Fotbal international (vechiul subiect)
Daaa....mai ales Paul Gascoine..care pe vremuri la pauza meciului manca 1 friptura si bea 2 beri. Iar prin minutul 60 avea nevoie urgenta la WC si cerea schimbare !
Petrican..ai ceva impotriva Angliei ?

Petrican..ai ceva impotriva Angliei ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Campionatul European al... cluburilor!
Mai devreme sau mai tarziu vom avea o liga cu circa 20 de super-echipe care vor juca sistem campionat...
Credeti ca e necesara o alfel de competitie?
Normal, UEFA CHAMPIONS LEAGUE nu va mai fi si deci Romania va juca undeva in Balcani. Probabil vom admira derbiuri locale precum Rapid- Botev Plovdiv sau Dinamo- Saprosan Nicosia...
Unde dreak mere football-ul EU ?
Sunt tare nedumerit...
Credeti ca e necesara o alfel de competitie?
Normal, UEFA CHAMPIONS LEAGUE nu va mai fi si deci Romania va juca undeva in Balcani. Probabil vom admira derbiuri locale precum Rapid- Botev Plovdiv sau Dinamo- Saprosan Nicosia...
Unde dreak mere football-ul EU ?
Sunt tare nedumerit...
-
deca - Junior Member
Eu raman la ideea ca aceasta competite este pentru bani. Champions League inseamna intr-o traducere relativa Liga Campionilor, deci, logic, ar trebui sa fie destinata campioanelor tarilor cu pricina, nu echipelor care termina intrecerile interne pe locurile 2, 3 sau chiar 4. Cat despre echipele din Europa de Est, sunt unele care vor face fata, vezi Dinamo Kiev, Sahtior Donetk sau cele din Rusia. Dar atat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
postul 3900
Da,baixo..dar gandeste-te...ti-ar place ca in loc de locurile 2,3,4 din Italia,Anglia sau Spania....sa joace in grupele Champhions League...campioanele din Estonia,Belarus,Irlanda sau Malta ?
Mie nu mi-ar place ! Si nu mi-ar place nici cum era inante..adica sitem play-off de la inceput !
Imi place asa cum e ! O fi competitzia pentru bani...dar mie imi place fotbalul pe care il vad la televizor !
deca....unde ai auzit tu ca se face asemenea competitzie ?
Mie nu mi-ar place ! Si nu mi-ar place nici cum era inante..adica sitem play-off de la inceput !
Imi place asa cum e ! O fi competitzia pentru bani...dar mie imi place fotbalul pe care il vad la televizor !
deca....unde ai auzit tu ca se face asemenea competitzie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
hmm...e adevarat ca aceste mesaje ale voastre is mai vechi,in legatura cu meciul MANCHESTER UNITED-DEPOR,asa ca nu pot sa dau si eu un mesaj despre acest meci sigura diferenta este ca s-a jucat anul asta 2002 in sferturi :))) unde MANCHESTER UNITED i-au umilit pe DEPOR.,hehehehe!
ce gol a dat Beckam,suberb,suberb, ce distanta. Pacat ca gitanii de spanioli i-au rupt piciorul,in tur Tristan a intrat la rupere,iar in retur Duscher...
England rulesss
Manchester United rulesss
Campionatul Angliei Ruless :)))
Parazitii ruless
ce gol a dat Beckam,suberb,suberb, ce distanta. Pacat ca gitanii de spanioli i-au rupt piciorul,in tur Tristan a intrat la rupere,iar in retur Duscher...
England rulesss
Manchester United rulesss
Campionatul Angliei Ruless :)))
Parazitii ruless
- TARAN
- Junior Member
Tocmai ce m-am intors de la amicalul Romania-Grecia castigat de cei din urma cu scorul de 1-0 (Stilianos Giannakopoulos min16) shi unde Stelea s-a remarcat iar in mod negativ.Ce mai cauta omul asta in nationala?Repriza a doua a jocului a fost foarte frumoasa si ai nostrii s-au jucat cu ocaziile fara folos insa in fata unui Nikopolidis in forma maxima.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
nu mi-am dat seama mosule...acum stiu!
cat despre fotbal,faci bine ca itzi place campionatul englez...inseamna ca esti "obiectiv" :))
anul asta a intra in carti si Newcastle,iar Fulham cred ca o sa fac o impresie frumosa anul asta,pt ca au investit in jucatori f buni anul asta
campionatul Italian vad ca este n faliment,azi au anuntat decalarea lui cu 2 saptamani.
am vazut mosule ca in afara de manchester mai ai bucurii si la real...hmm...cum poate sa-ti placa e echipa plina de vedete aduse pe bani grei?!
prefer o echipa care si-a format singura jucatorii si asa acei jucatori au ajuns vedete in timp asa cum a fost Ajax,Manchester,Liverpool echipe care au castigat competitii fara nume f mari!
si mai am o preferinta in afara de Anglia...este Nigeria:yekini,okcha,amokachi,amonike,ykbeba,babayaro,babangida,finidi sau oliseh,singurii jucatori care mai stiu sa dribleze!
cat despre fotbal,faci bine ca itzi place campionatul englez...inseamna ca esti "obiectiv" :))
anul asta a intra in carti si Newcastle,iar Fulham cred ca o sa fac o impresie frumosa anul asta,pt ca au investit in jucatori f buni anul asta
campionatul Italian vad ca este n faliment,azi au anuntat decalarea lui cu 2 saptamani.
am vazut mosule ca in afara de manchester mai ai bucurii si la real...hmm...cum poate sa-ti placa e echipa plina de vedete aduse pe bani grei?!
prefer o echipa care si-a format singura jucatorii si asa acei jucatori au ajuns vedete in timp asa cum a fost Ajax,Manchester,Liverpool echipe care au castigat competitii fara nume f mari!
si mai am o preferinta in afara de Anglia...este Nigeria:yekini,okcha,amokachi,amonike,ykbeba,babayaro,babangida,finidi sau oliseh,singurii jucatori care mai stiu sa dribleze!
- TARAN
- Junior Member
Eu am urmarit secventze din meciul cu Grecia....dar este clar ! La golul din lovitura libera al Grecilor....nu i se poate imputa nimic lui Arnold. A tras ca un mare maestru grecoteiul !
-
Puse una peste alta ce e afara e afara DAR ... banuiesc ca atzi vazut cate ceva din Romania - Grecia macar secventze. Adevarul este ca Stelea nu prea mai are ce cauta la natzionala ... chit ca-mi pun multzi in cap cu treaba asta dar e parerea mea
Ce parere avetzi fratzilor de natzionala ? Io unu zic ca a mers destul de bine cu rezervele ... ca titularii nu prea au jucat shi vorba lu` Contra "tot ce am ratat acum le dam la bosnieci" i hope.

Ce parere avetzi fratzilor de natzionala ? Io unu zic ca a mers destul de bine cu rezervele ... ca titularii nu prea au jucat shi vorba lu` Contra "tot ce am ratat acum le dam la bosnieci" i hope.
just a thought ... just a voice
- DaNuTz
- Junior Member
Cum vi s-a parut Supercupa Europei ? A vazut-o cineva ? Eu nu..deoarece eram la o super-mega-petrecere !
Stiu doar ca Real a invins cu 3-1 ! Iar golul olandezlor a fost inscris de Van Hooijdonk !
Si cica ....Roberto Carlos a fost omul meciului !
Stiu doar ca Real a invins cu 3-1 ! Iar golul olandezlor a fost inscris de Van Hooijdonk !
Si cica ....Roberto Carlos a fost omul meciului !
-
ca simpatizant al barcei n-am rezistat mai mult de 20 de minute la acest meci deoarece realul a facut spectacol. Olandezii pareau ca nishte furnici ce construiau cu greu shi cand se apropiau de final venea mastodontul din madrid shi le zdrobea munca...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
A reinceput Il Calcio(din fericire B1Tv e la datorie).Nu pot decat sa consemnez cu amaraciune k Lazio a debutat cu stangul la fel k shi Roma k Juve a avut un inceput spectaculos de campionat(doppietta Del Piero) shi k Milan are sanse mari la titlu anul asta(shi Juve,normal).Totushi a fost ciudat ptr mine(fan lazial) sa il vad pe Nesta imbracand tricoul rosso-nerrilor...macar si-a pastrat numarul...13!:(
-
Mie nu imi pare bine ca transmite B1 ..il Calcio. Campionatul Angliei ar fi fost mult mai puternic.
Regret enorm ca nu am putut urmari live..un meci precum Leeds - Manchester United.
(sper sa ii vad pe Man U si pe totzi englezii cat mai mult in Champhions League. )
Regret enorm ca nu am putut urmari live..un meci precum Leeds - Manchester United.
(sper sa ii vad pe Man U si pe totzi englezii cat mai mult in Champhions League. )
-
Initial trimis de MiG29
.Totushi a fost ciudat ptr mine(fan lazial) sa il vad pe Nesta imbracand tricoul rosso-nerrilor...macar si-a pastrat numarul...13!:(
Io am inchis televizorul la faza asta. Macar Crespo a ajuns la inter. In lipsa de lazio (care probabil va termina pe unul din locurile 8-10) nu-i asha k ma sustzii cu nerr-azurii ?(am scris bine?)
-
Ronaldo a debutat la Real Madrid . A jucat si el vreo 25 de minute cu Alavez...si a dat 2 goluri ! :yD
Ce sa faca si el ?
Ce sa faca si el ?
-
Real Mardid cu Ronaldo mi se pare ingrozitor, de-a dreptul monstruos. Cine mai poate opri aceasta echipa la care s-au strans majoritatea marilor valori mondiale? In opinia mea sanse ( totusi mici) ar avea doar AC Milan si Deportivo ( cu Valeron refacut).
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
In sfarsit am vazut shi eu o partida jucata de Lazio(pe cea cu Milan n-am vazut-o din motive de...bere:)).Lazio a invins-o pe Atalanta la ea acasa cu scorul de 1-0 printr-un gol inscris de Cesar(tare bun) .Insa cel care a pasat a fost Dejan Stankovic.De asemenea marele Sinisa Mihajlovic a executat cateva lovituri libere foarte periculoase numai reflexele lui Taibi salvand poarta Atalantei.Shi Lucas Castroman mi-a placut.De asemenea Claudio Lopez care a alergat foarte mult shi Fernando Couto care a facut apararea(la propriu).Deci....ForzaLAZIO
-
Mr. Hyde..sa nu-i uitam pe Arsenal ! Si ei ii pot opri pe Real ,in Champhions League ! Sau Valencia ! Sau Barca ....si mai sunt !
Nu tre' sa fim asa de siguri ...si sa-i privin pe Real ca potentiali castigatori !
Ai vazut ce s-a intamplat la Atena ! Nici o echipa nu este castigatoare di'nainte. Fotbalul modern este unul surpinzator , in care si o echipa mica..ii poate bate oricand pe Real ....chiar si pe Santiago Bernabeu.
Nu tre' sa fim asa de siguri ...si sa-i privin pe Real ca potentiali castigatori !
Ai vazut ce s-a intamplat la Atena ! Nici o echipa nu este castigatoare di'nainte. Fotbalul modern este unul surpinzator , in care si o echipa mica..ii poate bate oricand pe Real ....chiar si pe Santiago Bernabeu.
-
Nu prea cred eu ce spune Moshu.....desi tot ce se poate sa-si traga Realul o incredere prea mare in fortele proprii(sau ingamfare,sau cum vreti voi sa-i ziceti) si sa faca greseli.
Deportivo sa-i bata pe Real...m-as mira.cu Djalminha imprumutat sezonul asta si cu Valeron accidentat...plus ca Tristan parca si-a pierdut bagheta magica de la un timp...dar ce sa facem?speram,speram in continuare,doar suntem fani inraiti ai SuperDepor-ului,nu,Moshule???
Arsenalul m-as mira.mai degraba as miza pe Liverpool(btw...au avut aseara un meci tare slab in campionat,cu toata victoria lor n-au jucat la standardele de pana acum)
ps: Nu-mi place sa-l vad pe Ronaldo in aceeasi echipa cu Figo(pe care pur si simplu nu-l suport!!!) la fel cum nu imi place sa-l vad pe Mendieta la Barí§a.
Deportivo sa-i bata pe Real...m-as mira.cu Djalminha imprumutat sezonul asta si cu Valeron accidentat...plus ca Tristan parca si-a pierdut bagheta magica de la un timp...dar ce sa facem?speram,speram in continuare,doar suntem fani inraiti ai SuperDepor-ului,nu,Moshule???
Arsenalul m-as mira.mai degraba as miza pe Liverpool(btw...au avut aseara un meci tare slab in campionat,cu toata victoria lor n-au jucat la standardele de pana acum)
ps: Nu-mi place sa-l vad pe Ronaldo in aceeasi echipa cu Figo(pe care pur si simplu nu-l suport!!!) la fel cum nu imi place sa-l vad pe Mendieta la Barí§a.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Moshule, desigur, oricand se pot intampla surprize, insa cu cat o echipa concentreaza mai multe valori, cu atat creste diferenta fata de celelalte echipe si scad astfel sansele unui esec. Si ceea ce se intampla la Real e, dupa cum am mai spus, pur si simplu monstruos.
Despre echipele enumerate de tine:
-Arsenal : merge fenomenal in ultima vreme, stabilind record dupa record. Totusi, dupa cum am mai spus, anul trecut, avand aceeasi echipa, a fost efectiv umilita in 2 randuri de Deportivo.
-Barcelona : merge prost in campionat, are o linie de mijloc slaba ( cu exceptia lu Riquelme, un fotbalist senzational, care din pacate nu-si gaseste locul inca in echipa)
-Valencia : asta e o echipa plina de surprize, si eu cred ca poate sa invinga Realul, totusi lotul e cam slabut
Despre Liverpool si Manchester, in acest moment nu le dau nici o sansa ( poate totusi Manchester). Ar mai fi Juventus, o echipa solida, insa fara stralucire ( cu exceptia lui Del Piero), si Inter, favoritii mei in acest an.
Despre echipele enumerate de tine:
-Arsenal : merge fenomenal in ultima vreme, stabilind record dupa record. Totusi, dupa cum am mai spus, anul trecut, avand aceeasi echipa, a fost efectiv umilita in 2 randuri de Deportivo.
-Barcelona : merge prost in campionat, are o linie de mijloc slaba ( cu exceptia lu Riquelme, un fotbalist senzational, care din pacate nu-si gaseste locul inca in echipa)
-Valencia : asta e o echipa plina de surprize, si eu cred ca poate sa invinga Realul, totusi lotul e cam slabut
Despre Liverpool si Manchester, in acest moment nu le dau nici o sansa ( poate totusi Manchester). Ar mai fi Juventus, o echipa solida, insa fara stralucire ( cu exceptia lui Del Piero), si Inter, favoritii mei in acest an.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
mi-am adus aminte
mah...cica aseara Valencia si-a luat-o pe coaja de la Celta Vigo in ultimele minute.stie cineva daca asa e si ce s-a intamplat???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Nu stim ,Mirela . Dar cauta pe siteuri si vezi !
Mr. Hyde , treaba cu echipele construite numai pe vedete e relativa ! Ia de exemplu echipa Olandei...care are 20 de vedete ! Si la ce i-a folosit ? Ca au ratat mondialele ! Din grupa ei de calificare au plecat mai departe Irlanda si Portugalia...echipa cu mult mai putine vedete !
Eu zic ca mai important este sa fie o legatura intre jucatori , sa fie unitzi ,sa se simta cum se zice....decat sa fie 7-8 vede intr-o echipa !
Ia-i de exemplu pe Deportivo din anii trecutzi ! Care ii cam umilea pe Real de cate ori avea ocazia .

Mr. Hyde , treaba cu echipele construite numai pe vedete e relativa ! Ia de exemplu echipa Olandei...care are 20 de vedete ! Si la ce i-a folosit ? Ca au ratat mondialele ! Din grupa ei de calificare au plecat mai departe Irlanda si Portugalia...echipa cu mult mai putine vedete !
Eu zic ca mai important este sa fie o legatura intre jucatori , sa fie unitzi ,sa se simta cum se zice....decat sa fie 7-8 vede intr-o echipa !
Ia-i de exemplu pe Deportivo din anii trecutzi ! Care ii cam umilea pe Real de cate ori avea ocazia .
-
meci de vis
San Siro ,85 000 de spectatori . Atmosfera de vis. Artificii !
Internationale Milano vs. Juventus Torino
Meci de mare spectacol,cum de multa vreme nu am mai vazut.
Practic 90 de minute fazele s-au succes cu o mare repeziciune de la o poarta la alta .
Meciul s-a terminat 1-1 ! Dupa ce Del Piero a deschis scorul in minutul 88 la un penalty acordat cu mare usurintza de Colina ....portarul celor de la Inter,Toldo...a inscris in minutul 93 golul egalizator..la o invalmasala in careu torinez !
Mi-a placut la nebunie acest meci ! Aceste meciuri fac fotbalul un sport atat de frumos si iubit pe intreaga planeta ! :p
Maine de la 16 ne asteapta un alt meci LIVE , de la Bergamo : Atalanta vs. Milan
Iar pe seara il vom vedea cica si pe Mutu in Parma cu Modena parca.
Internationale Milano vs. Juventus Torino
Meci de mare spectacol,cum de multa vreme nu am mai vazut.
Practic 90 de minute fazele s-au succes cu o mare repeziciune de la o poarta la alta .
Meciul s-a terminat 1-1 ! Dupa ce Del Piero a deschis scorul in minutul 88 la un penalty acordat cu mare usurintza de Colina ....portarul celor de la Inter,Toldo...a inscris in minutul 93 golul egalizator..la o invalmasala in careu torinez !
Mi-a placut la nebunie acest meci ! Aceste meciuri fac fotbalul un sport atat de frumos si iubit pe intreaga planeta ! :p
Maine de la 16 ne asteapta un alt meci LIVE , de la Bergamo : Atalanta vs. Milan
Iar pe seara il vom vedea cica si pe Mutu in Parma cu Modena parca.
-
Da, excelent meci, unul dintre cele mai bune din ultima perioada, Serie A e din nou pe val!!! A avut de toate, mari ratari, penalty, gol Toldo (!!!)... si ce bucurie pentru interisti pe final...parca castigasera Liga Campionilor!
-
Foarte frumos meciul. Juventus a aratat k poate fi o echipe magica in atac cu multe sclipiri extraordinare dar gafele facute in aparare i-au pus de multe ori in mare dificultate Inter-ul avand la un moment dat in aceeashi faza doua uriashe shanse de a inscrie cand Vieri s-a trezit singur cu portarul iar Crespo din toata poarta goala a nimerit tocmai bara...
Juventus a inscris in urma unui penalty ushor acordat...mai degraba a shtiut jucatorul lui Juventus sa cada decat a fost fault...Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Del Piero, un jucator ce se apropie de forma de acum 3-4 ani, egalarea fiind stabilita de Toldo,omul meciului in opinia mea, avand in vedere numeroasele sale parade. Sper k Trap sa fi vazut meciul shi implicit duelul indirect dintre Toldo shi Buffon shi sa aleaga titularizarea primului in urmatorul meci al squadrei azzura.
Juventus a inscris in urma unui penalty ushor acordat...mai degraba a shtiut jucatorul lui Juventus sa cada decat a fost fault...Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Del Piero, un jucator ce se apropie de forma de acum 3-4 ani, egalarea fiind stabilita de Toldo,omul meciului in opinia mea, avand in vedere numeroasele sale parade. Sper k Trap sa fi vazut meciul shi implicit duelul indirect dintre Toldo shi Buffon shi sa aleaga titularizarea primului in urmatorul meci al squadrei azzura.
-
Înapoi la Fotbal International