milc shi eu shi codrutza shi ne puseram pe dormit... zzzZZZZZz
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde axeandra » Dum Oct 06, 2002 3:17 pm

Moshule...nu pot sta cu tine in camera? hai te rog, fa si tu ceva bun pt mine, nu ma lasa cu necunoscuti ca mi-e frica si ma fac un bursuc cum n-ai mai vazut....adica dupa ce ca ma pui rezerva si-mi dai si un salariu mititel vrei ca nici macar noptile sa nu le dorm?
promit in schimb sa nu ma ingras, (reteta pe care o recomand: infometare) ca sa fiu in forma mereu, sa nu mai comentez nici un alt aspect al deciziilor tale(cre'ca :) ) sa....sa....
aaa.....cu alte cuvinte....adica....aa...altfel spus....vreau sa zic....aaa....ca...aaa.....TE ROG?!
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
axeandra
Junior Member

in noaptea dinaintea meciului

Mesajde Mirela » Dum Oct 06, 2002 4:29 pm

Neputand dormi din cauza sforaiturilor din patul vecin....."MY f***ing bed as a matter of fact,da' ma rog",Mirela pipai covorul,lua primul obiect contondent gasit (dupa miros un adidas....."daca asta nu-l trezeste nimic n-o va face" )si-l arunca in directia Oribilului
Acesta mormai ceva de neinteles(probabil in legatura cu shawarmele inca nedigerate de la pranz) si se intoarse pe partea cealalta.
"Fuck it!"isi spuse vestitul portar neinfricat."Eh'las'ca-l rasplatesc eu maine cu un cot in ficatzi."

cateva minute mai tarziu Mirela iesea pe coridorul hotelului,incercand sa vada care din coechipierii sai mai erau treji la ora aia.

Aventurile Mirelei in seara dinaintea primului sau meci la echipa fanclub...in episodul urmator.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Dum Oct 06, 2002 6:07 pm

In camera lui,MiG se foia ca un leu in cusca.Nu avea stare."Ba ce as mai bea o bere.Shi la berea asta ar merge shi o tzigareOana,ia scoala-te shi tai-o jos la magazin sa imi iei 2 sticle de Gosser k simt k mor.Shi vezi shi dak au shi ceva de haleala.Shaworma ceva...vezi tu k ejti fata desteapta.Aaaa shi sa nu uitzi de tzigari.Zis shi facut...Oana pleca dupa tzigari...trece o juma de ora ,o ora ,doua ore,Migu incepe sa se ingrijoreze ...de soarta berilor."Ba cum draq sa dau io totu maine pa teren cand imi lipseste energia pe care numa berea mi-o poate oferii?"Migul isi facea ,deci,ganduri negre.In sfarsit apare shi Oana cu...mana goala."Unde-i bereaaaaa?Shi shawormaaaa?Shi tzigarile?"
Oana ii povesti k a fost jefuita de o tipa inalta cu accent iralndez care i-a furat berile shi mancarea dar care nu s-a atins de tzigari...Era imbracat cu un tricou cu Shin Fein.,mai apuca ea sa spuna.Mig-ul: "Sa mor io ,e bulangiu ala de mosh shi cu Mirela.Vor sa ma sape...Sa vezi ce-i fac"....Val-vartej pleca spre camera acestuia lunandu-l shi p Decret pe care l-a gasit pe hol pe motiv k l-a dat afara Codrutza din camera...Dinspre camera mosului se auzeau plescaituri ciudate....Apoi o voce groasa "Hai ba Mirela mai baga aicia k e foamea mare"Alta voce"You fucking retard...this is the last bloody bag...You`ve already eaten Aliosha`s,Joao`s and Gabitzu`s food." "Lasa-ma ba cu prostiile astea...auzi kica l-am mancat pa Aliosha shi pa Gabitzu...hahahaha!Zi mai bine ce-i in punga aia ca miroase a shaworma...auleu are shi bere...Asta-i punga lu Mig ca ala e la regim shi nu are voie decat d-astea..."Auzind acestea Mig se napusti asupra usii o sparse shi intra in camera la timp ca sa isi recupereze shaworma shi berile....inca cateva minute shi era prea tarziu.Totushi din spirit de omenie ii lasa shi moshului o bere care ca rasplata ii canta o melodie din repertoriul traditional bulgaresc...spre disperarea lu Decret care se chinuia sa asculte 2pac la uocmen da nu reusea deoarece vocea moshului era mai puternica decat castile din dotare....
va urma

P.S.Mirela ai vazut mah tricourile?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde darkshines » Dum Oct 06, 2002 7:46 pm

darky de asemenea nu putea dormi. jasmyna sforaia ingrozitor iar molia de pe perete se uita urat la ea. se uita nervoasa in jur in cautarea singurului lucru ce o putea salva. "WHERE THE FUCK ARE MY COOKIES?!". jasmyna deschise un ochi si murmura "nu mami, n-am umblat eu cu aparatul de eviscerat pasari" apoi se tranti pe partea ailalta si se foi pana cazu din pat. "Umm...ar trebui sa fac ceva, nu? Bleah. Mi-e lene" Se ridica din pat, incercand sa ocoleasca covorul pufos de langa noptiera. Blana sintetica e arma diavolului. Stia asta de cand cu incidentul cu caprioara impaiata. A jurat ca nu se va mai atinge de asa ceva in viata ei. Dar acum trebuia sa se concentreze. Trebuia sa joace bine. Molia tot in coltul camerei statea si o urmarea cu o privire malitioasa. In baia prost iluminata si plina ochi cu produse cosmetice si ... altele, darky isi descoperi in sfarsit shosetele. alea care ii poarta noroc si pe care nu le-a spalat in viata ei *gross, right?*. De asemenea in lipsa altei ocupatii s-a imprietenit cu ratzushca verde din plastic, cadou din partea hotelului. era chiar interesanta mica ratza. avea o personalitate asemanatoare cu cea a lui gabytu desi pun pariu ca stia sa scrie. curand a trebuit sa plece din baie pt ca mirosul zecilor de tuburi cu gel si vopsea ii intepa narile. in dormitor o regasi pe jasmyna tot pe podea. i se facu mila de ea si ii arunca o perna apoi reveni la holbatul la molia din coltul camerei. se gandi la caprioara impaiata si la covorasul de langa pat si o lua cu friguri. se muta in patul jasmynei. molia se muta in celalalt colt al camerei. brrr

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde gabuba » Dum Oct 06, 2002 8:57 pm

Mosule sa nu fim sarcastici...:D

In camera unde Gabytzu intra (fara ca nimeni sa-i ceara parerea) impreuna cu costash literar manelistic si bataus, se auzeau sunete ciudate.
Gabytzu : "Costasule Liviu sper ca nu incerci sa dobori o capra co cd play-ierul la urechi?"
Costas " aaaaa...."
Gabytzu " e 2:00 noaptea.... ce incerci sa-mi urmezi exemplul de aseara?"
Castas : " Aaaaa..."
Gabytzu : " vrei un dictionar?"
De odata un sunet ciudat interveni in discutie.
" hmmmm.. aaah.... auuu..... vai mie... ele ie proaste" zise vocea necunoscuta.
Gabytzu : "corect ca ie sub 50!"
"lupu' papat la capra..." zise misterioasa deja patetica voce...
Costas " zi sa moara ma-ta"
"e moarta deja..." raspunse pateticul glas.
Gabytzu : " ei nah..."
Si de sub p[atul lui Costas iesi caprioara cu castile in urechi ascultand muzica punk :" tati, costa'? capri e speriata..." (a s e intelege, atat a priceput din muzica punk)
Costas: "treci la loc! Gabytzu culcarea"
Gabytzu " cine? ce? unde? cand? ... aaa.."
Costas : " ACUM! ca maine ai scoala cu o capra, zuza, o sirena, un fluture..."
Gabytzu :"asta e un grajd?"
Costas : "scolile din ziua de azi asa IE... iele.:
GAbytzu : "ok... noapte buna"
Costas : " noap..."
Zgomote teribile "infundara" camera. Erau doua voci care tzipau pe voci diferite, de mama focului (Gabytzu "capro ai falsat! "). Capra patrupeda de fel, paraseshte incaperea lovind cu coarnele usha. Pe deasupra ca e proasta, si afoana mai e si chioara. Costas era ingrozit. Chilotii cu broscutze verzi, au disparut. Dupa 15 minute , au fost recuperati, dar lipsea o broasca! E de necrezut... costas isi petrece toata noaptea cautand cu disperarea broasca. Capra este data in urmarire generala pentru intrare prin efractie, violare de domniciliu, furt de broascutza, si poluare fonica, morala, si vizuala.
Cine o gaseshte e rugata sa lase de urgentza un post. Semnalmente: creatura cu o poza sub nume (cum ii zicea... hmmm :con:...) care ar ein prin plan chipul sau: tarfa in calduri, regulata recent. :D

