ce e de capul lor?
au fost nominalizati la cam multe categorii la ema, am vazut un videoclip pe vh1 si nu m-au impresionat...
stie cineva mai multe?
Coldplay
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Coldplay
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Re: Coldplay
beeeh
e chiar faina melodia de la vh1.
ar fi chiar trebuit sa te impresioneze !
e chiar faina melodia de la vh1.
ar fi chiar trebuit sa te impresioneze !
Initial trimis de catharsis
ce e de capul lor?
au fost nominalizati la cam multe categorii la ema, am vazut un videoclip pe vh1 si nu m-au impresionat...
stie cineva mai multe?
- Arhanghell
- Junior Member
nu am prins tot, am prins pe final si nu am ramas cu nimic...
canta un fel de brit pop?
canta un fel de brit pop?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
e ceva ......
Coldplay seamana forte mult la stil si atitudine cu cei de la Travis,dar sunt (cel putin asa mi se pare mie)mai sentimentali, mai linistiti.Ei si-au creat o imagine de good guys,baieti care vorbesc despre ce simt,niste sensibili.Stilul lor este britpop ,si mie mi se par ok(insa mai interesanti sunt cei de la Travis-parerea mea).Sper sa castige ceva la ema.Si pe viitor, cred ca o sa mai existe ani de acum incolo:o
- Unregistered
deci sunt un fel de westlife sau boyzone, numai ca ei canta britpop...
sper sa nu ia nimic
sper sa nu ia nimic
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
nu chiar....
Canta brit pop ,dar asta nu inseamna ca sunt precum Westlife sau Boyzone,cu ei treaba e mai complicata,caci nu sunt boyband.
Stilul lor este un rock mai englezesc,care bate spre pop(ca doar englezii sunt mai fragili)dar in niciun caz nu-i vezi dansand pe scena sincron,sau mai stiu eu ce.....
Astia chiar stiu sa cante la instrumente,iar daca vrei sa asculti o melodie buna de a lor(au si melodii care mai scartaie) iti recomand 'Trouble'.
Stilul lor este un rock mai englezesc,care bate spre pop(ca doar englezii sunt mai fragili)dar in niciun caz nu-i vezi dansand pe scena sincron,sau mai stiu eu ce.....
Astia chiar stiu sa cante la instrumente,iar daca vrei sa asculti o melodie buna de a lor(au si melodii care mai scartaie) iti recomand 'Trouble'.
- shmack
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii