C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
gd mng
stiu ca iau m*** necesara si suficienta de la cl muncitoare da' a fost imposibil. da' n-au intrat zilele in sac...
stiu ca iau m*** necesara si suficienta de la cl muncitoare da' a fost imposibil. da' n-au intrat zilele in sac...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Game Over
Neatza eye, ca restu nu's pe baricade.
Suntem numai noi 2 sambata ;P . Da' las' ca'i bine, ne facem de cap :j shi fara ashtilaltzi.
Nu e nici o lutza on-line :j ?!
neata go
trist e fanu fara lutze...
sunt la munca si-mi bag pixu da' sper sa se lase cu tequila azi...
-
Shi io la fel (ref. pixu
). plictiseala mareeeeee, mare de tot ;P
Diseara in Iasi se lasa cu machiala/distractie la MOL ca cica implineshte 2 ani de cand s-a deschis
. Concert, alea, alea ... ;D.
Linkin Park - "By Myself"

Diseara in Iasi se lasa cu machiala/distractie la MOL ca cica implineshte 2 ani de cand s-a deschis

Linkin Park - "By Myself"

zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
in gradina lu SOPRAom , totzi rockerii dorm...
numai unu n-are somn ca-i la servici...sa-mi bag pixu'...
there is no fun on FAN without funny lutzes...
numai unu n-are somn ca-i la servici...sa-mi bag pixu'...
there is no fun on FAN without funny lutzes...
-
Goooooooood Morning
Dana - reading what it's not written yet :j.
Flocirica - mancameai hot-dogu' ce puii mei faci cu ym-ul ala ?! Ai primit coletul ?!
Sod - ce dreaqu bah?! Eshti suparat pe mine de nu mai intri sa vb shi noi cate ceva?! Di shi nu ma baji in siama ?!, ti bat tari di tot uai .
Eyewitness - hop shi io cu pixu'n lutze, aaa ... 'n supra, aaa ... 'n fun, aaa ... nu ma bagatzi in seama aberez da' la subiect shi ontopic
offtopic: Linkin Park : A place of my head
Dana - reading what it's not written yet :j.
Flocirica - mancameai hot-dogu' ce puii mei faci cu ym-ul ala ?! Ai primit coletul ?!
Sod - ce dreaqu bah?! Eshti suparat pe mine de nu mai intri sa vb shi noi cate ceva?! Di shi nu ma baji in siama ?!, ti bat tari di tot uai .

Eyewitness - hop shi io cu pixu'n lutze, aaa ... 'n supra, aaa ... 'n fun, aaa ... nu ma bagatzi in seama aberez da' la subiect shi ontopic

offtopic: Linkin Park : A place of my head

zbing zboing zobing
-
Mneata!
Io am Marillion, evident, da' e mp3-uri si la gramada, in afara de Fugazi nu mai am nici un album pus la un loc, si nici nu-i tras pe cedeuri (ar cam fi cazu' sa fac si asta...), asa ca zi matale cum vrei sa ti le transmitez. Asta daca ai fo idee... :con:
In alta ordine de idei, is racita cobza, am febra, stranut non-stop, si de azi dimineata am consumat cca 3 mp de hartie de toate felurile in care mi-am bagat... ce aveam io mai de pret prin nas. Asa ca sa n-aveti pretentii de la mine, de genu' coerenta, inteligenta, nimic din ce se termina cu "enta".
Hai somn usor!
Io am Marillion, evident, da' e mp3-uri si la gramada, in afara de Fugazi nu mai am nici un album pus la un loc, si nici nu-i tras pe cedeuri (ar cam fi cazu' sa fac si asta...), asa ca zi matale cum vrei sa ti le transmitez. Asta daca ai fo idee... :con:
In alta ordine de idei, is racita cobza, am febra, stranut non-stop, si de azi dimineata am consumat cca 3 mp de hartie de toate felurile in care mi-am bagat... ce aveam io mai de pret prin nas. Asa ca sa n-aveti pretentii de la mine, de genu' coerenta, inteligenta, nimic din ce se termina cu "enta".
Hai somn usor!
-
b0nechina - Mesaje: 673
bone, sarna, traitiar (asta e limba lutza) familia ta si io pe langa ia.
orice CD audio poti sa faci il voi plati cu sange.
fac pact cu matale
daca n-ai vreme dau io la matale mail unde poti sa trimiti si 10 megi si vaz io cum rezolv porma.
numa nu ma lasa asa ca iar vine sod si zice ca-s nefe.
daca poti pentru ca sa ma intelegi da la dana pm.
dau si o bere, normal
orice CD audio poti sa faci il voi plati cu sange.
fac pact cu matale
daca n-ai vreme dau io la matale mail unde poti sa trimiti si 10 megi si vaz io cum rezolv porma.
numa nu ma lasa asa ca iar vine sod si zice ca-s nefe.
daca poti pentru ca sa ma intelegi da la dana pm.
dau si o bere, normal

- gaga
doamnelor si domnilor,buna ziua!ce faceti,ce ziceti?
danone,nu am bre marillon,ca singuru' disc mai de teapa lu' asta,adica mai fara grohaieli,e un saxon!
am fost la focsani.m-am imbatat infiorator,ca un porc!nici nu m-am mai dus sa fac controlul.hehehehe!cred ca-s dement!
chilerule,sa-mi bag piciorul in tr-ul tau ma,ca nu merge!m-am chinuit de m-am spart!
altceva nu stiu ce sa va mai spun!is suparat cu site-urile astea ale mele!
danone,nu am bre marillon,ca singuru' disc mai de teapa lu' asta,adica mai fara grohaieli,e un saxon!
am fost la focsani.m-am imbatat infiorator,ca un porc!nici nu m-am mai dus sa fac controlul.hehehehe!cred ca-s dement!
chilerule,sa-mi bag piciorul in tr-ul tau ma,ca nu merge!m-am chinuit de m-am spart!
altceva nu stiu ce sa va mai spun!is suparat cu site-urile astea ale mele!
-
SOD - Mesaje: 6035
Sa-mi bag p*** chiar nu eshti in stare satz instalezi un joc ?! Ce puii mei e asha de greu ?! Intra pe ym sa facem instalarea cu asistentza on-line de la mine :mad: (vezi sa nu uitzi sa ai cd-ul original cu Tr 2 shi cd-ul pe care ti l-am trimis). Waiting.
Bah vriau videoclipuri de la Rammsteinnnnnnnnnnn. Helppppppp !!!
Bah vriau videoclipuri de la Rammsteinnnnnnnnnnn. Helppppppp !!!
zbing zboing zobing
-
Mai ai ceva pe cd-ul ala cu Tr 2?
Ai incercat sa instalezi mai intai Tr 2 shi dupa aia' Tr 2 Gold?!
Da shi tu mai multe detalii, da vre-un mesaj de eroare?!
Mai bine trimite-mi cd-ul cu Tr 2 sa vad io care'i problema?!
Satz dau adresa de acasa?!
Ai incercat sa instalezi mai intai Tr 2 shi dupa aia' Tr 2 Gold?!
Da shi tu mai multe detalii, da vre-un mesaj de eroare?!
Mai bine trimite-mi cd-ul cu Tr 2 sa vad io care'i problema?!
Satz dau adresa de acasa?!
zbing zboing zobing
-
Initial trimis de SOD
azi am o sila colosala de facut treaba!nu am chef de nimic.
gd mng
tu vorbesti?... 2 fiole de tequila aseara ....vajaie damigeana si ...parca e unu' cu picameru in cerebel...
-