In dimineatza ce a urmat, Gabytzu se duse la jasmy in camera pt. a o lua la scoala. O omnivora isi cauta sosetele-pun pariu ca era vocea unei capre...- in gura mare. " Unde imi sunt ciorapii??" ori "Alea ca un chilot taiat in 2, cu urme de materie fecale pe ele... " incerca sa-i explice jasmynei care inca dormita "sforaind" paraful de pe covorul unde intreaba noapte si-o petrecuse.
Jasmyna: "icraaaaam-ham... icraaaaam-ham..."
Capra-cea-in-calduri : "zi fuh!"
Jasmyna " wait..."
Capra-cea-in-calduri:"ce fah?"
Jasmyna :" pa..."
Capra-cea-in-calduri :" fuuuuh... dupa ce ca sosetele nu mi le gasesc, chilotii aia pe care ii tot port de vreo 5 ani, s-au subtiat atat de tare (de la uzura, nu spalare) incat parca sunt nud, tu mori din cauza unei raie provocate de o broasca raioasa cu cunostinte vaste de literatura moratala, si infectata de mine cu muzica punk?!"
Capra-cea-in-calduri :" fuuuh... zi ceva!... fuuuh, ce crezi ca daca esti moarta iti bati joc de mine?! faaah... vezi ca nu iti permit, sa stai cu ochii inchisi ca si cum ai dormi, si sa nu raspunzi cand te intrebi! fah te omor! faaaaa zi ceva..."

Si asa Gabytzu avu ocazia de asi face cea mai larga cruce de pana acum, si pleca cu ghiozdanul in spate cine-shtie- unde... :D

-To be "continued" (:hehe:)-
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Dum Oct 06, 2002 9:47 pm

gabytzu se trezi transpirat, ud leoarca din visul sau. "doamne sfinte!" si fugi acoperindu-si gura cu mana inspre baie. odata ajuns acolo incepu sa horcaie si cateva minute mai tarziu vomita. costa zambi rautacios pt sine si stranse si mai tare in mana sticluta cu purgative.

intre timp, desi unii dormeau, toti membrii echipei fanclub asteptau cu nerabdare meciul. mai erau cateva ore si rasarea soarele...

To speak is to be silent
darkshines

O noapte de amor :-)

Mesajde AnDrEi » Lun Oct 07, 2002 12:50 pm

Baaaaaaai ! :) Am uitat sa va spun ca Aliosha sta pe "Buda" cu orele .. si in plus .. am gasit sub perna lui o revista Hustler deschisa la pagina 98 unde scria "Cum poti sa invingi adversarul cu o singura privire sau cu o singura mangaiere" hehehe apropos.. dupa ce am facut dus .. am jucat o partida de remi si am facut cateva pariuri! :-)
Aliosha:Bai Andrei .. apropos.. sa stii ca eu vreau ca sa ne mutam la etaj cu Jasmyna si cu Moshu !
Andrei:Pai stai ca mi`am uitat mobilul dincolo ..
Aliosha:Bine atunci lasa ca vb eu cu el sa vedem ce iese
Andrei:Oka doka!
P.S.Intr`un sfarsit .. eu si Aliosha am adormit .. !
AnDrEi
Junior Member

Apropos..

Mesajde AnDrEi » Lun Oct 07, 2002 12:52 pm

Moshule .. unde imi parchez eu si cu Aliosha masina? apropos.. ne trebuie un lok dublu .. ca ne`am luat un M3 :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Oct 07, 2002 1:50 pm

Mig-ule...da,mah,am vazut tricourile!

De-acum Mirela era ingrijorata."You fucking retard...this is the last bag!"dar Moshu nu se saturase inca. Noroc ca atunci se napusti Mig pe usa si ii smulse ultima punga din brate.Mirela profita de ocazie si o tuli din camera cat putu mai repede.in graba de a scapa de acolo...nimeri in camera alaturata,unde Joao statea trist si ingandurat si numara paianjenii de pe pereti.
"Ce-i mah cu tine,n-a mers vrajala?"
"N-a mers mah,n-a mers"
parca pentru a spori atmosfera grea...din camera vecina se auzira niste lalaieli infernale,intrerupte de ragaieli periodice.
Mirela deschise putin ferastra si exclama:
"Bah,Joao,bah!Ia vin'oleaca!"
"Ce-i,mah?"
"Fa-te mah incoa' c-o pierzi!"
Joao se ridica lehamesit in capul oaselor si se uita pe fereastra.2 secunde mai tarziu o lua la fuga pe scari.
Zambind,Mirela vazu cum in fata spitalului de vizavi oprise un taxi in care urcase o tipa nalta,imbracata intr-un halatel alb si tare scurt.Joao imi facu un semn cu mana."Dealu',ce mai astepti?"ii raspunse Mirela.si apoi,ca pentru sine..."bafta,mah!"in timp ce Joao urca alaturi de bruneta misterioasa.
And nobody has seen him since.

2 minute mai tarziu...gandindu-se cum sa-i spuna Moshului ca l-a pierdut pe Joao,Mirela dadu nas in nas cu sly...care iesise sa se racoreasca putin,ca prea era incinsa atmosfera din camera lui.
"Man,tocmai a dat unu' peste mine..."
"Shut up you eejit!Ti s-a urat cu binele?n-ai vazut si n-ai auzit nimic,e clar?...Hai,sterge-o!"

Cateva minute mai tarziu Mirela se oprea in fata camerei lui darky.privind pe gaura cheii,o vazu pe jasmyna sforaind pe podea si pe nepotzica masurandu-si puterile telekinetice cu molia de pe perete."Iar a ramas fara inghetata!Shit!chiar nu ami e nimic de mancare pe-aici??....Aaaaah...gabytzule,un'te duci,mah?
"aaam...."
"stai mah usurel,ca toma' la sf.lu' noiembrie se deschide HP II.Stii tu,mai Gabytzule,ca plecarea e mereu intoarcerea??
"dd-d-da..."
"asa,mah!atunci,ia pleaca tu pana jos la colt si ia-mi vreo 4-5 beri.si,vezi,sa nu care cumva sa ti le ia moshu..ada-le la Aliosha in camera,ca e mai sigur.Hai,te-ai intors???"

Razand diabolic["ce dreq am eu cu(,)copilu' asta nu stiu'...jejeje"],Mirela se indrepta spre camera lui Aliosha,impiedicandu-se din cand in cand in bigudiuri si creme de fatza.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Joi Oct 10, 2002 5:57 am

De obicei Gabytzu nu vorbeste mono-silabic. Si pe colidoarele pline de mireasma... hm... hm... (ca doar era la buda mare, o capra), ma intalnei cu mirelush.
Gabytzu : "Ce faci mey... esti gata sufleteste?"
Mirela : "Nu..." si imi facu semn cu degetu' sa vad o capra care ii facea masaj suedez.
Gabytzu: "Nu inteleg... atunci mireasma?..."
Mirela : "mami... ai a fost facuta acum 2 ore, dar cum capra a mancat atat de consistent niste iarba, a persistat pana acum"
GAbytzu : "mirelo, e dimineatza..."
Mirela : "Ieri dimineatza..." preciza ea.

Si pe o minge calare, (sau era matura :con: ) ca in HP, toti se perindau pe acolo... oare de ce?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 12:01 am

Moshule, ce face, echipa noastra doarme de mai bine de 1 saptamana, cand incepe meciul, eu mam antrenat ieri, am jucat super bine, hai sculare, sa inceapa meciul :p \:/ =D

P.S. moshule de ce il lasi pe gabitu sa isi bata joc de coechipierii lui?? Batel la popou, uups, nevermind, doar capacestel! :D =D
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

hehehehe

Mesajde AnDrEi » Mie Oct 16, 2002 8:20 am

Moshule eu m`am intalnit ieri cu suporterii echipei adeverse si norok de Aliosha ( care este implikat in mafie :p ) ca altfel .. nu cred ca mai eram disponibil pentru meci :-)
AnDrEi
Junior Member

protestez :p

Mesajde Jasmine » Mie Oct 16, 2002 9:34 am

moshule am o mare rugaminte! sper sa nu se supere Jaded sau sly insa vreau sa raman doar cu darky in camera...din motive lesne de inteles :p
ma poti ajuta?! :)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Oct 16, 2002 10:23 am

:rolleyes: are we gonna play or was the game cancelled?

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 16, 2002 10:58 pm

Ok,Jasmyna ! Potzi dormi cu Darky in camera. Dar tin sa itzi reamintesc ca nu ai voie sa intretzii relatzii sexuale pe timpul cantonamentului !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Oct 17, 2002 12:15 am

Moshule lasa-i mah sa intretzina relatzii sexuale dak asa vrea ei.Ce draq?Poate astfel isi maresc shi randamentu...:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Jasmine » Joi Oct 17, 2002 5:43 pm

merci moshule...dar oricum nu stii ce facem ... lol ..dar daca insisti poti sa vii si tu! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 17, 2002 7:37 pm

Pai vin . Dar daca vin ce fac in camera voastra ?!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Joi Oct 17, 2002 7:49 pm

Sa cantzi un cantecel dulce ... :p
RooT

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 8:40 pm

Sau sa inregistrezi scenele shi sa pui filmul pe net...

cutuma©

Mesajde sly » Vin Oct 18, 2002 10:31 pm

moshule maine jucam?
eu visez de 2 zile ca decret o sa marcheze doua goluri din pasa mea shi eu unul din pasa lui! asha ca de-abia astept sa jucam ca m am plictisit tot antrenandu-ma shi facand panarama cat timp am stat in cantonament!
sly

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 10:39 pm

Da ma...io-s pe postul lui Moldovan din meciul cu Luxembourgul...ia mai viseaza odata, poate dai 3 goluri shi itzi zicem Contra...

cutuma©

Mesajde sly » Vin Oct 18, 2002 10:43 pm

o sa vedem maine cat de bine ne vom descurca dupa ce moshu ne a tinut 2 sapt in cantonament !
sly

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 10:52 pm

Un adevarat Florin Halagian al Fanclubului...

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma